- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
S@c@
őstag
válasz l.skywalker #61099 üzenetére
De ez tényleg igaz, vagy csak ilyen kiirás? Epilepsziást láttam eddig csak kiirva játékoknál.
-
persil
nagyúr
Ez komoly, vagy csak trollkodsz?
Minden jatek elott ki KELL irni, de hogy pontosan hogyan is irjak, az mar valszeg a fejleszto dolga. Es igen, a kijelzon megjeleno villogo/gyorsan mozgo/nagyon fenyes stb. kepek negativan hathatnak bizonyos allapotu emberekre. Ezert is van kiteve a figyelmeztetes. Khm.
"Komolyabb, mint a COD-ok elött a kiirás."
Ezt valoszinuleg senki nem tudja ertelmezni. De igen, egyfelol a jatekok 99%-a sokkal komolyabb, mint a cod-ok, masfelol nem az inditaskor megjeleno figyelmezteto ablaktol lesz egy jatek komoly.Vagy szamodra tenyleg ez a donto? Ha ptsd-t okozhat egy jatek, akkor az komolyabb, mint amikor nincs kiirva?
Minden jatek ugyanolyan veszelyeket rejt ilyen szempontbol, ha hajlamos ra valaki. Nyilvan egy mahjong kozben kevesbe valoszinu, hogy jon a nam flashback, vagy az epi rohan, de ez meg egyertelmu.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Döglött Róka
veterán
Ez kb a 3dik resztol igaz mivel onnantol fekudtek ra erre az aspektusra is komolyabban. Mexikoban sok a puszta, adott a baja, ill tereprali. De kepzeljetek vannak aszfaltutak is.
Tovabba, aszfalton nincs mit mutogatni, azon mar egy ideje elertek azt a grafikai/fizikai reszletesseget amit akarhattak. Ha azzap promozzak a fejlesztest, megint jonne a karogas hogy dehat ez olyan mint a 2/3/4...
En nem tartok attol, h nem lesz az aszfalt elegge reprezentalva hiperautokkal, elvegre a boriton is az van.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
homerhamm
addikt
válasz kill_switch #61103 üzenetére
Az a fehér foltva sivatag mellett micsoda?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
persil
nagyúr
Termeszetesen igaz.
Tobbek kozott azert irjak ki, es azert szoktak mindent is beleirni, mert ha veled jatek kozben tortenik barmi, akkor az egy tamadasi felulet lenne.
Egyebkent nagyjabol MINDEN okozhat poszttraumatikus stressz szindromat, a kerdes, hogy mennyire vagy ra hajlamos.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
.LnB
titán
válasz kill_switch #61103 üzenetére
Jól néz ki, még nem láttam ezt a térképet.
Summer/Wet Season? Külön lesz száraz évszak is?[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
lastmohican2
tag
válasz l.skywalker #61100 üzenetére
Igen ezt így nem hangsúlyoztam ki, de azért írtam, hogy off téma.
-
penge111
addikt
-
kill_switch
senior tag
Arrafelé egy kicsit más az évszakok elrendezése. Beszélt is a mexikói srác valamelyik lets go stream-be róla, hogy nagyjából úgy néznek ki az ottani évszakok, hogy a tavasz az száraz meleg, a nyár az nagyjából júniustól-szeptemberig meleg, de nedves, csapadékosabb, az ősz a legrövidebb náluk, hűvös, de még mindig nedves a ciklonok miatt, a tél meg hideg, de inkább szárazabb, ugye ott hó nem sűrűn van. De teljesen változó attól függően, hogy déli részt vagy északi részt nézzük, szóval emiatt lesz változatos a játékban is, de nekünk kicsit furcsa, mert nem annyira szeparálhatók el az évszakjellemzők mint nálunk.
-
.LnB
titán
válasz kill_switch #61119 üzenetére
Azt mondjuk én egyáltalán nem bánnám, ha nem lenne az egész térkép havas. FH4-ben se a kedvencem.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Wesder #61122 üzenetére
Hivatalos, hogy csak ott? Mert azt tudom, hogy azt már mondták, hogy ott lesz hó. De akkor máshol nem? Hát igazán kiadhatnák a játék meteorológiai jelentését előre.
-
.LnB
titán
válasz kill_switch #61124 üzenetére
Én is erre gondoltam természetesen.
ρσгτσ
Bronco... ugyan. R33-ba meg úgy se való síléc.
(Terepre meg majd, csak a Hilux)„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
blckhm
tag
válasz Dawide@axele #61030 üzenetére
Van benne és ahhoz képest, hogy mikori játék még mindig nagyon pofás, 915 forintért vétek lenne kihagyni. Végig is tolom mire jön a 3-hoz a next-gen update.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Tényleg, a Forza Horizon 5 is kap magyar feliratot? Remélem, mert hiányozna a "RAJTA".
-
homerhamm
addikt
válasz kill_switch #61124 üzenetére
Lehet megint lesz havas DLC.
-
banderasz77
addikt
Így akció végén behúztam a Deus Ex:mankind divided digital deluxe és a Darksiders Genesis műveket valami 5400-ért. Nyugtassatok meg, hogy megérte.
-
Bep
őstag
2022.02.24-én megjelenik az Assetto Corsa Competizione Next-gen verzió. Akik rendelkeznek a One/PS4 verziókkal ingyen frissíthetnek az új (egyeseknek jelen ) generációs konzolokra.
[ASSETTO CORSA COMPETIZIONE RACING TO PLAYSTATION 5 AND XBOX SERIES X|S]
-
kill_switch
senior tag
válasz homerhamm #61136 üzenetére
Én inkább azt remélem, ha már mexikóhoz nyúltak, akkor lesz valami csikánós low rider dlc, ahol kicsit rámennek a témára. Nyilván verseny szempontjából nem sok értelme lenne, de egy kis hidraulikázás, pinstripe festések, etc... Lehetne car meeting-eket szervezni, meg ilyenek. Kis könyököt kivágós krúzolás nagyon frankó lenne.
-
homerhamm
addikt
válasz kill_switch #61139 üzenetére
Ez nem a GTA. Akkor már inkább legyen legy GTA Online DLC a Forzába?
-
kill_switch
senior tag
válasz homerhamm #61140 üzenetére
Az biztos, itt nem lőnék szét ordítva a 6 évesek a találkozót opressorral...
Amúgy meg a téma ideillik, szóval nem vetném el. Sőt, a hidraulikát eddig is behozhatták volna, nagy előnye lenne ha kitudnád emelni az autót ha épp légvonalba akarsz vele közlekedni. Most meg már alapból van szó arról, hogy lesznek autók amiknél menet közben lehet módokat váltani (pl az új merci). -
Bep
őstag
válasz Steve1207 #61142 üzenetére
60?!?
Közel sincs meg SX-n sem, maximum csak, ha egyedül körözgettél a pályán. Egy esetben volt több autó esetén, ha a felhőzetet leglalább 51%-ra rakod (vagy a lobby olyanon van), akkor maximum 'csak' bedadog az fps néha nappal, jó időben, mert akkor nincs árnyék. Ráadásul az utolsó patchel csak rosszabb lett szvsz. Azóta hanyagolom jobban.
Teljesen más érzés a játék futása miatt vezetni egy napos futamot és egy felhős futamot.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Steve1207 #61144 üzenetére
Esőben inkább 40 az, a videó alapján.
De kontroller nélkül halál játszani vele nem? Én PC-n sokat nyomtam vele, imádtam is, de el nem tudom az alapján képzelni, hogy kontrollerrel lehet ezt irányítani.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
csaabz
őstag
A Horizon 5 melyiken fog jobban futni a kettő közül; One X, Series S?
Korábban már volt róla szó itt a fórumban, csak nem találom...https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest