Hát én eddig ugy tudtam hogy a 256MB 7300GT gyorsabb mint a 128as.... 
===> Komplett számítógép sürgősen, és olcsón eladó mindennel együtt!!! <===

Hát én eddig ugy tudtam hogy a 256MB 7300GT gyorsabb mint a 128as.... 

Értem. És azok közül amik az Aqua-nál vannak melyik a jobb választás?
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

256 ma már legyen meg sok esetben gyorsabb
F 2,2142
De itt szakadni fog akinek elég a 30 fps akkor veheti.
[Szerkesztve]
Asus P5B|C2Q Q8400|3 GB RAM|HD 6850 1GB

Az Aquaban nem látok 7300GT-t. Én ezt a boltot tudom ajánlani. Nagyon korrekt és sok dolog van náluk: [link]
Genius007: Igen gyorsabb, max 2-3FPS-sel, de az meg semmi.
khöm, azért ez helyzet függő!
''Megjegyzés: AGP-s kártyák esetében ajánlott a 256 MB, mert amikor a rendszermemóriához kell fordulni a kártyának, akkor az AGP-s kártya meghal. A 128 MB-os kártyával csak nagy kompromisszumok árán lehet 1280 x 1024-es felbontásban játszani.[link]''
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
(#756) VaniliásRönk válasza VR6-Fan (#755) üzenetére

Hol volt itt szó AGP-ről? 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Hali!
gyorsan kellene nekem egy vga húzó progi...!!!

szerk. egy Geforce 7800GTX ről van szó! 
[Szerkesztve]

Riva Tuner ? 

Na jó, de ez PCIE, meg amúgy ki játszik 7300GT-vel 1280 + szűrőkkel? 
(#760) Genius007 válasza VaniliásRönk (#756) üzenetére

AMD Power Konfigja !
Konfiguráció
Asus A7V8X-X , AMD 1700+ , AeroCool Phantom CPU hűtő , 512MB DDR RAM , FX 5600 256MB VGA , IBM 80GB HDD , Pioneer DVR-107D , Codegen 300W Táp , Axion CRT 15'' , Creative MegaWorks 2.1 250D , D-Link DSL-360R , InnoAudio iMX-128 512MB MP3/WMA lejátszó , Sony Ericsson K800i.
Ebbe nem hiszem, hogy bele menne a PCI-E kari ... 
(#761) VaniliásRönk válasza Genius007 (#760) üzenetére

Ebbe ne is vegyen 7300GT-t. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Azt hallotam hogy a riva tuner nem támogat uj kártyákat de akkor megpróbálom.. 

Szerintem jó lesz 
De ha nincs más választás, akkor Power Strip ! 
Bár ha Riva Tunerrel nem lehet ?! akkor Power Strippel sem ... ( szerintem ) 
Köszi a segítséget de azon gondolkodom hogy a 64bit se fog nekik tetszeni!
majd kiderül 

Most híres lett a gyerek 

Szép kártya!

Ez hülyeség. Amint megjelentek a 8800-asok, rá pár hétre már azokat is ismerte. A 7800 meg nem mai csirke, gond nélkül viszi. 
Genius007: Akkor is felesleges a 256MB-os, ráadásul AGP-ben még drágább is, és max 2-3FPS-sel nyom többet. Az a pár képkocka nem ér meg plusz ezerforintokat.
[Szerkesztve]

Szerintem ezt akkor megis beszéltük . . . 
(#769) AMD Power válasza VaniliásRönk (#761) üzenetére

Ki akar ebbe 7300GT-t venni?

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
(#770) VaniliásRönk válasza AMD Power (#769) üzenetére

Olvass vissza, Genius007 utalt rá. 
(#771) AMD Power válasza VaniliásRönk (#770) üzenetére

Nem a mostani gépembe lesz a új kari.

Nekem egy olyan teszt kéne amiben mind a 7300GT mind a 7600GT benne van. 

[link] Ebben van minden. 

Az nagy gáz ha nem DDR3-s amit veszek? 
Már megvan. Gáz nem szabad olyat venni. 
[Szerkesztve]

Háááát a DDR2-es igencsak lassú. Netezős/minimális játékgéphez jó lehet, de amúgy meg... DDR3-asat kell belőle venni, nem sokkal drágább.

DDR2 -t már nem éri meg ...
( mióta van ddr3 is
)

Sziasztok! Légyszíves segítsetek.
''A(z) nvlddmkm képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt.''
Néha játék közben (CoH, LP DX10 demo, Dirt demo) elmegy a kép, majd utánna ezt a hibaüzenetet írja ki. A közelében sem vagyok a ''csúcs'' grafikai beállításoknak. Nincs ''húzva'' semmi.
ASUS P5B Deluxe + MSI 8800GTS 320MB + Intel Core2Duo E6420 2,13GHz + Corsair TWIN2X-8600C5 2GB DDR2 800MHz kit + Samsung HDD 250GB SATA II + CoolerMaster iGreen 430W Active táp + Samsung 20'' 206BW (1680*1050) monitor + VISTA ULTIMATE 32 bit
Segítségeteket előre is köszönöm.
(#778) Genius007 válasza Le Pingvin (#777) üzenetére

Most hirtelen csak annyit tudok mondani, hogy formázd le a vinyód teljesen, és rakd fel az XP-t ( vagy VISTA -t ) pakold fel a drivereket (rendes). 
Most hirtelen ennyi ... 
(#779) Qru válasza Le Pingvin (#777) üzenetére
Mielőtt ledúrnád a rendszert. próbálj ki egy másik drivert is hozzá.
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn
hello!
Van egy gainward 7600GS 256MB 128bit @ 560/825Mhz AGP + egy P4 2.8Ghz 512kb 533FSB nw magos procim, 2*512MB ramom, gyári videókártya driver progi van fent, windows XP SP2. A probléma az, hogy test drive unlimited közbe, akárhova rakom a felbontást, 640*480 v 1024*768, akárhova a grafikát (low-high), akárhova az AA-kat, 15-20FPS-nél egyszerűbbben nem akar jobban menni 
mi lehet a probléma? 3dmarkokban pedig remekelt a kártya, mostmeg játszhatatlan a játék?!?! 
A régi videókártyámmal (ATi 9600 128MB 128bit és ugyanez a konfig) is ment 18FPS-sel!
tanácsokat kérnék mert ez a játék miatt vettem meg ezt a kártyát és mostmeg.... 
amúgy: 3dmarkok:
3dmark03: 12722
3dmark05: 5779 (ez nem elég egy minimum játékbeállításhoz????
)
apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c

Bazzz ... ugyan ez volt velem .. csak Coutner Strike Source játékkal!
Nekem megoldotta hogy más chipset drivert raktam fel. ( ha jol emléxek ) 
más játék ment azért szépen? megkérdezhetem h honnan lehet új chipset drivert szedni?

Más játék ment, gond nélkül.
Nem tudtam miért van ... mert elötte ment rendesen aztán meg 15fps 
Haver hozott +1Giga ramot..akkor is stabil 15fps.. hiába vettem le a grafikát low-ra..
meg 640*480 akkor is 15fps 
Aztán leszedtem a legujabb drivert és láss csodát .. jó lett 
Milyen alaplapod van ? 
[Szerkesztve]
abit IS7-E2
amúgy én most raktam új XP-t, nem tudom miért ilyen...előtte vista alatt emnt a másik kártyával (jobban)
szerk.: most telepítem a colin dirt-t, kiváncsi vagyok, meg letöltöttem a legújabb 94.24-es drviert a videókarihoz
[Szerkesztve]
(#785) VaniliásRönk válasza dulifiO (#782) üzenetére

Havernál is ez volt (Prescott 2400/533@2900), elsősorban az alacsony FSB a gond, neki is 6800-zal 20-120 között ugrált, tömegben konstans 20fps.
A legjobb amit tehetsz ha eladod a konfigot és veszel egy újat, még egy 754-es Sempron is jobb játékra. (Itthon 754-es Sempron 2800+@2GHz + 9550''XT'' kombóval CS-zek, 1280x960, 2xAF, többnyire high beállítások (csak a Shadow van Low-n), tömegben sem megy 25-30 fps alá.)
Chipsetdrivert innen tudsz leszedni [link], de szerintem nem fogja megoldani, egy próbát azért megér.

(#787) VaniliásRönk válasza Genius007 (#786) üzenetére

A 2. link nagyon öregecske.
Az Abitnál viszont meglepően friss van fent. [link] (legfelső)

Mennyi jelentősége van kb, hogy pl eVGA ASUS Galaxy a gyártó?? esetleg lehet tudni meik a jobb, megbizhatobb 
(#789) VaniliásRönk válasza ryli (#788) üzenetére

Semmi, a közhiedelemmel ellentétben az Inno3D sem rossz, csak ugye valamivel meg kell indokolni hogy miért költött +5-15k-t VGA-ra.
Tény, a 6600-aik ''nem voltak az igaziak'' (abból is az AGP-sek), de hol van az már? 

Komoly különbségek lehetnek gyártó és gyártó között.
Célszerű az illető VGA topic-jának #1hsz-ét felkeresni, sok hasznos inf. találsz ott.
(#791) VaniliásRönk válasza fagy53 (#790) üzenetére

Milyen komoly különbségek? 
(#792) Genius007 válasza VaniliásRönk (#787) üzenetére

Gyorsan kerestem ..bocs ..

leszedtem mindent, köszi szépen 
a probléma nem a driverekkel volt!
mindkettő játék fut 1024*768-on közepes grafikával, stabilan 25-35 FPS (játék válogatja)
azonban ha a kormányommal próbálok játszani, 10-15secenként beakad, de iszonyatosan, aztán megy tovább rendesen, aztán megint bekad, stb... 
microsoft side winder force feed back wheel-em van, ami game portos, és XP-s driverek vannak fent! na ilyen esetben mit lehet tenni emberek? 
VaniliásRönk: azért a konfig csere erős, a lapom támogatja a 800-as FSB, elég lenne bele egy olyan proci, olcsóbban kijönne, de mint leírtam úgy tűnik nem az FSB-mel van gond hál' istennek! 
[Szerkesztve]
(#794) VaniliásRönk válasza dulifiO (#793) üzenetére

Egy 478-as 800-as P4 20k környékén van, ha kapsz még, ennyiért X2 4400+-t vagy E2160-at is kaphatsz, a különbség meg... persze használtan is lehet venni, de használtan pl. gyk. már ingyen osztogatják az egymagos 939-es rendszereket, az ''csak'' CPU+alaplap csere lenne, minimális ráfordítással.
(#795) fagy53 válasza VaniliásRönk (#791) üzenetére

Inno3D 7600GS DDR3 256MB - Galaxy 7600GS DDR3 256MB
Mindkettő AGP, írjak részleteket, vagy ennyi elég lesz?
[Szerkesztve]
(#796) dulifiO válasza VaniliásRönk (#794) üzenetére
de én nagyon nem szeretnék ráfordítani minimálisat se, max elcserélem a mostanimat egy 800-as fsb-re + kp természetesen, úgy biztos olcsóbb mint alaplap meg új memóriák! 
(#797) VaniliásRönk válasza dulifiO (#796) üzenetére

Mondom 939-nél csak alaplap+CPU, Athlon 64 3000+/3200+/3500+ 6-8k, AGP-s 939-es alaplap 8-10k, rá kéne dobnod kb. 2-4k-t. Nem meggyőzni akarlak, csak nehogy azt hidd hogy marha jól jársz ha veszel egy 478-es P4-et, arra legalább ugyanennyit kell rádobnod, és nem hiszem hogy jobban jársz.
fagy53: Igen kiváncsi vagyok a részletekre, nem értem mi a gond. Ilyen VGA-ról nem tudtam, meg Inno3D-ék sem említik hogy volna DDR3-as. [link]

Mindenképpen Galaxy !!!
A Tuning miatt is ! 
(#799) Genius007 válasza VaniliásRönk (#797) üzenetére

Inno3D-be még én sem láttam ..
De Galaxy-t már láttam !
( 7600GS DDR3 természetesen .. )
(#800) fagy53 válasza VaniliásRönk (#797) üzenetére

Ők valóban nem említik, de gyártják.
400/1100 - nincs tápcsatl.
Galaxy
500/1450
7600GS DDR3 256MB és mekkora különbség!
Ha valaki a fenti típusjelzést nézi azt hiszi mindegy ki gyártja,pedig..... 
Ezek tudás, képességbeli különbségek, de vannak a használatot közvetlen befolyásoló pl hűtésmegoldások, ventik közti, a gyártótól függő különbségek.
Inno3D 7300GT venti és a Galaxy-Zalman venti különbség - ég és föld!
Ugyanazon képességű kártyán vannak.
Hidd el jót tanácsoltam a kérdezőnek amikor az #1hsz-hez küldtem, az ott leírtak gyakorlati tapasztalatokon alapulnak és érdemes vásárlás előtt vagy összehasonlításoknál átolvasni azokat. 
Inno3D 7600GS DDR3 256MB AGP Vizeseknél 22k
[Szerkesztve]