- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
Hétfőn bejelentik hogy a Vallhallát minden GP előfizető megkapja 10.-én.
Direkt nem vettem meg.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
senior tag
válasz frankdelgado #17400 üzenetére
Nekem lesz valszeg lesz egy cyberpunk bundle series x amit nem fogok átvenni, előleget nem fizettem,de szeptemberben rendeltem, csak közben ismerős szerez egyet olcsóba így ez valszeg meg lesz a kövi hullámmal, ha gondolod átveheted.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB
-
Rossi
addikt
@hadam98 és red6t6:
Köszi, megnéztem mindegyiket.
150 dollár lenne a nagyon max., amit erre szánok.
Razer-ekről mi a vélemény?
Volt egy Carcharias-om évekig, nagyon meg voltam vele elégedve."Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
senior tag
válasz frankdelgado #17406 üzenetére
Jézusom még csak az kéne.. Komolyan írtam és árában.. kupon kedvezmény is van rajta. Előtte is csak segíteni akartam, nem kenyérre kell,de hát nyilván mást lehet ajánlani, magad nevében nem tehetsz semmit.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB
-
törölt tag
Udv. Van koztetek olyan aki ps rol valt vissza xbox ra ? Ha igen miert ?
-
senior tag
válasz #91166208 #17408 üzenetére
Nekem a gamepass és a barát kör döntött abban, hogy előbb mindenképp boxot veszek nextgenből,de szeptemberben eladtam a PS4 Promat is amíg volt ára, de a PS5 se maradhat ki semmiképp jövőre, így muszáj leszek azt is szerezni, mert nekem azok a sztori központú exkluzív játékok olyan élményt adnak mint a sok imdb 6pontos film után egy 9es.
iPhone 13 Pro 128GB
-
hadam98
senior tag
Egy kis érdekesség: A hivatalos Xbox Twitter profilképe az Assasins Creed legújabb része, nézzetek meg. Ma cserélték ki. Nem furcsa? Nem szoktak más játékból képet kitenni profilképnek legalábbis én még nem láttam.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madoc
veterán
válasz frankdelgado #17415 üzenetére
Bármily meglepő ez szabályos.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
hadam98
senior tag
válasz hombre[EU] #17412 üzenetére
Nem tudom, egyébként Twitterre írtak ma este 10 helyi idő szerint AC stream Twitchen.
-
senior tag
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz frankdelgado #17415 üzenetére
+1 neki. Arany ember.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
senior tag
-
Madoc
veterán
válasz frankdelgado #17423 üzenetére
Javítson ki valaki, de az atya úgy tudom ki van tiltva az xbox topikokból.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
törölt tag
válasz dani0113 #17410 üzenetére
En is eladtam a ps4 promat elotte kozel 10 evig xbox voltam es mind a ps mind az xbox tetszik. Most jelenleg nincs gepem es 2 haveri kor van Es nem tudom melyiket vegyem. Ami bosszant az , hogy a ps en a div 2be kozel ezer oram van. Ha veszek xbox ot akkor kukazom az ezer oramat a jatekban , ha pst veszek akkor gears 5 kuka es a forza. Mind a ket uj generacio jo lett szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
-
gergobox
tag
Alza:
A xx sz. megrendelésével kapcsolatban keressük Önt. Köszönjük, hogy webáruházunkat választotta.
Sajnos, mivel a termék iránt világszerte nagy az érdeklődés, a beszállítónk nem tudja garantálni a november 10.-i időpontra az összes előrendelés teljesítését.
A következő szállítmány érkezését november és december fordulójára várjuk, és amint raktárunkra érkeznek a termékek, folyamatosan feldolgozásra kerül az összes rendelés.9.06-kor érkezett a visszaigazolás még 09.22-én a megrendelésről, ezek szerint szinte 0 készlet lesz az Alza-nál 11/10-re..
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom a tv cserén. 65 collos méretben milyen opciók vannak 120 hz-es 4k tv-re? 5-600 e ft-t szánnék rá kb. Próbáltam már keresni, de a tv-knél sokkal nehezebb rászűrni a képfrissítésre mint a monitoroknál.
Előre is köszi!
-
Madoc
veterán
válasz frankdelgado #17435 üzenetére
Csíp a pisi? Intézte azt más.
-
AMD Power
titán
válasz bulikavagyok #17373 üzenetére
Ettől félek én is! Már most is alig tudom követni!
-
Bird
addikt
-
senior tag
válasz rodman73 #17433 üzenetére
Szia. Ha OLED-re vágysz, akkor én erre várnék a hónapban hátha lesz valami nagyobb akció:
https://euronics.hu/termekek/lg-oled65cx3la-4k-ultra-hd-smart-oled-tv/p/235717
Ha a LED is elég akkor ilyesmiben gondolkoznék:
Nyilván valakinek a Samsung az isten, de majd azt ajánlja más. Akciókra még várnék.
iPhone 13 Pro 128GB
-
-
Madoc
veterán
válasz frankdelgado #17442 üzenetére
Bebuktad.. keress privátba.
-
Vasy09
őstag
Nem tudjátok véletlen, hogyha aktiválom a 300 forintos 1 havi GPU-t, és közben veszek még mondjuk 3 havit, akkor azt aktiválhatom ez alatt, vagy meg kell várnom, míg lejár a kedvezményes 1 hónap és csak utána, hogy ne vesszen el ez a kedvezményes időszak?
Gamertag: Vasy09
-
ssgt1981
senior tag
Jelenleg van aktív gp ultimate előfizetésem, hogy tudok három éves tagságot jó áron aktíválni?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest