Akkor meg enyém a 10000!!
Jó kis mecs volt ez a mai! 
Szerk: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ lecsúztam!
[ Szerkesztve ]
Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((

Akkor meg enyém a 10000!!
Jó kis mecs volt ez a mai! 
Szerk: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ lecsúztam!
[ Szerkesztve ]
Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((

háááát....hoztad a formád....sajnos
nem 1-2szer sikerült mit kezdenem veled.az a fura,hogy megszoktam a "rosszat" ha fentvagy,aztán meg külföldi szerón átlagos embereket sz....á késelek
túl jó emberek járnak a PH!-ra... 
★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120

...lekéstem...
[ Szerkesztve ]

lesz ez még...
meghát máskor is fent van az emberek nagy része a szerón
én örültem,hogy ott lehettem,és a 990ft-os egerem is szépen dolgozott,bár igényel némi finomhangolást 
★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120

esetleg annyit kérnék,hogy lehetne SD-n kivül más gém is,mondjuk sabotage,HQ....
vagy hamár zárt,pl.pisztoly-kés SD,mondjuk se granyó,se mártir,se c4,az vinne egy kis érdekességet a meccsekbe,tübb taktikázást.
[ Szerkesztve ]
Szerintem jó volt ez a mai találkozó, amennyire az elején féltem h el leszünk verve annyira jók lettünk a végére... 
A legelső és legfontosabb szabály: ha kiflee él, NÉZZ A HÁTAD MÖGÉ
lámultam is, makkoltam is, néha meg még ügyes is voltam, szal jó volt....
A TS-re majd mindenki aki részt vesz az ilyen buliban az regeljen be, holnap át fogom írni a jelszót estefele vagy nem tom mikor, hogy sok "ember" (Speedy féle) ne jöjjön fel szórakozni, ha esetleg olvasgatja a topicot... bár sztem azt sem tudja mi az a PH!, nah mind1 majd lesz egy új jelszó, amit az újonnan csatlakozó embereknek meg lesz adva, de mindenkinek be kell reggelnie, mert különben semmit nem tud majd csinálni... 

nah nem regélek tovább, ígyis alig látom már a billentyűket
A késelés egyre jobban megy, na és hát persze lassan C4 másztör leszek ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
_.(-.-)._

Én meg a hülye claymore-aidba
Ember látom ott van kettő is, egyik kilógott, mondom kilövöm, kihajolok megnézzem van-e mégegy. Hát bazz nem ott volt mégegy és belelógtam a sugárba.
Meg a másik, futok fel a lépcsőn, látom ottvagy, izombó lőlek, te meg csak egy gomb és páff fejes. Na mondom.
csiter

[ Szerkesztve ]
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

Ilyet sajna nem lehet beállítani. Akkor már a GL is tiltva lenne. 
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

Nem. Ilyen nincs. Itt nincs külön high med low. Itt magad kapcsolod be a cuccokat amik kellenek. szép víz, szép ég csúnya vízz, csunya ég. Meg ilyenek.

Komoly dolgok ezek! 
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

Valaki tegyen fel egy mentést az orosz pálya utánról v egy pályaugrás kódot, mert a kapitány akit követnem kell mindig lefagy és nem mozdul még félóra után sem... 
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.
Semmi probléma...megtörtént kész..ennyi.
Mondtam...majd legközelebb másképp lesz..de mivel irtad hogy nem lesz mégegyszer ilyen nem lesz gond..nem akarok én senkit se kivágni de ez a dolog tényleg arról szól hogy aki akar az jön és szórakzik egy jót egy jó társasággal...nem arról hogy mindenki hív mindenkit hgy gyertek lehet jönni van hely...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
igen..valóban jó volt...de végülis ismét jobbak vltunk szerintem
Pontos adatokat nemtudk de én ugyemlékszem hogy ha picivel is de jobbak voltunk
Amugymeg Kiflee-nek élezni kell a kését mert tegnapolyan luftokat szurt hogy még énis elszégyeltem magam
Mondjuk néha laggolt is rendesen 
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

Jó-jó persze magam kapcsolom ez rendben, de csak med és low közül tudok válsztani high nincs ez a furcsa.

nem arra való a CoD4 topity, hogy CoD4 es dolgokat beszéljünk meg

Jók voltunk tegnap este!!!
Az eredményt én se tudom de sokáig emberhátrányban játszottunk 
"Qei me amat, amat et canem meum."
szerintem SD a legjobb...sokan szeretik nem csak a mészárlásról szól stb..
Meg ami a legfontsabb kicsit magas pingel is játszható...de pl a SAB már nemigazán
jahjah...én arra emlékszem hogy az első 2-t ők nyerték...akkor még hátrányban vltunk aztán hozzánk is jött egy ember (ATOM) és aztán mi nyertünk kettőt...meg arra is emlékszem hogy ők egyszer minket 9:10-re vetek elmi őket viszont 10:6ra...csakamásik két eredmény nem ugrik be

Valaki tud egy kicsit segíteni? Tegnap este lett meg a szerverünk de nem tudom h kell rajta frissíteni a PB-t mindig kidobál h régi verzió fut a seron.evenbalance.com ról szedtem le pbsvnew.so fáljt fel is másoltam PB mappába tovább nem tudom mit kell csinálni
előre is köszi
[ Szerkesztve ]
LG Optimus Black

Hali!
Bekapcsolva maradt tegnapról a jelszó a szerón?
nemhiszem..de ha mégis akkor megy pü-ben a pass

A játékról belinkelt képeket nézegetve hát nem pub moddal kellene egy wart lejátszani, hanem cb moddal
csak egy jó tanács: /rcon set pam_mode cb
http://own-age.com/vids/14082
köszi..akkor mostmár tuti hogy mi nyertünk
10:7
10:9
ezeket nyertétek ti és mi pedig egyet 10:6-ra..tehát ha amásik 10:9 is lett akkor is mi nyertünk
nah mostmár akkor tuti...köszi a képeket
amugymeg egy csapatba vltunk de ti többen voltatok...ennél igazságosabban nehezen tudtam volna...de monstam már..legközelebb sorsolhat más..ne én legyek már mindig a célszemély akit szidni kell
[ Szerkesztve ]

Hát igen még mindig az van a képeket elnézve hogy ha az lenne az első ki töbször hal meg akkor nagyon ott lennék a szeren!!
Föleg a gyik szenzoros kamerás meg szerintem hőkövetős gránátai boritottak ki
De már nálam is folyik a kutatás a specgránátra!!

Hello Adminok valaki PLZ eszközöljön valami irányomban a szerveren mertmég mindíg fentáll a bann esete
Jó lenne játszani a PH szerveren, de így nemmegy 
[ Szerkesztve ]
XBL/WP7: daniLLa HUN
énis annyit haltam mint te nemtudm mibajod van azzal...amugymeg jók voltunk és nyertünk..ez a lényeg.
még mikor emberhátrányban voltunk is nagyon kitettünk magunkért
amugymeg az első mapon (crash) nagyon ottvoltam az első 4 körbe
első körbe mindet én szedtem le kaptam is Airstriket aztán a 4. kör végére 14/1v2 voltam..utánna szépen lassan fáradtam
[ Szerkesztve ]
hát nemtudom ki vágott ki téged és hogy hogy de az ideiglenes bann kb egy óráig tart...

Igen azt vettem észre na mondom ez az andris egy terminátor!!! Valamit ott nagyon elszurtúnk mert az első kört hozni kellet volna! Na de mindegy ha nyertünk akkor nyertünk mindenkinek gratula
Az ellenek is!
Na mégegyszer...
Gépigénnyel kapcsolatban kérdés...
Miért nem képes normálisan menni a CoD4 a gépemen? Már nagyon kezdi húzni az agyam, hogy akárhogyam butítom a grafikát, állandóan lassul a játék. Igaz, 25 fps alán sohasem esik, de nagyon zavaró, amikor hirtelen 60-ról 25-re zuhan.
Konfig: AMD Athlon64 3000+, GeForce 7900gt, 2 giga ddr400 (4*512).
Azért bosszant, mert gyengébb vga-n tökéletesen fut (havernak 7600gt-je van, másiknak 7900gs-e). Egyszerűen nevetséges...tényleg!
Valaki pls segítsen, van valami titka ennek a játéknak? Köszi!

Boci volt, és egy órás bann már napok óta tart.

Mit kell csinálni ennél a bootcamp challenge/backdraft-nél 
Ezt írja: destroy 15 enemy explosive devices.
Köszi előre!
felrobbantani 15 ellenfél claymore-t, vagy c4-et, ha jól tudom

Annyit robbantottam már, de meg sem mozdul a számáló 

Úgy, hogy szétlőtted őket?

erre valaki? 
LG Optimus Black

Na thx, a szerót már felismerte, elvileg az rcon kódot is beírtam, de ha rámegyek egy játékosra jobb gombbal, minden opció szürke. Mit ellenőrizzek?

Olyan is volt már.
Jahjah..nagyon jó kis meccsek voltak
az első kört én se tudm hol rontottuk el de a végkimenetelben nem számit ugyhogy jó az így
azt mondja hogy nemtudja hogy hgyan bannolt de a bann.txt-be (vagy mibe) nem vagy benne...

Hát ez nójó hír

[ Szerkesztve ]
hát nemtudm mi lehet a gnd de a bann ezekszerint már lejárt...
mit szólnátok egy olyasmi ötlethez,hogy felmennénk a szerverre valamikor,és egymás challenge-inek megcsinálásában segítenénk?
mert pl. megvan a stun-nal leölős,de a vakítóval még sosem sikerül homlokon vágnom valakit,hogy bele is haljon...vagy az ötször felgyógyulós,nem meghalós challenge,vagy a két embert RPG-vel lelövős,vagy counter-claymore 
szerintem mindenkinek van olyan,amit nehezen tud elképzelni,hogy megcsinálna rendesen...ha mindenki élesben akarja,akkor bocs az ötletért,de azért ne késeljetek meg!
Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.

Nekem miért nincs high beállítás az options-ba

dupla..
[ Szerkesztve ]
met nincs high beállítás a játékban.. 

én még nem láttam akkor ilyen gamet, hogy csak low és med. beállítás van. vagy ez is olyan mint a crysis-ban a very high, hogy csak vista alatt beállítható? vagy egyáltalán ne lenne high benne?

[ Szerkesztve ]