Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• toompa

őstag

válasz craftsman01 #31303 üzenetére

Nézted, a kontrollerre nincs frissítés?
    Elemmel vagy akkuval nyomod?
    Nekem még az elején 1x-2x csinálta, de frissítés óta már nem.

• axlfsi

veterán

válasz craftsman01 #31303 üzenetére

Nekem tegnap az Elite 2 csinálta azt, hogy elvesztette a kapcsolatot a box-szal (azert nem irom, hogy kikapcsolt, mert be volt kapcsolva vegig), ami egyebkent kb. 1m-re van tolem jatek kozben ... mire felocsudtam, mar vissza is csatlakozott. Teljesen magatol, semmit nem csinaltam. Ez kb. 15mp volt talan ..., erdekes dolgok tortennek ezzel a Series X-szel.

A masik nagyon idegesito, hogy amikor 4k@120Hz-re allitom (a TV egy Bravia 55XH9096), akkor a hangcucc, ami optikan van a TV-hez csatlakoztatva, neha (ertsd: van, hogy percenkent, van, hogy 15mp-enkent; teljesen random) "pattog", egy rovid, de annal hangosabb, pattanó, pattogó hangot ad ki a hangfal, ... eleg rossz es idegesito erzes.
    ((ami biztos, hogy nem a hangcucc, vagy a TV hibaja, mert egyreszt soha es sehol mashol nem csinalta, nem csinalja, raadasul, miutan visszaallitottam a boxot 4k@60Hz-re, megszunt ez a hiba(!), ... jo lenne mar egy hatekony frissites a Series X-re, mert meg vannak gondok...))

Egy masik dolog viszont megoldodni latszik; irtam korabban, hogy az Xbox kikapcsolasa utan, 2-3mp-en belul, ujra visszakapcsol, magatol, random, nem minden alkalommal (10-bol 6x? kb., ...). Nos, aki SteelSeries Artic X9 headsetet hasznal, alkalmankent csatlakoztassa PC-hez es ellenorizze, hogy van-e frissites, mert mint most az kiderult szamomra, ez a headset hibaja volt, amit elvileg javitottak ez a poszt szerint (most frissitettem, meg nem ellenoriztem).

Boldog Karacsonyt mindenkinek! :K

[ Szerkesztve ]

˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák