Sziasztok:
A problémám a következő:
Vettem egy Leadtek 6800GT TDH agp-s karit. Csak próbagaranciát kaptam rá a sráctól. Eddig a következő jelenségeket ''produkálta'':
[link]
Ezt most reggel ''mutatta'' rögtön a gép bekapcsolásakor. (még a boot képernyő előtt)
Az egész villogott. Gép kikapcs, most megint jó.
U.ez a kép jött be egyszer játék közben, de csak 1 pillanatra, akkor a játék hibájára fogtam, nem foglalkoztam vele.
A srác ezt írta rá msn-en:
'' ha csak bekapcsolásnál csinálja...akkor a kondi kiszáradt ....van benne folyadék...ami ha kiszárad megszünik kondinak lenni....és több áramot ereszt át...néha kevesebbet amig nem töltödik fel pl bekapcsnál ''
A tápom codegen, DE: előtte X800Pro@XT karim volt, azt is bőven elbírta. Nincs túlterhelve a gépem, 3700+ san diego, 2*512/400ddr, egy 80GB-os hdd, 1 dvd-rw az egész.
Mi lehet a probléma szerintetek? Kezd a kari meghalni? (3 éves kb.) Vagy szénné hajtotta az előző tulaj? (nv silencer 5 van rajta, nem gyári hűtő, ebből gondolom, hogy az ember jobb hűtőt a tuning miatt tesz rá, nem?)
Segítségeteket előre is köszönöm! 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream