- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
-
DonDennis
senior tag
válasz IntelKiller7 #40887 üzenetére
A sima vagy a next gen? Ha a next gen változat az para!!! Már mint elég jó bár én pont 1,5 hónapja vettem meg 24 ért .
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass
#XboxNews
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #40904 üzenetére
ravasz ez a "gamepass felhozatal"...5bōl 3 ea access
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
addikt
válasz DonDennis #40903 üzenetére
Ennél nem úgy van, mint az EA -nél? Mert ez is One verzióval indult, amire jött a nextgen update. Tehát Series -nél a megfelelő verzió jön le. Vagy itt fizetős volt az update?
Szerk.:
Jah látom már, hogy itt külön kiadás a nextgen verzió. A fenti link pedig az One verzióra mutat.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Steve1207
veterán
válasz hombre[EU] #40905 üzenetére
Codemasters játékok mikor kerülnek be EA-ba? Mondhatni házon belül rakosgatják, ami "lecsengett"
Ja a korábbi: EA-nak csak a Fifához és Maddenhez van update nextegnre, a többi maradt olyan, amilyen.
[ Szerkesztve ]
.
-
l.skywalker
Topikgazda
GPU előfizetőknek féláron van március 8-ig a két Control DLC:
• AWE 1.750.- HUF
• The Foundation 1.750.- HUF(ez csak annak mérvadó, akit nem érdekel a nextgen patch - arra ott az Ultimate)
#XboxNews
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
senior tag
válasz persil #40866 üzenetére
Igen a hangzástol annyira nem felek mert tényleg szubjektív, inkább a minőség kérdéses.. bár gondolom úgyis lesz rá két év gari kb, szóval max jön a ups..
NBA sanszos h nem nextgen lesz van egy olyan érzésem.. sose akcióztak eddig se szinte, csak a one verziót.
iPhone 13 Pro 128GB
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz pauliboy23 #40911 üzenetére
Nem hát, cserébe jött egy harmadik HD pack csomag hozzá.
Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #40908 üzenetére
A Season Pass meg csak 3 380 Ft
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
válasz Zoleee83 #40890 üzenetére
Én is a primalt javaslom. A New Dawn nekem nagy kedvencem, de eléggé rövid. Nem tudom ez számít e. (főleg, ha beveszed a csapatodba a sniperes öregasszonyt , ő egyedül pikkpakk elfoglal egy bázist. A szövegelése viszont haláli. )
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
őstag
FM még nem volt konzolon, igaz?
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire élhető kontrollerrel az irányítás.
-
vendingo
veterán
válasz pauliboy23 #40911 üzenetére
Pont most döglött meg a külső meghajtóm. :(
Rendelek, de mire megjön kínából...Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Zoleee83
addikt
válasz icemad #40915 üzenetére
A Primal annyira nem jön be főleg az állat levadászós dolog miatt.
A FC4 alapot 2,8k, míg a New Dawn-t most 3,9k-ért tudnám megvenni, nem egy vagyon, lehet hogy a FC4 full verzió akkor már 4k-ért jobban megérné.
Van egy halom játék a GP-ben még, csak jó lenne ha ezek meglennének.
Ha meg bekerül a Squadron, biztos azt fogom tolni, muszáj lesz ezrezni.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Csokifalo
senior tag
Tehát KIPROBÁLTAM TurtleBeach stealth700 gen2-m van és egyszerre fogad mobil hívást, megy a youtoube hangja, pl és hallom a játékot is a hattérben, tehát mehet a discord a mobilon és a játék a boxon egyszerre mivel a serieshez a saját wifi szabványán csatlakozik, mobilhoz meg BT-n. És van hozzá mobilos APP [link]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Csokifalo #40919 üzenetére
Ez nagyon korrekt megoldás így. Kérdés hogy ha telefonra van kötve és bejövő hívást fogadok, akkor lehet olyat beállítani, hogy a játék hangját levegye?
-
Csokifalo
senior tag
válasz l.skywalker #40920 üzenetére
magától leveszi engem pont ez zavart, 50%-ra kb, volt egy haver vele úgy akartam játszani mivel nem volt fülese, hogy mobilon felhívom és akkor hallom a fülesbe, Ő meg hall engem a mobilján, de idegesített mert ahogy bejött a hívás a játék hangerőt levette kb 50%-ra a fülesben. Aki egyébként Téged hív az úgyse hallja a játék hangját
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Játszik valaki a Deep Rock Galactic-kal? Funnak tűnik, GP-ben bent van ez is.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
h1mpi
félisten
Azért ez az SX nagyon más kávéház, mint a One X. Nagyon durva az a gyorsaság, amit kapott
Fully electric lifestyle!
-
Csokifalo
senior tag
válasz Wesder #40924 üzenetére
Nekem előtte mivel PC-n toltam Logitech G Pro X wireless volt, előtte meg Razer Tresher 7.1, de szerintem ez veri ezeket is, egyrészt a kényelemre 10/10-et mondanék, másrészt a gamer idő is nem csak papíron közelít a 20 órához, másrészt én használom PC-n is ( Microsoft wireless modullal ott is megy a dolby és a windows sonic ) és Tv-hez is jó, szóval eléggé univerzális. Szerintem 65K egy fülesre nem sok, a 100 felettiekre már azt mondom én is hogy meggondolanadó...
[ Szerkesztve ]
-
ggbuffon1897
őstag
FM 21: Én megvettem de pénzkidobás volt (refundolni neg elfelejtettem vagyis későn)..megvettem inkább pcre is (hálistennek az is, így hogy jön gamepassba )
Az h nem moddolható semennyire (bár ezt gondolhattam volna) értve ezalatt a logopackokat stb. nekem alapból levesz az élvezeti faktorból. Irányitast nem tudom, mert kb 2órár vittem bele.
Ami még fontos: ez nem a pc-s verzió átszabása hanem a touch-é, ami meg közelebb van a mobileos változathoz. Nekem túl butitott, nem adja uazt az élményt
Hozzateszem h a championship manager 99/00 ota nyomom a sorozatot, szval megszoktam a magasabb reszletesseget.
-
hadam98
senior tag
De örülök a Star Wars és NBA-nak te jó ég
-
AMD Power
titán
Lassan elérkezek a Medium végéhez. Nagyon hangulatos egy játék lett. Ahhoz képest,hogy mennyire hiányos az angol tudásom, nagyon jól haladok vele és szép számmal kapom az achievements eredményeket!
-
Oistrakh1
tag
Azt lehet tudni hogy az nba 2k21 nextgen verziót is tartalmazza majd?
-
őstag
válasz ggbuffon1897 #40933 üzenetére
Értem, köszi az infót. Mindenképpen belenézek majd. Régebben én is nagy fan voltam, de az utóbbi években nem volt időm a játékra.
-
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #40920 üzenetére
Ez nem ujkeletű megoldàs, a 2011 es turtle px5 öm is tudja. Bàr ott a mikrofon miatt kellet kàbel a kontiba, viszont bt-n ment a telefon mellette...
-
ggbuffon1897
őstag
Nalam kb az egyetlen játék ami mára komolyabban érdekel. Eredetileg amikor láttam h jön xre, akkor ps4pro és pc elad x megvesz. Viszont a fentiek miatt vettem egy notit a box mellé és azon megy az fm illetve stratégiák.
Idom mar persze nekem sincs annyi mint régen, sőt. Néztem steames statot, talán az Fm12 volt az utolsó, amivel nagyon aktiv voltam es 1000 óra körül belement
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Oistrakh1 #40936 üzenetére
A borító és az Xbox Wire cikk alapján ez nem a nextgen lesz. A nextgen ez lenn:
-
laci12234
tag
Sziasztok 2 kérdésem is lenne series s-em van
1. elkezdtem leszedni az apexet azt irta becsült tárhely 99gb de mikor szedi akkor nekem 55gb szed le ez miért van ??
2. mit jelent ez a ycc 4.2.2 beállítás pontosan mit csinál ?? És érdemes bekapcsolni ?? -
TayRol
nagyúr
válasz IntelKiller7 #40887 üzenetére
Ő banyek, én meg megvettem, nem számítottam rá hogy valaha is bekerül.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #40941 üzenetére
a squadront azért remélem felpeccseli S|X -re
Life, Uh, Finds A Way
-
craftsman01
senior tag
Beszéltem egy elektronikai műszerész haverommal és azt mondja megoldható egy aktív hangfal és wireless fejhalgatóból wireless hangfalat csinálni,úgyhogy köv projekt egy Xbox aktív wireless hangfal elkészítése. Az alany egy Logitech z 623 lenne meg a gyári füles.
[ Szerkesztve ]
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
Elderath
őstag
eh elég gyenge eresztés
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Csokifalo
senior tag
válasz craftsman01 #40945 üzenetére
Ö izé és ez mire is jó? Mert pl ha tv.n játszol akkor a tv.hez kötsz hangfalat akkor csak egy mikrofon kell...fogod kiveszed a fulesbol és ugyanott vagy? Vagy tévedek?
[ Szerkesztve ]
-
Oistrakh1
tag
válasz l.skywalker #40941 üzenetére
Igen én is így gondoltam sajnos, így totál érdektelen lesz az e havi gamepass.. 😐
-
Alexios
veterán
válasz hombre[EU] #40944 üzenetére
Már van belőle S/X patch, vagy legalábbis 120fps mód
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest