Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#24001) wapee

wapee
(kvázi-tag)

Hi!

Adott 8800GT, Vista.
Be lehet állítani hotkey-re hogy forgassam a desktopot vagy kell hozzá egy program?
Állítólag régi nvidia driverekben így lehetett profilokat betölteni.

Kösz a választ!

(#24002) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Hali!
Melyik érné meg jobban?
7800GTX vagy 8600GTS?
Rövid távra kellene, csak sürgős eset.
Call of Duty 4-re kellne nem nagy felbontásba, és semmi látványjavító.
Mind2 12k.
Vagy ha 12k-ért tudtok jobbat használtan! akkor szoljatok.
Köszi a segítséget.
Üdv: Máté

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#24003) diablo1984 válasza luw2win (#24002) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

8600gts az tuti kari, nekem volt, szépen hasított rajta minden! :K

SonyEricsson Xperia X8 - I'm lovin' it!

(#24004) Tidus

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Telepítettem Vista ultimate 64 alá ATT-t 4850-hez! A telepítő végigfutott ahogy kell, állítottam is benne néhány dolgot és műkődőtt! Viszont kikapcs- bekapcs utánn nem indul az ATT, ezt reagálja a gép, [link], [link].
A Windows Defender pedig azt írja: Még nincs Besorolva!
Tud valaki valami megoldást?

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#24005) Qru válasza luw2win (#24002) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

8600GTS-re még egy szavazat. Később könnyebben is tudsz túladni rajta mint egy 7800GTX-en.

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#24006) szabozeee

szabozeee
(fanatikus tag)

Üvd!

Van egy nagy gondom.
8800gtx nincs húzva...semmi extra....nem meleg sem..

Ezt irja ki kb 2 percenkén... elmegy a képernyő, majd a jobb alsó sarokba kijön egy buborék amibe az van irva hogy az ilesztőprogram nem válaszolt majd helyreállt.... Mi lehet a gond??
Most tettem fel a legújabb drivert is hátha megszűnik a probléma... de nem :W :W

HELP

(#24007) diablo1984 válasza szabozeee (#24006) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

volt nekem is anno ilyen a stalkernék és a cod5-nél is, akkor a driver újrahúzása nálam megoldotta ezt a gondot!

(#24008) sby75 válasza TTomax (#23998) üzenetére

sby75
(lelkes újonc)

Bios frissítés megvan, holnap újból próbálom a kártyát ma már nincs hozzá türelmem. Ez a gigás q-flash egy nagy okosság egy perc alatt lefrissítettem a biost :D Egyébként a vga biosát hogy kell frissíteni? Belejöttem a frissítgetésbe :DD

[ Szerkesztve ]

Gigabyte EP45-DS3R, C2Q Q6600 G0, Kingmax 2x1Gb 800Mhz, Chieftec GPS-450AA-101 A, eVga GeForce 9800GTX KO 512Mb, WD 160Gb, Hitachi 500Gb, Pioneer DVR-111D, LG Flatron L1919S,

(#24009) sby75 válasza TTomax (#23998) üzenetére

sby75
(lelkes újonc)

Bios frissítés megvan, holnap újból próbálom a kártyát ma már nincs hozzá türelmem. Ez a gigás q-flash egy nagy okosság egy perc alatt lefrissítettem a biost :D Egyébként a vga biosát hogy kell frissíteni? Belejöttem a frissítgetésbe :DD

[ Szerkesztve ]

Gigabyte EP45-DS3R, C2Q Q6600 G0, Kingmax 2x1Gb 800Mhz, Chieftec GPS-450AA-101 A, eVga GeForce 9800GTX KO 512Mb, WD 160Gb, Hitachi 500Gb, Pioneer DVR-111D, LG Flatron L1919S,

(#24010) Ace Ventura válasza luw2win (#24002) üzenetére

Ace Ventura
(őstag)

Mindenképpen a 8600GTS :K

szabozeee
Win reinstall megoldja a problémát sztem.

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok! Xigmatek Asgard Pro 11K, Enermax Liberty Eco II moduláris táp 13K, Creative T20 II series 11K Minden termék pár napos, garanciális!

(#24011) sti10p

sti10p
(senior tag)

Az új videókártyám dobozán olvastam ezeket, apróbetűs részben:

"WARNING: This product contains chemicals, including lead, know to the State of California to couse birth defect or other reproductive harm. Wash hands after handlig."

És mindezt 5 percni fogdosás után... :Y

Csak jó tudni, hogy mikkel vannak tele a gépeink, elég csak a levegőre gondolni amit a ventik fújnak ki a házból!

XY

(#24012) Apone33 válasza luw2win (#24002) üzenetére

Apone33
(senior tag)

8600 gts, javaslom, jobb is sztem meg fejlettebb is. ;)

Play Hard!!!

(#24013) Rolee DSLR

Rolee DSLR
(újonc)

Sziasztok!

Barátom vett egy egy új videókártyát és a régit odaadta nekem. Egy ati radeon hd 2600 pro. Van vele azonban egy kis bibi, sikerült letörni róla egy kondenzátort. Az egyik lába a kártyán maradt, a másik a kondin.
-Egy kondenzátor hiányával működhet még a kártya?
-Ha beviszem egy szervizbe, mennyiért forrasztják vissza?
-Osztálytársam ilyen szaki forrasztózseni, ha odaadom neki, szerintetek meg tudja csinálni? Tehát nem kell hozzá spéci eszköz. (Jó ezt tőle kéne megkérdeznem :D )

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Roland

(#24014) Apone33 válasza Rolee DSLR (#24013) üzenetére

Apone33
(senior tag)

Ezt nem muszáj hogy bevidd a szervizbe, nekem anno egy 6800 gt-ről tört le két kondi :B
Elvittem haverhoz és a két kondit visszarakta rá, és jó is lett a kártya, nyugodtan vidd el az osztálytársadhoz, ha ért hozzá. :K Nekem haverom simán vissza forrasztotta a kondikat.

nekem még a kondik letörése után is ment a kártya, csak kisebb volt a teljesítménye

[ Szerkesztve ]

Play Hard!!!

(#24015) WD40

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Heló mindenki,

vettem egy ASUS 3870-es kártyát, ilyet . Nagyon jó, megy mint a veszedelem, és halk is. Azaz felettébb különösen halk, játék közben is. Először azt gondoltam, nem forog a ventilátor.
De forog az, csak alapjáraton, még akkor is, ha terhelve van. Hőmérséklete ilyenkor 80 fok, ami szerintem nem normális, megolvad a műanyag is rajta. :DDD Semmiképp nem akar felpörögni, simán szétégne itt nekem, ha nem lenne Rivatuner, mert abból jól működik a fordulatszám-szabályzás. 9.2-es Catalyst van fent XP-vel. Ötlete valakinek?

Ez nem vatera. Nem kéne "fixárazni" meg licitálgatni, már vannak aukciós oldalak. Ott tessék aukciózni, ha nem megy a normál apróhirdetés feladása!!! És könyörgöm, JELÖLD MÁR BE, HOL TALÁLHATÓ A TERMÉK!

(#24016) Rolee DSLR válasza Apone33 (#24014) üzenetére

Rolee DSLR
(újonc)

Köszi szépen :)
Lehet hogy másik osztálytárs apukájának a pc boltjában megcsinálják nekem, de ha más nem majd megforrasztja a másik :D Akkor olyan nagyon nagy gáz azért nincs :D De inkább nem rakom be még ilyen állapotban :D Pedig szeretném már kipróbálni mit is nyújt nekem ez a kari ;]

(#24017) kokoato válasza WD40 (#24015) üzenetére

kokoato
(senior tag)

Hali!

A 80 fok nem veszélyes! Ez teljesen normális! De ha akarsz fordulatot állitani a catalyst-ben, akkor az ati owerdrive menüben beállitod a manuális szabályzást, és a csuszkát tologatod ahogy a legjobb a hütés, de még halk is egyben! Az alsó csuszka a ventié, a felső kettő a ram meg a gpu frekije, ha nem akarsz tuningolni akkor azt ne bántsd!

... tudok .sys fájlt javítani csavarhúzóval! /by cockerel/

(#24018) WD40 válasza kokoato (#24017) üzenetére

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ugyanezt tettem amit leírtál, csak Rivatunerben :) . De ha 10 perc játék után 80 fokos, akkor mi lesz egy óra mulva? Mikor kéne, hogy felpörögjön a venti? 100 fok után? :)

Ez nem vatera. Nem kéne "fixárazni" meg licitálgatni, már vannak aukciós oldalak. Ott tessék aukciózni, ha nem megy a normál apróhirdetés feladása!!! És könyörgöm, JELÖLD MÁR BE, HOL TALÁLHATÓ A TERMÉK!

(#24019) Giot válasza WD40 (#24018) üzenetére

Giot
(őstag)
LOGOUT blog

Érdemes lenne megnézni a VRM hőmérsékletet is!!
A gpu és a memória fokokat is pontosan!! A Rivatunerben mindhármat meg lehet sasolni!
Nálam a a 4870-en a gyári hűtőt belőttem 35%-ra és szépen meghűtötte! De végül mégis csak hűtő csere lett!

Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

(#24020) WD40 válasza sti10p (#24011) üzenetére

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem a kondik alkotórészeire, a félvezetőkre, a különböző szén-/kerámiaalapú smd ellenállásokra gondoltak, esetleg a nyák anyagára, de attól hogy megfogod, nem leszel rákos nyugi :DDD . Amúgy meg: nem fogdosni kell, terhelni :D

(#24021) WD40 válasza Giot (#24019) üzenetére

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hmm, Furmark teszt: 107 foknál bekapcsol hajszárító hangon egy-két másodpercre, akkor a 80-90 fok az normál üzemi hőmérséklet :)

(#24022) Giot válasza WD40 (#24021) üzenetére

Giot
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem furmark-ozás közben 125 VRM-foknál 1szerűen lekapcsolt a kártya :U

(#24023) xrvman

xrvman
(fanatikus tag)

Egyik ismerősőm a 8600GT VGA szeretné lecseréllni egy újabbra. Kb. 40 -045 Eft ot szán rá. Mit ajánlotok?

(#24024) kokoato válasza WD40 (#24018) üzenetére

kokoato
(senior tag)

Nekem 4870x2-öm van, ott a szörösfánk közben a melegebb gpu 95 fok! Alapból 20%-on megy a venti, 95-nél kapcsol fel egyfokozattal feljebb, lehüti 85-re! A te 80 fokos gpu-ddal semmi baj, de ha téged zavar, akkor próbáld meg ujra pasztázni!

(#24025) lsc válasza xrvman (#24023) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A gép többi része, illetve milyen felbontáshoz ?

Az élet kegyetlen .

(#24026) Tomate válasza xrvman (#24023) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak az ár alapján 4850

(#24027) xrvman válasza lsc (#24025) üzenetére

xrvman
(fanatikus tag)

felbontás sztem nem tényező, amúgy egy hagyományos 19" os moncsi van jelenleg ami sztem egy 22" Wide -re lesz lecserélve majd valamikor.
Proci E6650 és az alaplap asus p5ql-se, 2x1GB memo

[ Szerkesztve ]

(#24028) lsc válasza xrvman (#24027) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor 4850, főleg ha a táp is vinni fogja .

Az élet kegyetlen .

(#24029) kokoato válasza xrvman (#24027) üzenetére

kokoato
(senior tag)

Akkor hamarosan a felbontás is tényező lesz, ha 22"-ra lesz cserélve, ha nativ bontásban szeretné használni! :K 1680x1050

[ Szerkesztve ]

(#24030) drane

drane
(újonc)

Sziasztok,
az lenne a problémám, hogy játékokban nagyobb terhelésnél rakoncátlankodik a videokártyám(Asus EN9800GT 1gb). Villogni kezd a kép, rossz textúrák kerülnek a szövegek helyére pl., nem olvashatóak a feliratok. Driver frissítést próbáltam, friss windows telepítés van a gépemen. A konfigom egyéb részei megtalálhatóak az adatlapomon. Valakinek valami ötlet? :F
Köszi,
Drane

[ Szerkesztve ]

(#24031) Narancs

Narancs
(őstag)
LOGOUT blog

Hali!

Van egy ASUS X1950 Pro videókarim, aminek játék közben a VRM hőmje 115 fokra megy fel. Normális, hogy ilyen forró?
Semmi hibát nem produkál a kártya, tökéletesen megy minden, de nem szeretném ha kinyiffana vagy ilyesmi.

(#24032) xrvman válasza lsc (#24028) üzenetére

xrvman
(fanatikus tag)

köszi mindenkinek

(#24033) users

users
(tag)

Sziasztok!VGA szeretnék vételezni és szerintetek melyiket vegyem a gyártó most teljesen mindegy 9800GTX 1GB vagy 9800GX2 1GB ez lenne a kérdés!

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=users

(#24034) Daffni2

Daffni2
(őstag)

Sziasztok,

van egy problémám, de csak a GRID-nél jelentkezik.

Mi lehet a gond,találkozott már valaki hasonlóval?
Win XP 32 bit SP3 Catalyst 9.2

Már újra telepítettem a GRID-et is, több verzió Catalystot is próbáltam.
Minden más program tökéletesen megy teszt programok is./3DMark 2006, FurMark stb.

Nincs húzva a kártya.

Másik felhasználói fiókból tökéletesen működik.

CORSAIR HX 650 GigaX48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R695OC-1GD Philips 32PFL5625H Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház

(#24035) Ndruu válasza Narancs (#24031) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

126°C-nál szokott lelőni. [link]

Teszt

Egy pici hűtőbordával meg lehet oldani hogy ne érje el azt a hőfokot. Zalman süni vagy egyéb hasonló. Accelero S1-hez is jár ilyen lapos hűtőcske, nemrég adtam el egyet belőle. Idle 60°C, Load 110°C, a vevő szerint ezt tudja ez a lapka.

sálálé

(#24036) z0d1AK válasza users (#24033) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

hát ha van rá pénzed, akkor mindenképpen a 9800gx2-t szerintem
az ha jól emlékszem, pont 2db 9800gtx magon nyugvó kártya
szóval ahol nem támogatott az sli, ott is megvan a 9800gtx teljesítménye, ahol meg támogatott, ott meg még jóval több is lesz:))

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |

(#24037) Narancs válasza Ndruu (#24035) üzenetére

Narancs
(őstag)
LOGOUT blog

Kösz a választ, szóval a 115 fok még nem is annyira gáz akkor.
Jó az a lapocska, mondjuk ha jól látom három alkatrészt hűt leginkább, egy pici alacsonyt a felső részen, két másik alacsonyt a magas nagy izé mellett, meg a nagy izét. Vagy máshoz is hozzá ér?

(#24038) Ndruu válasza Narancs (#24037) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Három hűátadó lapocska volt ráragasztva, gondolom akkor három alkatrészt hűt. Ha valaki Accelero S1-et vesz és nem 1950Pro-ra, akkor biztosan találhatsz ilyen lapocskát. De ha a legnagyobb érték 115°C terhelve, akkor az még belefér.
Nálam régen a 7900GS-sel voltak ilyen problémák. Akkor egy hűtőbordát feldaraboltam apró részekre és hűvezető ragasztóval felragasztottam a melegedő chipekre és sokat javított rajta (3D terhelés alatt sokszor feketedett el a képernyő).

sálálé

(#24039) users válasza z0d1AK (#24036) üzenetére

users
(tag)

Köszi akkor a GX2-nél maradok!Köszi mégegyszer :R :R :R

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=users

(#24040) Narancs válasza Ndruu (#24038) üzenetére

Narancs
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi, akkor keresek ilyen lapot eladót, vagy megoldom a hűtőbordás módszerrel. Azt nem tudod véletlenül, hogy a felragasztáshoz szükséges hővezető ragasztót hol lehet beszerezni így külön?

(#24041) Mian

Mian
(fanatikus tag)

Hi!

Olyan kérdésem lenne, hogy az normális h a vga-m nagyon hamar hűl le és hirtelen melegszik, olyanokat csinál, h játszok, akkor kb 55fok körül mozog, aztán volt olyan hogy letettem az aztalra kicsit és 2 perc alatt le ment 44fokra, és fordítva éppenhogy bekapcsolom a gépet még tök hideg kb 40fokos, játszok 2 percet, és akkor már 55...
vga: hd 3650
+ 1 kis 8cm-es hütő van hátul meg a tápnak is egy 12es, az is biztos rásegít valamennyit....

(#24042) birozoli7800 válasza Mian (#24041) üzenetére

birozoli7800
(senior tag)

Ez normális. :)

(#24043) Nom4d válasza Mian (#24041) üzenetére

Nom4d
(újonc)

Véleményem szerint ez természetes. :K

(#24044) Zarbi

Zarbi
(újonc)

hellosztok!
van egy inno 8600Gt-m. Gondoltam újra pasztázom. Itt ütköztem egy problémába. A hűtőt nem bírom leszedni egyszerűen. ien műanyag pöckök tartják amit nem lehet kiszedni, mert van egy rugó ami visszrántja őket
a kártya pontos verziója: I-8600GT-G5FTCD
képek:
[link]
[link]
[link]
aki tudja hogy kéne leszednem, írjon

(#24045) Giot válasza Zarbi (#24044) üzenetére

Giot
(őstag)
LOGOUT blog

Hát a képeken nem túl sok látszik a lényegből! De ha jól látom (gondolom) akkor a kártya hátán lévő kis műanyag véget kell összenyomni így átfér a lyukon! És lejön a hűtő.

(#24046) Narancs válasza Zarbi (#24044) üzenetére

Narancs
(őstag)
LOGOUT blog

Ahogy az előttem szóló is mondta, egyszerűen összenyomod a nyák hátoldalán lévő kúpos végénél (lehet fogóval is) és magától kipattan. Közben egy ujjal érdemes ellentartani, mert ha a hűtőt csak az egyik oldalon tartja pöcök könnyen megborul arrafelé, a magot meg lesarkazza. Visszatevésnél ugyanígy, legjobb ha egy gyors mozdulattal bepattintod egyszerre mind a kettőt. A lényeg, hogy a magon a hűtő sose billenjen félre.

(#24047) donistvan

donistvan
(újonc)

Hello
Van egy Gigabyte 8800GT-m és az lenne vele a baj ,hogyha berakom a gépbe akkor a gép annyit csinál hogy felpörgeti a ventiket kb 1 másodpercre utána semmi ... én arra tippelek ,hogy zárlatos lett de azért megkérdezem a profikat is :D (játszottam és közben kikapcsolt a gép .. többet nem indult)

Nem adom fel soha, nem változom meg, vagyok aki voltam, leszek aki vagyok!

(#24048) diablo1984 válasza donistvan (#24047) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

nem táp lehet a ludas? próbáltad másik vga-val, és azzal megy?

(#24049) donistvan válasza diablo1984 (#24048) üzenetére

donistvan
(újonc)

Igen , most egy másik 8800 GT van benne és azzal simán megy

Nem adom fel soha, nem változom meg, vagyok aki voltam, leszek aki vagyok!

(#24050) Tomate válasza donistvan (#24047) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem játszott egyszer ilyet a zsír új gigabyte alaplapom. A PCI-E sín halt meg.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.