Carentan jó lenne
na meg aharbor de a cod UO-s ![;]](/dl/s/v1.gif)
Asus P5B|C2Q Q8400|3 GB RAM|HD 6850 1GB

Carentan jó lenne
na meg aharbor de a cod UO-s ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem láttam volna egyébként, hogy lennének a multiban járművek, akkor ebből hogy lesz BF lepipálás, mikor abban pont a járműves hadakozáson van a fő hangsúly?
Szerintem akkor ez csak a CS ellenfele lesz...
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Nem hiszem h lesznek kocsikák benne. Nem nagyok, se nem kicsik a mapok. 

Lehet, hogy motorok lesznek benne. 
Na jó nem. De azért pár jármű jó lenne.
Tank, harckocsi, ilyenek.
[Szerkesztve]
Kutyagolhatunk a játékban, de nekem nem hiányoznak, ott a battlefield kocsikázásra. 
Amúgy sztetek hány map lesz multiba?

Sztem olyan 15-20. Talán itt is úgy lesz, hogy minden egyes fő küldetéshez kapcsolódni fog egy multis map, ugyanúgy mint a régi szép időkben: Carentan, Beltot, Matmata, Moscow

[Szerkesztve]
Attól függ, mennyire lesznek lelkesek a modkészítők, biztos jópár kiváló mapet hozzádobnak majd az eredeti pályák mellé. Persze ezen kívül még lesz egy csomó hulladék map, mint a CoD2-ben is, de azokat én mindig messziről elkerülöm.
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Enrico ''Fuchsstute'' Ausborn a Team Speedlink német eu top klán klánleadere azt hiszem a GC-n, Lipcsében tesztelhette a CoD4 multit. Erről készített a GotFrag egy jó kis interjút:
Pro:
- A grafika jól néz ki
- A Punkbuster már a gém megjelenésétől integrálva lesz
- A mapok kicsik (CoD2 nagyságúak kb.)
- A játékélmény hasonló mint CoD2-ben
- Teljesen új mapok
- Jobban visszahúznak a fegyverek (recoil kb. mint CoD1-ben)
Kontra:
- A falakon át lehet lőni (á la CS)
- Nem lesznek egylövetű puskák
- Kérdéses, hogy mennyire teszik pubgame-é a perkek (BF2 sux)
[link]
Szóval CoD1 és 2 keverék CS skinben. Már csak 2 hónap! 
1337
Egy csipetnyi BF-et is rakhattak volna bele, legalább tankot, ha már muszáj a modern környezet, és akkor mehetnénk tankelhárítósként is.
November 5.
Annál sajnos több... 
Két hét nem oszt, nem szoroz. 

2 óra és tolhatják az xboxosok a betat 

Nekem kifejezetten tetszik, hogy nem tankos jeepes pubgame lesz hanem végre talán versenyjáték, mint a CS. 
1337

Hát nem is legyen olyan mint az UO volt.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Visszatérsz ha jó lesz?

1337

Messze van még ez a cod4.
Most meg meg wowultam úgy is.
Toltad az UO-t?
Mikor? Jöhet PÜ-be is...

Max egy hetet, csak kipróbáltam aztán goo vissza Cod1-re akkoriba.
Értem. Én UO-t nyomtam másfél évig aktívan... aztán meguntam. (főleg a grafika miatt, mert már 16xAA-val se bírtam elviselni!)
Nah off vége!
[Szerkesztve]

A graf ua volt mint a CoD1é. A CoD4-ben még mindig a homemade foltozgatott q3 engine lesz? 
1337

U3 engine lesz az is elvileg. Q3 már felejtő 2007-be.
Keldor: Engem a grafesz sose érdekelt egyik codba se nem az volt ott a lényeg.
[Szerkesztve]

Hát azért CoD2 még mindig nem egy csúnya játék...DX9ben sztem veri a MoHA demo grafot. 
Fuchsstute-nek nem akarták megmondani a fejlesztők, hogy lesz-e megint dx7 a CoD4-ben vagyis fel lehet készülni a com_maxfps 125-re. 
[Szerkesztve]
1337

Hát szerintem nem, a fegyverek sokkal szebbek mint Cod2-be, de az biztos, hogy amikor cod2 megjelent nagyobb durranás volt grafikailag mint most a moha.
Nem, ezért is toltam másfél évig.
Mod: Mai napig fent van egyébként az UO, néha megyünk is még játszani haverokkal és régi klántársakkal.
^bLL: Szerintem DirectX 7.0 már tuti nem lesz. Ennyire nem lehet lebutítani szerintem. Inkább DirectX 8.1 lehet az esélyes.
[Szerkesztve]

Viszont ha UE3 akkor nem csak DX9 és 10et támogat az engine? 
bLL^ v. Bill ---> aláírás 
1337

De, szal nem kell majd hangtalanul futni.
Vettem. 
Az is lehet, hogy a DX9 lesz a butított és a DX10 a Default! 
Mondjuk én CoD-okban sose voltam FPS Hunter... mit nekem 333 meg 250... 100-al is tudok játszani. CoD2-t is DX9-ben agyon maxozva nyomom meg 4×AA-val! Jó nekem a 100FPS avg.
Ezt is maxolva nyomom majd, ha 40FPS-em lesz, akkor 40FPS-em lesz. 
[Szerkesztve]
Kinek mi ugye.
Nekem bejön a BF stílus, a CoD multikért annyira eddig nem voltam oda, de ez tetszik.
Tényleg? Én nem láttam az UE 3-mal készült/készülő gamek listáján... Mondjuk nem meglepő, manapság ez az engine a trend.
Q3 enginet már a CoD1-nél is el kellett volna felejteniük. 
Jó lenne úgy optimalizálniuk, hogy nem esik le 100 fps átlag mellett néhol 40-re, mint a CoD2-ben, hanem stabil marad mindig, mint a Dirt esetében. CoD2-ben egy 40-es átlag ez miatt játszhatatlanságot eredményezett.

Nemtudom hol írták asszem a Gs-en, hogy U3 engine lesz az is.
Szerintem meg nem Cod1-hez nagyon is jó volt a Q3 szvsz a legjobb motor amit készítettek FPS-hez.

CoD2 multinak semmi értelme DX9ben.
DX7 AA AF off és egyből játszahtó a low end kofnigokon is.
1337
Végülis meg volt az előnye az elavult grafikus motornak, a gépigény korrekt volt, CoD2-ről ezt már nem lehetett elmondani...
Van, aki multiban is szereti, ha kinéz vhogy a játék. És szeretem, ha egy multis gammában nem recések az élek...

Remélem jó kis multi összecsapásokat dobnak össze az Infinity Ward-nál. 
Az a légicsapás-hívósdi dolog nagyon ''ott van a szeren''.
Csak nem a Worms-ből nyúlták le 
Grafikája is ott lesz a game-nek nagyon.
Bár a pro-gamerek úgyis le fogják venni a grafikát very-very-very low-ra 
[Szerkesztve]
Ez nekem is bejön 
Jah, biztos a wormsbol nyultak le.. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egész jó gameplay: [link]
Nem tudom volt-e 
Nem láttam még. Elég benga az emberünk. Tetszetős mp gém lesz...
R.I.P. Steve
Kezdem megszeretni ezt a gémet.. 
Eddig csak örjöngtem a régi vh-s hangulat elvesztése miatt..de mostmár egyre jobban várom 
Hogyha zsinórban kiyírsz 8 embert, akkor tudsz helikoptert hívni. És ez mit is tud? 

Asszem nyírja az ellent.
De commander is hivhat nem?
commander?
az meg mi? 

Aki vezérli az összes csapatot,légi csapásokat,műholdas felfedezőt,ami felfedi hol van az ellen
[Szerkesztve]

Alapból csak akkor látod az ellent a radaron amikor lő. Három egymásutánban elkövetett kill után már folyamatosan látod, öt kill után kapsz légitámogatást, hét után látod az egész térképet a radaron/képernyőn és ekkor az egérrel kiválaszthatod, hogy hova kéred a légi csapást.
1337
még1kérdés 
Az ellenfélt látom amikor légicsapást hivnék az 'ablakban'?
[Szerkesztve]
úristen...ez nagyon megkavarja az egész játékot...szerintem ezek a dolgok hülyeségek 
szvsz kellene egy futurisztikus cod,amelynek a játékmenete elviszi a hátán a játékot (nagy cod fan vagyok,1-2 többször végigtoltam,de ezzel nem biztos,hogy fogok játszani
)
Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

Az angol szöveg nem egyértelmű. Én két megoldást tudok elképzelni: 1) a radar közepe, ahol CoD2-ben a pöttyök felvillannak színesedik ki és és ez lesz a térkép 2) vagy pedig oda hívhatod a légicsapást amire rálátsz vagy ahova belátsz.
1337
Akkor még se vagy akkora
Engem nem zavarnak