- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz szimszonos #31268 üzenetére
Megint egy regen minden jobb volt rinya. Pontosan ugyanolyan mechanikaban mint a regiek...
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
craftsman01
senior tag
Beléptem a béta programba vagy mi az,de a kontroller kikapcsolás nem oldótott meg. Valaki említette azért próbáltam ki.Elég idegesítő,hogy warzone-ba vagy 4-szer kikapcsol 1 meccs alatt.
[ Szerkesztve ]
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
addikt
-
gabriel26
tag
Eloszor is Boldog Karacsonyt mindenkinek
Legyszives dobjatok meg par olyan jatekkal amibe jo sok orat el lehet tolteni Januar-februarban 2 honapot a vilag vegen leszek es megpakolnam az SX-et, hogy ne unatkozzak. Netem sem lesz normalis szoval offline game-ek.
Amiket mar kiakasztottam: gta v, rdr2, witcher3, cp2077, Metro trilogia, far cry-t 5-ig, osszes AC, minden Battlefield es Cod
Ami van de nem kezdtem el mert tartogatom: fenyx rising, rise of tomb r., mafia1, ac valhalla
Ami 2 evnel oregebb jatek nagy valoszinuseggel mar jatszottam de azert dobjatok nyugodtan.
Koszontem -
Bad Pritt
félisten
válasz Döglött Róka #31302 üzenetére
A Tactics-ról beszélnek, az azért nem ugyanolyan, mint régen, hiába idézi meg tökéletesen a tps-eket.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
toompa
őstag
válasz craftsman01 #31303 üzenetére
Nézted, a kontrollerre nincs frissítés?
Elemmel vagy akkuval nyomod?
Nekem még az elején 1x-2x csinálta, de frissítés óta már nem. -
need
addikt
-
toompa
őstag
válasz craftsman01 #31313 üzenetére
Van még valami a gépre dugva ami bezavarhat?
Szerintem ez nem normális.
Ha tudsz, kérj kölcsön vagy cserélj valakivel egy napra kontrollert.
Ha azzal nincs gond, a tiédet gariztasd. -
addikt
Én kuponnal vettem például ezt. Viszont van még pár opció, csak azt kell beírni a keresőbe, hogy: xbox series controller case.
Amikor én rendeltem még nem volt nagy választék. Csak egy színben néhány fajta. Azóta lett már néhány verzió:
mike1334:
Én nem igazán érzem vastagabbnak. Viszont gyanítom ez az 1 mm az átlag. Van pár tokom, de úgy látom mindegyik ilyen.Szerk.:
Javítottam a linket.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
craftsman01
senior tag
-
-
toompa
őstag
válasz craftsman01 #31318 üzenetére
Akkor egér+billel játszol és úgy kapcsolgat ki?
Szokj hozzá a kontrollerhez. Nem a gépeddel.vagy a kontrollerrel van akkor a baj. -
addikt
válasz craftsman01 #31318 üzenetére
Ez is fura...hallottam már mástól is, hogy vannak gondok a kontroller kapcsolattal.
Nálam kontroller, egér+billentyű (közös USB vezeték nélküli csatlakozóval) és Media Remote távirányító is egyszerre össze van kötve, de még soha nem dobta el...
Igaz az is, hogy az új kontrollert csak telefonhoz használom. Xbox -okhoz csak az One kontrollerek vannak csatlakoztatva.
Szerintem valami nem százas, mert túl sokan irtak már ilyen hibáról más fórumon is. Van akinél meg tökéletesen működik. Ahogy nálam is.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
axlfsi
veterán
válasz craftsman01 #31303 üzenetére
Nekem tegnap az Elite 2 csinálta azt, hogy elvesztette a kapcsolatot a box-szal (azert nem irom, hogy kikapcsolt, mert be volt kapcsolva vegig), ami egyebkent kb. 1m-re van tolem jatek kozben ... mire felocsudtam, mar vissza is csatlakozott. Teljesen magatol, semmit nem csinaltam. Ez kb. 15mp volt talan ..., erdekes dolgok tortennek ezzel a Series X-szel.
A masik nagyon idegesito, hogy amikor 4k@120Hz-re allitom (a TV egy Bravia 55XH9096), akkor a hangcucc, ami optikan van a TV-hez csatlakoztatva, neha (ertsd: van, hogy percenkent, van, hogy 15mp-enkent; teljesen random) "pattog", egy rovid, de annal hangosabb, pattanó, pattogó hangot ad ki a hangfal, ... eleg rossz es idegesito erzes.
((ami biztos, hogy nem a hangcucc, vagy a TV hibaja, mert egyreszt soha es sehol mashol nem csinalta, nem csinalja, raadasul, miutan visszaallitottam a boxot 4k@60Hz-re, megszunt ez a hiba(!), ... jo lenne mar egy hatekony frissites a Series X-re, mert meg vannak gondok...))Egy masik dolog viszont megoldodni latszik; irtam korabban, hogy az Xbox kikapcsolasa utan, 2-3mp-en belul, ujra visszakapcsol, magatol, random, nem minden alkalommal (10-bol 6x? kb., ...). Nos, aki SteelSeries Artic X9 headsetet hasznal, alkalmankent csatlakoztassa PC-hez es ellenorizze, hogy van-e frissites, mert mint most az kiderult szamomra, ez a headset hibaja volt, amit elvileg javitottak ez a poszt szerint (most frissitettem, meg nem ellenoriztem).
Boldog Karacsonyt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Steve1207
veterán
CP helyzetjelentés: eléggé élem a világát, már-már túlságosan is. Kedden délután kezdtem el ugye és 42 óránál járok, de a kanyarban se látom a végét (pedig tervben van a maxolás és új karakterrel is végigjátszani majd). Még jó, hogy itt a hosszú hétvége, hogy legyen idő jobban belemerülni
.
-
Vasy09
őstag
válasz AMD Power #31328 üzenetére
Én azt vallom, hogy mindent ki kell próbálni, és ha lehet semmit nem élből elvetni! Ennek is adtam egy esélyt! Sajnos nekem nem jött be! Ennyi. Pont. De örülök, hogy van akinek ez is tetszik!
Nekem azért volt csalódás, mert úgy indultam neki, hogy de jó, egy újabb Gears! De ugye ez nem az a Gears, hanem inkább az Xcom! Szóval ezért éreztem úgy!Gamertag: Vasy09
-
törölt tag
14 órám van a fenyxben és az év egyik meglepetése számomra. Ezt a 14 ezer forintot bőven megérte már most is.(Nem játszottam a zeldával soha, de már egyszer majdnem vettem miatta egy switchet.)
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Na végre. Ajándék osztás megvolt. Gyerkőcök nyomják a Forza Horizon 4et. 4Kban, normális HDRt tudó tévén (Samsung Q82R) ez valami eszméletlen brutál szép.
PCn low grafikával már játszottak vele, így nekik is feltűnt a grafikai ugrás.
Délután Cyberpunk következik.Nagyon kíváncsi leszek rá.FAQban a "• Teljes leállítás és újraindítás?" leírás végén nem jó a link.
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz ProEvoFan #31333 üzenetére
Hozzám is egy ilyen TV költözött, ez ki tudja használni már a Series minden képfuncióját. Nagyon frankó. MM akció? A régebbi 4k TV ment forgásban a hálóba, a FHD onnan meg a gyerekszobába, a gyerekeknek a 360+Kinect mellé.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Jovanny2 #31335 üzenetére
Áprilisban vettem 300Kért.LG oledet nem mertem venni a beégés miatt.Majd egyszer...talán.
Tudtam hogy nincs benne hdmi2.1, de nincs szükségem 4K/120fps-re, elég nekem a 1440p/120fps is ....ha egyáltalán kell.4K/60fps, nekem ok.HDR10 megy rajta, a hdmi2.1 elvileg majd egyszer szebb HDRt tud majd. Ok, nekem ez sem para.
Szóval szerintem fasza tévé, nyilván nem oled.Ha nem vettem volna meg, akkor most talán Q80T/Q82T lenne, de ahogy olvasom a hdmi2.1en kívül nincs előrelépés...sőt, bizonyos dolgokban gyengébb is.[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz ProEvoFan #31336 üzenetére
Ó, sorry, elnéztem a betűt. Nálam egy T figyel. Most BF-en 279k volt a MM-nál. Nézegettem már régóta a TV-ket, és ez tűnt a legjobb deal-nek a kategóriájában, ami már minden HDMI 2.1 szolgáltatást ki tud használni. Nagy előrelépés még egy régebb (és picit kisebb) 4K tévéhez képest is. De a Forza H4 még egy FHD tévén is szép, nem beszélve egy 4K-ról. Jó szórakozást a gyerekekne, és neked is, üdv a klubban. Remélem meg leszel elégedve a zöld oldallal is.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
krx21
nagyúr
válasz l.skywalker #31321 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Jovanny2 #31337 üzenetére
Na igen, MMben annyiért volt.
A Sony 55' xh90 meg 250K.Az lett volna a másik, amit néztem a Samsungok mellett.
Elvileg a 4k/120fps és a jövőben elvileg szebb HDRről maradok csak le.A 4K/120fps (???) úgy is kompromisszum lesz, én inkább a látványra megyek és ha az 4K/30fps opció, akkor ezt választom.A látványt nem áldozom be a plusz fps oltárán.Kivéve a multi FPS játékokat, de a kontroller miatt megelékszem a 60fpsel is.De most komolyan....valaki el is hiszi (tudom, sokan, pedig csodák nincsenek) hogy a komolyabb "tripla A" nextgen játékok 4K/60fpsel gyorsabban fognak futni?Itt most nem a Warzone szintű látványvilágra gondolok... Annak örülök, ha durva komoly látvány mellé lesz fix 30fps... Multiban kompromisszum mellet meg fix 60fps.Köszönöm.Megleszünk ezen az oldalon is.Szép hat-hét év elé nézünk a zöld/kék fronton egyaránt.
[ Szerkesztve ]
-
Scarletiel
senior tag
No megvettem a Valhallát. Hát azt kell mondjam nagyon szép. Jól játszanak a fényekkel, a tájak meg csodásak, bár még csak az első főszigeten vagyok.
Ami számomra a legnagyobb meglepetés, hogy quality módban a 30 fps mellett nem tapasztaltam azt a delay szerűséget amit más 30 fps-es játék mellett. Ez placebo vagy mitől lehet? Persze ha átkapcsolom performance módba, érzem egyből a 60 fps meglétét, de nagyon nem zavaró a 30 sem kivételesen, pedig nagyon érzékeny vagyok erre.Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
-
Bogyi007
veterán
Ott az Ori, 4K és 120 Fps is...
Rainbow Six Siege is megy annyival...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
De a felsoroltak közül az Ori az ahol a 4K nem parasztvakítás a 120 fps mellett...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
parandroid
félisten
Mindig skippeltem a témát, amikor a headsetekről ment a beszélgetés, mert engem nem érint, lányom viszont szeretne most valami normálisat. Van most valami best buy? HyperX Cloudokat nézegettem, de 40-től 160 eur-ig van itt minden, alpha, core, stinger, mittudomén. Melyik az a szint, amit érdemes belőni? Illetve mik ezek a PS4, meg XBS/XBO licenszelt cuccok? ezek nyújtanak valami extrát is, vagy a másik oldallal nem is mennek? Csak mert neki ott van egymás mellett az XSS, meg a PS4Pro is, és mind a kettővel használná. Remélem, nem kell külön fejes mindkét szarhoz...
Ja, kicsit csajos, kicsit kisebb is lehet, nem egy nagydarab lányka, szóval nem buci fejre kell, ha ez is számít.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz parandroid #31348 üzenetére
2 db HyperX Cloud stinger és egy core van itthon.
A core gyengébb anyag minőségben és a hangzása is harmatosabb, mint a nagytesónak. A HyperX cloud stinger strapabíróbb, és a basszus nagyon jól szól az árához képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.