Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#50001) Lord Vader válasza godside (#49999) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Először is próbáld meg, manuálisan magasabb fordulatra állított venti mellett.

lúzer sport club

(#50002) KaiotEch válasza Lord Vader (#50001) üzenetére

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vagy egy +ventilátort :)

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#50003) Kis Joe válasza Kis Joe (#49683) üzenetére

Kis Joe
(fanatikus tag)

Valaki tud segíteni?

phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Kis%20Joe - Nálam üdülési és étkezési csekkel is fizethetsz! Csere is akár, de csak kellő feltételekkel! 

(#50004) godside válasza woland_y2k (#50000) üzenetére

godside
(kvázi-tag)

porog e? maxon olyan mint egy turbina... :) lehet meg olcson vizhuto blokkot szerezni hozza? mer akkor lehet eloszedegetem a pumpat-radit-csoveket :D

nagymama az unokajanak: - mindig jo gyerek voltal, ezert rad hagyom a farmot,a nagy hazakkal, az istallot, a munkagepeket és 22 millio dollart -nem is tudtam hogy ilyen gazdag vagy. es hol ez a farm? -a facebookon

(#50005) macskopite válasza fagy53 (#49995) üzenetére

macskopite
(lelkes újonc)

Közben nekiestem és elkezdtem kiméregetni minden alkatrészt, majd kiderült (véletlen...), hogy a tápcsatin a középső ground hol érintkezik hol nem...
Köszönöm a hozzászólásokat :R

A beton házak között nem várnak csodák...

(#50006) macskopite

macskopite
(lelkes újonc)

Bár most hirtelen felötlött bennem, hogy vajon melyik állapot a jó??? :F
Át kell, vagy nem folynia rajta a feszültségnek...?

A beton házak között nem várnak csodák...

(#50007) woland_y2k válasza godside (#50004) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Ha maxon is lekapcsol, túlmelegszik, akkor ott valami nem okés.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#50008) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

[link] - FOLYTATÁS

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.