Aktív témák
-
roKas
tag
Valakinek működik ez a Nokia füles a Blade-vel ? A hangosítás, és a telefonfelvétel?:
[link]
Keresek egy olyan megoldást, hogy a saját fülhallgatómat tudjam egy mikrofonos adapterral headsetként használni.
Valami használható megoldást tudtok ajánlani?Zsoca! Emlékszem ,hogy már írtad, de egy egyszerű próbát talán megér. Hátha nincs az olyan bonyolultan megoldva, egyszerűen megnézi a kernel , vagy a rom azonosítóját és kész is
( ahogy Móricka elképzeli)[ Szerkesztve ]
-
roKas
tag
Ja most olvastam a mailt. köszi a választ !
-
Nekemnyoc8
csendes tag
Üdv!
Tud valaki olyan progit amivel hang alapján tud tárcsázni a telefon internetelérés nélkül?
Az általam ismertek mind a google search-t használják.Találtam egy SkiPhone [link]nevű progit, amivel rázásra tudok hangfelismerőt indítani. Mivel pedig síelni készülök, lehet hogy tényleg jó lenne....egyébként is kesztyűs időszak van.
b.) kérdés: elindítok valamit a menüből, utána visszagombot nyomok és nem a menübe ugrik, hanem egyenesen a homescreenre. Miért? (Launcher Pro)
Köszönöm!
-
Vekerur
tag
Valamivel le lehet jáccani a wmv kiterjesztésű vidiket?
-
m_peti01
csendes tag
ti már találkoztatok olyannal h jelzi a penge a nyílt wifit, de nem tud rácsatlakozni?
próbálkozik, de folyton disconnected...
mellettem a spanom meg simán rámegy a HTC-vel...
ez mitől lehet -
Saccco
nagyúr
válasz Artika #29184 üzenetére
Véletlenül a superbootot nem tetted fel? Ha igen akkor csodazip (vagy boot.img csere). Majd simán csak a recovery-t tedd fel.
(#29189) ux1:
Ezt a hszt nem is láttam.
De ezt is beletesszük majd a modding részbe.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
lsebestyen
addikt
válasz stefi68 #29186 üzenetére
jah, azt használom, és azt írja ki, h K, febr. 1 (Hét 5)
de ezeket a kiírásokat lehet variálni, én a kövi ébresztés szoktam kiiratni vele, de kedvedért megnéztem h hanyadik hetet ír.kiírja még az időt, nagy számlapokkal, és h hol vagy, milyen az idő, és ehhez van egy szép ábra.de van hozzá csomó téma, amit a beállításoknál lehet letölteni.sztem ennél jobb nincs -
atees
őstag
Sziasztok!
Melyik file explorert használjátok r11 alatt mert, es és astro is akadozik nekem ???Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
-
syl5
őstag
Szerintem először töröld az apn-jeidet, és hozz létre újakat e leírás szerint.
Ha így se megy, akkor meg értelemszerűen ezen adatok alapján kell módosítani az xml fájlokat.
Egyébként most belenéztem a paul romjában lévő eredeti fájlba, és a T-mobile mms beállításai megegyeznek a módosított fájl értékeivel, annyi különbséggel, hogy a paul fájljában nincs benne a authtype="1" érték.
Viszont a telenor egyrészt még pannonként szerepel paul xml fájljában és a proxy címe sem egyezik. -
bikebutcher
csendes tag
sziasztok
ha még valaki nemszánta el magát az legyen oly kedves írjon már nekem egy privit
15 (szilikon)tok kellene hogy meglegyen a 100 még a héten szeretném megrendelni hogy jövőhéten én is írhassam : "megjöttek a tokok" ((:pace
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
Haló!
2.2 ROM-ról érdeklődtem.
Mondták melóba, hogy érdemes a cyanogenMOD-okat használni, mert nagyon jók. Ez így van?
És mondták, hogy XDA. De semmi több nem maradt meg. Valaki elmondaná, hogy mi az összefőggés, sajna az angol nem az erősségem, hogy kuglizzak.
bikebutcher: mennyibe lenne a tok? Lehet kell 2.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
kelzsoca
félisten
Kelzsoca_JJ9_hun
Alapja: Japanese Jellyfish RLS9
A rom magyar nyelvre lett fordítva (téma nem)
A fordításban segítségemre voltak, és a segítségük nélkül nem készülhetett volna el a honosítás: Keeperv85, hjanos1, Empire fórumtársak!
Módosítások:
-alkalmazások nagyrésze eltávolítva
-fényképező hang törölve
-csengőhangok, üzenetjelző hangok megritkítva
-kamera hang finomítva (halk csippanás)
-bootanimáció eltávolítva
-betűtípus lecserélve (comfortaa)
-alap launcher (háttérkép lecserélve)
-gyári téma eltávolítva
-Gingerbread-thincircle téma beépítve
-nyelv és területi beállítások, időzóna átállítva: magyar
-heap size: 42M
-hwui bekapcsolva
-A2SDletöltés
......................................................................................
A rom tesztelői fázisban van, hibák előfordulhatnak!
......................................................................................Ami a Japanese Jellyfish RLS9 rommal ment, ezzel is fog (OC, témák stb..)
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
-
jkorr
csendes tag
válasz CurrentValue #29166 üzenetére
#29166 Nem lesz nagy segítség gondolom, de amikor néha-néha beakadt, én kilőttem a taskot, más megoldást nem találtam.
#29171 Noha a kérdés nem nekem szólt, bátorkodom válaszolni: a kéthetes triált kimerítettem, még gondolkodom, hogy megvegyem-e, mert úgy önmagában is egy jó kis ébresztő app. Viszont a SmartAlarm része pont problémás volt nekem, az első pár napban még működött, aztán folyamatosan az utolsó engedett időpontban ébresztett, sose hamarabb. Nem keltem szarul, de mégse sejtet sok jót, hogy mindig pontban a megadott időpontban kelt. Nem tudtam rájönni, mi lehet az oka mondjuk.
Az akkumerítésre nem tudok mit mondani, mert meg se próbáltam töltő nélkül, egész este rajta van.
-
Aftereffect
tag
Volt ilyen telefon nálam és az volt a tapasztalatom, hogy egy olcsó iPhone.. Ez nem lehúzás akar lenni, csak jó volt a mester..
[ Szerkesztve ]
-
TOZ
addikt
-
mira72
őstag
http://www.pcpult.hu/it-technologia/mobil/az-android-lett-a-vezeto-mobil-platform.html
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
syl5
őstag
válasz Nekemnyoc8 #29204 üzenetére
"Tud valaki olyan progit amivel hang alapján tud tárcsázni a telefon internetelérés nélkül?"
Alap Froyo Voice Dialer. Paul romjában benne van.
"elindítok valamit a menüből, utána visszagombot nyomok és nem a menübe ugrik, hanem egyenesen a homescreenre. Miért? (Launcher Pro)"
Ez ilyen...Engem is néha néha idegesít, de legtöbbször azért hasznos!
A gingerbread launcher amúgy a menübe ugrik vissza, viszont cserébe nem annyira folyamatos a homescreen-ek közötti váltás, és egyáltalán nem paraméterezhető.(#29235) TOZ
Jah tényleg most néztem én is, hogy az alapértelmezett apn-eket nem lehet törölni. Hát próbálgasd! Lehet ha felveszel még egy mms apn-t, akkor már engedni fogja törölni az alapot, vagy ha nem akkor gondolom ki lehet választani, hogy melyiket használja. Végső esetben meg marad a fájl módosítása.[ Szerkesztve ]
-
CurrentValue
tag
válasz Ren Hoek #29171 üzenetére
Igen, be. Engem hamarabb kelt, de a smatalarm sensitivet felnyomtam maxra. A másik okosság, az hogyy kidob egy matek feeladatot, csak pillázol hogy miiivan? de ha megcsinálod, nem alszol vissza. Tetszik, ma éjszaka beállitottam hogyha horkolok keltsen fel, ezt nem kellett volna, szemlátomást lightosabb volt az alvásom, és 2x közel a felkelés határán voltam.
-
rezme
tag
Srácok olvasok itt minden félét mobil TV-vel kapcsolatban de konkrét válasz nincs.
Szóval ha van Média Mánia S csomagom és van benne 10 óra Mobil tv amin a T által előre megadott csatornák vannak, akkor azt hogyan lehetne megtekinteni? Tv2 RTL Klub stb?
Van valami hivatalos Androidos T-s app? Mert az origo-n azt írja hogy nem alkalmas a készülék, miközben igen.
Kaphatok velemi konkrét választ? (nem pedig ilyet hogy használj SPB Tv-t meg stb)Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
bikebutcher
csendes tag
válasz gordonfreemN #29226 üzenetére
1000/db ha kell postázni ~150 a sima levél
-
istnag
addikt
MobilTv:
Úgy néz ki a dolog,hogy valakinek ment, alap T-mobile -s rommal,de főzőtt romokkal nem megy jelenleg ill. Kelzsoca által átszabott t-s alap rommal még nem lett próbálva (azzal elvileg mennie kell). Hivatalos app nincs rá,mert a böngészőben kell oda navigálni és,ha alkalmas a készülék elkezdi streamelnni. Annyi még,hogy csak 3g-n működik.
Egyébként nekem is lenne 10 óra mobiltv-m,de csak papíron van,mert nem tudom kihasználni[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz ibookg4 #29228 üzenetére
A marketen és a témán kívül az összes gyári program.
(#29229) gordonfreemN
cyanogenMOD jelenleg nincs a készülékre, készül valami, de hogy lesz -e belőle működő megoldás az más kérdés.
(#29232) api29
Köszönöm az észrevételt, valóban kidobja FC-vel
(#29247) qltsar
A kimaradt alkalmazások mindig mellékelve vannak egy update.zip-ben, így mindent vissza lehet rakni ami ki lett szedve.
(#29241) bodoraudio
A különbség főleg a tuningolási opciókban keresendő, én továbbra is azt mondom a Jellyfish romok benchmark programok futtatására, és a processzor túlhúzása miatt játékra jobbak, persze egy felsőkategóriás készülékre készült játék, tuning ide vagy oda nem a Blade-re készült.
A Paul romok inkább általános használatra.[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz kelzsoca #29227 üzenetére
"-alkalmazások nagyrésze eltávolítva"
ez az amit nem csak nálad láttam, és szerintem korrekt lenne, ha leírnád, hogy mit is szedtél ki. hangsúlyozom, nem nekem fontos, én soha nem fogom felrakni a ROM-odat, hanem a blind userek, akik pl. felteszik a romot, aztán keresnek egy programot, és nem találják, te meg ha már a függőségeit is eltávolítottad, akkor körülményes egy patch-el kijavítani...plusz idő az egész, és szerintem spórolnál magadnak ezzel ahelyett, hogy mindenkinek egyenként válaszolsz, illetve felháborodsz a sokadik kérdésnél, ami teljesen érthető...na érted miről beszélek.
Szerintem megelőzhető lenne néhány általános probléma, segítségkérés, ha részletesebb leírást adnál a ROM-ról.
de ez csak az én véleményem, viszont tapasztalatból mondom.
ezt meg félre ne értsd, nem reklámozni akarom, de valami ilyen fajta kifejtett leírásra gondoltam mint pl. ennél: [link]
[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
Angol nyelvű ROMokat már senki nem főz?
Dashes felhagyott a ROMfőzéssel vagy csak szünetel? -
kelzsoca
félisten
válasz qltsar #29247 üzenetére
Természetesen értem miről beszélsz, de nem fogok leírást készíteni, amiben elmesélem, esetleg képekkel illusztrálom a rommal kapcsolatos mondanivalóm.
Ez működik és jól néz ki egy weboldalon, de nem egy forumban.
Egyébként is több önállóságot mindenkinek.
A kiszedett alkalmazásokat update.zip-ként mellékelni szoktam, aki pedig nem tudja használni, miután már romot is tedd fel a készülékére, annak még mindig tömören és egyszerűen leírtam hogy mit-hogyan kell.
Nézd meg Paul vagy Kallt_Kaffe-t, kirakja a romot, leírja a fontos újításokat, esetleges hibákat, és a saját topicban néha-néha válaszolgat 1-1 kérdésre.
Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Házimozi belépő szinten
- Társasjáték topic
- iPhone topik
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Építő/felújító topik
- Novemberi hardverkavalkád
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest