- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
lac14548
aktív tag
válasz Mnemonic #30659 üzenetére
nekem is van hasonló hiba...
most kelzsoca r11 hun 2.2 rom van rajta, de a gyári 2.1 is ilyen volt, csodazip után is...ha lesz megoldás engem is érdekel!
kösz
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
Hosiminh
tag
bocsánat ha nagyon amatör lennék, de
"Közben engedélyezni kell az usb debugingot a pengén" mit jelent az a "debuging"? -
-
-
vampire17
addikt
kelzsoca, tervezed hogy egyeb romjaid is elerhetoek lesznek magyar nyelven? (pl: FLB-vonal)
Szerk: Ez de durva!! amig irtam a kerdest, megirtad a valaszt! egy ember biztos van, aki orulne neki
[ Szerkesztve ]
-
-
Bounti
aktív tag
válasz hjanos1 #30975 üzenetére
+1 itt is.
Vegre meg mertem csinalni a romcseret,foleg,hogy zsoca kifejlesztette a csudazippet. Most elvezem en is az uj rom elonyeit,csak van 1 apro user errorom. Ha gepelek a ginger keyboardon akkor nem a kulombozo szo lehetosegeket dobja fel,hanem a kontaktjaimat,es az Istennek sem tudok rajonni mi a problema. Valaki esetleg?
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
Forceman
tag
Valaki meg tudná mondani gyorsba azt hogy hogy tudnám formázni a /systemet?
Milyen deszkát ajánlok? Természetesen tölgyet, de a fenyő se rossz...
-
spence225
aktív tag
Tapasztalt már valaki olyasmit hogy jj9-en a Gangstar West Coast Hustle 3.1.1-es verziója testúra hibás ?
Ez azért érdekes mert ugyanez a verzió Kelzsoca r11-én vagy a gyári romon jól futott.
Pediga többi játéknak semmi baja -
spence225
aktív tag
Tapasztalt már valaki olyasmit hogy jj9-en a Gangstar West Coast Hustle 3.1.1-es verziója testúra hibás ?
Ez azért érdekes mert ugyanez a verzió Kelzsoca r11-én vagy a gyári romon jól futott.
Pediga többi játéknak semmi baja -
axel0217
csendes tag
sziasztok lenne egy problémám szval héten veszek telefont t-től és nem tudom h zte blade vagy x8 mer most kb ugyanannyi mindkettő.. tudom h ezegy zte blade forum.. ha vki összetudná foglalni egy pár mondatba h miért jobb vmeik azt nagyon megköszönném
-
-
Hosiminh
tag
a PDANEt nevü programot szeretném használni netezésre amit az előbb ajánlottak, sikerült felrakni telóra és a gépre is a debugging-et engedélyeztem, csatlakoznék a netre, de valamiért nem sikerül ezt írja ki a telefon:"Fail to connect to the Internet. Please make sure your phone has good data service and try again."
mit kell még beállítanom? -
mira72
őstag
válasz axel0217 #30988 üzenetére
kjelző penge jobb
ram pende dupla
rom penge dupla
cam. penge AF... bár nem egy csoda de ......kb ezeket lesd meg, meg tapizd meg Blade tényleg jóra sikeredett, az árához képest.
haver 2 hónapos SGS-e nyöszörög.. a műanyag... durva....nade-- én pengét választanám.. a buherálás szabadsága is megvan, meg a SE bejelentette hogy 2.2 nem lesz X8-ra se, ha jól tudom.. X10 és társaira bizti nem, akkor egy butábbra mért lenne és nem olyan jó a supportja mint ennek
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
<cyborg>
csendes tag
Köszönet azoknak, akik tegnap linkeltek netsebességet.
Végül kipróbáltam egy másik routert is és azzal már jól működött (eléggé ingadozott, de 10-19 Mbps között ment dolphinban egy fájl letöltés egy lanon levő webszerverről).Üdv.: <cyborg>
-
csaresz002
senior tag
Üdv,
Kérdésem a következő: ha hívok valakit és az éppen beszél..... nem jelzi ki semmi,csak annyit hogy tárcsázás folyamatban.
van erre vmi app? mert pl az Omninál azt írta ki hogy hívás várakoztatás vagy vmi ilyesmi
vmi ötlet?
thx
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA