ÓÓÓÓ, az egy csomó idő még 
★★★★★ friss csincsilla tenyésztáp, akár postai úton is ★★★★★ ★★★★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★

ÓÓÓÓ, az egy csomó idő még 
★★★★★ friss csincsilla tenyésztáp, akár postai úton is ★★★★★ ★★★★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★

Hidd el nem olyan sok,ahoz képest...
Szomorú+hír pedig az h elcsúszhat tavaszig is... 
Asus P5B|C2Q Q8400|3 GB RAM|HD 6850 1GB

Én most nem a publictapasztalatokról beszélek hanem pam strat módba kiírja hogy a lövésed mennyit sebez. 
1337

de minnél tovább várunk rá, annál jobban fogunk örülni, ha kijön

Olcsó, megbízható, gyors. Ezen szavak jellemzik szolgáltatásainkat. Játék és Voice szerver host! vng.hu
a CoD4 már DX10 lesz, nem?
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

valószínű
Olcsó, megbízható, gyors. Ezen szavak jellemzik szolgáltatásainkat. Játék és Voice szerver host! vng.hu

Ha DX 10 et márciusig nem adják ki programozó verzióba,akkor lehet,hogy DX9 marad,még van benne erő.

csak kiadják!
ha nem akkor az már igen cink, hogy semmit nemtudnak mostanában időben kiadni
[Szerkesztve]

Én is így gondolom. 
Nemtom, miért írjátok azt, hogy cod 4 amikor még nem is biztos, hogy ez lesz a neve.
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)
Hát minek? CoD 5?
De azért, mert a CoD 2 és 3 után ez a valószínű, másrészt a CoD sorozat 4. része 
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

Nem úgy értette,tényleg nem tudni mi azt is mondják,hogy CoD:Sequel lesz...
De jó ez,mint CoD 4. része 
Ripper! Tied a 2 enyém a 4 

tag lettem 

200. hsz után lettél tag?
egyébként gratula

[Szerkesztve]

Köszönöm szépen 
Tessék itt levan írva a rangrendszer:[link]
Mod:majdnem hangrendszert írtam 
[Szerkesztve]

én is köcce

en sem orulok, hogy a modern korban jatszodni, elveszti a hangulatat, ahogy BF-fel is tortent
inkabb adjak ki mennel hamarabb PC-re a harmadikat
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

az biztos, hogy nemlesz akkora élménye, mint az 1-nek az uo-nak vagy a 2-nek... cod az nekem második világháborút jelent... és szerintem sokak egyetértenek ezzel... de biztos jó lesz... eddig én csak a big red one-ban csalódtam, bár nem nagyot, de azt nem toltam végig... az nemteccett... csak nem kell egy olyan játékban csalódnunk, amit szinte mindenre kifognak adni...
szerintem helytállnak a srácok a konkurencia és a kritikusok frontján 
[Szerkesztve]
Az igaz csak a harmadik kimaradt pc-n.És a pc sorozat furán nézne ki úgy, hogy cod 1 cod uo cod 2 cod4????pl ez lehet a neve
all of Duty Sequel
Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

úgy mondjuk jobban nézne ki, de ha aztvesszük már nem a pc a játékkiadók főcélpontja hanem jelen pillanatban az x360, és később bizonyára a ps3 lesz mellette
Jelen pillanatban sztem a ps3 nem veszi fel a versenyt, az x360-al. Ezt írták sok helyen, ezért nem hiszem, hogy a ps3 fő célpont lenne, max. ha javítanának rajta.

Azt írta,hogy késöbb 
PS3 még naon lennt van,főleg hogy szinte alig jelent meg és játék sincs rá annyi+ drágább is
Én vennék konzolt,csak már nagyon megszoktam az 1280x1024 felbontást.
Hiába új meg minden, attól függetlenül sokkal több embernek lesz pc-je mint konzol.A konzolon szinte!csak játszani lehet, de a számítógéppel sok mást is.

Akkor nyugodtan vegyel mert tudsz. Sot meg magasabb felbontason is ( 1600x1200 ),csak melyen a zsebedbe kell nyulni,es egy olyan LCD tv-t kell keritened,ami alapbol tudja az 1900-as felbontast.Ha van ismerosod vagy valaki akinel ez letezik,akkor menj at es mond meg neki,hogy tegye be neked a Call Of Duty 3-at. Hidd el nekem lesel majd mint a moziban.
Dehat ennek ara van,kozel egy milla. Ha azt vesszuk,egy csucs pc is kerul anyiba. 

Na igen a pénz 
Nem akarok itt konzol-pc háborút indítani,mert minek....de 250 000ft ból olyan komplett gépet veszek h az uj jatekok maxon futnak 
Még emléxem annak idején az én gépemre 

Úgy látszik komolyan veszi az Infinity ward:[link]
A képekből az is kiderül,hogy Vietnámot el lehet felejteni és irány Irak 

Hei
Ne buslakodj fiam,harcolunk mi Irak ellen is! Nem igaz? 
Egyebkent biztos utos lesz a game az nem kerdeses. En bizom a sracokban. Viszont en varom az uj Medal Of Honort is. Az is fincsi lesz szerintem 
Az nem kétséges a medal nagyon jó lesz.

Bárcsak megjelenne Pc-n is!
Kár h. a cod 3 se jelent meg Pc-n, de sztem nem is lett volna olyan nagy durranás.

Megfog jelenni,mármint a cod4. 

Teljesen igazad van 
Uj MoH?linket esetleg? 

Sajnos mostanaban nem nagyon lehet rola hallani,vagy csak en keresgelek roszz helyen infokat. Annyit biztos tudok,hogy az iden jon ki,ha nem jon kozbe valami.Remelem nem!!!!

Én is remélem 
Majd utánna keresgetek hátha.. 

ha rengeteg pénzem lenne, akkor szarnék az x360-ra... akkor már megvenném a legújjabb mekintos barátunkat
de ahhoz már tényleg nagyon-nagyon mélyre kell nyúlni a zsebben... sajnos nekem nincs olyan mély zsebem

Hát persze kvázi barátom 

rég irogattunk egymásnak speed barátom 
Nézz körül a topikjában biztos találsz pár linket.

OKOK 

wWw.Sg.Hu egyik friss híre:
,,Sajtóértesülések szerint az Activision játékfejlesztő, illetve kiadóvállalat licencelte az Epic Games Unreal 3 motorját.
Számos neves szaklap tényként tárta az olvasói elé a két cég közötti megegyezést. Aztán néhány óra múlva jött a megerősítés, az Activision projekt-menedzserének személyben. Laird Malamed igazolta az értesüléseket. ''Az Unreal-motor a legjobb jelenleg a piacon. Technikailag egyik kész motor sem mérhető hozzá. Tökéletes alapanyag lesz a következő akciójátékunkhoz.'' Sajnos további részleteket nem árult el a guru, így pontos név, részletesebb információk és persze megjelenési dátum nélkül maradtunk.''
Az új motor hajtaná a CoD4 et,szép is lenne 

FEAR merre vagy? 

Az IW fórumán van egy bejegyzés, melynek tartalma röviden ennyi volt, hogy jövőhét szombaton egy nagy bejentésre készülnek. Ez a bejelntés nagy valószínűséggel (Azonban nem 100%!) a Call of Duty 4. része lesz. Egyes pletykák szerint a negyedik rész ismét PC-re is megjelenik, azonban eltér az immáron ,,szokásos'' témától a második világháborútól. Egy kicsit modernebb háborúba kalauzol majd el minket, de ezt még nemtudni, hogy melyikbe. Drukkoljunk, hogy tényleg szeretett játékunk következő részét jelentsék be és ne egy másik projectet.
www.callofduty.hu
Hát reagálok, mint hű cod fan... ebben épp a II.vh volt a ''főszerep'' sztem. Aki terrorista lelkű, annak ott a CS, sci-fi high-tech re hajazók: unreal sorozat, ez meg uralta a II.vh-s terepet.. szóval én spec nem várom 

Az Activision nem bírta ki, hogy ne csináljon még nagyobb média visszhangot az Infinity Ward április 28-ai bejelentésének, így a kiadó által elküldött e-mailek alapján már biztosan állíthatjuk, hogy a szombati napon a Call of Duty 4: Modern Warfare játékot jelentik majd be a srácok. A névből igazolódni látszanak a pletykák, ami szerint az új rész már a modern hadviselést dolgozza fel.
Hát pörögnek az események 
www.playware.hu

Remélem még idén lehet installálni! 
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nem kell remélni,mert fogod 
Idén ősszel jelenik meg.

Engem nem érdekel a környezet,ha a ''modern hadviselésbe'' is bele tudják implantálni azt az intenzív és pörgős játékmenetet,ami az eddigi részeket jellemezte

Bögyömbe vannak,hogy a 3. részt nem adták ki PC-re,remélem a következő résszel jóváteszik bűnüket 
i5-2500K 4 Ghz CPU + Corsair H80 + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + Gigabyte GTX 680 2GB VGA + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Értelek.
Nah nyomás BF2142!