- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Davzone
senior tag
Gyerekek és mindjárt @gyf@szt kapok a Vanquishtől.
Hardon nyomom,de kikészít.A Halo Reach legendaryn sehol nincs ehez képest.
Annyira nehéz hogy hasonlóval se találkoztam eddig,és még ennél is van nehezebb mód.
A Act2-3 nál nemtudok tovább jutni,már 10 óra játékidő bennevan és 5 Act van, még a felénél sem járok.Neten ahogy olvasom hardon 8 óra alatt kilehet tolni,easyn meg 3 és fél.
Van valakinek tippje hogy kell jáccani ezzel a gammel?Mi a trükkje egy boss legyőzésének? :S
Baromira bejön tök jó izgis is de ha igy megy tovább feladom.
Hallotam arról hogy a Sega játékoknem épp könnyűek de ez kicsit tulzás.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
janii_l0l
csendes tag
sziasztok,
tudnátok ajánlani olyan játékokat, amit szinte kötelező játszani xboxon?
(ha fps, akkor ne segítsen célozni, mert az gagyi )eddigi játékaim: Forza 3, Gta IV, Fable 2, Fifa 10, Red dead redemption, L4D2, NFS Shift, COD:MW2, Dead Space
autós nem igazán érdekel
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz janii_l0l #13956 üzenetére
Gears of War 1-2, Halo 3 és Reach
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
janii_l0l
csendes tag
válasz bLaCkDoGoNe #13957 üzenetére
huh, pont 1 legjobbat hagytam ki, gow az megvan.
nincs netre kötve a boxom, halo single playerben is jó?
-
adalbert1
veterán
válasz abteam2008 #13940 üzenetére
UK változatot vettem, ahhoz volt, és megy magyar live-val is.
Davzone : igazából nem akarok MS pontot venni, ha 800-at veszek akkor abból ugyanúgy nem marad semmi értelmesre pont az akciós DLC megvétele után, többre meg nem akarok pénzt kiadni (na meg leginkább 4200 pontos kártyát vennék, ott csak ~2,38 Ft egy pont, a 800-as 30%-kal drágább - a 4200-es árából meg inkább veszek 2-3 játékot).
Ma próbáltuk egyik haverral az NFL 11 demót. Nem vagyunk túl nagy amerikai foci rajongók (habár én azért néha szívesen elnézem), és néha nem is igazán tudtuk hogy mit kellene csinálni, de azért jól szórakoztunk. Ami furcsa volt, hogy 3 meccs alatt nem sikerült 1 interceptiont se összehozni.
-
KERESZTAPA9
tag
Hali!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy az eredeti játékaimat hogyan tudom a winyóra felmásolni( állítólag így valamivel gyorsabban tölti a gép a játékokat illetve nem koptatom a lemezt se )
És még egy kérdés.... Vettem XBOX live GOLD 3 hónapos kártyát...de érdekes módon 20 játékomból kb 2-3 nál van csak online egy két ember pl: rainbow six vegas
Ez azért van mert már nem játszanak a játékokkal pl: NFS PRO STREET , FIGHT NIGHT ROUND 3..stb... vagy mert egyszerűen nincs rendesen megcsinálva a szerver?A válaszokat előre is köszönöm...
Mindenkinek jó Prohardverezést kívánok!
-
Djuree
félisten
válasz KERESZTAPA9 #13961 üzenetére
megnyomod a játéknál az Y-t és felajánlja.
gondolom azért van mert annyian játszanak vele...ezek elég régi játékok amiket említettél, már van új részük...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Beerwolf
senior tag
Sziasztok!
Milyen kormányt ajánlotok xbox360-hoz?
-
Mirman
őstag
Sziasztok
Hova lenne érdemesebb beregisztrálni a Magyar vagy az Angol live-ra ?
-
Domxc
senior tag
Sziasztok, a Gamepod-on még új vagyok.
Játékkal kapcsolatos véleményekre vagyok kiváncsi, itt jó helyen járok?[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
Adry0223
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy vga kábellel sem lehet összekötni a laptopot az xboxal?
-
whitezo88
nagyúr
páratokat felvettem friendnek, aki vice versa szeretne még közösködni annak #1 alján a tagom (ami ugyanez)
-
whitezo88
nagyúr
válasz abteam2008 #13982 üzenetére
ha csak le kell kapni mint c2-t, akkor jelen
-
woodbear
addikt
Elég jó akció! DeadRising2
Kár, hogy nem jön be a játék, mert ennyiért szuper vétel szerintem.Oldalam: www.swsfoto.de
-
whitezo88
nagyúr
válasz abteam2008 #13985 üzenetére
jó hát ők képesek 60ért adni az arcade boxot is, meg 75ért a nagyot, eléggé ... társaság.
-
Def26
félisten
válasz abteam2008 #13985 üzenetére
576 üzlet 2100 pont=8499ft
zavvi.com 2100 pont=16 font(5k) [link]Nem is értem, hogy ki vesz onnan pontokat.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Davzone
senior tag
Ráadásul jelenleg a zavvi-s 2100 mspont olcsóbb mint iceakosnál
paypallal fizetve 4800 alatt megvan,icenál meg 5500.
Tény hogy ice gyorsabb mondjuk ha otps vagy akk 1 óra alatt nálad lehet,viszont ha más banknál vagy akk az utalás lehet akár 3 nap is ,és angliából is ittvan 5 munkanapon belül átlagban.
Szóval a végén még eztis megéri onnan rendelni ha valakinek nem sürgős és számít 700HUFMotorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Crazyman33
senior tag
Ez jó kérdés!
És az egy éves Gold náluk mennyi?
Eddig az volt a magyarázat hogy persze számla nélkül, minden nélkül, jó hogy olcsóbban tudják adni mások. Meg hogy azt nem szabad. És most erre mi a magyarázat? A hivatalos márkaképviseletnél 50%-os akcióban 8.900.-. MUHAHAHAHA
Legszívesebben újra az orruk alá dörgöltem volna a fácsebúkon, de nem tudom Letiltottak , szánalmas. Ahelyett hogy észérvekkel jönnének ők inkább DEL-t nyomnak. Elég sokunk hsz-e eltűnt megint.Egy éves Gold 9.900.- Boltban! Akcióban 8.900.-, ha veszel még valamit.
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Davzone
senior tag
válasz Crazyman33 #13989 üzenetére
[link]
12hónapos live kód:
35Font,az jelenleg 10500,ennyi icenál is kereken,szóval az angolok árképzése kezd egész barátságos lenni.Ha a friss megjelenések árai is leesnének kicsit mondjuk hogy minden uj game kijönne 10.000ből,akk még valszeg több előrendelésem lenne mint igy.
Az utóbbi 6-8 játékom(elmult 3 hónap) mind angliából van mert harmadáron jutottám hozzá az itthoni árakhoz képest,ráadásul itthon a használtak is drágábbak mint amennyiért ujonnan vettem őket.
Pl:
Alan Wake - 9Font - Uj - GAME - Nemvolt 3000 és bennevan a Signal DLC kód is. (576-ban 5999 dlc kérdéses mert nem volt még magyar live amikor kijött,és épp irták mostanába hogy a magyar verzióhoz nem jár)
Vanqusih - 13,85Font - Uj - Zavvi - A 3D-s borítós verzió 4000alatt jött ki a jó árfolyam miatt( 576-ban 13999 a sima tokos)
EA SPORTS ACTIVE 2 - Uj - 24Font - GAME - 7800 volt postával együtt dobozban kaptam meg bélelve(576-ban 24.999 ért van fent )
Prince of Persia Forgotten Sands Collectors edition - Uj - 11,85Font - Zavii - (576-ban 12999 a sima verzió!)
CSI Fatal Conspiracy - 9,98Font - Uj GAME - (576-ban jelenleg nincs csak PC verzió 4000ért,konzolos ára biztos magasabb jóval)
A használtakat lese írom sztem ezis elég.Jó lenne ha az 576 kicsit normalizálná az áraikat,főleg a régebbi dolgoknál.Fél éves játékokat nem kéne megjelenése áron árusítani.
Illetve mások is a topicban rendeltek hasonlóan jó áru gameket mint pl bioshock 2 collectors,halo reach limited 18Fontért(576ban 15000) stb stb.Nekem eddig nincs rossz tapasztalatom az angol boltokkal,ebayen is rendszeresen vásárolok és sztem bátran mondhatom hogy megéri!Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
adalbert1
veterán
válasz woodbear #13984 üzenetére
Ennek is elég gyorsan leesett az ára...
Én az NFL 11-en gondolkozom a game.co.uk-ről, az £15.99.Crazyman33: az 576 vagy az MS Mo. tiltott le és törölte a kommenteket?
Davzone:
Én 3-4 játék kivételével mindent kintről vettem, mindjárt össze is írom hogy mit mennyiért (tudom hogy perverz vagyok, de imádok ilyeneket számolgatni ).[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz adalbert1 #13992 üzenetére
20 játéknál ~40k különbség jött (postaköltséggel együtt ofc). Itthon 4 üzlet kínálatát néztem, és ezek közül a legolcsóbb árat viszonyítottam a rendeléshez. A dolgot tovább árnyalja, hogy a játékok nagyobb részét még tavaly vettem, mikor is az itthoni áruk még magasabb volt, a Sega Megadrive Ultimate Collectiont sehol nem találtam, így ott a kint árral számoltam itthon is, ill. Oblivionból itthon nem volt Goty sehol, így ott ugye az alap kiadást néztem.
Ha beleszámolom hogy tavaly még rengeteg mindennek magasabb volt az ára, akkor simán kijönne 60-70k különbség is, ami játékonként átlagolva 3-3,5k (sajnos az akkori táblázatom elkallódott valahova ).Az külön röhej hogy a Fallout , NV pl. itthon a legolcsóbb helyen volt 11900, a game.co.uk-n meg 15,99+pk.
Bocs mindenkitől, de ez az egyik vesszőparipám...
-
Crazyman33
senior tag
válasz Davzone #13991 üzenetére
Köszi a linket.
De az első kérdésem költői volt és az 576-ra irányult.
Én is kintről szoktam rendelni, tudom mi a helyzet. Teljesen igazad van. Csak egyszerűen nem fogom fel és marhára dűhít.Azt is megírtam nekik, hogy ilyen árak mellett hogy növeljük a forgalmat kis hazánkban. Mert mindig mit néznek az eladási listákon?
És akkor még mi vagyunk a hibásak hogy kintről vásárolunk. Pffff.adalbert1!
Egyik sem.
Az Xbox 360 Magyarország. De ez már nem az első eset. Vannak printscreen-jeim amiket már sehol nem találsz. Már a múltkor szóltak hogy könyörtelenül törölni fogják a gyűlölködő kommenteket. De ki gyűlölködött? Nekem is van weblapom. Ha valaki jönne és a pofámba vágna valami negatív dolgot tuti nem törölném. Ha nem elgondolkoznék és vag észérvekkel válaszolnék vagy változtatnék.
Most utoljára ezen a Gold akción borult ki a bili többünknél. Ekkor linkeltem be nekik a Kinect Sport kütyüt ami kint a Game.co 8500, itthon 25ezer. Ezt ne fogjuk már a kormányra meg az adózásra bakker.
Csak ne lenne ekkora hájp az egész 576 körül, semmit nem szólnék.[ Szerkesztve ]
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Crazyman33 #13996 üzenetére
Most látom, hogy az én Fallout New Vegas árösszehasonlításomat (UK: 15 font, kb. 4500 HUF vs. HUN: 14k HUF) is törölték.
És mellé burkoltan bűnözőnek bélyegzik azokat, akik külföldről hozatják a cuccaikat (fekete piacra, illegális lemezekre utalva).
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Gombinyó
őstag
Nekem ma reggel jött meg a Fable 3 collectors, úgyhogy no para. Nagyon rendben van a csomag, ez az első ilyen gyűjtői kiadású játékom és attól félek nem is az utolsó, bár ha másból is ennyiért hozzá lehet jutni, akkor nem bánom.
-
discrate
aktív tag
Ingyenes live közeleg... Nyami
Kinek van kedve egy kis BF2-re?"Xbox LIVE Gold available at no additional cost from 09:00 21 April to 23:59 25 April."
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok!
Most néztem hogy elméletileg lehet Maestro kártyával is fizetni Zavvi-n, de nekem valamiért nem megy, odáig eljutok hogy jön az SMS, de azt irja sikertelen kártyás vásárlás. Próbált már valaki Maestro-val rendelni onnan?
Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest