Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#651) Yooha

Yooha
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

631-re valaki?

Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.

(#652) wokee válasza Qru (#638) üzenetére

wokee
(újonc)

Köszi a segítséget!

(#653) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Low end kategóriában mit ajánlotok nekem?

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#654) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

INNO3D GF7600GT 256MB TV?

Ez már azért nem rossz úgye? Gondolom már úgy ahogy játékra is alkalmas!? :U

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#655) alienpapa válasza AMD Power (#654) üzenetére

alienpapa
(fanatikus tag)

Én már nem vennék ilyen kártyát. El lehet még vele játszani, de a gépigényesebb játékokhoz kevés. Hiába no, kifutó darab........

''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.

(#656) AMD Power válasza alienpapa (#655) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Akkor mit érdemes venni? Max 30-ig? :F

(#657) old gray

old gray
(PH! addikt)

Hi!

Lenne egy kérdésem (vagy kettő):

Vettem egy Leadtek 6800GT-t, nv silencer 5-el. Nincs tuningolva, alap órajeleken megy. Egy szerver házban van a cucc. A GPU terheletlen állapotban 50-55fok, GPU körtnyezete 40-45fok. Ez nagyon soknak tűnik! A hűtőt megnéztem, a helyén van, csavarok normálisan meghűzva, minden flottul illeszkedik. És a kérdés, amire a választ szeretném:

Előfordulhat, hogy azért ilyen magas a hőmérséklet mert igaziból ez egy sima 6800-as kari 6800GT BIOS-al és moddolva? Vagy a magas alaphőmérséklet jelentheti egy kari halálának a kezdetét?

Előre is :R

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#658) Genius007 válasza AMD Power (#656) üzenetére

Genius007
(őstag)

30körül már (lehet) kapni X1950Pro-t is, ami sokkal jobb mint egy 7600GT :)
Vagy esetleg 8600GT 27körül , de az meg lassabb mint egy x1950pro !
Igaz a 8600GT DX10-es, de sokra nem mész vele .... :(

===> Komplett számítógép sürgősen, és olcsón eladó mindennel együtt!!! <===

(#659) Qru válasza old gray (#657) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1: sztem ez nem olyan magas hőmérséklet, tekintve hogy milyen meleg van most, terhelve ha nem megy 80fok fölé akkor nem kell aggódni.

2: Nem, pont fordítva van. A melegedés okozza a vga korai halálát és nem a melegedés jelzi a közelgő véget.

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#660) Genius007 válasza old gray (#657) üzenetére

Genius007
(őstag)

Nem lehet az, hogy a magon a paszta már (nagyon) megvan megvan száradva, és az miatt magas a hőmérséklet ?
Szerintem szedd le a hütést, cserélj pasztát (vékonyan kend fel).
Nekem 6800GS volt, terhelve volt pár óra játék után 49fok Zalman VF700CU-val.
És asszem enyém akkor húzva is volt .. :D

(#661) Genius007 válasza spyduck (#648) üzenetére

Genius007
(őstag)

Mennyiért vennéd a karit ? ( ha szabad kérdeznem ) :B

(#662) AMD Power válasza Genius007 (#658) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

A 8600GT jobban hangzik ATi-t nem szeretnék venni.

[Szerkesztve]

(#663) Genius007 válasza AMD Power (#662) üzenetére

Genius007
(őstag)

Lehet jobban járnál vele (ATi) ...
Bár még a driverek nem a legjobbak ... :(
Mindenesetre Én az ATi-t jobban csipem. :B

(#664) old gray válasza Qru (#659) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Lehet igazad van, rákerestem a 6800 topicban nem gyári hűtővel, alaphőmérsékletekre és az az kb. 50fok teljesen normális. Csak nekem tűnt extrémnek, mivel előtte egy X800Pro-m volt moddolva 16/6 pipára és XT BIOS-al, plusz még továbbhúzva 570/550 órajelekre egy primecooler vgahg1 cu hűtéssel nem ment feljebb 1 óra full terhelés után sem 60-63foknál.

Genius007: lehet igazad van, a vga-t nem rég vettem itt PH-n, és nem néztem még a hűtés alá, hogy ''mi folyik ott''... :)

Köszi az infokat! :R

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#665) Qru válasza AMD Power (#662) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

DX10-ben nagyon gyenge (lesz), arra készülj fel.

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#666) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

15 felet megér egy garis Inno 7600 GST?

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#667) cochy válasza Vandit. (#666) üzenetére

cochy
(tag)

17K jelenleg az ára.. szóval szvsz igen. GT van 20K fölött valamivel. ez meg nem messze van tőle. mégha inno is.

X

(#668) Mr.Skynet válasza Vandit. (#666) üzenetére

Mr.Skynet
(senior tag)

Szerintem nem nagyon mert én Inno 7600GT 256Mb rev2.0 vettem 17-ért, és 15-ért ajánlottak Inno 7600GST-t...
Végül is a 7600GT sem jobb mert a GST soxor jobban húzható, alapteljesítménybe pedig szinte azonos a 2kártya...

(#669) Genius007 válasza Vandit. (#666) üzenetére

Genius007
(őstag)

Ha GST, akkor zöld nyák és 1.2ns ram legyen ;)

(#670) frame>24

frame>24
(őstag)

(1650xt topik alszik, úgyhogy ide is):
hello!
elolvastam a cpu-vga párosítós teszteket, de még nem egyértelmű a dolog számomra..
most akkor az 1650xt-m mellé elég egy 3,2-3,4 GHz-s pentium (D), hogy a lehető legjobban kihasználjam a kártya adta lehetőségeket, vagy érdemesebb (INTEL-ben gondolkodva, mert olyan az alaplapom) valami core 2 duo-t venni, E6300-at mondjuk?
pls help a bit! - thx, in advance, yours sincerelly,
frame
mod: most 3GHz P4 531-em van.

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#671) Qru válasza frame>24 (#670) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Elég alá egy E4300-as is ha húzod. Pentium D már eléggé elvault, ha telik C2D-ra akkor inkább hagyd ki.

(#672) mcs10

mcs10
(kvázi-tag)

hali!
lecserélném régi vid kártyámat egy inno3d GF2mx400 64MB ost.

kihúzott vagy 4évet,ment rajta minden amit akartam, most is egy ilyesmi starpabírót szeretnék venni! ati kizárva! olcsó kategóriás legyen,de jó!

ezeket néztem: a Quadro FX500 / Fx5200 / GF 6200 / FX 5800

várom véleményeteket (sorrendet)! (a GT 6600-ot nem írtam ide de az elvileg jobb mint ezek az is a listán van)
köszi!

mcs10

(#673) Vandit. válasza mcs10 (#672) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezeket szerintem mind felejtsd el.

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#674) Csiborbogár válasza mcs10 (#672) üzenetére

Csiborbogár
(őstag)
LOGOUT blog

Mennyi pénzed van rá?
Én az általad említett kártyák közűl egyiket sem merném tiszta szívvel ajánlani.

Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit

(#675) mcs10

mcs10
(kvázi-tag)

hát akár használtan is vennék, mivel ennyi pénzért újat nem kapok! de max 15k

[Szerkesztve]

mcs10

(#676) Aggregátor válasza mcs10 (#675) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Használtan kapsz 6600GT-t 12k körül, kicsit drágábban 7300GT GDDR3-at.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#677) mcs10

mcs10
(kvázi-tag)

ddr-est érdemes venni?

mcs10

(#678) Genius007 válasza mcs10 (#677) üzenetére

Genius007
(őstag)

7300GT 256MB DDR3 AGP-s kari lesz a Te barátod :) (15-16k körül van)

Amiket irtál, azt meg szerintem gyorsan felejtsd el :DDD

(#679) mcs10

mcs10
(kvázi-tag)

oksa! vettem ! azokat elfelejtem! akkor 6600gt és nagyobb nyomásra 7300 :R

thx!

mcs10

(#680) murmancs

murmancs
(újonc)

Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy milyen videókártyát ajánlotok ehez az alaplaphoz ASRock 775i65G (Max 20e Ft-ig)
Elöre is köszi mindenkinek!

(#681) kicsitomi88 válasza murmancs (#680) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

[link]
[link]
[link]
[link]

Elvileg a 7600GS a legjobb ezek kozul, de csak ddr2es.

90 87.5 87.8 87.5

(#682) Genius007 válasza murmancs (#680) üzenetére

Genius007
(őstag)

Lásd : (#678) ;)

(#683) murmancs válasza kicsitomi88 (#681) üzenetére

murmancs
(újonc)

Köszi szépen! :R

(#684) murmancs válasza Genius007 (#682) üzenetére

murmancs
(újonc)

Köszi szépen! :R

(#685) Genius007 válasza murmancs (#683) üzenetére

Genius007
(őstag)

Mellesle : --> [link] :)

(#686) _Orbi_

_Orbi_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
kérdésem lenne...
Adott egy Asus P5ND2-SLL-s alaplap, ami ugyebár nVidiás VGA-kat tud SLI-ben kezelni.(2x8sinen)
Ha én ebbe CrissFiret tennék, akkor mi történne? Működne, vagy egyáltalán nem is lenne kép?
köszi :R

Orbi

HP Pavilion g6!

(#687) Qru válasza _Orbi_ (#686) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Elvileg lehetséges ha megfelelő drivert találsz hozzá. Lényegében két PCI-E csatoloó felület kell és program támogatás ezen kívül tökmindegy, hogy CF vagy SLI a neve.

Részletesebben: [link]

mod: Ha nem találsz működőképes meghajtó progit akkor is lesz kép, csak a második kártyát nem fogja hajtani, tehát nem lesz semmiféle gyorsulás ahhoz képest minthaa csak 1 ATi kártya lenne benne. Egyébként szvsz nem éri meg se CF se az SLI csak high-end konfigoknál csúcsdöntéshez.

[Szerkesztve]

(#688) _Orbi_ válasza Qru (#687) üzenetére

_Orbi_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

köszi szépen az infót, csak kíváncsi voltam. :)

HP Pavilion g6!

(#689) Norbertoy

Norbertoy
(újonc)

Halihaw mindenkinek!

Egyetlen kérdésem volna:
Van egy Windows Vista feltelepítve a gépemen, illetve van hozzá egy Nvidia 8500GT kártya 256 Mbyte memóriával.

A probléma a következő:

A videókártya tulajdonságainál megjelenik, hogy 256 MB dedikált memóra - ez rendben van. Összes elérhető grafikus memória: 1022 MB, vagyis megosztott memória 766 MB. Erre tud valaki valamilyen magyarázatot adni? Vistára jellemző? A kártyának van valami beállítása? Mit lehet tenni, hogy/hol lehet beállítani/tiltani ezeket a dolgokat?

Válaszaitokat előre is köszönve:

N.

(#690) fagy53 válasza Norbertoy (#689) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Üdv!

Ez azt jelenti, hogy a rendszermem-ből 766MB-ot tud használni a VGA ha nem elég a 256MB Vmem. Az XP-ben is így működik ez, csak kisebb a méret. Többek közt ezért is kell a Vista alá nagyobb rendszermem!

(#691) bubuka71

bubuka71
(fanatikus tag)

sziasztok . melyik a legjobb driver az ati radeon 9550 256mb 128 bites kártyához ?

(#692) kicsitomi88 válasza bubuka71 (#691) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Sztem a Catalyst. :D

90 87.5 87.8 87.5

(#693) bubuka71 válasza kicsitomi88 (#692) üzenetére

bubuka71
(fanatikus tag)

a catalyst jobb mint az omega ? melyik catalyst ?

[Szerkesztve]

(#694) Aggregátor válasza bubuka71 (#693) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Omega driver Radeon 9500, 9800-ak softmodjához jó főleg, én teljesítmény-növekedést nem vettem észre, mikor Ati-m volt.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#695) dulifiO

dulifiO
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hello!

7600GS 256MB 128bit DDR3 AGP-hez elég egy P4 2.8Ghz northwood 533Mhz FSB 512kb cache? rendesen kihajtja? :U

apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c

(#696) kicsitomi88 válasza dulifiO (#695) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Elvileg siman ki kell, hogy hajtsa.

90 87.5 87.8 87.5

(#697) Tomitosz válasza bubuka71 (#693) üzenetére

Tomitosz
(fanatikus tag)

Az omega driver főleg a kártya rejtett képességeinek a kihajtásához van..stb. A catalyst meg az alap gyári funkciókat leegyszerüsítve futtatja.

http://gportal.hu/portal/tomitosz

(#698) VaniliásRönk válasza Tomitosz (#697) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Nem kell misztifikálni az Omegát, főleg olyan beállításokat tartalmaz, amiket a gyári Catalystban is el lehet végezni manuálisan vagy ATi Tray Tools-szal.
Ráadásul az ürge amióta megjelent a WoW masszív függő, nem hiszem hogy a család és a munka mellett sok ideje marad a Catalystot pofozgatni, az utóbbi években rendszeresen késik jópár hetet, volt hogy több verzió is kimaradt .(ez hónapokat jelent)

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#699) Tomitosz válasza VaniliásRönk (#698) üzenetére

Tomitosz
(fanatikus tag)

Ja..oké :) Nekem nincsen ATI kártyám tehát jó ha valaki felvilágosít erről :DDD Köcce :R

http://gportal.hu/portal/tomitosz

(#700) Qru válasza dulifiO (#695) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azért nem ártana kicsit megrángatnod a procit, mert kapnál pár +fps-t ha nem vga limites beállításokkal játszol.
Ugyan itt a tesztben [link] 7600GT szerepel de a GS nem sokkal marad el tőle és benne is van tuningtartalék...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.