2% !
Lassan de biztosan. 
[ Szerkesztve ]
Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((

2% !
Lassan de biztosan. 
[ Szerkesztve ]

Több mint egy tucat szerverrel 100/100 próbálkozunk(hollandia aMS gigabit parkbol,budapest,frankfurt),de semmi marhanagy égés ez.... a 30-50k-s cuccok is szakadak,folyton dobálnak ki a szerverről szóval ha nem történik csoda és nam pakolják át a yahoo-sok más helyre a cuccot akkor holnap reggel láthatjuk először...
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
mit vártál? most csak innen a PH-ól legalább 100an nyomultak rá a gamera hátmég ha az egész netes "társadalmat"nézzük akkor ujujujjj
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

A yahoot én is próbáltam , de nem működik sajna , 90k-ról lemegy 0-ra azt kész. Ráadásul a Steames HL2 Episode2-t se tudom letölteni 
[ Szerkesztve ]
AsusM4A88TD-V - Phenom II X4 965BE @4 GHz -Sapphire HD6870 - 4Gb Kingmax 1600MHz DDR3 - SB Audigy2ZS - Corsair GS 800W

Az első 5% jött szépen, olyan 130K-val most meg teljesen megállt, és 10000+ szor indult újra. azt hiszem nem erőlködöm.. majd holnap délelőtt. 

Jah , de az kész , hogy a steam is túlterhelt , hogy addig legalább a TF2 , vagy a Portalt , vagy a HL EP2-t letölthetném. 
AsusM4A88TD-V - Phenom II X4 965BE @4 GHz -Sapphire HD6870 - 4Gb Kingmax 1600MHz DDR3 - SB Audigy2ZS - Corsair GS 800W

Nekem a HL2 Ep2 95% és 11kval jön a Team Fortress2 meg 465 byte/s el még 1kb/s sincs 
iPhone érdekel!:)
Nincs fenn valami oldalon, ahol nem kell reggelni csak letöltés aztán csá
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

Mióta töltöd ? Mikorra lesz lent ? Van vagy 8Gb , csak azt nem tudom mi. A Hl2 volt asszem 10Gb.
[ Szerkesztve ]

KB oan 13órától töltöm:S
Most jön 95% 136kb Hl2
TF2 93% 45kb
...
Alig várom legalább ez lejöjjön...
De a COd4 et h lehet így elbaszni
mármint a letöltést

Csak azt nem értem, hogy azok a nagyokosok, akik tudnak üzemeltetni 1 olyan oldalt, mint a yahoo mér nem gondolnak arra, hogy le fogják rohanni 100000millióan és mindenkinek egyszerre kell és nem áll le senki, mert mér ő és összeomlik a rendszer és senki nem tudja letölteni...? Ennyi észt... Akkor legalább tennék föl még sok-sok szerverre, amin ott a reklám h ez is yahoo te paraszt, tőccsed nyugottan!
Érdekel Magyarország legjobb publikus mobil díjcsomagja? www.mentorklub.hu
a HL2 EP2 nekem már reggel megvolt...sz*r mint a többi HL
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
Mondjátok már el nekem yahoo-n honann lehet szedni? 
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

Szerintem még nem lehet...
A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
egyenlőre sehonnan...vagyishát megszakad...1K-s max speed stb a mostani arány
Nem érdemes belekezdeni

Elvileg lehet, de nekem azt írja, hogy nem találja az odlalt... 
Érdekel Magyarország legjobb publikus mobil díjcsomagja? www.mentorklub.hu
fileplaneten fenntlesz??
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
Nem azért,csak yahoon hol lehet egyáltalán bármit letölteni,ráér a gém amugy,csak kiváncsi vagyok hol van fent. 
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

Sokan elvannak ájulva HL2 új részétől!!
Team Fortess 2 télleg annyira jó????
A HL2-től is sokan elájultak, de én csak elaludni tudtam rajta...
De azért megnézem én is, ha már ennyire hypeolják, egyszer csak lejön. 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Fileplaneten már fent van, persze fizetős.
Jahú meg egy rakás ****. Hihetetlen. Premier, erre semmi nem jön senkinek. Nekik sikerült elérni, hogy senki ne tudja kipróbálni egy jódarabig.

˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!
Már most is fent van, csak persze nem nyílt szervereken, aki pár órával előbb akar játszani, az fizessen érte ugye...Mondjuk érthető, mert ott se lenne jobb a helyzet. 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Nem kell itt sirni,gondolom angliában 666millióan ráugrottak,meg az egészvilágon,akár hány gigabites netjük is van,akkor sme tud több millió embernek kedvére lenni!Igen,itt emg egy két helyen,ami távol van a szervertől roahd tlasdsan jön,emrt aki közül van hozzá,szedi 5 terrával.Na,nem kell itt óbégatni meg sz@rozni a szervert,türelem kell.
Bocsi,csak nem ebbe az egy fórumba látom az óbégatást hogy igy sz@r,ugy sz@r,és már kikivánkozott belőlem.Ez enm csak neked szol.
én nemtudom..én alapba nem próbálom holnap reggel előtt mert tudom hogy esélytelen
elvoltak ájulva a sima HL2-től is és az EP one-tól is nekem egyik se tetszett...valahogy ez a HL ssorozat nekem az 1-nál véget is ért
Jólvan akkor töltöm hl2 új részét csak túlterhelt minden
Ha nem tetszik ne olvasd. Azért van a fórum, hogy a véleményem leírjam,még ha szubjektív is. NEkeed meg ha nem tetszik, ne húzd itt a szád, mert nem bírom. És a jahú egy ****.
˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!
Neked sem kötelező az én kommentemet elolvasni,ha kell a játék azonnal,fizess 5 ezret és fileplanetről lejön amennyivel bir,de megér neked az 5k-t?Koltozz yahoo szerverparkjától fél méterre,és majd jön ott is hat millio mega-giga-terrával.
Én itt és most abbahagyom,mer tmégjobban felhuzom magam.Ezt tanácsolom neked is.
[ Szerkesztve ]
az meg sz*r game
Inkább várj a CoD4re
Ilyenen felbaszni magad... egyébként meg neki van igaza.
De valami miatt az sem jó nem nagyon akarja leszedni
A cod 4 meg csak holnap lesz elérhető vagy 12 fele
Én találtam most egy 50kb/s-es stabil helyet. Lassú, de reggelre lejön.

"Én itt és most abbahagyom" köszi,szió! A hozzá nem értésedet pedig majd kitárgyaljuk ha elmentél már 
[ Szerkesztve ]
nekem az még fullon 1100-1200K-val jött

Yahoo megoldodott 2mega/seccel jön
hála a 20mbites netnek 
link? 

Most kezdtem el szedni fileplanetről. Még jó hogy a GameComrade progi amit a múltkor a Crysis beta-hoz raktam fel értesítést küldött hogy lehet tölteni a COD4 demót...különben meg is feledkeztem volna róla a nagy HL2-zés közepette.
Igaz egyelőre még a várakozási idő 8perc,de remélem lassan elkezdi tölteni.
"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"

A yahoo.com ot oly nehéz megtalálni?... nem értelek...

http://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/callofduty4/demo/CoD4MWDemoSetup.exe

Jön lefele szépen.
50 és 220kbit/sec között ugrál.
Most 300-ra is felugrott.
[ Szerkesztve ]
"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
jah yahoo..bocsi benéztem
onnan nem szedem
nah ledöglök aztán hónap ujjut erővel lekapom

http://www.clubic.com/demo-jeux-video-8461-0-call-of-duty-4-modern-war
fare.html

Ne feküd'jé lee! Nekem maxon jön a yahoo-ról!
20 perc és tolom a demót!
Origin: Kecu77 | BF: BC2: Kecuhun
Innen szedem én is elég tré
Majd meglátom alvás elött maradjon e vagy no

Hardwireden kint van, 2 mirroral.
///

http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=22521
INNNEEEEEEEEEEEEEEEENNNN SZedjéééééééééteeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!!! 

Na végre. Megindult nálam is végre. 

Nekem egészen 1Gb-ig jött 2mega/seccel utánna visszaállt sajna 100-200-50-70kb/secre ha kibirom nem fekszem le én se és megprószálom milyen! ![;]](/dl/s/v1.gif)