Gamer-kategóriás headset az ASUS-tól

A ROG Strix Fusion 500 a korábbi Fusion 300 nagyobb testvére, ahol nemcsak a külsőn, de a belsőn is fejlesztettek.

Tavaly szeptemberben mutatta be az ASUS a ROG Strix Fusion headset-csalás első tagját, a Fusion 300-at, most pedig a nagyobb testvér, a Fusion 500 jelentkezik.

Hirdetés

Az már rögtön a képekből is látszik, hogy a gyártó profibb hatású külsőt tervezett, fémes betétekkel, míg a korábban csak pirosban pompázó fényeket végre teljes értékű, Aura Sync kompatibilis RGB LED-ekre cserélték.


[+]

A változások másik része a vezérlést érintette, amelyet most már egy, a bal oldali fülkagylón található érintőpanel is segít, itt lehet a hangerőt állítani, számot léptetni vagy megállítani a lejátszást zenehallgatás közben, illetve az Aura Sync beállításaival játszani. A Fusion 300-hoz képest jobb lett a mikrofon is, az ottani analóg megoldás helyett egy felhajtható digitális egységet kapunk, amely már jelfeldolgozást is végez. A másik oldalon egyébként az USB-s csatlakozóval ellátott Fusion 500 az ESS Sabre 9018/9601 páros mellé egy állítólag kifejezetten a játékokhoz optimalizált virtuális 7.1-es DSP-t kapott, míg a lánc legvégén 50 mm-es ASUS Essence hangszórókat találunk.

A hazánkban február közepe felé megjelenő, és 59 900 forintos ajánlott áron érkező Fusion 500 a kisebb testvérhez hasonlóan zárt kagylós kialakítású, és az befülledést csökkentő szövetes párnázatot kapott, de a dobozban tartozékként egy szintetikus bőrből készült párnaszett is található arra az esetre, ha fázna a fülünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés