- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #62098 üzenetére
Blő.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Guitar14
senior tag
válasz 30z.Samu #62099 üzenetére
30z.Samu, I.skywalker és persil:
Elég lehúzósnak tűntek amit AuraSync írt de gondolom ez csak a saját véleménye.
Pl. sok ember a netes kritikák alapján választja meg azt a számára eddig ismeretlen játékot/franchise-t, hogy mivel fog játszani ami nagy körökben szerintem jó mert így kissebb az esély a csalódásra vásárlás után.
Jó azért néha meghallgatni egy-két magánvéleményt mert ez is döntő lehet (az egy dolog, hogy a kolléga annyi rosszat írt megannyi játékról az utóbbi időben, hogy nem sokan veszik már emiatt komolyan a véleményeit ) van mikor szimplán el kell görgetni ezeket a vélemények.
Engem pl. kimondottan érdekelnek mert nem is tudom valaki írta, hogy a Recompile egy gyöngyszem amit ha lesz series-em első nap már töltök is le - pedig előtte még a trailer is hidegen hagyott de ahogy elolvastam a véleményt itt, utánanéztem és nagyon megtetszett.
(meg hát Switch-en le volt akciózva a Contra Rogue Corps, utánanéztem és nagyon lehúzták, hogy így sz** meg úgy sz**. Valahogy nem érdekelt, tetszett a stílus és megvettem. Azóta is tolom és élvezem.)Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Moby
addikt
válasz tisztelturam #61898 üzenetére
Erről meg lemaradtam. Valahol az elején lehet felvenni. Ha még segít két nap után ...
-
-
30z.Samu
félisten
válasz Guitar14 #62102 üzenetére
Mint írtam korábban, a vélemény nyilvánítással alapvetően semmi probléma nincs. Az Ő esetében inkább azt látom\látjuk, hogy szenved ezen a platformon és nem érzi magát komfortosan a PC-zés után. Ezzel sem lenne semmi gond, nem mindenkinek jön be a konzolos téma a PC-zés után. Csak ugye a többség ilyenkor hagyja a francba az egészet és visszamegy PC-zni, de Ő valahogy kitart és kínozza magát. Ettől függetlenül persze remélem, hogy valamikor megtörik a jég és fogja élvezni a konzolon játszadozást.
Ez persze a személyes véleményem, lehet én látom rosszul.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz persil #62101 üzenetére
Mindannyiunkban lehet találni kivetnivalót. Alapvetően ha egyvalakit a véleménye, stílusa vagy bármi miatt kritizálni kezdünk, ugyanúgy megtehetjük ezt másokkal is más miatt. Én is viselkedtem már itt többször úgy, hogy az szerintem nem volt megfelelő, de mégis megtűr a közösség. Szerintem mindenkinek van helye.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #62108 üzenetére
"Szerintem mindenkinek van helye."
Nekem is? Ez jólesik
"Én is viselkedtem már itt többször úgy, hogy az szerintem nem volt megfelelő"
Én még sohasem. Mindíg igaztalanul kapom a hetes, hónapos kitíltásokat. De nem rendülök meg, folytatom a szélmalomharcomat az önkény és az elnyomás ellen.
-
vonSux
őstag
válasz frankdelgado #62110 üzenetére
"folytatom a szélmalomharcomat az önkény és az elnyomás ellen." süsd meg, ez egy videojáték konzollal foglalkozó topik, spórolj a drága energiáddal
-
negyven2
veterán
Az Angol Amazon-on felbukkant az Alan Wake Remastered, £24.99-ért.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
Topikgazda
Te ki vagy?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
csikaszka35
tag
Üdv Urak!
[link]
Erről van valakinek véleménye, tapasztalata?
Az hogy vezetékes nem probléma, együtt tudok vele élni.
A majdnem 3 éves Elite 1 kezdi megadni magát.
Sajnos a 2. szériáról annyi rosszat olvasok hogy nem szívesen fizetnék érte 60.000.-
Kösz. -
csaabz
őstag
Sziasztok!
Jövőhét hétfőn lesz egy Series S konzolom. (yeay )
Látom, hogy a Dirt 5 most le van akciózva. Ha most megveszem digitálisan akkor az bekerül a Microsoft fiókomba, tehát hétfőn fel tudom telepíteni?
Nekem korábban One S volt, nem tudom, erre emlékszik a Microsoft fiókom?
Ha megveszem most a Dirt-et, akkor hétfőn a Series változatot fogja letölteni?
Nem tudom, érthetően fogalmaztam-e meg a problémám?https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
.LnB
titán
Az a szó, amit keresel, a jogtalanul.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
csaabz
őstag
DIRT 5 Year One Edition - most 7850 Ft, ebben benne van az alapjáték? Mi az a EA play? Az kell hozzá?
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Wesder
félisten
válasz szimszonos #62118 üzenetére
Ja, mert az a 0.4TF majdnem 33% többlet volt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Norb79
őstag
De ott sem a teljesítmény növekmény volt a lényeg, hanem a gyártás technológia váltás, a teljesítmény változás nem számított, melléktermék volt, a lényeg, hogy olcsóbban lehetett ugyanazt gyártani, és legyen rajta haszon.
A fat one fekete volt a one s meg fehér, miért nem ezt az aspektust emeljük ki, és azon rugózunk, hogy jajj, lehet így akarják bevezetni a piros színű series s-t?! -
banderasz77
addikt
Jelenleg akciós Borderlands-ok közül melyiket érdemes behúzni?
-
negyven2
veterán
A FAT One és a One S között GPU erőben csak 0.09 TFLOPS volt a különbség. Az alap One 1.31, a One S 1.4 TFLOPS-os (a PS4 1.84 TFLOPS), és ezt is úgy érték el, hogy az alap One 853MHz-es GPU órájáét felhúztak 914MHz-re (ami főleg a HDR és a 4K támogatás miatt kellett)!
Egy új Series konzolnak (ahogyan PS5-nek) még egy ideig nincs helye a piacon (főleg, hogy jelen állás szerint a mostani készülékek előállítása is csak 23 környékén állhat helyre. Pluszban azért a fejlesztők mennyire örülhetnek majd annak, hogy akkor Xbox oldalon jön még 2, PS oldalon meg egy új konzol amire azért nem árt optimalizálni (főleg úgy, hogy a jelenlegi Series S is marad).
De az, hogy átállnak egy kisebb gyártástechnologiára az nem hozza magával azt, hogy gyorsabbnak is kell lenni. Eddig is voltak csíkszéleség csökkentés minden generációban, és nem adott hozzá semmi pluszt teljesítmény oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz banderasz77 #62123 üzenetére
én most vettem a Handsome Collectiont. 2 játék feldéelcézve (~100ó), stabil, éles 4K60
Life, Uh, Finds A Way
-
Norb79
őstag
válasz negyven2 #62124 üzenetére
Kisebb nano két lehetőséget nyit meg, az egyik, hogy ugyanaz az órajel kevesebb energiafelvétel mellett (ps3/x360 időkben ez volt a trendy), vagy ugyanannyi wattból több tflops, és feltekerik a frekit, xbox one esetében erre esett a választás.
Szóval valóban nem hozza magával, hogy erősebb legyen kisebb nanon, de a két lehetőség közül 'mostanában' az a trendy választás, és a series s leakek is arra utalnak, hogy megint ez lesz.
Szóval semmit nem tesznek a series s-el, simán kisebb nanora rakják, és a két melléktermék közül azt ikszelik meg, hogy legyen több a hertz. Semmi új modell, ráncfelvarrás, stb nincs itt, simán spórolni akarnak, aminek van egy szerencsés mellékterméke. -
addikt
válasz csaabz #62119 üzenetére
Ebben nincs benne, de amit te írtál annak része az alapjáték is.
EA Play az az EA előfizetést jelenti, ami a GPU része. Tehát nem kell külön előfizetni az EA Play -re, ha van GPU.
Csak az először linkelt verzióhoz kell GPU/EA Play, mert az nem tartalmazza az alapjátékot. Csak egy "upgrade", ahogy a nevében is benne van.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
negyven2
veterán
válasz Norb79 #62127 üzenetére
One --> One S esetében a +7%-os teljesítménynövekedés a HDR támogatás és a 4K-s felskálázás miatt lett meglépve. Persze a fejlesztők ezt a plusz teljesítményt felhasználhatták, de erre nem sok példa volt. Illetve azért pár fps-t nyertek a régi játékok is a többletből.
hombre[EU]: ugye ez ilyen mostani social media hozzáállás, hogy jönni fog mert a forrásom az, hogy "Trust me!". Mint ahogyan a Halálos Strandolás, vagy a Quantic Dream játékai is jönnek majd Xbox-ra (meg, hogy a MS megveszi az EA/Ubi/Valve-et).
-
l.skywalker
Topikgazda
-
banderasz77
addikt
válasz hombre[EU] #62126 üzenetére
Állítólag a pre sequel a leggyengébb darab a sorozatban.
Viszont így a legolcsóbb a legjobb 2. rész.
Én is ezzel kacsintgatok. -
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hombre[EU]
veterán
válasz banderasz77 #62132 üzenetére
nem játszottam még a presequellel csak a kettessel anno és nekem is csak az kellett, szóval lényegében grátisz annyira rossz meg nem lehet, már csak azért sem,mert a gameplay nagyon hasonló.
Life, Uh, Finds A Way
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #62131 üzenetére
Nem
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
ggbuffon1897
őstag
Én sajnos megvettem és mire észbe kaptam már nem tudtam refoundolni (pedig többek között ps4 pro és pc kombó után emiatt lett series x, mert hosszabb ideig nem sok minden köt le az ACkon es az FM en kívül)
Hát igy h nem lehet "buheralni", tehát nem tudok rá tenni real nameseket, logokat, facepackot stb. igy nálam elég hamar felejtős lett, és vettem is mellé egy laptopot, gyakorlatilag csak erre meg néhány régebbi strategiai játékhoz.
Nekem PCn sokkal mélyebb tartalommal, részletességgel bírt. Őszinte leszek nem tudom ez a touch verzióból portolt csak nekem tűnt kicsit "árkádabbnak" , mint PCn, de lehet az érzést csak ez az előzőleg emlitett buheralasi hiány okozta.. öcsém is FM b*zi, de ő pl. a mobil verzióval is vigan elvan, nekem az sem igazan adta.
Gamepassba egyebkent pcn megkapod a rendes pc verziot?
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
Az új Xbox füles pl. a tv-re csatlakoztatva késik a hang.
Full nincs szinkronban az ajakmozgás a hanggal.
Ezzel lehet valamit kezdeni?
Nem kicsit zavargó.... -
Golyo69
senior tag
Az miért van hogy pl. Cod warzone party chat ben en nem hallok senkit de engem hallanak?
Es ha haverokkal a box saját partijaba vagyunk ott en is mindenkit hallok es engem is hallanak.
Minden bekapcsolva. Eddig ment... Vagyis olyanakkal aki boxon volt.most pc vel voltak haverok es ott senkit nem hallok... De ok engem igen.. Ilyenkor mi lehet a gond?
Vki találkozott mar ilyennel?Series-x es, MS wireless füles.
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
oriic
HÁZIGAZDA
The next #HaloInfinite multiplayer preview is targeted to arrive on Sept. 24! All fully registered Halo Insider profiles as of Sept. 13 are eligible to participate.
Don’t miss out! Head to http://aka.ms/HaloInsider, get your profile fully filled out, then prepare for takeoff.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Alan Wake Remaster PS-re jön október 5-én először. XBox-ra később.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
IntelKiller7
Topikgazda
Next gen GTA 5 update eltolva 2022 marciusig…
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Wesder #62144 üzenetére
Hja, de ne felejtsük el, hogy a Final Fantasy VII Remake sem lett még bejelentve másra, pedig már jó ideje tudni arról is hogy timed ex. Szóval itt KOTOR-nál is valszeg 1-2 évet várni kell majd.szerk: Ezt nem ide szántam, hanem Kotor-hoz.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
tisztelturam
aktív tag
válasz IntelKiller7 #62143 üzenetére
Ez vitte a Show-t , ez szólt a legnagyobbat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest