- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
Új hozzászólás Aktív témák
-
S@c@
őstag
válasz hombre[EU] #41743 üzenetére
Nekem ezt még nem írja, pedig ott van a konyvtáramba.
-
Hedzshog
újonc
Hellóka! -"promó" on- Még mindig a soroksári Auchan tündére vagyok, van nálunk 2 Series X 199999Ft-os áron, akit érdekel vegye, vigye! Ugyanitt hegyivel van Series S, Gamepass nélkül, és Gamepassal is, 3-3 db ha minden igaz. -"promó" off-
-
Wesder
félisten
Ha valakinek nem lenne meg, most 325ft a Tell Me Why az MS Store-ban. Mind3 chaptert tartalmazza.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
1976ramones
tag
Sziasztok!
Abban szeretném kérni a segítségeteket,hogy cserélve lett az xbox SS ,mert fagytak a játékok.A Forza horizon 4-el játszott a gyerek mielőtt cserélték. Mikor leszedte újra a Forzát akkor kérdezett valamit a játék,hogy milyen adatokat szinkronizáljon,pontosan nem emlékszik de valami ilyesmit,hogy "konzol újabb" és ,hogy "felhő régebbi" Ő a konzol újabbra nyomot és most újból kezdi a játékot Van arra lehetőség,hogy valahogy a régi csere előtti mentést vissza tudjam varázsolni? Köszönöm szépen! -
craftsman01
senior tag
PDP LVL50 Wireless Headset 25000ft VS Xbox Wireless Headset 35000ft. Melyiket szeressem?
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
persil
nagyúr
válasz craftsman01 #41756 üzenetére
Ha csak a ketto kozul lehet valasztani, akkor nem kerdes.
Mi ez a pdp...? Nagyon géjmer.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
EmThor
addikt
Várj pár napot és lesz vélemény a MS füleséről.
Más: [link] qn85a samsung mini led tv, 620e az 55" (Drága), ott a game bar, és sztem a blooming fel van fujva, oldalrol ugyse nezed. Gondoltam belinkelem mert 120fps-hez keresek tv-t, hatha masnak is segit.
Oled vs neo qled [link]
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
parandroid
félisten
válasz 1976ramones #41755 üzenetére
Nope, ez ennyi volt. Figyelni kell sajna nagyon, hogy mire nyom, nem ő az első, aki ebbe belefutott...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
sirkope
tag
Végigjátszottam a Plague Tale: Innocent játékot: 415/1000. Leszámítva a nehézséget, a történet érdekes volt. De egy darabig most hanyagolom a stílust
-
Wesder
félisten
PDP elég gagyin néz ki, inkàbb az Xbox Wireless.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
EmThor
addikt
Dirt 5 volt h szaggatott masnak is?
XSX-en, resolution módban, arizonai hegymászós pálya végén elkezdett akadni, makd a következőnek indított görög meteorákon már az elején szaggatott.
Kiléptem a játékból, újra beléptem és megjavult.
Remélem nem a gépem döglődik.Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
parandroid
félisten
válasz craftsman01 #41765 üzenetére
Ha kevesebb, mint 99 eur, akkor csalnak. Amúgy .de-n már outofstock. Asszem jó, hogy előrendeltem, valahogy sejtettem, hogy ezzel is ez lesz.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
30z.Samu
félisten
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge - Reveal trailer
Nosztalgia faktor!
Sic Parvis Magna
-
-
persil
nagyúr
válasz NJanika #41770 üzenetére
Nemtom' szerintem bazari, meg eletemben nem hallottam pdp fej-, fulhallgatorol, pedig volt mar nalam "nehany". 🤷
Ha csak a ketto kozul kellene valasztani, akkor nincs az a dimenzio amiben ezt a pdp-t vennem meg.
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz 1976ramones #41755 üzenetére
Sajnos nem, ebbe már én is beleszaladtam! Több mint egy éves munkám ment a kukába!
Jeleztem az FH support-nak nem tudtak segíteni, ellenben kaptam 100 pörgetést és 100 millió creditet!
Akkor újrakezdtem és kivégeztem a játékot! -
Jovanny2
őstag
Az gyárilag nem ragacs, hanem egy kis habszivacs darab kétoldalú ragaccsal, akkor van gond, ha a szivacs "elszublimál" a ragacsról. :) Bár általában csak lentebb csúszik, és fentebb kell igazgatni, és jó lesz. Vagy pótolni kell valamivel. De egy új kontrollernél ez szerintem fura, max a gyárban nem jól ragasztották fel, vagy valaki nagyon erősen nyomkodta.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
kory24
őstag
Előreláthatólag ez az Xbox fejhallgató tud olyat, hogy egy időben egyszerre csatlakozik a konzolhoz és pc-hez vagy mobilhoz és mind2 forrás hangját együtt lejátszani?
Gondolok itt xboxon játék és közben discord hívás pc-n vagy mobilon?
Valaki, ha tudná majd ezt tesztelni, azt megköszönném :)
-
ProEvoFan
nagyúr
Mióta XSX is van itthon, azóta a gamepass tevékenységemről vezetek két listát.December végén fizettem elő a három éves GPUra, szóval 2.5 hónap alatt visszajött az előfizetés ára, mert a kijátszott/kipróbált játékok kék oldalon majdnem mind kívánságlistán voltak....és még mindig van minimum 20 olyan cím GPUban, amivel fogok játszani.
[kép]
[kép][ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz NJanika #41770 üzenetére
botrányosan gagyi, bazári hatású, ráadásul nem is néz ki jól szerintem eza PDP...amúgy életemben nem hallottam semmilyen kontextusban a márkát
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
30z.Samu
félisten
válasz ProEvoFan #41779 üzenetére
Én még nagyon át se futottam a GPU-t, Forzát tettem fel, az egyik Ori-t, meg a Dirt 5-öt és csók. Most a Valhallát tolom, amíg nem jön ki a Resident Evil, addigra remélhetőleg végig is tolom. Mi egy éveset veszünk majd Bad-del, de igazság szerint már most visszahozta az árát, pedig még meg se vettük.
Sic Parvis Magna
-
adomok
tag
Sziasztok,
eddig csak olvasgattam a fórumot, hogy mik a tapasztalatok az új gépekről. Igazából most egy One X-et használok és nincs is vele problémám, csak a vérem hajt mindig az újdonságok felé Mivel nem volt sürge a váltás XSX-re, eddig nem is próbáltam vásárolni, látva az elképesztő nepper árakat. Tegnap viszont gondoltam egyet és előrendeltem hivatalos áron. Úgy voltam vele, hogy majd szólnak, ha megérkezett, nem zavar ha eltelik néhány hét. Jelentem, ma reggel meg is kaptam az értesítést, hogy mehetek érte Úgy tűnik tehát, hogy folyamatosan érkeznek szállítmányok. Tehát aki most vásárolna, annak ajánlom azokat a boltokat, ahol az ajánlott fogy áron adják a konzolokat (nem sok ilyen van, ezért nem írok konkrét üzletet)!
-
EmThor
addikt
Azt írják, hogy nagyon jó az új MS füles hangminősége, és pl. ha bekapcsolod, akkor a konzolt is elindítja.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
persil
nagyúr
-
wjbhbdux
veterán
válasz l.skywalker #41361 üzenetére
Nem csak a Stadia, hanem a Geforce Now is megy az új Edge-en [link] . Ezzel még a Death Stranding is játszható xboxon
/s
-
hadam98
senior tag
válasz l.skywalker #41786 üzenetére
Azért ezeken a képeken elég minőséginek tűnik.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ami azért érdekes, mert a videókban ahol "bemutatják" gond nélkül megy.
Szerk.: köss rá egy bill-t és F4-el tudsz címsort szerkeszteni, legalábbis az asztalin.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #41790 üzenetére
Melo utan ranezek szerintem. Jott rendszer frissites is a napokban, de ezen az sem segitett. Jeleztem mar MS, fele, remelem javitjak.
Live-Die-Respawn
-
wjbhbdux
veterán
válasz wjbhbdux #41787 üzenetére
Illetve most olvastam hogy van még egy Boosteroid Cloud gaming szolgáltatás is ami megy böngészőben, a közelben román és szlovák szervereik vannak úgyhogy talán élvezhető ez is. Ezzel még a Horizon Zero Dawn is megy, illetve a battle.netes játékok is. Hogy meddig létezik majd az jó kérdés
/s
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #41786 üzenetére
Na ez nekem kimaradt, durva. Kosz az olvasnivalot, ramegyek! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest