nekem kockák, bevillanó csíkok, pixelek jelentek meg...olyan kártyáknál ami alapjában véve működtek.
amelyik meg durván hibás volt, az meg kék halállal kifagyott..
Dell U2311H :)
(#47001) fenergie84 válasza SymbianOS (#47000) üzenetére
nekem kockák, bevillanó csíkok, pixelek jelentek meg...olyan kártyáknál ami alapjában véve működtek.
amelyik meg durván hibás volt, az meg kék halállal kifagyott..

Skacok!Nekem olyan dologra kéne válasz ami nem hiba,hanem tuning téma!Arról lenne szó hogy van egy ATI EAH4650 (kis hűtős verzió) 512 mb ddr2...Erre volt pénzem és ami kell el is fut szépen rajta,úgyhogy ne olyannal jöjjetek hogy vegyek másikat!Majd ha meghal
Szóval: érdemes e húzni a Catalyst-al?A GPU most 600MHz-en,a memória 400 MHz-en fut.Tehát alap órajeleken! Ha kell itt a konfigom:
Alaplap: ASUS M2A-MX
Proci: AMD Athlon 64 X2 ~2.6GHz
Ram
ingmax 2*1GB 1066 MHz
Táp: Q-Tec 500W
A válaszokat előre is köszi!
Érdemes , de gondolom az 64 bites kártya, az visszafogja rendesen, azon nem tudsz javítani.
Az élet kegyetlen .
hello, az nvidia 3d visiont hogyan kell használni 3 monitoron?
Eladó: MSI GTX480 Lightning Twin Frozr III OC Edition • http://href.hu/x/9i17
vagy hogyan lehet egy sli rendszeren 3 monitort használni?
Eladó: MSI GTX480 Lightning Twin Frozr III OC Edition • http://href.hu/x/9i17

Nem,128 bit-es kari!És nem lesz ettől baja?
Ha a ccc-ben állítasz akkor nem.
Az élet kegyetlen .

Üdv!
Valaki garis VGA-n cserélt már hűtőt? Elvész a garancia akkor?
Esküvők, rendezvények videózása: www.qualityart.hu

Ha ügyesen csinálod, akkor nem vész el. Lényeg hogy a gyári paszta maradjon meg a hűtőn, és ha van matrica a csavarnál, akkor azt óvatosan szedd le. Így nem tudják megmondani hogy cseréltél e vagy sem.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=KukkSteve

nincs matrica, viszont a gyári pasztát nem tudom rajtahagyni mert az új hűtőn alapból rajta van egy réteg, viszont mindkettő mattszürke.
Látom neked is van GTS 450, nekem is az van csak ASUS és enyhén zörög a hűtő vagy fura hangod ad ki 2000 rpm körül, de elég halk viszont itt a szobában hallani, és eddig nagyon nem volt ilyen. Már mindenhogy kifújtam, kencéztem, ugyanaz. Ezért cserélném egy AC Twin Turbo Pro-ra.
[ Szerkesztve ]

Akkor könnyebb is a dolgod. Értem. Szerintem annyira nem nézik, bár azért ha gond lenne vele és gyárilag szürke paszta volt rajta, akkor ne fehér szilikonnal add vissza
. 

Csak nem lesz gond vele. Nem szokásom a tönkretétele semminek
csak b*ssza a fülem a halk zörgés. Meg normális szerinted Furmark teszt alatt, szinte minden bekapcsolva és 32X AA-val 1650*1080 felbontásban a 95 C fok?

A kis hűtő miatt sem lesz gond?vagy nem nagyon fog megérződni ez az emelés a hőmérsékleten?
Ha nem emelsz feszt /ccc-vel nem is tudsz/ akkor bírnia kell.
Az élet kegyetlen .

Sziasztok! Nem régen lecseréltem a 9800gt-t egy gts450-re, mert meghalt a kicsike. Azóta folyamatosan azt csinálja mikor játszom, hogy felpörög a ventilátor egy idő után és összemosódik a kép, majd fekete lesz és vissza jön, szokott újra is indulni. Amikor nem resetelődik akkor gyakran azt az üzenetet írja ki a tálcán jobb alsó sarokban, hogy a vga driver nem válaszolt de helyre állt és akkor az Nvidiás jelenlegi verzióját is írja és eltűnik a buborék. Nagyon idegesít azt hittem, hogy tápommal lesz a baj de nem mert azt lecseréltem egy cooler master silent pro 600ra, athlon X2 6000+ proci, 4gb ddr2es ram, gts 450es vga, Win7 32-bites op. rendszer. Teljesen tanácstalan vagyok kérlek segítsetek!
Hali!
Egy 10 perce játszottam egy játékkal (World of Warcraft) majd a kép kifagyott és újraindult a gép. A Win 7 kékhalállal nem indul el. Csökkentett módban pedig ez fogad:[link] [link]
Kérlek mondjátok, hogy nem halt meg a VGA mert a gari nemrég járt le :S
WoW játékosok figyelem! Keresek WotLK CE-t megvételre. Bővebben az apróhirdetésben: http://bit.ly/HhzMRx
Sziasztok!
Beújítottam egy eyefinity-re.
Az a problémám, hogy a VGA (5970) csak a display portos monitornak küld jelet kikapcsolt állapotban. A másik kettő azt írja ki, hogy "Ellenőrizze a jelkábelt!".
Tehát mintha nem is lenne bedugva e monitor.
Nem a monitorok menüjében van elállítva valami, mert kicseréltem őket, és akkor is a display portos volt a jó, a másik kettő meg adta az üzenetet.
Viszont eddig nem csinálta, de felraktam a magic tune-t, meg állítgattam össze vissza, hogy hogy jobb az ATI CCC-ben is, és ez lett az eredménye. Rendszer visszaállítás sem segített, sem a magic tune uninstall.
Van erre valami megoldás?
Köszönöm előre is.
Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.

Ellenőrizd a monitorkábelt, nem e csúszott ki véletlen, aztán ha úgy se jó akkor driver újratelepítés, ha úgyse akkor megnézném másik monitorral is, ha azzal is ezt csinálja akkor nagy valószínűség szerint a VGA kártya lesz a ludas.
Kábelt ellenőriztem, azzal nem volt gond. Drivert most próbálom meg feltenni. Nem hiszem, hogy a monitorral lenne gond.
De köszönöm a tippet!
WoW játékosok figyelem! Keresek WotLK CE-t megvételre. Bővebben az apróhirdetésben: http://bit.ly/HhzMRx
Na újratettem a drivert. S minden maradt. Annyira nem kóser ez így.
Amúgy a Kék halálnál ezt írja ki: [link]
Amúgy már a bootolásnál is szar a kép, még a biosban is 
[ Szerkesztve ]

Ha a monitor meg a kábele jó, akkor tuti a VGA a rossz, ha már a BIOSba se jó a kép, akkor ott már gond van!

Igen...elvileg meg van "tervezve" hogy bírja ezt, de valszeg nem tesz jót neki! 
Sajnos az ördög soha nem alszik, bármi, bármikor elromolhat. Ilyen ez a hardverszakma. 
A Furmark kicsit irreális, sőt nagyon. :S

tedd fel a legújbb drivert ami a főoldalon is ki van hírezve, az lehet képbefingja...
de előtte driver cleanerrel szedd le a régit írmagvastul (höhö.. érted: ÍRmag...)
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Ilyen nekem is volt, de csak a buborék volt, meg a fekete képernyő csak úgy magától. De mostanában nem jelentkezik. Újrahúztam a vindózt, talán azóta. A gyári driverrel csinálta talán ezt.

Hello
probáld meg ujra pasztázni a vgat!!!!
Ami nem öl meg erősebbé tesz!!!!Rossz az élet de szép a grafikája!!!!!

Helósztok!
Van egy 10.2'' netbookom aminek 1024 x 600 as felbontáson kellene futnia, de egyik bekapcsolásnál már csak 1024 x 768 ba jelenítette meg ami miatt nem látni a start menüt se.
Próbáltam drivert frissíteni és újra is raktam párszor a gépezetet de semmi...
Néha mikor úgy van kedve vissza áll az ezredik bekapcsolásnál 1024 x 600-asra de azután ismét 1024 x 768.
ui.: Nem csak Op rendszeren belül van csúszás, hanem biosba is ...kompletten az egész képernyőn =/ .
Szerintetek Cmos reset visszahozná a native felbontást?

Acer netbookoknál láttam anno ilyet mikor még a laptopboltban dolgoztam. Szervíz.
Esetleg memória volt benne bővítve? Nálunk akkor csinálta az egyik.
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Ha biztosra akarnék menni, én abban a boltban cseréltetném ki a hűtőt, ahol a kártyát vettem. Persze ezt is boltja válogatja, hallottam már olyat is, ahol nem járultak hozzá ehhez sem.
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.

Pü ment
[ Szerkesztve ]

hello nekem van egy ati radeon 9600xt 128mb-os vidikarim ami egy asus k8n alaplapba csatlakozik és nemrég elkezdett minden játékban kockázódni meg ilyen színes csíkok ugrálnak összevissza semmit nem lehet látni tőlük ...mi lehet a probléma?eddíg rendesen működött...előreis köszi...üdv

ja és mikor kilépek akkor az asztalon lévő ikonok is ilyen csíkosak maradnak meg az egész körül is marad egy csíkos négyszög
(#47032) woland_y2k válasza sery28 (#47030) üzenetére

VRAM hiba.
Kártyacsere.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

tudtamén
köszi szépen de amúgy ha nem játszok nem olyan az esetleg nem változtat a véleményeden?
(#47034) woland_y2k válasza sery28 (#47033) üzenetére

Előbb-utóbb 2D-ben is elő fog jönni a hiba és már a Windows sem fog elindulni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l
Nekem ez vram hibának tűnik.
Ez nem jó hír.

Sziasztok. Egy GTS250 VGA-ra szeretnék venni egy accelero s1 hűtőt. Rámegy? Én nem találtam a kompatibilitási listán.. 
Kávé?
(#47038) polonic válasza kicsiultra (#47037) üzenetére
Szia!
Ezt úgy tudod kideríteni, hogy elnavigálsz az Arctic Cooling weboldalára és megnézed a hűtő kompatibiltását.
(#47039) RootRulez válasza kicsiultra (#47037) üzenetére
Ha az S1 alatt az S1 rev2-őt érted rámegy a sima S1-et nem tudom. 
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
(#47040) kicsiultra válasza RootRulez (#47039) üzenetére

Rev 2, igen
Köszi
Kávé?

Sziasztok!
Egy aprocsak kérdés... Szerintetek 2 db gts 450 es kari SLI be nagy felbontást birja?
Bad Company 2 höz szeretném.... 5040x1040 be.
2 db Gtx 480 al simán ment , full felbontáson... ez tuti....
válaszokat előre is köszi... 
Cut
55 piros pötty :)

Sziasztok!
Van egy ATI HD 5770-es videókártyám. Játék közben megfagy a képernyő, 1-2 másodpercre elfeketül és az alábbi üzenetet írja ki: Képernyőillesztő nem válaszolt, és utána helyre állt.
Azután tudok tovább játszani. Legfrissebb illesztőprogram van rajta és nem is melegszik túl. Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
Azt pontosan mit jelent? Lehet javítani, cserélni a vramot?
A PH!-n van egy tag aki vállal ilyesmit házilag (ha jól tudom). Neki lehet valami esélye?
[ Szerkesztve ]
(#47044) fenergie84 válasza zoli121 (#47042) üzenetére
régebbi driverrel ment a kártya rendesen?
megpróbálnám valami másik driverrel...
Arnold2: ez azt jelenti, h ram hibás lett, vagy is nem a ram, hanem a kártya és a ram közötti "kapcsolat" nem megfelelő...vagy még a GPU, de az is "kapcsolat" féle probléma.
Lehet javítani a kártyát, kb. 80%-os eséllyel, kérdés, hogy megéri-e...
Vramot nem igazán lehet cserélni.
Lehet próbálkozni vele, de kitudja. Lehet, hogy jó lesz egy darabig, ami nem sok idő, utána megint meghal. Én már nem áldoznék rá semmit. Kikukáztam az én vram hibás vga-mat, na jó előtte szétszedtem.
Aztán vettem egy újat.

Igen lett benne bővítve, köszi a tippet!
Köszönöm és fenergie84 is.
Akkor egyre jobban körvonalazódik előttem kártyám sötét sorsa. 2 éve és 3 hónapja 75 ezerért vettem. S tegnap "elpukkant"
Nem kicsit vagyok ma is még depis.
Jelenleg úgy néz ki, hogy az útod egy Gigab. 570-es lesz és ezt azért megcsináltatom, hogy legyen egy (75 e forintos) tartalék kártya :S
Köszönöm az infókat.
Igazán nincs mit! 
Nekem a g80-as 8800 gts-em lett vram hibás, 3 év 5 hónaposan. 3 év garancia volt rá. Én is csak néztem, hogy ez a drága kártya most egy papírnehezék lett.
[ Szerkesztve ]

Hali!
Kartyat kell ujitanom a GTX 580-ra esett a valasztas. Tudnatok segiteni h a PALIT jo valasztas lenne-e a 3 gb-OS VERZIO vagy rossz a marka. Mit ajanlotok?
Gigabyte X38-DS5 deszka ,Intel C2q q9450 2,66 Ghz ,4X1GB Kingmax kit 1066Mhz ,Palit GTX 580 3GB,500w Chieftech táp ,LG +-dvd rw,1db Samsung 400GB SATA winyó ,1db 400GB-os Hitachi HDD SATA2
(#47050) fenergie84 válasza Pepe87 (#47049) üzenetére
jaj, de sajnállak 
Szerintem, ha referencia felépítésű a kártya, akkor ugyan olyan mint a többi márka és, ha neked ez kell, akkor nyugodtan megveheted...