- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Hali. Tudnatok nekem egy linket kuldeni, ahol a set cput le tudom tolteni egyszeruen? Koszonom
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Lasy
veterán
válasz Fail3D! #29600 üzenetére
nálam tökéletes. igaz a heap is fent van 42-őn.
De volt az az akadól is akkor csináld azt, hogy ha rajta hagyod az újjad pl a nitrón, akkor nem fog akadni.gordonfreemN
MARKET. és simán le tudod tölteni.
market.android.com[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
válasz dorcssa #29604 üzenetére
ezt pontosan hogy érted?
az eredetire vagy rá tenni az eredetit?
Amennyiben Kelzsoca romra szeretnéd az eredetit feltenni semmi akadálya, de nem lesz rajta semmi. root, meg ilyenek...Hacsak nem azt a módosított csodazipest teszed fel.
kicsit visszaolvastam...[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Fail3D!
addikt
-
Fail3D!
addikt
amugy a ram ba v a rom ra masoljuk az adatokat ill most a ram ugyan azt a celt szolglaja mint a szamitogepben? ertitek a hulye kerdest remelem szoval hol tudom megnezni hogy az is vajon 512mb-e
-
Fail3D!
addikt
de pl a pes2011 tok elvezhetoen fut.. na mind1 lehet kiprobalok majd valami romot... az a bajom a huzassal is hogy pl 38 fps neocore-l elertem alpha 6-l 40 fps ha felhuzom a procit 72xig igazabol elgondolkodtato hogy ez a processzor huzas er e max 2 fps-t. mert annyira szerintem jatekban nem lehet eszre venni, raszanom magam kiprobalom romokat 1mas utan pl asphalt 5el hogy milyen kulonbseg lathato...
-
Cool Face
aktív tag
Abból mi igaz hogy 2.2-es offical rommal 5mp-es lesz a kamera??? külföldi forum olvastam, hogy 2.2-es lehetésges
-
RAiN91
őstag
válasz RAiN91 #29613 üzenetére
A droidwall tuti nem kavar be, ez már biztos
De akkor mi lehet? Nálatok amúgy normálisan működik, mobilneten, egyből meg jön az email, vagy várni kell?
Ja és amit előbb írt valaki, hogy milyen időközönként frissítse, azt hol lehet beállítani? Nem lenne rossz, ha jó lenne... -
bikebutcher
csendes tag
válasz gordonfreemN #29226 üzenetére
mint már írtam 1000/db nézd meg a hirdetést
üdv -
mira72
őstag
válasz Fail3D! #29622 üzenetére
nem
a kamera tényleg 5mpix, ez már kiderült... csak minek, így is elég szar
2mpix-n csinál használható képeket...gondolj csak bele, 256osok is csak butítottak voltak, meg RDS is bennevan, majd eccer csak lesz rá cucc ami kezeli is, meg a TMC-t is...
ezeket a dolgokat ne hozd kapcsolatba olyannal ( OLED ) ami tény hogy nem lehetséges ...
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Doze
aktív tag
Üdv!
A pdanet ügyben lenne 1-2 problémám
valaki segítsenFeldobtam a telóra Pdanet apk-t majd, szépen felraktam az usb drivert is... eszközkezelőben minden jó... de mikor telepíteni akarom a pdanet exe-t a gépre károg hogy nincs USB driver, majd tovább enged... Pdabrandbandhez keres drivert, én már SDK-val leszedtem android usb drivert, megmondom neki ott keresse de hiba
Ilyenkor mi a teendő?
-
Fail3D!
addikt
hmm na megdolni latszik 1 korabbi kerdesre kapott valaszom... kicsit szepitgettem a kinezeten... noymtam most 1 restartot az adw-n widget ikon eltuntek es aztkell mondjam 1 fps javulas szoval a widgetek igen is lassitjak a cuccost... es mivel a huzassal kb 5 fps tobletet lehet elerni max igy ez az 1 fps is sokat er ha belgondololunk.. es meg a proci elet tartamat se ritkitja
-
-
mira72
őstag
válasz Fail3D! #29632 üzenetére
256-512 ram miatt is hiába rakocsgattad a rom-ot, kernelt, nem? akkor meg?
és németbe is 5mpix kamerával más néven van kint a teló... volt már róla link...nem rom függő a dolog szerintem, mélyebben lehet a kutya elásva...
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Fail3D!
addikt
hat kezdek kiterni hitembol.... neocore alapjan 4 meres minden allitas utan. adw restart(widgetek ikonok kuka) +1 fps, adw fast modt bealitassal meg tovabbi 0.3 fps nyertem... ezek szerint mind az hogy a lauchert mennyire akarjuk csicszni mind a widgetek hasznalata fps minusszal jar...
-
róland
veterán
Akinek van T-Mobile mobil tv előfizetése, egy működő link:
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
latis666
aktív tag
válasz Fail3D! #29635 üzenetére
Ha azt akarod írni, hogy a widgetek lassítják, a fast beállítás pedig gyorsítja a rendszert akkor eltaláltad.
Viszont a mérések alapján minimális a lassulás ezek szerint felesleges lekapni a csicsát a home-rol még akkor is ha játszik az ember. Bár szerintem ezért ezt widgetje válogatja ahogy az őseink mondták.
[ Szerkesztve ]
-
nemkovacs
tag
Igaz hogy csütörtök van de kínai újév is, szal jöhetne már aza hivatalos 2.2
Bár lehet majdcsak szerdán..
-
Fail3D!
addikt
válasz nemkovacs #29637 üzenetére
hat emlekeim szerint sacco aztmondta hogy a widgetek nem lassitjak le a jatekot futasat... erre maga a lancher es a widget is lassitja... legyen csak 1.3 fps... es akkor meg kozel sem biztos hogy a lancherem annyira megvolt buherelva mas meg jobban belemerul a keszulek szepitesebe akar komolyabb lassulassal is jarhat.. foleg ha azt nezzuk hogy azt nezzuk azert huzzuk a procit hogy minnel jobb eredmenyt erjunk el lteljesitmenyben mert a jatek a fo fontossag meg akar video lejatszas stb es pont ezert is huzzuk a procit hogy akar 5 fps el tobbet kapjunk erre lemenne mondjuk 2 fps es a vegen ott tartunk hogy annyit er mintha felrakott volna 1 mrc romot ami alapjaraton nagyobb fpsel megy 600mhz mint a huzas nelkuli jj romok. na mind1.. elkell donteni csicsa vagy teljesitmeny de ezalpjan lehet full alap bealitasok alap lancher stb.. akar meg javithat a teljesitmenyen...
-
Saccco
nagyúr
válasz Fail3D! #29642 üzenetére
"hat emlekeim szerint sacco aztmondta hogy a widgetek nem lassitjak le a jatekot futasat..."
Nem rémlik, hogy ilyet mondtam volna.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Glatius
őstag
válasz Alexios #29617 üzenetére
Utánaszámoltam, és igazad van, nem szokatlan a felbontás: a Blade TFT-je ugyanazt a képet biztosítja 400mm-ről, mint a 19"-os monitorom (1280×1024) 1 méterről, a pixelek ívtávolsága 30'' ívmásodperc.
Abban viszont nem tévedtem, hogy ez pontosan a fele az érzékelhetőnek.Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
don-ciccio
csendes tag
sziasztok. segítség kellene. már rég óta olvasom a fórumot,de nagyon mesüge vagyok. szeretném felrakni a pengémre a magyarított romot. tudom: 1. hozzászólás. már 100x elolvastam,de mint írtam béna vagyok. tehát ezt szeretném felvarázsolni: [link] szeretném particionálni a karimat is. azt meg innen: [link] na. most a gondom az,h már az xp driver letöltő linkje nem müxik. gondolom ez elég nagy gond. a következő,h "Nyitsz egy parancssort, majd beadod neki ezt:" hogyan nyitok parancssort? már itt elakadtam. szóval tényleg ennyire béna vagyok. ezért kéne a segítség. ha 1x már megcsinálom,akkor már nem lesz gond. előre is köszönök minden segítséget.
-
Glatius
őstag
válasz Fail3D! #29643 üzenetére
Ha a widget dolgozik, az természetesen terhel, a futó program mindent elvégez a háttárben is.Az, hogy a megjelenítést hanyagolja az android, nem nagy könnyebbség.
Az android már csak olyan mint az ogrék... többrétegű.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Sajnos ma nekem is szembesülnöm kellett azzal a problémával, amit néhányan már itt írtak. T-s gyári 2.1-es ROM-om van, és szerettem volna SMS-ben elküldeni egy névjegyet. A kiválasztás után egy teljesen másik bejegyzésről készítette el az SMS-t a software. Szúrópróbaszerűen kipróbáltam 3 másik névjeggyel, az ment volna rendesen. Ennél az egynél viszont mindig egy másikat akart küldeni. Ami viszont még furcsább: gondoltam próbaképpen azt, amit helyette küldött volna kitörlöm, mert úgysem érdekes már. Ezek után a kérdéses névjegyen állva a névjegy küldés opciót kiválasztva semmi nem történik! Nem is akar belőle SMS-t csinálni. Lett ennek valami megoldása?
Már tényleg 2.2-re kell váltanom. Abban van ilyen hiba?Alex
-
Fail3D!
addikt
válasz Saccco #29644 üzenetére
pedig anno kerdeztem es te maradtal meg errol meg az is remlik hogy "te mondtad" ahoz nagyon sok widget kene hogy lassitsa a rendszert csak a problemam lenyege ezzel az hogy akar az ilyen kul dolgokkal akar 3 fps t veszitek neocore szerint, amit ha vissza vezetek arra hogy 2.1 kepest nyertem mondjuk 3 fpst gyorsabbak a jatekok stb... akkor vissza jutok a widgetekkel a kezdetekhez szinte... itt csak 1 dillemat vazoltam fel azzal kapcsaolatban hogy szepseg v gyorsasag a masik meg ami zavar de ez van hogy pl aplha 6 38 fps jj7 ha nemhuzom 37 ha 72x ra felhuzom 40 fps.. szoval akkor az a 2 fps megeri, hogy akar fel ev es elkoszonok a telotol mert 20% huzas mar szamitogepen is jobb hutest igenyelhet
-
dragon1993
őstag
válasz gordonfreemN #29602 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest