- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz feki4eva #17544 üzenetére
Erősen játékfüggő. FH4 esetében pl harmadolódott a töltési idő külső ssd-ről. FM7-nél talán 30% volt a gyorsulás. Nem tudom, hogy mitől függ, valóstínű, hogy nagyobb textúrákkal, nagyobb adatmennyiséggel dolgozik az open world miatt. FM7-nél meg ugye nincs open world, a pályákat is csak konkrétan az adott verseny előtt tölti be (el is tart neki egy darabig, még ssd-ről is).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Zehman
csendes tag
Az tuti, hogy valami gond volt náluk, mert én két levelet is kaptam ugyan arra a rendelési számra, és az egyik a series s-re szolt a másik pedig az x-re.
-
feki4eva
csendes tag
válasz parandroid #17551 üzenetére
Persze, biztosan játék függő a dolog, mert elég vegyes volt az eredmény.
-
soundsonic
aktív tag
Alzától most kaptam mailt, hogy átadták a postának a csomagot és a kiszállítás napján értesítenek. (Sajnos a magyar posta nem tudja belőni a szállítási idő intervallumát, így egész nap itthon kell majd ülnöm).
-
HunChris
senior tag
-
addikt
válasz hombre[EU] #17557 üzenetére
Nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy például Sea -nél túl nagynak tűnik a leírt különbség. Ennek ellenére lehet igaz, nem néztem még utána.
Azt már régóta mondják, hogy a két eszközön különböző méretűek lesznek a játékok. Mivel az S amúgy is kisebb "méretben" tudja megjeleníteni. Ez persze pozitív, tekintettel a fele akkora tárhelyre.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
hadam98
senior tag
Az normális, hogy nem kaptam még Konzolvilágtól se futartól e-mailt? Elvileg 10. kellene megkapjam a konzolt úgy tudom.
-
HUmenetke
tag
Reggelre egy kis AC Valhalla Series S-en [link] Ha tényleg csak 30 fps lesz, nagyon nagyot csalódtam
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz hombre[EU] #17565 üzenetére
Meg gondolom lesznek még javítások a nextgen patchekhez is. Van olyan fejlesztő/ játék, aminél még novemberben sem jutnak el addig, hogy a kompatibilitáson kívül más változás legyen. Pl. grafikai.
Illetve szerintem lesz jópár olyan is, aminél ez csak jövőre várható...ha egyáltalán lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Bár már elengedtem (elengedtem? ) hogy a One X marad és nem veszek Series S-t most helyette, de még mindig furdal a kíváncsiság. Ugye a VR Tech tesztben azt láttuk a Gears 5 esetében és a Forza Horizon 4 is tartja a dinamikus felbontás mellett a Target Fps számokat, de ez csak egyetlen opció? Én magasról tennék a 120 fpsre sőt én még a 60 Fps mellé sem feltétlenül tennem le a garast, ha lehetne inkább választani az 1440p vagy 1080p felbontást inkább. Ez a dinamikus felbontás csak hogy fix Fps maradjon bármi áron - főleg a 720p-re lemászás nem annyira gyere be dolog.
Másrészt kíváncsi lennék a Játékok és Alkalmazások menüpont összehasonlításra egy One X konzollal valamint pl egy BC játékok futtatási tesztre. Konkrétan azon címekre amik One X konzolon patchelést kaptak azok miként futnak és néznek ki Series S gépen...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
válasz l.skywalker #17570 üzenetére
Ez az alap? Mamba edition közel ennyi, ami series gen kompatibilis.
Jól meg fog nőni, ha az alap kiadás ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Egyébként elég gaz ha nem lesz meg series s-én a 60 fps. I5+1060-al max grafikán van ilyen átlag 50 fps. Az pedig teljesítményben kb azonos...
-
-
Grawens
senior tag
válasz pethYeti #17572 üzenetére
Már megkapta 6.-án délelőtt. Estére már ezzel tolták az általam is linkelt Opening Hours Gameplayt. Ezt mondták is a stream közben.
-
pzstm
titán
válasz pethYeti #17574 üzenetére
márpedig ha UBI azt mondja biztos ai tuti lockolják 30-ra akkor émg ha 50-60 között is lehetne akkor sem lesz annyi.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
prokxy
veterán
válasz 30z.Samu #17577 üzenetére
Elnézést a láma kérdésért, de ha az SS-t 4K TV-re kötöm és fut pl. a Valhalla, akkor 4K-ban tolja ki a képet vagy 1080p és felskálázza?
Ha nem 4K-ban, akkor miért nem? Vagy miként dönti el, hogy 4K kell vagy 1080p, ha a TV 4K-s?[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Moby
addikt
-
30z.Samu
félisten
Tehát a teljesítmény szempontjából tök mindegy hogy 1080p-re vagy 4K-ra állítom a konzolon a felbontást?
(#17590) Def26: Nem, csak ha később jönni fog egy ütősebb cím, ahol viszont van 60fps, akkor az ember jogosan teszi fel a kérdést, hogy az AC-nél az Ubi miért nem csinálta meg a 60fps-t.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
prokxy
veterán
Kösz Urak , csak azért volt kérdés, mert több játékban lesz elvileg quality és performance mód azt hogy ez miként fog kihatni a képre, pontosabban mennyire látványosan, majd kiderül. PC-n biztosan szebb lesz a Forza4, mint SS-en, de remélem utóbbin szebb lesz sokkal, mint XS-en volt, ott azért hát na.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
l.skywalker
Topikgazda
Ez a Next Generation változat
https://www.microsoft.com/hu-hu/p/nba-2k21-next-generation-pre-order/9P67WG3M27N9Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pethYeti
addikt
Egylőre van másfél videó Ac-ról series s-en. Abból az egyiket a tag felvette 1080p 30 fps-ben capture card miatt, majd beírta commentekbe, hogy ez amúgy 60 fps érzésre amikor játszott. Ez alapján aki bármi következtetést levon...
-
Deck
titán
válasz Wesder #17588 üzenetére
Ezt írtam pár napja. Hogy, a gyártók előbb vagy utóbb ezt fogják csinálni vele. (persze kaptam a csak a felbontás lesz más, az fps nem szöveget..) (Ha a Ubisoft többi címe is ennyi lesz az azért elég sok embert érint) A Cyberpunk 2077-et mennyivel fogja futtatni? Van már róla hivatalos infó, hogy 30 vagy 60 lesz?
[ Szerkesztve ]
PS5
-
törölt tag
válasz Wesder #17588 üzenetére
Vagy pedig tényleg nem elég az SS, mert több munkát igényel ugyanazt a teljesítményt hozni, csak 1080/1440pben.
Az MS kb azt 'ígérte', hogy elég lentebb tekerni a felbontást és nem kell külön nagy dolgokat csinálni.
Na most ha az SX viszi a 4K60at, akkor a kicsinek is vinnie kellene a 1080p60at.
Persze lehet szidni az ubit. Lehet azt mondani, hogy 'más fejlesztők megoldják', de van budget és időkeret. Ha az SS sok extra munkát igényel, akkor bizony az gáz.
-
twi452
senior tag
Itt izgultok ezerrel ezen tök feleslegesen, a jövő héten millió összehasonlító teszt lesz mindenről részletesen.
Aki eddig nem vett ezért semmit az szépen megvárja és majd a következő hullámban vesz amit szeretne.
Aki előrendelte de nem biztos benne az meg minek tette? 😄 -
hombre[EU]
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest