Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pistu_

    tag

    Csak nem bírtam magammal, úgy hogy kiruccantam Izlandra a Forza prémium pakkért.
    Minden hibája, vagy általam hiányolt funkció ellenére ez bizony egy jól sikerült játék. Letoltam a bevezető kupát, aztán mentem free play-ben egy 12 körös Forza GT versenyt a Porsche GT3-al, 6-os AI ellen, nulla assisstal Spa-n.

    Kormánnyal (TS-XW, T-LCM pedálokkal) az alap beállításokkal meg se próbálkoztam, kerestem egy kormány setup-ot azzal viszont az FM7-hez képest fényévekkel jobb. Loadcelles pedállal remekül adagolható a fék ABS nélkül, nagyon lehet érezni a gumik blokkolását így könnyű elkerüni. Nem tökéletes, de bőven az élvezetesen játszható kategória. A fizika jó, egyetlen egyszer sem produkált furcsa megpördülést vagy bármi hirtelen változást amit ne tudtam volna vezetői hibára visszavezetni.

    Rengeteg a pályákon a popup, van hogy nagyon alacsony felbontású textúrákat tölt be. Sajnos kontaktnál az autók még mindig összeragadnak. Az AI addig teper míg utol nincs érve, aztán feladja a versenyt. Xboxosoknak egy jó tanács, bármikor beléptek a setup menübe utána zárjátok be a játékot aztán indítsátok újra a konzolt. Valamiért a beállítások menübe belépve a játék render beállításokat vált, emiatt lesz annyira fakó, színtelen a kép, a fekete meg szürke. Egyelőre a saját bajnokság marad excelben vezetve. Multit még nem próbáltam, de kíváncsi vagyok rá.

Új hozzászólás Aktív témák