- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- OLED TV topic
Aktív témák
-
esox
senior tag
Egy fincsi kis háttéralap a radiocafe egyik lapjáról.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
róland
veterán
Kicsi könnyebben kereshető Market: market.android.com
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Saccco
nagyúr
válasz SupaCow #29550 üzenetére
Néha megdöccen de alapvetően jól fut. (JJ9)
Úgy néz ki az almára írt appok átiratai mind szenvednek az optimalizálás hiányától.Amúgy nekem is tetszik, meg is változtattam a kedvencet a Hyper Jumpról erre...
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Razuel
aktív tag
Sziasztok.
Most lett meg a zte-m és kicsit nézegettem, hogy mit tud.. Tegnap felraktam ezt a ROMot minden jól ment meg megy is még mindíg. De ma formáztam az sd kártyát az Settings> SD card & phone storage> Format SD-vel és azóta nem akarja bemountolni "Damaged SD card" kulcsszó alatt. Van valakinek ötlete, hogy hogy kéne működésre bírni? -
Saccco
nagyúr
válasz Razuel #29555 üzenetére
Formázd meg még egyszer mondjuk géppel.
Ha nincs kártyaolvasód akkor a recoveryben keress olyat, hogy mounts and storage -> mount sd card vagy mass storage nem is tudom pontossan melyik van ott.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
mira72
őstag
Nem tudom valahogy a Blade-et webcam.nak használni win alatt?
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
agressor12
senior tag
-
Penyus
senior tag
válasz Flagstaff2 #29503 üzenetére
Koszi, ez jonak tunik!
Retro is my religion -=- The past is my future -=- 80286 rulez!
-
esox
senior tag
válasz Saccco #29554 üzenetére
Nekem a megajump egy picikét lag-os JJrls8-al, a hyper jump viszont hasít.
Van egy jó kis autós viszont, amint minap lőttem: Touch Racing Nitro és kijött már a szifonon szintén népszerű Rope Cut is.[ Szerkesztve ]
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
mil4n
csendes tag
Sziasztok
ROM szakácsoktól kérdezném elsősorban, de mindenki mástól is. Van most olyan 2.2-es ROM ami fut rendesen T-s függő blade-en?
Előre is köszi a választ
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
-
Razuel
aktív tag
Most partícionálom az sd-t, már kész a fat és az ext2 partíció. Visszaraktam a csodazipet, ha most felrakom megint az FLB-Froyo-t akkor azt már az ext2-m re fogja rakni? Illetve még annyi, hogy mi ez a terminal emulator?
ui: system/media könyvtárban, mivel tudnám láthatóvá tenni a bootanimációs zipet, mert filekezelővel nincs benne semmi?
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Razuel #29566 üzenetére
A telepített appok kerülnek majd az ext részre.
A terminal emulatorral (van többféle a marketen) lehet elérni a linuxból ismert terminált(parancssort). A linuxos parancsokkal lehet operálni.
-
Ren Hoek
veterán
Nekem sem megy a multitouch ha hátán fekszik vízszintesen, úgy hogy nem kézben fogom....Sőt nehezebben is érzékel.
Ha valaki tudja erre a technológiai magyarázatot, szívesen venném... Hogy a francba függ össze?Illetve az normális ha 4 emeletes ház 3. emeletén csak 5-6 műholdat lát, pedig ablaknál állok? AGPS nélkül. Így kb 5 perc belőnie a helyet... Tetőtérben ablaktól ez 8-9-re felugrik, így már egész gyors. Buszról is megtalálta...
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz Ren Hoek #29569 üzenetére
Nem véletlenül agyalták ki az AGPS -t.... Teljesen normális a működése. Ha jó a terjedés, akkor 5 másodperc alatt belövi magát, egyébként akár negyedóra is lehet
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
tpeti78
senior tag
Sziasztok!
Lassan rászánom magam egy 2.2-es rom felrakására!(Kelzsoca féle magyarítottra gondoltam)
Alap kérdések következnek,de a biztonság kedvéért....Tehát felteszem a recoveryt Zsoca leírása alapján,a kártyáról a zipet kiválasztom,telepítem a leírtak szerint és ennyi?
Ehhez a romhoz kell particionálnom a kártyámat?Ha igen,melyik partíció mennyi kell hogy legyen? (8GB class 4-es kártya,teljesen üres,szűz) És a telepítendő zip hova kerüljön a kártyán belül?Kérlek ne haragudjatok ezekért a kérdésekért,de nem akarom elcseszni!
Ha valakinek van ideje és kedve,egy szájbarágós válasszal megszánhatna!
Köszönöm szépen!
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Saccco
nagyúr
válasz tpeti78 #29571 üzenetére
Tehát felteszem a recoveryt Zsoca leírása alapján,a kártyáról a zipet kiválasztom,telepítem a leírtak szerint és ennyi?
IgenEhhez a romhoz kell particionálnom a kártyámat?
Ha szeretnéd, hogy a kártyára kerüljenek az appok akkor igen, ha nem akkor nem.Ha igen,melyik partíció mennyi kell hogy legyen? (8GB class 4-es kártya,teljesen üres,szűz)
512nél nem érdemes az ext részt nagyobbra venni.És a telepítendő zip hova kerüljön a kártyán belül?
A fat részre.(#29572) Razuel:
Hát ha nem valami rendszer dolgot törölsz ki akkor igen.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Mercutio_
félisten
válasz Saccco #29564 üzenetére
Ezek közül valamelyik érezhetően jobb és stabilabb/bugmentesebb, mint a kelzsoca-féle JJ RL7 Lite?
Van olyan verzió, amit a JJ RL7-re (+ADW EX, Fancy widget) clockwork-kel feltolhatok simán, vagy mindegyiknél wipe-olni kell mindent (teló, SD ext és fat) és újra felrakni alkalmazásokat, beállítani dolgokat, kipakolni az ikonokat, stb?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Saccco
nagyúr
válasz Mercutio_ #29574 üzenetére
Hát talán ha a jj9et teszed fel akkor nem kell wipeolni, de nem tenném le a nagy esküt, hogy minden szépen menne utána.
Bugmentes... hát leginkább a JJkel foglalkoztam 1 bug van ami szembetűnő a "connection cannot be made" dobálása böngészés közben.
Appok lementésére ott van a Titanium Backup Pro nekem bevált, nem kell küzdeni vele teszi a dolgát.
A contactokat meg a widgeteket, csengőhangokat meg nem olyan nagy ügy visszaállítani, legalábbis nekem.(#29575) tpeti78:
Igen, maguktól oda mennek.[ Szerkesztve ]
-
Fredy74
tag
Hali mindenkinek,
A kovetkezo kerdesem lenne a hozzaertokhoz:
Jelenleg a kelzsoca fele JJ7 -es rom ot hasznalom (teljesen meg vagyok vele elegedve), de mivel mar kijott tobb uj rom ( JJ9, R11, es ez az uj FLB) az lenne a kerdesem , hogy megeri-e valtanom ?
Van-e ezekben az uj romokban valami olyan uj dolog ( gyorsabbak, szebbek, ...............) amiert megerne feltenni?A valaszokat elore is koszonom.
-
sto1911
veterán
válasz sto1911 #29495 üzenetére
Irtam egy cikket a scriptrol, amivel konnyen tudunk barmilyen appot a /system ala mukodokepesen installalni. Ha van kerdesetek, megjegyzesetek, problematok, irjatok meg.
-
istnag
addikt
[ismerős a háttér... ]...durva
-
Fail3D!
addikt
válasz sto1911 #29579 üzenetére
huh elkeztem olvasni raneztem a kodokra... jaja nagyon egyszeru, de akkor ezek alapjan rossz forumot olvasok, mert nekem ez kinai... mikor lesz egyszeru felhasznalo barat forum is itt? amugy jj7-nel tenyleg jo lenne tudni mikor lesz annyival jobb verzio amit meg erdemes felrakni... mert 1 honapja kb meguntam az uj romok felrakosgatasat mivel nem igazan ereztem olyan kulonbsegeket amik erezhetoek lennenek de mar kezd ujra eledni bennem a tuz, hogy 1 kicsit emg buherajam a telot amivel stabilabba gyorsabba tehetnem
-
balpeter04
tag
válasz istnag #29580 üzenetére
Ahhoz képest, hogy 4.3 colos kijelzője van a felbontása nem valami nagyon szuper. Ugyan annyi mint a Blade-nek! Mondjuk nekem bőven elég ennyi.
De már várom, hogy milyen lehet. Nagyon nyomatja mindenki ezt a 3D dolgot (LG, Samsung, Panasonic)... meglátjuk mi lesz belőle.[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz balpeter04 #29582 üzenetére
A Blade felbontása túl finom... túllépett a racionális szinten.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Razuel
aktív tag
Kicsomagoltam a flb-froyo-blade-r7a.zip -et, a system/media-ba kitöröltem a bootanimation.zip-et, visszacsomagoltam zip-be, de nem engedi felrakni. Mért?
-
Glatius
őstag
válasz Alexios #29585 üzenetére
Nem mondtam hogy kellemetlen... csak hogy a normál használat mellett kb. dupla a kijelzőfelbontás, mint amit a szem (az adott távolságból) érzékelni képes. Ezért van, hogy a pixelhibák csak jó szemmel vehetők észre közelről, monokróm háttérrel, egyébként láthatatlanok.
-
kelzsoca
félisten
válasz Fredy74 #29578 üzenetére
Nos a romok esetében is igaz a mondás, az új nem mindig jobb is.
Nem tudom, hogy a Jellyfish romban kihasználod -e az OC funkciót vagy sem.
Mivel a JJ7 angol nyelvű, ebből gondolom hogy számodra nem okoz problémát az angol nyelv egy romban.
Ha nem ragaszkodsz a tuninghoz akkor én a tegnap publikált flb-s romot ajánlanám.
Jelenleg én is ezt használom, és nem találkoztam eddig semmi problémával vele kapcsolatban.
............................
(#29579) sto1911Köszönjük, hasznos dolog
......................................................
(#29581) Fail3D!Lásd a fenti válaszom.
Az a helyzet hogy ennél ez egyszerűbb nem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Fredy74
tag
válasz kelzsoca #29588 üzenetére
Koszi a valaszodat. Igen az angol az nem problema, es a tuningot hat .......nem is tudom, fent van a Set CPU es 710-re van allitva a proci, de nem tudom hogy ez sokat tesz-e vagy nem.
Jatszani csak ritkan szoktam , de neha neha NFS vagy asphalt.
Ezek a programok mennek tuning nelkul??
Mert jelenleg minden tokeletesen fut a telefonon, de gondolkodom egy uj rom felrakasan csak azt nem tudom melyiket, de lehet meg kivarok ( a kovetkezo szerdara ). -
RAiN91
őstag
az mitől van, hogy néha megjönnek a gmail levelek, néha meg kézzel kell frissítenem a gmail alkalmazást, hogy megjöjjön a levél? Droidwall-t használok, de ha kikapcsolom a progit, akkor sem jönnek meg a levelek.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Hobby elektronika
- Diablo IV
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest