Cooler Master Egérmodding Verseny indul!

Ismét versenyre hívja a Cooler Master és a PROHARDVER! az ügyes kezű moddereket. Két évvel ezelőtt meghívásos egérmodding versenyt hirdettünk az általunk kiválasztott résztvevők számára, most viszont bárki nevezhet. Az átalakítás tárgya a CM Storm Devastator egér lesz, melyet a Cooler Master biztosít.

A kétfordulós verseny első részében előzetes vázlatokat, rajzokat, 3D modelleket és egyéb módon elkészített terveket várunk arról, hogy hogyan néz majd ki az átalakított egér. A beküldött munkák közül a PROHARDVER! és a Cooler Master együtt választja majd ki azokat a koncepciókat, amelyek bekerülnek a második fordulóba. A második forduló résztvevői kapnak egy-egy példányt az egérből, amelyet át kell alakítaniuk az előzetesen leadott tervüknek megfelelően, majd eljutattni szerkesztőségünkbe. Miután ténylegesen formát öltöttek az alkotások, a szakmai zsűri és olvasóink is értékelik majd a kész műveket, és eredményt hirdetünk.

Az első forduló a mai nappal, vagyis április 29-én indul. A terveket május 18-a (vasárnap) éjfélig várjuk, rá pár nappal tesszük közzé a sikeres koncepciók listáját, postázzuk az egereket, majd indul a második forduló május 26-án, hétfőn. Az elkészített alkotásokat június végéig kell eljuttatni hozzánk.

Hirdetés

Nevezés menete: személyes bejegyzés készítése a CM Storm Devastator egér tervezett átalakításáról Logout portálunkon, majd a bejegyzés linkjének elküldése az egermodding@prohardver.hu e-mail címre. Egyetlen kikötés van a moddal kapcsolatban: tartalmaznia kell a Cooler Master emblémáját. A Devastator egérről készült nagyfebontású képek innen tölthetőek le.

Nevezés kezdete: 2014. április 29.
Nevezés lezárása: 2014. május 18., vasárnap éjfél

Második forduló kezdete: 2014. május 26., hétfő
Második forduló vége: 2014. június 30. éjfél

Eredményhirdetés: 2014. július 2.

Természetesen a díjak sem maradhatnak el! A legjobb moddereket a Cooler Master értékes hardvereivel jutalmazzuk, a júliusban esedékes közönségszavazás résztvevői között pedig további Cooler Master nyereményeket sorsolunk ki.

A 2012-es CM Storm Egérmodding Verseny résztvevői
A 2012-es CM Storm Egérmodding Verseny résztvevői [+]

Az elkészült egerek a Prohardver tulajdonát képzik. A jól sikerült alkotásokat – lehetőleg feltüntetve az alkotók nevét – különöző modding kiállításokon fogjuk bemutatni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés