Hi!
Adott 8800GT, Vista.
Be lehet állítani hotkey-re hogy forgassam a desktopot vagy kell hozzá egy program?
Állítólag régi nvidia driverekben így lehetett profilokat betölteni.
Kösz a választ!

Hi!
Adott 8800GT, Vista.
Be lehet állítani hotkey-re hogy forgassam a desktopot vagy kell hozzá egy program?
Állítólag régi nvidia driverekben így lehetett profilokat betölteni.
Kösz a választ!
Hali!
Melyik érné meg jobban?
7800GTX vagy 8600GTS?
Rövid távra kellene, csak sürgős eset.
Call of Duty 4-re kellne nem nagy felbontásba, és semmi látványjavító.
Mind2 12k.
Vagy ha 12k-ért tudtok jobbat használtan! akkor szoljatok.
Köszi a segítséget.
Üdv: Máté
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
(#24003) diablo1984 válasza luw2win (#24002) üzenetére

8600gts az tuti kari, nekem volt, szépen hasított rajta minden! 
SonyEricsson Xperia X8 - I'm lovin' it!
Sziasztok!
Telepítettem Vista ultimate 64 alá ATT-t 4850-hez! A telepítő végigfutott ahogy kell, állítottam is benne néhány dolgot és műkődőtt! Viszont kikapcs- bekapcs utánn nem indul az ATT, ezt reagálja a gép, [link], [link].
A Windows Defender pedig azt írja: Még nincs Besorolva!
Tud valaki valami megoldást?
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid
8600GTS-re még egy szavazat. Később könnyebben is tudsz túladni rajta mint egy 7800GTX-en.
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

Üvd!
Van egy nagy gondom.
8800gtx nincs húzva...semmi extra....nem meleg sem..
Ezt irja ki kb 2 percenkén... elmegy a képernyő, majd a jobb alsó sarokba kijön egy buborék amibe az van irva hogy az ilesztőprogram nem válaszolt majd helyreállt.... Mi lehet a gond??
Most tettem fel a legújabb drivert is hátha megszűnik a probléma... de nem

HELP
(#24007) diablo1984 válasza szabozeee (#24006) üzenetére

volt nekem is anno ilyen a stalkernék és a cod5-nél is, akkor a driver újrahúzása nálam megoldotta ezt a gondot!

Bios frissítés megvan, holnap újból próbálom a kártyát ma már nincs hozzá türelmem. Ez a gigás q-flash egy nagy okosság egy perc alatt lefrissítettem a biost
Egyébként a vga biosát hogy kell frissíteni? Belejöttem a frissítgetésbe 
[ Szerkesztve ]
Gigabyte EP45-DS3R, C2Q Q6600 G0, Kingmax 2x1Gb 800Mhz, Chieftec GPS-450AA-101 A, eVga GeForce 9800GTX KO 512Mb, WD 160Gb, Hitachi 500Gb, Pioneer DVR-111D, LG Flatron L1919S,

Bios frissítés megvan, holnap újból próbálom a kártyát ma már nincs hozzá türelmem. Ez a gigás q-flash egy nagy okosság egy perc alatt lefrissítettem a biost
Egyébként a vga biosát hogy kell frissíteni? Belejöttem a frissítgetésbe 
[ Szerkesztve ]
Gigabyte EP45-DS3R, C2Q Q6600 G0, Kingmax 2x1Gb 800Mhz, Chieftec GPS-450AA-101 A, eVga GeForce 9800GTX KO 512Mb, WD 160Gb, Hitachi 500Gb, Pioneer DVR-111D, LG Flatron L1919S,
(#24010) Ace Ventura válasza luw2win (#24002) üzenetére

Mindenképpen a 8600GTS 
szabozeee
Win reinstall megoldja a problémát sztem.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok! Xigmatek Asgard Pro 11K, Enermax Liberty Eco II moduláris táp 13K, Creative T20 II series 11K Minden termék pár napos, garanciális!

Az új videókártyám dobozán olvastam ezeket, apróbetűs részben:
"WARNING: This product contains chemicals, including lead, know to the State of California to couse birth defect or other reproductive harm. Wash hands after handlig."
És mindezt 5 percni fogdosás után... 
Csak jó tudni, hogy mikkel vannak tele a gépeink, elég csak a levegőre gondolni amit a ventik fújnak ki a házból!
XY

8600 gts, javaslom, jobb is sztem meg fejlettebb is. 
Play Hard!!!

Sziasztok!
Barátom vett egy egy új videókártyát és a régit odaadta nekem. Egy ati radeon hd 2600 pro. Van vele azonban egy kis bibi, sikerült letörni róla egy kondenzátort. Az egyik lába a kártyán maradt, a másik a kondin.
-Egy kondenzátor hiányával működhet még a kártya?
-Ha beviszem egy szervizbe, mennyiért forrasztják vissza?
-Osztálytársam ilyen szaki forrasztózseni, ha odaadom neki, szerintetek meg tudja csinálni? Tehát nem kell hozzá spéci eszköz. (Jó ezt tőle kéne megkérdeznem
)
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Roland
(#24014) Apone33 válasza Rolee DSLR (#24013) üzenetére

Ezt nem muszáj hogy bevidd a szervizbe, nekem anno egy 6800 gt-ről tört le két kondi
Elvittem haverhoz és a két kondit visszarakta rá, és jó is lett a kártya, nyugodtan vidd el az osztálytársadhoz, ha ért hozzá.
Nekem haverom simán vissza forrasztotta a kondikat.
nekem még a kondik letörése után is ment a kártya, csak kisebb volt a teljesítménye
[ Szerkesztve ]
Play Hard!!!
Heló mindenki,
vettem egy ASUS 3870-es kártyát, ilyet . Nagyon jó, megy mint a veszedelem, és halk is. Azaz felettébb különösen halk, játék közben is. Először azt gondoltam, nem forog a ventilátor.
De forog az, csak alapjáraton, még akkor is, ha terhelve van. Hőmérséklete ilyenkor 80 fok, ami szerintem nem normális, megolvad a műanyag is rajta.
Semmiképp nem akar felpörögni, simán szétégne itt nekem, ha nem lenne Rivatuner, mert abból jól működik a fordulatszám-szabályzás. 9.2-es Catalyst van fent XP-vel. Ötlete valakinek?
Ez nem vatera. Nem kéne "fixárazni" meg licitálgatni, már vannak aukciós oldalak. Ott tessék aukciózni, ha nem megy a normál apróhirdetés feladása!!! És könyörgöm, JELÖLD MÁR BE, HOL TALÁLHATÓ A TERMÉK!
(#24016) Rolee DSLR válasza Apone33 (#24014) üzenetére

Köszi szépen 
Lehet hogy másik osztálytárs apukájának a pc boltjában megcsinálják nekem, de ha más nem majd megforrasztja a másik
Akkor olyan nagyon nagy gáz azért nincs
De inkább nem rakom be még ilyen állapotban
Pedig szeretném már kipróbálni mit is nyújt nekem ez a kari ![;]](/dl/s/v1.gif)

Hali!
A 80 fok nem veszélyes! Ez teljesen normális! De ha akarsz fordulatot állitani a catalyst-ben, akkor az ati owerdrive menüben beállitod a manuális szabályzást, és a csuszkát tologatod ahogy a legjobb a hütés, de még halk is egyben! Az alsó csuszka a ventié, a felső kettő a ram meg a gpu frekije, ha nem akarsz tuningolni akkor azt ne bántsd!
... tudok .sys fájlt javítani csavarhúzóval! /by cockerel/
Ugyanezt tettem amit leírtál, csak Rivatunerben
. De ha 10 perc játék után 80 fokos, akkor mi lesz egy óra mulva? Mikor kéne, hogy felpörögjön a venti? 100 fok után? 
Ez nem vatera. Nem kéne "fixárazni" meg licitálgatni, már vannak aukciós oldalak. Ott tessék aukciózni, ha nem megy a normál apróhirdetés feladása!!! És könyörgöm, JELÖLD MÁR BE, HOL TALÁLHATÓ A TERMÉK!
Érdemes lenne megnézni a VRM hőmérsékletet is!!
A gpu és a memória fokokat is pontosan!! A Rivatunerben mindhármat meg lehet sasolni!
Nálam a a 4870-en a gyári hűtőt belőttem 35%-ra és szépen meghűtötte! De végül mégis csak hűtő csere lett!
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.
Szerintem a kondik alkotórészeire, a félvezetőkre, a különböző szén-/kerámiaalapú smd ellenállásokra gondoltak, esetleg a nyák anyagára, de attól hogy megfogod, nem leszel rákos nyugi
. Amúgy meg: nem fogdosni kell, terhelni 
Hmm, Furmark teszt: 107 foknál bekapcsol hajszárító hangon egy-két másodpercre, akkor a 80-90 fok az normál üzemi hőmérséklet 
Nekem furmark-ozás közben 125 VRM-foknál 1szerűen lekapcsolt a kártya 

Egyik ismerősőm a 8600GT VGA szeretné lecseréllni egy újabbra. Kb. 40 -045 Eft ot szán rá. Mit ajánlotok?

Nekem 4870x2-öm van, ott a szörösfánk közben a melegebb gpu 95 fok! Alapból 20%-on megy a venti, 95-nél kapcsol fel egyfokozattal feljebb, lehüti 85-re! A te 80 fokos gpu-ddal semmi baj, de ha téged zavar, akkor próbáld meg ujra pasztázni!
A gép többi része, illetve milyen felbontáshoz ?
Az élet kegyetlen .
Csak az ár alapján 4850

felbontás sztem nem tényező, amúgy egy hagyományos 19" os moncsi van jelenleg ami sztem egy 22" Wide -re lesz lecserélve majd valamikor.
Proci E6650 és az alaplap asus p5ql-se, 2x1GB memo
[ Szerkesztve ]
Akkor 4850, főleg ha a táp is vinni fogja .
Az élet kegyetlen .

Akkor hamarosan a felbontás is tényező lesz, ha 22"-ra lesz cserélve, ha nativ bontásban szeretné használni!
1680x1050
[ Szerkesztve ]

Sziasztok,
az lenne a problémám, hogy játékokban nagyobb terhelésnél rakoncátlankodik a videokártyám(Asus EN9800GT 1gb). Villogni kezd a kép, rossz textúrák kerülnek a szövegek helyére pl., nem olvashatóak a feliratok. Driver frissítést próbáltam, friss windows telepítés van a gépemen. A konfigom egyéb részei megtalálhatóak az adatlapomon. Valakinek valami ötlet?
Köszi,
Drane
[ Szerkesztve ]
Hali!
Van egy ASUS X1950 Pro videókarim, aminek játék közben a VRM hőmje 115 fokra megy fel. Normális, hogy ilyen forró?
Semmi hibát nem produkál a kártya, tökéletesen megy minden, de nem szeretném ha kinyiffana vagy ilyesmi.

köszi mindenkinek

Sziasztok!VGA szeretnék vételezni és szerintetek melyiket vegyem a gyártó most teljesen mindegy 9800GTX 1GB vagy 9800GX2 1GB ez lenne a kérdés!
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=users

Sziasztok,
van egy problémám, de csak a GRID-nél jelentkezik.
Mi lehet a gond,találkozott már valaki hasonlóval?
Win XP 32 bit SP3 Catalyst 9.2
Már újra telepítettem a GRID-et is, több verzió Catalystot is próbáltam.
Minden más program tökéletesen megy teszt programok is./3DMark 2006, FurMark stb.
Másik felhasználói fiókból tökéletesen működik.
CORSAIR HX 650 GigaX48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R695OC-1GD Philips 32PFL5625H Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház
hát ha van rá pénzed, akkor mindenképpen a 9800gx2-t szerintem
az ha jól emlékszem, pont 2db 9800gtx magon nyugvó kártya
szóval ahol nem támogatott az sli, ott is megvan a 9800gtx teljesítménye, ahol meg támogatott, ott meg még jóval több is lesz
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |
Kösz a választ, szóval a 115 fok még nem is annyira gáz akkor.
Jó az a lapocska, mondjuk ha jól látom három alkatrészt hűt leginkább, egy pici alacsonyt a felső részen, két másik alacsonyt a magas nagy izé mellett, meg a nagy izét. Vagy máshoz is hozzá ér?
Három hűátadó lapocska volt ráragasztva, gondolom akkor három alkatrészt hűt. Ha valaki Accelero S1-et vesz és nem 1950Pro-ra, akkor biztosan találhatsz ilyen lapocskát. De ha a legnagyobb érték 115°C terhelve, akkor az még belefér.
Nálam régen a 7900GS-sel voltak ilyen problémák. Akkor egy hűtőbordát feldaraboltam apró részekre és hűvezető ragasztóval felragasztottam a melegedő chipekre és sokat javított rajta (3D terhelés alatt sokszor feketedett el a képernyő).
sálálé

Köszi akkor a GX2-nél maradok!Köszi mégegyszer

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=users
Köszi, akkor keresek ilyen lapot eladót, vagy megoldom a hűtőbordás módszerrel. Azt nem tudod véletlenül, hogy a felragasztáshoz szükséges hővezető ragasztót hol lehet beszerezni így külön?

Hi!
Olyan kérdésem lenne, hogy az normális h a vga-m nagyon hamar hűl le és hirtelen melegszik, olyanokat csinál, h játszok, akkor kb 55fok körül mozog, aztán volt olyan hogy letettem az aztalra kicsit és 2 perc alatt le ment 44fokra, és fordítva éppenhogy bekapcsolom a gépet még tök hideg kb 40fokos, játszok 2 percet, és akkor már 55...
vga: hd 3650
+ 1 kis 8cm-es hütő van hátul meg a tápnak is egy 12es, az is biztos rásegít valamennyit....
(#24042) birozoli7800 válasza Mian (#24041) üzenetére

Ez normális. 

Véleményem szerint ez természetes. 

hellosztok!
van egy inno 8600Gt-m. Gondoltam újra pasztázom. Itt ütköztem egy problémába. A hűtőt nem bírom leszedni egyszerűen. ien műanyag pöckök tartják amit nem lehet kiszedni, mert van egy rugó ami visszrántja őket
a kártya pontos verziója: I-8600GT-G5FTCD
képek:
[link]
[link]
[link]
aki tudja hogy kéne leszednem, írjon
Hát a képeken nem túl sok látszik a lényegből! De ha jól látom (gondolom) akkor a kártya hátán lévő kis műanyag véget kell összenyomni így átfér a lyukon! És lejön a hűtő.
Ahogy az előttem szóló is mondta, egyszerűen összenyomod a nyák hátoldalán lévő kúpos végénél (lehet fogóval is) és magától kipattan. Közben egy ujjal érdemes ellentartani, mert ha a hűtőt csak az egyik oldalon tartja pöcök könnyen megborul arrafelé, a magot meg lesarkazza. Visszatevésnél ugyanígy, legjobb ha egy gyors mozdulattal bepattintod egyszerre mind a kettőt. A lényeg, hogy a magon a hűtő sose billenjen félre.

Hello
Van egy Gigabyte 8800GT-m és az lenne vele a baj ,hogyha berakom a gépbe akkor a gép annyit csinál hogy felpörgeti a ventiket kb 1 másodpercre utána semmi ... én arra tippelek ,hogy zárlatos lett de azért megkérdezem a profikat is
(játszottam és közben kikapcsolt a gép .. többet nem indult)
Nem adom fel soha, nem változom meg, vagyok aki voltam, leszek aki vagyok!
(#24048) diablo1984 válasza donistvan (#24047) üzenetére

nem táp lehet a ludas? próbáltad másik vga-val, és azzal megy?
(#24049) donistvan válasza diablo1984 (#24048) üzenetére

Igen , most egy másik 8800 GT van benne és azzal simán megy
Nem adom fel soha, nem változom meg, vagyok aki voltam, leszek aki vagyok!