Hirdetés

Veletech 2012 tudósítás

Hirdetés

Folyik a moddolás, gyűlik a tömeg

Összejöttek a PROHARDVER! közösség modderei, és munkáik, melyek élőben még látványosabbak, mint képen, különösen ajánlott kijönni! Látogató már van szép számmal, de még páran beférnek.

Szépen formálódik a helyszínen átalakított Cooler Master Elite 430 ház is, amit ki fogunk sorsolni a házakra szavazók között. Van már rajta Veletech logó, alakul a tetején a mobiltelefon-tartó, az elején rikító, sárga rács lesz, az oldalablak egy Cooler Master emblémát kap, és egy masszív Prohardver felirat is felhelyezésre vár.


Szépen gyűlnek a modding szépségverseny szavazatai, még a vártnál is sokkal nagyobb az érdeklődés. A Veletech 2012 látogatóinak száma már délelőtt átlépte az ezret. Rengetegen meghallgatták az előadásokat, melyek sorát az NVIDIA kezdte. Még nem késő eljönni, este hétig nyitva vagyunk! Minden lényeges információ megtalálható a Veletech oldalán.


Mindeközben Toyone és 04ahgy lelkes csapata felpörgette az MSI hardvert. A szárazjég alatt Intel Z77 chipkészletes MSI Z77A-GD65 alaplapba helyezett Sandy Bridge processzor és a memóriás szekció vacogott. A tápellátásról Enermax Modu 87+ áramforrás gondoskodott, a grafikus részlegen pedig egy MSI R7770 OC (Radeon HD 7770) és egy csúcs MSI R7970 Lightning (Radeon HD 7970) váltotta egymást.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés