Esetleg (itt).
Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Esetleg (itt).
Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
(#40002) Coach Atesz válasza zsole84 (#39993) üzenetére

Szia!
Még a rendszert is újraraktam, nem csak a drivert. Esetleg valami drivert tudtok ajánlani?
Üdv!
the easy day was yesterday

kriszbon és zuchy köszi a válaszokat! még akkor megnézem, meg utána kérdezek egy két helyen!
De akkor azt mondjátok, hogy elég a mostani gépem, csak vegyek még 2gb ramot, és úgy ki tudom majd hajtani a GTX 460ast?!

Sziasztok, engem az érdekelne, hogy Milyen VGA-k vannak egy HD4850 szintjén, legfőképp teljesítményben!!!
Az árat én már megtudom nézni, engem a teljesítmény érdekelne...
Mondjuk egy 9800GT/GTX?, vagy 8800GTS (G92) 512Mb? 
kérlek írjatok még példákat..m és hogy szerintetek melyiket érdemes megvenni, és miért..., természetesen játékra szeretném használni a kártyát, ahhoz képest írjátok a véleményeteket
Thx
Üdv.. 
[ Szerkesztve ]
Szia 4850-el egy szinten a 9800GTX+ van, de ez többet eszik nála, újabb generációs nVidiák közül pedig a GTS250 jelenleg az ellenfele. Egy 512-es 88GTS tuninggal talán be tudja fogni.
De megközelíteni tuti...
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

Ééééértem, és nagyon szépen köszönöm a segítséget...
szerinted melyiket érdemesebb megvenni, teljesítmény, és ár szempontjából 
Szerintem 4850-est ezek közül egyikre sem éri meg lecserélni... Egyedül a 98GTX+/GTS250 lenne jobb nála, az is egy kicsivel. Anynit meg nem érne ráfizetni, amennyivel "erősebb"...
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

Hello!
Lenne 2 kártya egy Sapphire Radeon HD4850 Vapor-x (1.5év gari mág iponba) vagy Inno3d 9800GTX Oem kártya!
Melyiket választanátok?
"Amíg élek én nem érdekel más csak a D i ó s g y ő r..."
Szia, melyik kártya mennyibe fájna? Bár így elsőre az ATI-t mondanám, már csak a gari miatt is. 

azonos ár!
"Amíg élek én nem érdekel más csak a D i ó s g y ő r..."
Akkor javasoltam volna, az nVidiát, ha jóval olcsóbb. Ebben az esetben az ATI erősebb is, van rajta garancia, sőt kevesebbet is eszik... Minden érv a piros kártya mellett szól. 

Segítséget kérnék. 4770-hez melyik a legjobb driver win7 (64) alatt?
Szia! Ez lesz a neked való topik.
Még talán a 4850/4870 topikban is van valami, elégre mi HD4000-esek tartsunk össze. 

A 4770 topicba már írtam 2 napja, de nem jön válasz, ezért próbáltam itt, de köszönöm a segítséget.

Sziasztok!
Egy nagyon jó 7900GT keres PCI-E-re, és megszeretném tőletek kérdezni, hogy szerintetek 7000 Ft-ért megéri ez a kari?
[link]
HALF-LIFE FOREVER!
Hali! Szerintem annyiért már 2600XT vagy 8600GT jobb lenne.
Korszerűbbek...

Megéri de csak akkor, ha a 2007 előtti játékokkal játszol, maiakhoz, és mindegy, hogy DX9 v. DX10, a fenti hsz! 
Gigabyte 9800GT-ről váltok ASUS HD4870-re, telepítsem fel előre az ATi drivert gépemre, és uninstalláljam az nVidia-t? Vagy hogy lenne a leggördülékenyebb a VGA csere?
The world outside can burn in flames.

Ha lehet ne találkozzon a két meghajtó egy időben mert olykor gubanc a vége.
Nv meghajtót eltávolít, kártya ki, Radeon be, meghajtót telepit.

Uninstall a régi driver, szóba jöhet egy drivercleaner is utána, majd telepíteni az AMD drivert.
Nálam megy a kettő is egymás mellett simán, de jobb ha tiszta vizet öntesz a pohárba... 

Sziasztok .
Véleményt ,tanácsot kérnék erről a termékről.
[link]

A topikjában mit mondanak róla? Mert gondolom ott jobban ismerik.. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ez sok mindentől függ.
Mire szeretnéd használni,milyen árkategóriában keresel vga kártyát stb?
Picit több infót!
[ Szerkesztve ]
"EA SPORTS - It's in the game!"

Hello mindenki volna 1 olyan problémám hogy vásároltam 1 Xfx 5570-es ati kártyát.Belleraktam a gépbe és ami kaptam windows-t az alaplapomhoz ami eredeti nemtetszett nekki. Erre fellraktam 1 másik windows-t ami nem eredeti sikerült felltelepitenem a kártyát és fellismerte, de a hangkártya driver-t nemakkarta felltelepiteni mert lefagyott mindig ugyanott.Meg az is nagyon furcsa hogy mikkor bekapcsolom 2 percig tőkőll vallamivel mire behozza a monitort.Ez volt a service pack 2 gondoltam ha fellrakok 1 3-ast akkor az majd segit de mikkor tőlti be a windows megáll és lefagy.Egy Asus p5sd2 fm/s alaplapom van lehet ez a problémája.Az lenne a kérdésem hogy tényleg az alaplap kicsi nekki a kártyához ésha igen akkor milyen alaplapot lenne érdemes venni 0-20 ezer kőzőtt. A procim ami van az egy Intel Pentium D CPU 2.66 Ghz 2Gb ram.
[ Szerkesztve ]

Hali.
Egy haverom vett egy 5770-t 3 monitorral akarja használni de valahogy nem akar összejönni, csak 2-őt enged, valakinek valami ötlet?
...

Az egyik monitort displayportra kell kötni.

Az 1-ik ugyis van de mégsem megy...
...

Ezt olvastad már? Ha ez sem segít, akkor kérdezz rá az 5750/70, vagy az 58xx topikban. Egy páran már használnak eyefinity-t, ők talán többet tudnak mondani.

Sziasztok!
Még mindig fenn áll a problémám , hogy a Gigabyte 8800 GTS 320MB-os karimmal rosszabbul futnak a gamek mint az előtte lévő MSI 8600GTS 256MB-os kártyámmal 
Ha van valakinek ötlete pls írjon valamit. A rendszert már újratettem amióta beleraktam a 8800-as kártyát.
(#40030) BraderZoli válasza Izzé (#40028) üzenetére

Én lennék az aki szarakodik már 1 ideje! Két monitort enged 1szerre bármit csinálok! 2monitor pivotban szélen 1200*1600ban a középső 1920*1200ban. Próbáltam már mind3at ugyanabban a felbontásban de akkor ismax 2! A displayportot egy átalakitóval használom de gond nélkül megy a max felbontás. Semmi ötletem...
(#40031) B-L-A-C-K válasza Coach Atesz (#40029) üzenetére

Tápcsati bevan dugva rajta...?
...
(#40032) Coach Atesz válasza B-L-A-C-K (#40031) üzenetére

Szia!
Persze, hogy be van dugva a tápcsati, különben el sem indulna a kártya.
(#40033) B-L-A-C-K válasza Coach Atesz (#40032) üzenetére

Nekem anno elindult nélküle, de nem volt 100-as, futtas le egy 3Dmark06-t ha reális pontot ad akkor a kártya jó, ha valami bibi van már kilehet indulni valamiből...
...
(#40034) BraderZoli válasza B-L-A-C-K (#40031) üzenetére

kurblival hajtom közben!

Azt olvasom külföldi forumokon hogy nem paszív displayport átalakító kell hanem aktív, mi a 2-ő között a külömbség?
...

Nemtuddja vallaki mi lehet a probléma az 5570-es xfx kártyával kapcsolatbban?
[ Szerkesztve ]
Ezalatt mit értesz konkrétan?

Erre
volna 1 olyan problémám hogy vásároltam 1 Xfx 5570-es ddr2 ati kártyát.Belleraktam a gépbe és ami kaptam windows-t az alaplapomhoz ami eredeti nemtetszett nekki. Erre fellraktam 1 másik windows-t ami nem eredeti sikerült felltelepitenem a kártyát és fellismerte, de a hangkártya driver-t nemakkarta felltelepiteni mert lefagyott mindig ugyanott.Meg az is nagyon furcsa hogy mikkor bekapcsolom 2 percig tőkőll vallamivel mire behozza a monitort.Ez volt a service pack 2 gondoltam ha fellrakok 1 3-ast akkor az majd segit de mikkor tőlti be a windows megáll és lefagy.Egy Asus p5sd2 fm/s alaplapom van lehet ez a problémája.Az lenne a kérdésem hogy tényleg az alaplap kicsi nekki a kártyához ésha igen akkor milyen alaplapot lenne érdemes venni 0-20 ezer kőzőtt. A procim ami van az egy Intel Pentium D CPU 2.66 Ghz 2Gb ram. Bocsi hogy mégegyszer beírtam de télleg nemtuddom hogy miért csinál ilyet a kártya.
[ Szerkesztve ]
Lefagyás alatt mit értesz? Megáll a kép és meg se röccen?

Lefagyás alatt azt értem hogy mikkor tőlti a windows csíkot akkor megáll és pár perc múlva elkezdi nagyon lassan tőteni és soha nemér végett megnéztem vártam 4 órát hátha bettőlti hagytam hogy csinálja és semmi nemtőrtént úgyanott járt.Meg mitőll lehet az hogy 2 percig tőlt vallami és utána hozza be a monitort?
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok abban biztos, hogy ezt a VGA okozza... Talán az új VGA beszerelésekor esett meg valami, ami miatt a géped ezt produkálja... Merevlemez miatt, memória miatt, akár melegedés miatt... Én szétszedném még egyszer a gépet darabokra majd összeraknám. Hátha valami nem adja. 

1 kérdés:Az lehet hogy régi az alaplapom plusz nem ati barát hanem nvidia és az is a baja?

Hmm előfordulhat az is, bár nem tudom mi gondja lenne a Sis chipsettel(még nem hallottam róla).
Nekem a Hdd gyanús, hogy a kábelek nem érintkeznek rendesen, mert akkor szokott hasonlóan viselkedni a masina. Ellenőrizd le a csatlakozásokat, mert lehet hogy a kártya beszerelésekor elmozdultak. 
(#40044) babicsbalu válasza braker (#40042) üzenetére

szinte kizárt 
[ Szerkesztve ]
Szerintem ...

Hát nemhiszem hogy elvan mozdulva vallami mert akkor most nemükődne a gép rendesen most 1 nvidia 7500-as van benne gondolom akkor neműkődne rendesen a gép.Visszont akkor lehet nemkellene vennem új videókártyát?
[ Szerkesztve ]
(#40046) babicsbalu válasza braker (#40045) üzenetére

milyen tápod van ? esetleg előfordulhat,hogy nem bírja az új VGA-t ...
Szerintem ...

Ez 1 jó kérdés pont ezt nemtuddom most nézem de nemtallálok 1 értelmes nevet sem.
(#40048) babicsbalu válasza braker (#40047) üzenetére

Esetleg tudnál mondani teljesítményt?
De az már nem jó jel,hogy nem látodmagát a márkajelzést sem ,mert a márkás gyártók mind látható helyre jó naggyal kiírják a nevüket ...
A kérdés már csak az,hogy a tápod hány W-ot , A-t tud leadni ... persze lehet ,hogy tévedek és nem a PSU okozza a hibádat..
Szerintem ...

Ez ír 130W de ír olyat hogy max 350 W lehet bőviteni de ír 340 W-ot is.Az a baj hogy ehez anyira nemértek.Csak 1 nevet olvastam a total combined power on-t
[ Szerkesztve ]
(#40050) babicsbalu válasza braker (#40049) üzenetére

Lehet segítene ,ha a profilodban kitöltenéd a "Cuccaim" rublikát és beírnád,hogy mik is vannak a gépedben.
Esetleg ha módodban áll egy fényképet készíthetnél róla ,amin látszanak a feliratok (értelemszerűen...)
szerk : de ebben a topicban ez OFF ,menj át a megfelelő tápos topicba,lehet ott vár a megldás.
[ Szerkesztve ]
Szerintem ...