Hirdetés

Veletech 2012 tudósítás

Hirdetés

Veletech 2012 élőben

Elérkezett a várva várt nap, elstartolt a Veletech 2012 kiállítás. A Mobilarena és a Prohardver csapata már reggel hét óta tartja a frontot, így kicsit fáradtan, de sikerült mindennel végeznünk. A standok idén is remekül sikerültek, minden kiállító kitett magáért, hamarosan egy rakás képet közlünk róluk. Körülbelül egy fél órája a kapuk is megnyíltak, szépen gyűlnek a látogatók, kezd rendesen tele lenni a tér. Tavaly óta a beengedési rendszerünk is fejlődött, idén a procedúra sokkal gyorsabb volt, hamar bejutottak az érdeklődők. Mivel estig itt lesz mindenki, még senki sem késett le semmiről, gyertek bátran, nagyon komoly vasakat halmoztak fel a kiállítók, és a modding és tuning szekció is pörög!

Veletech 2012

A tavalyi megoldáshoz hasonlóan idén is megpróbálunk élőben közvetíteni a rendezvényről, idén ráadásul egy különlegességgel is készültünk, a rendezvény a PH!TV és Mobilarena TV-hez hasonló módon, a MyShowRoom szolgáltatásán keresztül is nyomon követhető. Az ehhez tartozó vezérlőelemet itt, a cikk alján érdemes keresni.

Veletech 2012

Jelenleg még nem kezdődtek el az előadások és a sajtótájékoztatók, ám az App galéria már élesben megy, a három első kiállítócsapat (Bizzer András, Mihány Levente, Smart & Smarty) már elfoglalta a helyét. Nemsokára a prezentációk is elstartolnak, fél 12-kor az NVIDIA nyitja a sort, a gyártót pedig egy fél órás szünet után a myPhone köszönti. A senior színpadon is folynak az események, minden a rend szerint halad, most éppen Dombi Gábor köszönti a látogatókat. Hamarosan újra jelentkezünk, stay tuned!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés