- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz banderasz77 #62500 üzenetére
Last of Us és Uncharted 4
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Rathrol
aktív tag
Ezt olvastátok hogy Series S-re komoly frissítés várható! [link]
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Rathrol #62503 üzenetére
Szerintem lehet realitása, hogy hangsúlyosabb legyen a next gen élmény az one x-hez kepest aminél bizonyos hardveres tulajdonságokat tekintve gyengébb a series s.Ok hogy elvileg a one s utódja de akkor is egy újabb, modernebb konstrukció és a hardvert tekintve ez nem igazan latszik.Persze ez csak az én vélemenyem lehet tök marhaság az egész.
-
Wesder
félisten
válasz beyruth82 #62506 üzenetére
Jelenleg még mindig nincs kihasznàlva a Series S összes olyan tulajdonsàga, ami az új RDNA2 architektúrànak köszönhető, így felesleges is a One X-hez mérni.
Amikor meg kihasznàljàk, akkor meg màr nem fogod tudni mihez mérni, mert nem lesz One X verzió abból a jàtékból.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
válasz Wesder #62508 üzenetére
Ja ertem.
Mondjuk az is lehetne hogy nem fogy annyira az series s mint amennyire kalkuláltak.Jelzes értékű, hogy series s mindig elerhető, azonnal, rengeteg helyen, míg az x ugyebár nem.Lehet vannak sokan akik pusztan a specifikáció miatt nem váltanak series s-re előző generációról és az ő illetve a bizonytalanok meggyőzésére jönne egy erősebb series s verzió.Persze ez csak legből kapott spekuláció a reszemről, fogalmam sincsen amúgy. -
consono
nagyúr
válasz beyruth82 #62509 üzenetére
És onnantól kezdve már a Series S-t, a Series S+-t (vagy bármi is lesz), a Series X-et is támogatni kellene... Inkább majd 3 év múlva Pro...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
minilego
senior tag
Elkezdtem a The Medium-ot.Elegge beteg és a kezdés.
-
Wesder
félisten
DEATHLOOP early review scores
Eurogamer 'Essential'
GameSpot 10
IGN 10
VG247 5/5
TheSixthAxis 10
VGC 5/5
Game Informer 9
Destructoid 9
Press Start 9
Easy Allies 8
MC 89 (40 critics)
OC 88 (49 critics)Szép szàmok. A timed exklúzivitàs megtette a hatàsàt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
S@c@
őstag
Sunset Ovedrive-ot nemreg fejeztem be, azta nagyon jo kis game, mindenkinek csak ajanlom! Most sikerült potolni, mivel nincs semmi olyan mostanaban ami beszippantana, a one szeriebol mar csak ez maradt szerintem ki.
-
aktív tag
válasz Csigavair #62516 üzenetére
Igen, 1 év múlva ugyanekkor, csakúgy mint a Ghostwire: Tokyo. (mindkét játék 1 évig konzolexklúzív)
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Csigavair
tag
Valaki esetleg nem tud valami üzletet, ahol kapható XSX??
-
Madoc
veterán
válasz banderasz77 #62500 üzenetére
Playstation játékokról beszélgetnek. The Last Of Us.
Na, nem is néztem mikorra válaszolok.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
hombre[EU]
veterán
válasz ProEvoFan #62521 üzenetére
ez onnan ered,hogy a playstation játékokat magasabbra értékelik,mint az xboxét pedig ugyanolyanok.
pl. a state of decay és a days gone mindkettō openworld zombi,ugyanaz a minōség sōt a god of war év játéka lett a gears pedig kutyát sem érdekelte...pedig mindkettōt gow-nak rövidítikegyébként (szerintem) azért történik,mert xboxra 7-en készítenek reviewt, ps-re meg 37-en...és így a szélsōségesen alacsony pontok kevésbé befolyásolják az átlagot.
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Döglött Róka
veterán
válasz hombre[EU] #62530 üzenetére
Azért a Dishonored készítőítől elhiszem, hogy leraknak egy kiváló címet. Erre rárakjuk a Sony-hype-ot és készen is vagyunk.
Mellesleg belenéztem a játékmenetbe, tényleg jó, egyedi a világ. De még a Dishonored 2 is ott "porosodik" a backlogban.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
pzstm
titán
amúy bethesda felvsárálásnál lehetett olvasni, hogy a Bethesda-ért nem kár, úgysem tud már minőségi gamet csinálni (kivéve ha PS timed-exclusive )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hombre[EU]
veterán
válasz Döglött Róka #62531 üzenetére
akik játszottak vele azok szerint a legjobb dishonored nekem ennél több nem kell. aki játszott azokkal nehezebb fokozatokon (hard alatt egy kiherélt játék) az tudja,hogy ōk jól tudják mitōl döglik a légy.
egyébként a másik topikban rétegjátéknak titulálták miközben az egyik leguniverzálisabb gameplay az övéké (kemény stealt, mészárlás és ezek kombinációja is tökéletesen mūködik)Life, Uh, Finds A Way
-
Döglött Róka
veterán
válasz hombre[EU] #62533 üzenetére
Na most kedvet kaptam a D2-höz, de előbb egy 16 éves pótlás (psychonauts 1).
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz hombre[EU] #62530 üzenetére
Azért mert Playstation exkluzív, és ezért kap magasabb pontszámot...ez szerintem abszurd, nettó baromság.
Akkor a Forza Horizon 4 nem 93%on állna metacritic oldalán ha PS exkluzív lenne, hanem pl 96%on?...
Nekem ez boszorkány üldözésnek tűnik. -
Wesder
félisten
válasz ProEvoFan #62536 üzenetére
Nem kifejezetten az ex címek a lényeg, hanem a multiplat. Ugye mivel a Playstation A konzol, ezért azon többen tesztelnek és egy-egy rosszabb pontszàm nem rontja annyira az àtlagot.
-
minilego
senior tag
Forza motorsport 7 vs Project cars 2?az egyiket megvennem, melyik ajanlanatok? Ne az ar dontson és az sem, hogy az Fm7 mindjart kikerul. Kontrollerrel jatszva.
-
.LnB
titán
válasz Wesder #62542 üzenetére
Nem matek. Ez tény. A PS exek eddig jobbak voltak. Több jobb is volt.
Meglátjuk, hogy ez változik e. Az út amin elindult az MS, az nem rossz. Twelve Minutes, Psychonauts 2.. A többi majd kiderül.Ui: Azért az első TLoU2 szintű, MS címre, még várni kell.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wesder
félisten
De senki sem beszélt itt PS exekről.
Arról volt szó hogy a multiplat címek PS-en àltalàban több pontot kapnak, ami többnyire igaz is, de csak mert többen is tesztelnek PS-en.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NemMo
őstag
Ha már deathloop. Itt van 1 éve lassan az új konzol generáció és még mindig ilyen béna grafikájú játékok jönnek és eltűnnek a holtestek stb...
-
.LnB
titán
válasz Wesder #62545 üzenetére
Akkor viszont félreértettem. Bocs.
Mondjuk a múltban már volt olyan felvetés is, amit én most behaluztam. De akkor most még nem ott tartunk. Jól van.ui: Amúgy meg ProEvo hibája, mert ő azt írta!!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Hát, egyik konzol dobozára se volt ráírva, hogy nem ez lesz. Lesz viszont Másztercsíf, meg 8k.
-
Hapcimalac
tag
Skacok!
fifa 22t szeretnem megvenni, ami az ea play-el olcsobb. Na most nekem van meg GPU elofizetesem, es az eleve tartalmazza az ea playt nem ? Szoval akkor nekem igy automatikusan jar az “akcios” ar?
koszi a segitseget! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Hapcimalac #62549 üzenetére
Igen, ha van GPU-d jár az olcsóbb ár. De ezt ki is írja.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- PlayStation 1 / 2
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest