Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)

(#851) Boci_83

Boci_83
(őstag)

2% ! :U Lassan de biztosan. :DDD

[ Szerkesztve ]

Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((

(#852) knbs

knbs
(senior tag)

Több mint egy tucat szerverrel 100/100 próbálkozunk(hollandia aMS gigabit parkbol,budapest,frankfurt),de semmi marhanagy égés ez.... a 30-50k-s cuccok is szakadak,folyton dobálnak ki a szerverről szóval ha nem történik csoda és nam pakolják át a yahoo-sok más helyre a cuccot akkor holnap reggel láthatjuk először...

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

(#853) Sirandrish válasza knbs (#852) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

mit vártál? most csak innen a PH-ól legalább 100an nyomultak rá a gamera hátmég ha az egész netes "társadalmat"nézzük akkor ujujujjj:DD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#854) Ragnar_

Ragnar_
(fanatikus tag)

A yahoot én is próbáltam , de nem működik sajna , 90k-ról lemegy 0-ra azt kész. Ráadásul a Steames HL2 Episode2-t se tudom letölteni :W

[ Szerkesztve ]

AsusM4A88TD-V - Phenom II X4 965BE @4 GHz -Sapphire HD6870 - 4Gb Kingmax 1600MHz DDR3 - SB Audigy2ZS - Corsair GS 800W

(#855) Boci_83 válasza Ragnar_ (#854) üzenetére

Boci_83
(őstag)

Az első 5% jött szépen, olyan 130K-val most meg teljesen megállt, és 10000+ szor indult újra. azt hiszem nem erőlködöm.. majd holnap délelőtt. :(

Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((

(#856) Ragnar_ válasza Boci_83 (#855) üzenetére

Ragnar_
(fanatikus tag)

Jah , de az kész , hogy a steam is túlterhelt , hogy addig legalább a TF2 , vagy a Portalt , vagy a HL EP2-t letölthetném. :((

AsusM4A88TD-V - Phenom II X4 965BE @4 GHz -Sapphire HD6870 - 4Gb Kingmax 1600MHz DDR3 - SB Audigy2ZS - Corsair GS 800W

(#857) Zjunior válasza Ragnar_ (#856) üzenetére

Zjunior
(senior tag)

Nekem a HL2 Ep2 95% és 11kval jön a Team Fortress2 meg 465 byte/s el még 1kb/s sincs :DD

iPhone érdekel!:)

(#858) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nincs fenn valami oldalon, ahol nem kell reggelni csak letöltés aztán csá

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#859) Ragnar_ válasza Zjunior (#857) üzenetére

Ragnar_
(fanatikus tag)

Mióta töltöd ? Mikorra lesz lent ? Van vagy 8Gb , csak azt nem tudom mi. A Hl2 volt asszem 10Gb.

[ Szerkesztve ]

(#860) Zjunior válasza Ragnar_ (#859) üzenetére

Zjunior
(senior tag)

KB oan 13órától töltöm:S

Most jön 95% 136kb Hl2
TF2 93% 45kb
...
Alig várom legalább ez lejöjjön...

De a COd4 et h lehet így elbaszni :F :Y
mármint a letöltést:))

(#861) firewolf

firewolf
(tag)

Csak azt nem értem, hogy azok a nagyokosok, akik tudnak üzemeltetni 1 olyan oldalt, mint a yahoo mér nem gondolnak arra, hogy le fogják rohanni 100000millióan és mindenkinek egyszerre kell és nem áll le senki, mert mér ő és összeomlik a rendszer és senki nem tudja letölteni...? Ennyi észt... Akkor legalább tennék föl még sok-sok szerverre, amin ott a reklám h ez is yahoo te paraszt, tőccsed nyugottan!

Érdekel Magyarország legjobb publikus mobil díjcsomagja? www.mentorklub.hu

(#862) Sirandrish válasza Zjunior (#857) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

a HL2 EP2 nekem már reggel megvolt...sz*r mint a többi HL:DDD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#863) djtoomi

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondjátok már el nekem yahoo-n honann lehet szedni? :F

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#864) debut12 válasza djtoomi (#863) üzenetére

debut12
(fanatikus tag)

Szerintem még nem lehet...

A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....

(#865) Sirandrish válasza djtoomi (#863) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

egyenlőre sehonnan...vagyishát megszakad...1K-s max speed stb a mostani arány:DD
Nem érdemes belekezdeni:)

(#866) firewolf válasza debut12 (#864) üzenetére

firewolf
(tag)

Elvileg lehet, de nekem azt írja, hogy nem találja az odlalt... :(

Érdekel Magyarország legjobb publikus mobil díjcsomagja? www.mentorklub.hu

(#867) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

fileplaneten fenntlesz??

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#868) djtoomi válasza Sirandrish (#865) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem azért,csak yahoon hol lehet egyáltalán bármit letölteni,ráér a gém amugy,csak kiváncsi vagyok hol van fent. :K

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#869) Zjunior válasza Sirandrish (#862) üzenetére

Zjunior
(senior tag)

Sokan elvannak ájulva HL2 új részétől!!

Team Fortess 2 télleg annyira jó????

(#870) feka007 válasza Zjunior (#869) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A HL2-től is sokan elájultak, de én csak elaludni tudtam rajta... :D De azért megnézem én is, ha már ennyire hypeolják, egyszer csak lejön. :U

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#871) ploteus válasza Ripper03 (#867) üzenetére

ploteus
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Fileplaneten már fent van, persze fizetős.

Jahú meg egy rakás ****. Hihetetlen. Premier, erre semmi nem jön senkinek. Nekik sikerült elérni, hogy senki ne tudja kipróbálni egy jódarabig.

˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!

(#872) feka007 válasza Ripper03 (#867) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már most is fent van, csak persze nem nyílt szervereken, aki pár órával előbb akar játszani, az fizessen érte ugye...Mondjuk érthető, mert ott se lenne jobb a helyzet. :(

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#873) djtoomi válasza ploteus (#871) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem kell itt sirni,gondolom angliában 666millióan ráugrottak,meg az egészvilágon,akár hány gigabites netjük is van,akkor sme tud több millió embernek kedvére lenni!Igen,itt emg egy két helyen,ami távol van a szervertől roahd tlasdsan jön,emrt aki közül van hozzá,szedi 5 terrával.Na,nem kell itt óbégatni meg sz@rozni a szervert,türelem kell.

Bocsi,csak nem ebbe az egy fórumba látom az óbégatást hogy igy sz@r,ugy sz@r,és már kikivánkozott belőlem.Ez enm csak neked szol.

(#874) Sirandrish válasza djtoomi (#868) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

én nemtudom..én alapba nem próbálom holnap reggel előtt mert tudom hogy esélytelen:DD

(#875) Sirandrish válasza Zjunior (#869) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

elvoltak ájulva a sima HL2-től is és az EP one-tól is nekem egyik se tetszett...valahogy ez a HL ssorozat nekem az 1-nál véget is ért:)

(#876) Ripper03

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jólvan akkor töltöm hl2 új részét csak túlterhelt minden

(#877) ploteus válasza djtoomi (#873) üzenetére

ploteus
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ha nem tetszik ne olvasd. Azért van a fórum, hogy a véleményem leírjam,még ha szubjektív is. NEkeed meg ha nem tetszik, ne húzd itt a szád, mert nem bírom. És a jahú egy ****.

˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!

(#878) djtoomi válasza ploteus (#877) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Neked sem kötelező az én kommentemet elolvasni,ha kell a játék azonnal,fizess 5 ezret és fileplanetről lejön amennyivel bir,de megér neked az 5k-t?Koltozz yahoo szerverparkjától fél méterre,és majd jön ott is hat millio mega-giga-terrával.

Én itt és most abbahagyom,mer tmégjobban felhuzom magam.Ezt tanácsolom neked is.

[ Szerkesztve ]

(#879) Sirandrish válasza Ripper03 (#876) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

az meg sz*r game:D
Inkább várj a CoD4re:)

(#880) Keldor papa válasza djtoomi (#878) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ilyenen felbaszni magad... egyébként meg neki van igaza.

(#881) Ripper03 válasza Sirandrish (#879) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De valami miatt az sem jó nem nagyon akarja leszedni:(A cod 4 meg csak holnap lesz elérhető vagy 12 fele

(#882) Keldor papa válasza Ripper03 (#881) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én találtam most egy 50kb/s-es stabil helyet. Lassú, de reggelre lejön.

(#883) knbs válasza djtoomi (#878) üzenetére

knbs
(senior tag)

"Én itt és most abbahagyom" köszi,szió! A hozzá nem értésedet pedig majd kitárgyaljuk ha elmentél már :DDD

[ Szerkesztve ]

(#884) Sirandrish válasza Ripper03 (#881) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nekem az még fullon 1100-1200K-val jött:)

(#885) knbs válasza Keldor papa (#882) üzenetére

knbs
(senior tag)

Yahoo megoldodott 2mega/seccel jön :D hála a 20mbites netnek :C

(#886) Sirandrish válasza knbs (#885) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

link? :R

(#887) vazimódó

vazimódó
(senior tag)

Most kezdtem el szedni fileplanetről. Még jó hogy a GameComrade progi amit a múltkor a Crysis beta-hoz raktam fel értesítést küldött hogy lehet tölteni a COD4 demót...különben meg is feledkeztem volna róla a nagy HL2-zés közepette. :) :C
Igaz egyelőre még a várakozási idő 8perc,de remélem lassan elkezdi tölteni.

"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"

(#888) knbs válasza Sirandrish (#886) üzenetére

knbs
(senior tag)

A yahoo.com ot oly nehéz megtalálni?... nem értelek...

(#889) Zjunior

Zjunior
(senior tag)

http://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/callofduty4/demo/CoD4MWDemoSetup.exe

(#890) vazimódó válasza vazimódó (#887) üzenetére

vazimódó
(senior tag)

Jön lefele szépen. :) 50 és 220kbit/sec között ugrál.
Most 300-ra is felugrott.

[ Szerkesztve ]

"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"

(#891) Sirandrish válasza knbs (#888) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

jah yahoo..bocsi benéztem:) onnan nem szedem:DDD

(#892) Sirandrish

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nah ledöglök aztán hónap ujjut erővel lekapom:DD

(#893) Zjunior

Zjunior
(senior tag)

http://www.clubic.com/demo-jeux-video-8461-0-call-of-duty-4-modern-war
fare.html

(#894) Kecuhun válasza Sirandrish (#892) üzenetére

Kecuhun
(senior tag)

Ne feküd'jé lee! Nekem maxon jön a yahoo-ról! :C :R 20 perc és tolom a demót!

Origin: Kecu77 | BF: BC2: Kecuhun

(#895) Ripper03 válasza Zjunior (#889) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Innen szedem én is elég tré
Majd meglátom alvás elött maradjon e vagy no

(#896) Frenky87

Frenky87
(senior tag)

Hardwireden kint van, 2 mirroral.

///

(#897) Zjunior

Zjunior
(senior tag)

http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=22521

INNNEEEEEEEEEEEEEEEENNNN SZedjéééééééééteeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!!! :Y

(#898) Zsadi

Zsadi
(senior tag)

Na végre. Megindult nálam is végre. :)

(#899) knbs válasza Kecuhun (#894) üzenetére

knbs
(senior tag)

Nekem egészen 1Gb-ig jött 2mega/seccel utánna visszaállt sajna 100-200-50-70kb/secre ha kibirom nem fekszem le én se és megprószálom milyen! ;]

(#900) Ripper03 válasza Zjunior (#897) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

köszi a linket

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.