Nyugi menni fog
Asus P5B|C2Q Q8400|3 GB RAM|HD 6850 1GB

Nyugi menni fog

Dominator,Team Deathmatch,Deathmatch,Search and Destroy,Capture the Flag
Meg van vmi Custom is nem?

Igen még van vmi,de most nem jut eszembe 
Nekem egyik se jön be 
Hattalmas csaták lesznek. Tetszik. 2 év óta újból értelme lesz a mikorfonos fülesemnek. 
R.I.P. Steve
Rohadt nagy játék lesz ez! 
az baj, hogy kib******ul varom a crysist?
de a cod4-et se kevesbe..
unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337
azaz 

Nem Domination?
1337
sztem az akart lenni 

Ez elég silány lista. Megeröltetthették volna magukat. Komolyan mondom CoD1ben volt 9 játékfajta...CoD: UOban 12 CoD2 5, CoD4 5? Nemtom miért nem kifizetődő az IW-nek a multi közösséget pátyolgatni csak a single...arról nem is beszélve, hogy CoD2höz több mint egy éve nem jött ki normális patch, pedig messze nem tökéletes a multi, de már mind1. $ $ $ 
[Szerkesztve]
1337
Ezeket találtam: -Team Deathmatch -Deathmatch -HeadQuarters -Capture The Flag -Search & Destroy -Sabotage -Demolution -Custom -> ez 8 

#452 ---> akkor miért kerülnek be a topicba ilyen hülyeségek? 
1337
Végülis azok is vannak 

Demo-ról lehet tudni valamit?Lesz-é vagy nem?
Mostanába sztem nem lesz, most van béta.

Nagy kár,mert messze még a megjelenés! 
cod.hu: 'Nos már jóideje kidobta az Activision a Call of Duty4: Modern Warfare konzolos demó változatát, azonban csak amerikaik próbálhatták ki. Most úgy döntött a cég, hogy az Ausztrál konzol tulajdonosok is vívhatnak egy kis modern háborút. Arról nemtaláltam pontosabb információt, hogy még mely országokban válhat majd elérhetővé a konzolos demo.
Mellesleg PC-re is kifog jönni a demo, mint azt nem olyan rég hírül adtuk. September közepén előreláthatólag. Egyenlőre csak annyi információt sikerült fülesektől hallani, hogy a demo nemlesz valami hosszú és egy bunkerben kell ,,rendet'' tennünk.'

cod.hu? - az egy szenny honlap...de lehet, hogy most nem írtak túl nagy hülyeséget, mert a konzoldemoról én is hallottam.
1337

Azért nem irtam hogy X2, mert nem az.
De már ez sincs meg, jelenleg az 5600+ omra várok, amihez oda fogom irni hogy X2 , mert az lesz!
A Vigeokari meg remélem birni fogja, már nagyon gyúrok rá, de ha mégsem akkor beujítok valamire, nem szeretek 15-20 Fps-sel játszani....
Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((

Bunkerben?
Akkor tényleg nem lesz valami hosszú 
De hamar jönnek most a demók, 2 hónappal a teljes megjelenése előtt. 
Engem nem érdekelnek a demók. Úgy h mind1 

Gépigény megállapítására tökéletesek. Akinek tetszik a game úgyis tolja majd a teljest, akinek meg nem, az a demo hatására sem fogja.
Amíg csak látatlanba mondasz ilyeneket nekem, addig nem baj. 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Az a baj a 7600GT-vel, hogy manapság egyre több a shdaer intenzív játék, amiben a 7600GT gyenge (12 pipeline), így egyre kevésbé lesznek normális grafikán játszhatóak az ilyen játékok.
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Az IW-nél nem... Emlékszem, hogy a CoD2 single demó hónapokkal a megjelenés előtt jött, és mindenki sírt a gépigénytől, aztán a végleges már sokkal jobban futott (annak ellenére, hogy az is kurva optimalizáltalan lett
). 

pedig nagyon optimizálva lett jó beszélek én akkoriba 9800proval
ott volt a dx7 mindekinek futott akinek van 1 9550 ese. 
a demot szeptemberre igérik remélem ki is jön ![;]](/dl/s/v1.gif)
MX440-en is elfutott az.
Kicsit toltad volna feljebb azokat a csúszkákat... 
Ezt aláírom, hogy szenny. Már gondolkodtam valami értelmesebb Magyar Cod Release lap megalkotásán én is.
Már csak 2 hónap és itt a cod4 
Alig várom. Komolyan már minden nap ezen jár az eszem...
˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!
bocs, ha esetleg megbantottalak vna

azert latom figyeled a rivalis topicot is 
unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337

[link] -> #1 a magyar codos oldalak között
1337
Várt mindkettőt egyformán kib******ul, és akkor mindenkivel jóban leszel. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
A CoD4?
Az még majd kiderül. 
Szerintetek a cikk elején mit jelent, mert itt nem ír többet róla. Van vhol vmi cikk, ami lehúzza nagyon az Airbornt?:
''Még ki sem hevertem az Airborne okozta csalódást egy érdekes interjúra találtam a Gotfrag-en, amiben a Speedlink játékosát, Fuchsstutét kérdezték a CoD legújabb részéről szerzett tapasztalatairól.''
R.I.P. Steve
Miért nem lehet ugrás közben lőni? Olyan érzésem van, mit a telókkal kapcs: má'csakazértsem rakunk mindent bele, nehogy jó legyen.
R.I.P. Steve
Ezt hol láttad, szerintem lehet majd. Nem lehet, hogy topikot tévesztettél? 
Mod: lehet még álmos vagyok..
[Szerkesztve]
nem
az oldal amit linkelt bll, csak nem választ írtam

[link] + 131 comment 
1337
Legközelebb használd is, vagy ha nem a válaszra kattintottál, akkor utólag módosítva tessék odaírni, hogy kinek tűzöd a mondatot...
igenis! 

Most kezdtem úgy elolvasgtani az elejétől a topicot. Láttam egy két trailert. Viszont lehet, hogy nem 2. VH-s, de jónak tűnik!
Igazából jobban örültem volna, ha 3-at is kiadják pc-re
Viszont ebben a részben jó lesz az, hogy át lehet lőni a falon. Bár remélem, csak azon, ami olyan anyagból van. Meg milyen poén lenne neki álltok darálni 3-4en egy kisebb viskót és lebontjátok. Az nagyon komoly lenne 
#483 hszben link, és a riportban a német skac állítja, aki már kipróbált, fene a fejét... Olvasd el, érdemes...
R.I.P. Steve

Fuchstute irta mikor tesztelte a pc-s demot,hogy nincs benne a jump-shot.
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

Azért az igencsak sejtetni enged valamit mekkora (multi)game lesz ez,hogy a neves, EU egyik legjobb cod2 csapata azt nyilatkozta,hogy a most a hétvégén szerencsére tőlem pusztán 60km-re rendezendő [link] LAN-os kupadöntő után INAKTIVITÁSBA vonul a cod4 megjelenéséig. Mivel pont ebből a csapatból Fuchstutte-nek volt alkalma tesztelni a demót,gondolom meggyőzte a dolog ez nekem is elég lesz 
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

A CoD 4. milyen motort fog használni? Tudja valaki?
Origin: Kecu77 | BF: BC2: Kecuhun