Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)

(#251) fpeter07 válasza fpeter07 (#250) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

C4-es videó? :Y

(#252) ent válasza fpeter07 (#250) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

#201 :W

R.I.P. Steve

(#253) STC Speed válasza fpeter07 (#250) üzenetére

STC Speed
(senior tag)

Ez új videó nem a C4 es.
Basholnak benne ma jelent meg.
A főhonlapon bemutatjak a betat érdekes a perkek mind levan irva a charliedeltán

Asus P5B|C2Q Q8400|3 GB RAM|HD 6850 1GB

(#254) fpeter07 válasza STC Speed (#253) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem azt hoztabe a videó, ami a honlapon van :F

(#255) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagyon nyomatják a játékot, de szinte még alig jelentették be, de novemberben már debütál is. Remélem nem kapkodják el :F

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#256) ploteus válasza feka007 (#255) üzenetére

ploteus
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem biztos marad :DDD

˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!

(#257) IreN!CuS válasza feka007 (#255) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

én már annak is örülnék ha csak annyira lenne elbaszva mint pl:cod2 :)

Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

(#258) fpeter07 válasza IreN!CuS (#257) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon? ;]
Nekem mind1 h milyen lesz, csak lehessen vele játszani :)

(#259) feka007 válasza IreN!CuS (#257) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát én annak nem örülnék, mert az szvsz eléggé el lett b.szva. :D Persze ez már technikailag jobban rendben lesz, például az új motornak hála nem lesz az a béna mozgásanimáció mint a CoD2-ben, de remélem olyan optimalizálatlan se lesz, és bugos sem, mint az volt anno. Ha még a single játékmenet sem lesz olyan nagyon szkirptelt és lineáris, és hozza a hangulatot, akkor nagyon jó játék lesz :)

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#260) fpeter07 válasza feka007 (#259) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tetszik nekem a mozgás, cod2 mozgásanimációja ennek nyomába se lépne :)

(#261) feka007 válasza fpeter07 (#260) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem véletlenül cserélték le a Quake 3 motort :D A mozgáskultúra szerintem ebben a játékban a legjobb, bár Crysisban is nagyon jó, de ebben jobban tetszik ahogyan mozognak az emberek

(#262) sosperecek18 válasza feka007 (#261) üzenetére

sosperecek18
(őstag)

Sztem is sokkal jobb mint a crysis-ben, amikor az a video van amikor mesterlövészként lopakodnak, és bent a házban mennek, az nagyon durva.... :R

Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86

(#263) feka007 válasza sosperecek18 (#262) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jelen állás szerint pont egyidőben jelenik meg a Crysisszel. Szerintem most már a Crysis is egészen biztosan megjelenik novemberben, hivatalosan is a végső stádiumába léptek a fejlesztéssel, úgyhogy van mit várnunk. :R
Ugye ez is kijön novemberben?

(#264) sosperecek18 válasza feka007 (#263) üzenetére

sosperecek18
(őstag)

Biztosan ;]

Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86

(#265) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Remélem! ;]

(#266) STC Speed válasza feka007 (#263) üzenetére

STC Speed
(senior tag)

KIIIIII ;]

(#267) feka007 válasza STC Speed (#266) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És örülsz neki? :D

(#268) STC Speed válasza feka007 (#267) üzenetére

STC Speed
(senior tag)

NAGYON :DDD
Vén codos létemre újra harcba szállhatok :)
És te örülsz a Crysisnek? :D

(#269) IreN!CuS válasza feka007 (#259) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

lehet h technikailag jobban rendben lessz meg le lessz optimizálva rendesen!de mi lessz maga a cod feelingel pl? lehet h el lett baszva cod2..tapasztaltam :) (hitbox,bug,pb csúszás..)
de legalább volt benne cod feeling! én ahogy elnéztem ezeket az elözeteseket....minden lessz benne csak cod nem :) de remélem tévedek!

udv

Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

(#270) ent válasza IreN!CuS (#269) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Új korszak köszönt eme cod által elfásított gyötrelmes életünkbe. Majd ezt is fogod élvezni ;] .

R.I.P. Steve

(#271) IreN!CuS válasza ent (#270) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

lehet... :B

(#272) ent

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Nektek bejön most a csárlideltaoszkár.com lap? Nekem nem...

R.I.P. Steve

(#273) feka007 válasza STC Speed (#268) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Örülök, ha majd megjelenik :DD Amúgy én várom mindkettőt szeretettel :)) :D

(#274) feka007 válasza IreN!CuS (#269) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Valahova kell fejlődni játékmenetileg, nem lehet négyszer-ötször ugyanazt a témát lehúzni. :) Nekem ez jobban bejön majd szerintem mint a CoD2 (singleben), mert én a kevésbé szkriptelt játékmenetet kedvelem, amit remélem megoldanak vmi eszes AI-al. Hangulatban tényleg elüt az eredeti CoD feelingtól, de ettől még lehet jó :)
Nekem három igazi kihágásom van a játék felől: legyen minél kevesebb szkript, remek hangulat és AI, és technikailag legyen korrekt (no bug, és fusson jól :) ). Grafikailag nagyszerű, ez nem kétség, úgyhogy ha ezeket betartják, akkor várjuk sok szeretettel :R
Mod: a továbbra is ilyen ütős multi kimaradt a felsorolásból.

[Szerkesztve]

(#275) IreN!CuS válasza feka007 (#274) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

Hát minden fejlődik :).Őszintén engem nem érdekel a sp csak is a mp.és örülnék ha mp-be ''megmaradnának'' a régi codos dolgok! de ahogy néztem a videokat nem naon fog :DDD

grafikára még annyit h szépp meg minden de....pl mp-re fps kell nem grafika :)
engem az sem zavarna ha kiadnák megint q3as motorral abba legalább lenne fpsem így meg most vehetek új gépet :D

kiss off:megvan már a 4 magos cuccod? :)

[Szerkesztve]

(#276) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Erra a kaszt rendszerre kiváncsi vagyok :)
Assault, Demolitions, Heavy Gunner, Sniper, Spec Ops

(#277) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Multiplayer Perk #7: Ghillie in the Mist [link]
UAV Jammer -> nem lát az ellenség a radaron
EC-> sprint

(#278) athomi válasza IreN!CuS (#275) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Gondolom azért lesz dx7 benne, hogy legyen fps. Ha meglesz a stabil 80-100fps, akkor tökéletes.

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#279) IreN!CuS válasza athomi (#278) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

hát sztem meg már nem rakják bele ezt az opciot!de remélem tévedek :)

(#280) ent válasza fpeter07 (#277) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Ez vmi istencsászárra sikeredett, crízis verő kod:mw. De lehet, hogy csak a téma miatt...

R.I.P. Steve

(#281) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

BETA features videjó [link]

(#282) feka007 válasza IreN!CuS (#275) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én úgy vagyok vele, hogy a single is sokat számít, tudom, hogy manapság mindenki inkább neten nyomul vele (ahogy én is :D ), de én szeretem a singlezést is, mert hiába, multiban nincs az a hangulata egy játéknak (nincs az a beleélés).
Én CoD-ban eddig mindig maxon játszottam, lehet, hogy párszor lelőtt ez miatt az olyan, aki engem észrevesz, mert minimumon játszik 500 fps-sel, de én őt nem veszem észre az effektektől, de nekem erősen hozzátartozik a játékélményhez a látvány.

Meg van, már csak délután össze kell kovácsolnom az alaplapot, mert rosszul áll rajta a heatpipe (p35-ds4 :U ).

(#283) manutdzoli

manutdzoli
(senior tag)

Nagyon kemény lesz!Már ailg várom! :)

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#284) IreN!CuS válasza feka007 (#282) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

hát ez is 1 szempont!majd meglátjuk :) remélem nekem is majd új géppel nem kell hanyagolnom a szépséget az fpsért :DDD

(#285) STC Speed

STC Speed
(senior tag)

Hogy mégjobban várjuk itt egy jó kis gameplay és nem is rövid:[link]

ja és PC-n tolják :R

[Szerkesztve]

(#286) fpeter07 válasza STC Speed (#285) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez szerintem tök olyan mint a cod2. :C :)

(#287) Keldor papa válasza fpeter07 (#286) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Full ugyanaz, csak más korban.:)

(#288) celeron

celeron
(senior tag)
LOGOUT blog

Tudjátok mit..
A CoD sorozatot éppen ezzel a folytatással fogják jól elcseszni..
Ebböl hiányzik mindaz a Világháborús hangulat, amiért én szerettem ezt a sorozatot..
És most végig kell néznem, hogy a kedvenc játékomból Battlefieldet csináljanak..
Nekem a Medal kontra CoD párbajból valahogy mindig a CoD került ki gyöztesen, de úgy érzem hogy ez most meg fog változni :(

Csak azt sajnálomn hogy a CoD3-at nem adták ki PC-re.. :F

[Szerkesztve]

(#289) STC Speed válasza celeron (#288) üzenetére

STC Speed
(senior tag)

Sajna nem adták ki :U

(#290) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Új videó: [link]

(#291) knbs

knbs
(senior tag)

Mostmár cod4-t jobban várom mint a Crysis-t.A single nem érdekel egyáltalán cod1-óta nem játszottam le 1 mapot se :) Elnézve a videókat a C-hez brutális különmunka kell majd,hogy olyasmi multi legyen belőle mint a cod,vagy cs. Persze Battlefield féle tumkoljunk 400-an tankkal repülővel lángszórós-öreganyámmal klónt könnyen lehet csinálni,de attól hányok...
Szóval nálam a cod4 átvette a vezetést :R Éljen a szem-kéz koordináció magas fokát igénylő játék,vesszenek a láma nyomom a gombot playerek! :D

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

(#292) fpeter07 válasza Keldor papa (#290) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem gyenge.. :Y :C

(#293) feka007 válasza knbs (#291) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hogy lehetne már a Crysis multija Battlefieldes, ha részben lopakodva, becserkészve tudjuk csak kiiktatni az ellent? :F (például a videóiban is sok lamer csak berontott az ellenség közepébe, és nem maradt volna belőle smemi, ha nem lett volna beírva a god mód...) Attól még, hogy lehet jűrműbe pattanni multiban, még nem a járműves harcokon lesz a hangsúly.
Mellesleg a Battlefieldben több a taktika, mint a CoD2-ben (á'la squadok)

(#294) knbs válasza feka007 (#293) üzenetére

knbs
(senior tag)

...

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

(#295) feka007 válasza knbs (#294) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt most vegyem semmi-nek? :D

(#296) Fáraó válasza feka007 (#295) üzenetére

Fáraó
(őstag)

Esetleg agresszív kihívásnak? :D

[Szerkesztve]

VIGYORRRGAZMUS.....

(#297) feka007 válasza Fáraó (#296) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:DDD

(#298) dzsóbácsi

dzsóbácsi
(fanatikus tag)

Hello mindenkinek...
Szerintetek érdemes a játékért Vistát használni, a 64bit miatt..??
Pentium D 915, X1950 pro AGP, 2Gb Ram..
Tehát a Vista gépigénye nem zavarna be?.. :F :U
Köszi.. :R :R :U

(#299) ent válasza knbs (#291) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Végre vki, akkor ketten vagyunk! :C

R.I.P. Steve

(#300) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2 új gameplay movie [link] [link]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.