- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
kazuma921
aktív tag
válasz Steve1207 #18247 üzenetére
Steve1207: Hasonló gondolataim vannak nekem is, pl. egy Rise of the Tomb Raider is 60 FPS-t hozza Series X-en, de nem vagyok benne biztos, hogy egy 1080p-s játékkal akarnék kezdeni. Most hogy írom ezen sorokat, eszembejutott hogy az AC Odyssey Goldot megvettem másfél éve, és még fel se raktam. Na, lehet arra esik a választás, kiderül.
(Igazából anyagi gond nincsen, nekem is van megtakarításom, illetve párom nem veszítette el a munkáját, pedig szegénynek sikerült átadnom ezt a vacak vírust.) Úgy tűnik már kezdek kilábalni belőle, de még mindig akadnak enyhe tünetek, illetve a fizikai aktivitás kimerít, szóval nem is lenne rossz, ha pihenhetnék egy kicsit. Nekem is elegem lett az előző helyemből, a szívatásokból, nélkülözésekből, csak nem az öröm kapott el amikor kitettem onnan a lábam, hanem a COVID. )
hyggelig: Köszönöm, bízom benne hogy hamarosan minden rendben lesz!
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
sting2
addikt
-
_ak_
addikt
válasz Jovanny2 #18249 üzenetére
Nekem ez volt a válasz múlt héten:
"👤: A rendelés beszerzés alatt van, a beszállító még nem igazolt vissza várható teljesítési időpontot."
"👤: így előre sajnos nem tudok információt adni, de amint visszaigazolnak részünkre egy dátumot, azt szükséges figyelembevenni, aznap érkezik a központi raktárba és onnan a házhozszállítás várhatóan +2-4 munkanap"Let's begin, de gozaimasu!
-
-
nagyúr
Ne is mondd, annyira hiányzik innen! (bár én úgysem látnám) Hallottam valakitől, h pár napja annyira elvitte magát, h beírta valahová, h a Series X nem is nexgen konzol. Gondolom milyen idegállapotban lehetett.
#18228 Zoleee83: 26 hónap lesz szerintem! Ha jól emlékszem a premierkor vásárolt One X-emre is annyit kaptam anno. Pedig többre számítottam...
#18255Bird: Az új CoD nálam alap idén (is). Annyira bejött a béta, h muszáj volt megvennem.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bulikavagyok #18263 üzenetére
Pl. nem kell akkor lemezen nézni a lakodalmas videót
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
-
remusz13
tag
válasz Jovanny2 #18262 üzenetére
Íjajj, hát nem szívesen supportolnálak téged
Korábban egy notebook hu -s rendelésemnél jártam úgy, hogy 0 infó hogy mikor jön a laptop, amit kinéztem, de egy napon arra jártam, gondoltam beugrok, megkérdem miujság, és hát nem pont ott volt náluk... Nem leődnék meg ha itt is hasonló a szituáció, hogy a jóembernek(nek) lövésük sincs róla... -
Zoleee83
addikt
válasz l.skywalker #18260 üzenetére
Állatul néz ki!
De hogy troll legyek nem kell jelenleg, elég az a 802 GB mindenre ISSSSS!Közben a KV rendelésem átváltott Teljesített-re, még a végén holnap tényleg jön a futár.
Remélem több esze lesz mint a legutóbbinak, amelyik csak dudált, és nem hívott...[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
aktív tag
Remélem nem volt még: Series S teardown
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
mike1334
veterán
válasz hyggelig #18132 üzenetére
Kié a kutya? Ha a párodé, akkor kössetek egy megbízási szerződést napi kétszeri kutyasétáltatásra, mert ugye munkavégzés céljából lehet kint lenni
Ha a tiéd a kutyus, akkor egy bérleti szerződés is kell...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Bad Pritt
félisten
Jönnek ki a Valhalla tesztek, lényegük: vannak bajai technikailag, de a sztori jó, a mellék feladatok (mert nem küldetésrendszerű) jól működnek, jobbak, mint korábban, akárcsak a karakterek, rendesen meg vannak írva végre, a fejlődésrendszer Destiny-szerű és rendesen működik szerencsére és nagyon szép a játék és nincs megpakolva szaros mikrotranzakcióval, csak kozmetikai cuccok vehetőek.
Összességében megújult a korábbi részekhez képest, csak bugos, a harc meg továbbra sem az igazi.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Bad Pritt #18275 üzenetére
Én streameket néztem és tetszik mert hozza ugyanazt mint az előző kettő. De azért ez durva, hogy egy karaktert simán újra felhasználnak
-
Jovanny2
őstag
válasz Wesder #18280 üzenetére
Southbridge (vagy North, de az hűtve van szerintem).
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz l.skywalker #18279 üzenetére
LOL És pont egy főszereplőt? Kínos.
-
Zoleee83
addikt
válasz bulikavagyok #18286 üzenetére
Komolyan várom hogy jöjjön GP-be, pedig tudom hogy bilibe lóg a kezem. De hátha bevonzom.
-
Bird
addikt
válasz frankdelgado #18287 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem sajnos.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Zoleee83
addikt
Jaja pont most kerestem rá én is.
Valszeg felhasználták a megmaradt javításra félretett ONE chipeket, nem kell mindenből újat tervezni egy generáció váltáskor, főleg 1-1 vezérlőnél.XBOX ONE and XBOX ONE Slim South Bridge IC Chip X861949-005
Description:
The Xbox One uses the custom X861949-005 T6WD5XBG-0003 southbridge.
A Southbridge is there to handle communication with a variety of different components, including the HDD (Hard Disk Drive), Wi-Fi, Blu-Ray, Xbox One's controllers (including the Kinect 2.0) and also HDMI.Features:
X861949-005 T6WD5XBG-0003 southbride for XBOX ONE Mothboard Repair.
Replace the Broken southbride IC Chip X861949-005 for Microsoft XBOX ONE.[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz Zoleee83 #18295 üzenetére
Szerencsére megbízható darab, ritkán kellett ezeket az icket cserélni. Ellenben a 360as időkben a hdmi ict meg a gput (mert felszakadt) annál többször. Szerencsére az xbox onenal már nem adódtak melegedési problémák.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
l.skywalker
Topikgazda
Reddiets szóval "with salt", de korábban One-ra megjelent Insider-ben rövid időre, úgy néz ki erre teszteltük:
A lényeg, hog lesz CEC csatlakozás, ha ez igaz...
-
Zoleee83
addikt
Újabb revizió valamilyen kisebb javítással, esetleg más anyag használattal.
Dolgoztam elektronikai gyárban minőség osztályon, már akkor is kapott 1-1 chip újabb elnevezést, ha máshonnan jött, vagy más anyagot használtak, hogy jobban megkülönböztethető legyen, többmilliós gyártásnál nagyon lényeges, hogy visszakövethető legyen darabra mi lett beépítve, ha gond lenne vele.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest