- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
synar
őstag
válasz pista59 #30850 üzenetére
meg fogja kérdezni, hogy mit állítson custom-ra
más
lassan, de biztosan... várjuk...
CM77 Feb 2011 beta 2 md5: 5a9fdfc2c931a0e21aa66de8648a664f
Fixed EGL
Added Omx libs
GPS working (no reboot).
Some sensors working (no light or proximity)
Camera works. Video camera does not. No preview in camera.
There is a problem with surfaceflinger/egl that will sometimes blank (white) the screen.
Lights would work, but I forgot to include the lib.[ Szerkesztve ]
-
rezme
tag
válasz agressor12 #30842 üzenetére
ezzel tisztában vagyok, csak arra lennék kíváncsi hogy áll?
tudom hogy még nincs end-user állapotban de meg akarom tudni vajon gördülékenyen megy e már a rendszer
elvileg ez direkt bladre vanÉrtékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
72mviktor
senior tag
válasz k2laci #30790 üzenetére
Nálam teljesen jól működik.Egy a lényeg hogy ne teendőt állíts be hanem katt a naptáron az adott napra és "új esemény".Igy működik jól és ha beírtam 5 mp múlva már a telón is ott van.A beállított időben jelez is és az értesítősávra is kiteszi.
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
anglergab
addikt
válasz Saccco #30848 üzenetére
Saccco: köszi; átminősítettem az írásomat személyes bejegyzésről cikké. Így a leendő 1. hsz.-ba inkább a cikket kellene linkelni, mivel azt fogom a továbbiakban kicsit bővíteni.
A személyes bejegyzést meg majd törlöm.Ennek URL-je (cikk):
http://logout.hu/cikk/android_terminal_parancsok/teljes.html.
Még nem befejezett státuszban van. Ha befejezettnek nyilvánítom a cikket, akkor tudom még szerkeszteni a jövőben?
És ha befejezettnek nyilvánítom, az URL-je megváltozik?Előre is köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz anglergab #30854 üzenetére
Tudod szerkeszteni. Viszont, ha át teszed cikkbe akkor várni kell amíg megjelenési dátumot kap. Nekem 4 nappal későbbre kapott dátumot.
A link addig csak 404et dob.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
anglergab
addikt
válasz Saccco #30855 üzenetére
Nekem működik a link:
http://logout.hu/cikk/android_terminal_parancsok/teljes.html
Neked működik? (most elkészült státuszba került a cikk )Szerk.: ok, tehát a cikk szerzőjének, házigazdáknak, moderátoroknak megjelenik a még nem elfogadott cikk.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
-
nemkovacs
tag
Nah kezdünk átmenni bulvárba kicsit ezzel: "Csodazip, és ami mögötte van!"
Következő főcím: "Csodazip világuralomra tör! - Külföldön is felütötte fejét a csodazip!"
"Igen, most már nekem is 512 RAM van a ZTE Blade telefonomban! - állítja egy görög felhasználó - de más országokban is rendkívüli népszerűségnek örvend eme kiváló magyar szellemi termék" -
Golfanton
csendes tag
Sziasztok!
Kelzsoca féle r11_hun(ezer koszonete erte)rom van a telefonomon.Olyan gondom van vele hogy bejovo hivasnal sokszor en hallom a masik felet viszont engemet nem hallanak.Masnal is elofordul ez?Esetleg valami megoldas van a dologra?
Illetve olvastam hogy masnal is volt olyan gond hogy bizonyos jatekok nem indulnal el.Ez nalam is jelenkezik.Probaltam atallitani a VM Heap-et atallitani 32-re de nem oldotta meg a dolgot.Esetleg valakinek lenne erre is otlete?Koszi
-
Hosiminh
tag
Helló,
az lenne a kérdésem hogy lehet-e internetet rácsatlakoztatni a telefonra laptopról adatkábelen keresztül (ha lehet hogy), mert próbálkozásokat olvastam már telefonról internetet csatlakoztatni számítógépre wifin-n keresztül
A segítségeteket előre is köszönöm! -
Pelczmann
csendes tag
sziasztok!
teljesen újjonc vagyok. A 2 napos ZTE Blade telefonomnak azonnal nekiestem,és kipróbáltam mindent ami a leírásokban van. Minden tökéletesn működik, kivéve a gyári visszaállítás. Sajnos a gyári Bakup-om véletlenül töröltem. Megpróbáltam a forumon megtalálhatót visszaállítani de nem megy. A következő üzenetet kapom. Minden segítségért hálás lennék![ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
-
barnam_
nagyúr
Ma boldog tulajdonosa lettem egy pengének
Még ismerkedem az andoriddal, de ha lesz nagyobb memkari, akkor a magyar 2.2-t szeretném majd felrakni.Így első látásra jónak tűnik a telefon, 512-es, és nincs rajta pixel vagy gradiens hiba. A teszteket olvasva arra készültem, hogy baromi lassú lesz, ahhoz képest egészen korrekt a gép.
-
phphph
csendes tag
A csodazip függetlenít is?
-
Glatius
őstag
-
phphph
csendes tag
Igazatok van, elírtam...
Szóval NEM függetleníteni akarok, hanem Té-függősíteni!
Erre alkalmas a csodazip? Ha nem, akkor mi igen?
(remélem ez nem warez...)[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz phphph #30877 üzenetére
Az attol fugg, hogy hogyan fuggetlenitetted.Ha koddal, akkor keress ra egy blade unlock nevu progira (linket nem adunk), az vagy visszazarja, vagy nem. Ha visszazarja, akkor is lathato, hogy nyitva lett, ezt vagy nezik, vagy nem.
Ha masik ROM-mal fuggetlenitetted, akkor csodazip eleg.
-
Glatius
őstag
válasz phphph #30877 üzenetére
A Csodazipnek nevezett cucc a kijelzőmeghajtó és a memóriakezelés hibájának javítását is tartalmazó gyári ROM. Ha nem lett kóddal függetlenítve, akkor biztosan visszaállítja a telefon jogtiszta szoftverét. Kóddal függetlenített készülék teljes regenerálásáról nem tudok.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
phphph
csendes tag
Köszönöm.
(ha egy mod erre jár ezt törölje kérem, elírás volt..) -
Glatius
őstag
válasz Zsolaf #30884 üzenetére
A függőséget nyilvántartó elemben, egy nem törölhető számláló (is) van, ha jól tévedek 5 alkalommal lehetséges a függőséget változtatni. GSM készülékekben legalábbis sokáig így volt, ezek a marokszámítógépek persze eltérhetnek.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Golfanton
csendes tag
Sziasztok!
Kelzsoca féle r11_hun(ezer koszonete erte)rom van a telefonomon.Olyan gondom van vele hogy bejovo hivasnal sokszor en hallom a masik felet viszont engemet nem hallanak.Masnal is elofordul ez?Esetleg valami megoldas van a dologra?
Illetve olvastam hogy masnal is volt olyan gond hogy bizonyos jatekok nem indulnal el.Ez nalam is jelenkezik.Probaltam atallitani a VM Heap-et atallitani 32-re de nem oldotta meg a dolgot.Esetleg valakinek lenne erre is otlete?Koszi
-
1kiskavics
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Van valakinek javaslata használható nem fogadott hívásjelzésre (ZTE Blade)
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
Pelczmann
csendes tag
Sziasztok
Tudna vki egy gyári T-s Backupot feltenni. Nekem sajna a csodazip vmiért nem működik.
köszönöm. -
Glatius
őstag
válasz Pelczmann #30893 üzenetére
Annak menni kell, szerintem nem követed pontosan a leírást. Ha a csodazip nem megy más rommal sem látok több reményt. Nem lehet, hogy a csudazipet küldted rá és csak felújította a recoweryt?
[ Szerkesztve ]
-
-
dome.no1
tag
Sziasztok.
Egy bő hónapja olvasom a topicot, Be is szereztem egy Blade-t. Az aktívan ténykedőknek, és hozzászólásainak hála, gond nélkül megtudtam csinálni mindent.
Felraktam, a Kelzsoca_R11_HUN-t. Tökéletesen fut, egy számomra bosszantó dolgot kivéve.A kapcsolatoknál csak a gmail fiokon lévőket olvassa be, lehetőséget se ad arra, hogy a sim-et, vagy a telefont használjam, ha sim-ről a telóba akarok másolni az is a gmail fókba landol.
Van erre valami megoldás?
Köszönöm.
-
pista59
őstag
Én sajnálnám, ha megváltozna a csodazip neve!
Először is így szktam meg.
Másodszor nagyon hangzatos, szinte mesebeli elnevezés.
Harmadszor az egész világon így ismerik.
Ehhez kapcsolódik a csudazip elnevezés, ami jellegéből, funkciójából jól kapcsolódik a csodazip-hez.A győztes féreg irtó baktérium
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért