- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
addikt
válasz hombre[EU] #40108 üzenetére
Úgy emlékszem azt írták itt, hogy a GOTY kapja meg ingyen a patch -et. Vagy nem jól dereng? Alapjáték(/csomag) mentései meg nem átvihetők a GOTY verzióra.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Zoleee83
addikt
Alapjáték teljesen más mentési struktúrát használ mint a GOTY, ezért szoktuk ajánlgatni azt is hogy aki a teljes GOTY változatot szeretné végigjátszani, az ne a GP-ből játszon az alapjátékra megvéve a kiegeket, hanem vegye meg store-ból a teljes GOTY-t 3k körüli áron, mert sosem tudni mikor kukázzák ki a GP-ből az alapot, és nem kompatibilisek a mentések sem.
Egyébként igen a GOTY kap nextgen verziót, én is várom.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
l.skywalker
Topikgazda
Szerencsére nem csak Switch-re jön a Republic Commando. Hanem még PS4-re is, de Xbox-ról semmi hír... [link]
ps.: talán kap majd FPS Boost-ot?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
válasz Zoleee83 #40110 üzenetére
Azt vágom, hogy nem vihető át a mentés az alap és a GOTY verzió között. Korábban ezért vettem meg én is az utóbb említett verziót annak ellenére, hogy benne van a GP -ben. 👌
hombre[EU]:
Igazából mindegy is, mert a sima verzió így is bármikor kikerülhet a GP -ből. GOTY meg szerintem simán megéri akcióban.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
l.skywalker
Topikgazda
Minecraft Dungeons is Series X|S optimalizált lett: [link]
4K resolution at 120fps on Xbox Series X and up to 1440p at 60fps on Xbox Series S
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hombre[EU]
veterán
Cyberpunk 2077 1.2 Patch -> [link]
Life, Uh, Finds A Way
-
hm_guesswho
tag
válasz hyggelig #40095 üzenetére
Nálam is ez a helyzet. 2019 február óta van, azóta hosszabbítottam 1 bő évet, és májusban fog lejárni. De "csak" ezekkel játszottam ez idő alatt a GP-ból:
- Tomb Raider Definitive Edition
- Rise of the Tomb Raider
- Shadow of the Tomb Raider
- Blair Witch
- GTA 5
- RDR 2 (1/4 részéig)
- Gears 5
- Medium (éppen elkezdtem)
- Gears Unlimited (folyamatban, de most pihen)
- Skyrim
Minden mást megvettem. Viszont nekem ad egy megnyugtató érzést, hogy bármikor nyúlhatok valamilyen új játékhoz, ha úgy tartaná kedvem. Ennyi pénzt pedig nekem megér. -
Bep
őstag
válasz hombre[EU] #40117 üzenetére
Kabaré amit művel a CDPR.
Félre tettem a januári patchig. Az katasztrófa volt, semmit nem javított/optimalizált a játékon. Nagyon kíváncsi leszek, hogy most ez az elhalasztott v1.2 mi mindenen fog javítani és legfőképp optimalizálni, mert félút után befejezném a sztorit legalább.
Ez a március második fele is kb. azt jelenti, hogy 31 vagy inkább stílusosan 26-a péntek, tele buggal kiadva hétvégére.Ja, de amúgy, nézhetjük úgy is, hogy igazuk van és újra nem füllentettek, abban, hogy jönni fog javítás februárban. Febr 5-én jött az 1.12 hotfix (igaz csak PC-re, de jött).
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz hm_guesswho #40118 üzenetére
Én új fiú vagyok itt, de december óta ezeket toltam ki, mindet GPU-ból:
- Forza Horizon 4 - folyamatosan ;)
- Observation
- Call of the Sea
- Haven
- Jedi Fallen Order
- Medium
- Nier: Automata
- OxenfreeKözben belenéztem a Skyrimbe újra, kipróbáltam az Outer Wilds-t, most meg a Pillars of Eternity pörög És mennyi minden vár még a sorára! Szóval megérte a GPU...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Zoleee83
addikt
válasz hombre[EU] #40117 üzenetére
Hogy tiszta legyen a többieknek is.
While we dearly wanted to deliver Patch 1.2 for Cyberpunk 2077 in the timespan we detailed previously, the recent cyber attack on the studio’s IT infrastructure and extensive scope of the update mean this unfortunately will not happen — we’ll need some additional time.
Our goal for Patch 1.2 goes beyond any of our previous updates. We’ve been working on numerous overall quality improvements and fixes, and we still have work to do to make sure that’s what you get. With that in mind, we’re now aiming for release in the second half of March. It’s not the news we enjoy sharing, but we want to make sure we launch this update properly. Stay tuned for more information as the time draws closer. Thank you for your continued patience and support.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Helmoras
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni volt-e esetleg valami előszériás gép probléma ami miatt pár hónapos gépet nem érdemes esetleg venni használtan?
Vagy van esetleg valami tuti tippetek holnap hol tudnék bemenni levenni a polcról egy példányt pesten holnap ?
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #40112 üzenetére
Az ehhez hasonló "remastered" klasszikus SW játékok közül ha jól emlékszem akkor egyedül a Racer jött ki Xbox-ra, de az is sokkal később mint a Switch/PS4 kiadás.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz l.skywalker #40115 üzenetére
Várom a cross save (vagy hogy is mondják pontosan) lehetőséget.Áthoznám ps4ről a mentéseket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
addikt
-
addikt
Edge bongeszoben hasznalhato az eger + bill xboxon mokolas nelkul ? (Usb n van rakotve).
De eger nem nagyon akar mukodni. -
balazs025
senior tag
válasz ImpersonatoR #40129 üzenetére
Nem. Hogy miért azt nem tudom.
-
Wesder
félisten
válasz ImpersonatoR #40129 üzenetére
Nem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Edgar2621
őstag
Ne is mondd, szép emlékek kötnek hozzá, ezért reménykedtem benne, hogy felújítják és úgy adják ki, mert akkor biztosan újra végigtoltam volna. Ehelyett kiadták ugyanazt 5000 Ft-ért, amit manapság már bármilyen laptopon vagy PC-n végig tudok játszani ingyen.
Nekem nagy csalódás volt a cég hozzáállása a Racer kapcsán, nem is vettem meg és nem is fogom.
XO: Gollami26
-
sirkope
tag
A Plague Tale: Innocence Chapter II done
Basszus, mire leparittyáztam a manusról a páncélt... Előtte meg a menekülésnél családom azon röhögött, hányszor halok meg... -
Szajo
őstag
Cyberpunk 2077 Xbox One dvd változata series xen szebb lesz? Vagy legalább a 60fps-t tudja?
-
balazs025
senior tag
válasz hombre[EU] #40136 üzenetére
Próbáld ki a blu-ray-est is, hátha jobb lesz.
-
Steve1207
veterán
Annyira nem figyeltem a készleteket, de SX ismét elérhető online a MM-ban, ha még nem volt.
.
-
adalbert1
veterán
Valahogy elő tudom tölteni a Dirt 5-öt, hogy ha holnap bekerül gamepassbe, akkor már ne kelljen ezzel foglalkozni?
-
pzstm
titán
szóljon aki meglepődött
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bad Pritt
félisten
-
Elderath
őstag
Mikor szoktak kb bekerülni GPbe játékok itteni idő szerint? Dirt 5 holnap jön azért kérdem
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest