Új hozzászólás Aktív témák
-
NJanika
aktív tag
válasz persil #41501 üzenetére
Egy fülesnél hogyan lehet fontosabb a hang mint a kábel ? Én személy szerint észre sem veszem a kábelt .
Max fizetésnél necces nettó 250 körül kapsz. Lehet februárban csak 200 lesz
[ Szerkesztve ]
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
addikt
válasz dani0113 #41494 üzenetére
Series -en bugos. Illetve nem tudom SS -nél is így van -e, de SX -en biztos. Lépj ki főképernyőre a játék bezárása nélkül és onnan nyisd meg a Dolby -t. Akkor menni fog, legutóbb megnyitott alkalmazásokból nem.
Előző generációs Xbox -on egyébként működik rendesen. Itt nem...
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
persil
nagyúr
válasz NJanika #41504 üzenetére
Felreerted. Nem fontosabb, nyilvan nem. Btw ~20 eve zenelek, szoval ja, vegul is szamit a hangminoseg is... :D
Arrol van szo, hogy a wireless, mint olyan, mindig plusz penz. Szoval ugy ertem, hogy az eletben nem fog ugy szolni, mint egy jobb, nagyjabol ugyanennyibe kerulo kabeles fules, ez teny. De, ha szol ugy, mint az egyebkent jatekra tok jo hyper x, akkor a wireless mivoltara kiadott ~15 ezer penz nekem megeri.
"Max fizetésnél necces nettó 250 körül kapsz. Lehet februárban csak 200 lesz "
Ehhez nekem reggel van. :D Mi van...? :D[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz ProEvoFan #41507 üzenetére
Ez mondjuk odafigyelessel kikerulheto, de ja jogos pont. Arrol nem beszelve, ami talan jateknal fontosabb, hogy a wireless kontit a beledugott kabeles fules meriti.
Mindenkepp kenyelmesebb a vezetekmentes megoldas egy konzol eseteben.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
pzstm
titán
válasz Missyke #41499 üzenetére
Sony van most, 4k LED-es.
Online én is most nézem annyi, múlt hétvégén keveredtem be és 450-ért volt kirakva
nah ma átgondolom, mert online tényleg ennyi. Köszi
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
persil
nagyúr
válasz Missyke #41510 üzenetére
3 mukodo agysejttel lehetett volna elsore is ertelmezni, hogy nem egy pontos osszeget irtam. A 799.999 forintos tv-re is azt mondjuk, hogy majd egymillas, meg az 542.999 forintos laptopra is azt mondjuk, hogy kiadok erte felmillat.
Ezt egyedul sikerul amugy, vagy valaki segit?
"No comment"
Adna a jo Isten.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Március 16. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
persil
nagyúr
-
need
addikt
Hello..
neked és a Lacielvtárs reagálok..
A Div2 nagyon jó kis játék de mindenképpen érdemes meg venni a kiegészítőt.
Én cirka 1.5 játszottam csak ezzel igaz pc-n itt már nem kezdnem újra
Játék igazi sava borsa a végjáték után indul ami szerintem mindent visz a Riad 1 és a Raid 2
Ott 8 ember összehangolt munkájára van szükség hogy teljesíteni tud a feladatokat.
De ahhoz megfelelő szett vagy ahogy tetszik Gear kell. Raiden belül is más más szett kell más más pozícióra. És ami a sok az idő amire mindent kifartmolsz.. Nekem csak 1 karakterem volt és kb. 2000 játék óra.. és még így sem volt tökéletes. Sajnos a játék népszerűsége csappanóban van ne feledjük el 2 éves játék így egyre kevesebb ember játszik vele. Érdemes keresni valamilyen Xboxos klánt akik még játszanak és tudnak segíteni fejlődniD750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
30z.Samu
félisten
válasz Steve1207 #41488 üzenetére
Én csak végigszaladok, vagyis végiggurulok a karrieren és kész. Többségben én is azzal a kocsival megyek, amit ad, viszont ahogy lehetőségem adódott, vettem egy (azt hiszem) 2000-es Impreza-t. Hát szegénynek elég ótvar hangja van a játékban.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Tyrone89
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Mai napon series x tulaj lettem, de csak pénteken fogom beüzemelni. Használja valaki itt köztetek C9 oled tv-re (vagy úgy általában véve 9es szériás oled tv-n)kötve? Ha igen, privát üzenetben tudna/tudnátok írni hogy milyen képbeállításokkal lenne majd érdemes használni? gondolok itt HDR beállításra mind a konzolon mind a tv-n. Előre is köszönöm a segítséget.
-
pzstm
titán
válasz Missyke #41512 üzenetére
tudja valaki meddig él ez az akció? március 15-öt látok akciós újság alapján. Meglehet, hogy még az ÁFA is visszajönne ebből
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Zoleee83
addikt
Watch Dogs 1+2-ről kinek mi a véleménye?
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
H1F0N1CS
tag
Azert azt se felejsd el, hogy orba szájba nerfelik a setteket.. 3 settem b*sztak szét mielött bejött a ny dlc.. Pár hete megint nekialtam játszani de csak az első nerfelésig. Nincs kedvem megint heteket farmolni h legyen hasznalhato settem.
Nagy Imréné Marika Xbox gt: StealthXBeat
-
Lacielvtárs
nagyúr
értem, köszönöm az infót, benéztem a tegnapi válaszom, mert nekem az 1 az amivel fogok hamarosan játszani
bár az is lehet a kettőt is megveszem, igaz PC-re mert hátha ott van magyarítás hozzá, mert angol nyelvtudásom hagy némi kívánni valót maga utánfejhallgató témához, én egy ilyet "csatlakoztatok" vezeték nélkül a tv-hez és probléma megoldva
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Zoleee83
addikt
Köszi, hogy mondod, nem tudtam, hogy van "demo".
Ránézek akkor a WD2-re, a Watch Dogs 1 megvan GwG-ben, de ha érdekesnek találnám most akcióban behúznám a WD2-t is + a Valhalla+WD:Legion pack is 13k jelenleg, az is érdekes lenne számomra.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
soundsonic
aktív tag
Sziasztok! Nem tudom volt e már, de időnként kikapcsol játék közben a kontrollerem. Ez ismert hiba? Köszi
-
30z.Samu
félisten
-
persil
nagyúr
válasz Lacielvtárs #41536 üzenetére
Nincs nagy keses a hangban? Eleg sokfele bt-s fulessel probaltam mar, de mindnel nagyon zavart a keses. Mondjuk jateknal barmi zavar, ami tobb, mint a 0 msec. :D
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Lifer092
senior tag
válasz Lacielvtárs #41547 üzenetére
Sőt, ennyiért még hamarabb is jöjjön a hang mint kellene.
-
AMD Power
titán
Tény,hogy még csak március van de eddig nálam az év egyik játéka a Wreckfest!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz AMD Power #41549 üzenetére
Szarrá játszottam ps4en, platináztam meg minden.
XSXen is végigjátszottam már, mert annyira tetszik.Igaz itt nem lesz belőle ezrezés, két achievement hiányzik.
Ha kell segítség a multiplayer achievementben, csak szólj nyugodtan, segítek, meglehet oldani online coopban ketten.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest