- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
Aktív témák
-
taylorp
senior tag
9000 Ft-ért vesztegeti az MS a Gold tagságot. + 2 Arcade játékot is ad hozzá.
Nincs lóvém.Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
-
abteam2008
tag
Én úgy vettem észre, hogy ezek az akciók mindig csak azoknál látszódnak, akik új magyar reggel rendelkeznek, és nem migrált magyar accal. De lehet, hogy tévedek. Az enyém migrált, és nem volt olyan 200HUF/hó akció sem a dashboardon. Meg ez sincs, amiről most van szó.
Xbox Series X
-
K3NZO
senior tag
Valaki meg tudná mondani, hogy a DLC-ket hová menti illetve azokkal, hogyan lehet játszani? SW: Force Unleashed 2-höz töltöttem le az Endor dlc-t de nem tudom sehogyan sem elindítani. Nem találtam extra menüt stb. A játékot pedig már végigjátszottam egyeszer.
Ötletek?
"Per aspera ad astra"
-
Prof01
veterán
válasz abteam2008 #11212 üzenetére
Nekem 3 profilom van most. A migrált magyarnál is látszódik, ott 9000ft és az új UK (de már lejárt az 1 hó gold) silver profilnál is van ez az akció 24 font-ért.
Egyedül a Gold profilomnál nincs, ahol pár napja vettem 1 font-ért +1hó-t.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
tomgabor
senior tag
Mekkora szoba kell a Kinectnek és mekkora az szerkezet?
-
Djuree
félisten
válasz abteam2008 #11212 üzenetére
200huf/hó sztem ilyen sosem volt és nem is lesz
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Djuree #11225 üzenetére
Pedig van, nálam is látszik a menüben.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Djuree
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #11226 üzenetére
igen? az durva, veszek vagy 10 évnyit
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
veterán
válasz Djuree #11225 üzenetére
Feleségemnek most az van, de csak 1x lehet.
Megérte.Nálam viszont nincs 9000ft-ért gold, pedig megvenném rögtön.
Van egy külföldi acc-om, azon van 28 fontért, de az nem jó.
Mindjárt felhívom a Magyar MS-t.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz tomgabor #11233 üzenetére
Ez nagyon egyéni dolog, engem nem zavar. A 4 sarkába ha olyan a film, akkor látszik a bevilágítás, de én pl észre sem veszem, mert annyira nézem a filmet.
Teljes képnél nem látszik semmi. Tökéletesen megvagyok vele elégedve. Ha cserélem is, ugyanezt veszem, csak nagyobba.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz tomgabor #11235 üzenetére
Igen, bocs az kimaradt, ha alul felül van csík akkor látszik. A monitorom viszont nincs ilyen (benq 24HDBL). Előző TV-m is samu volt, azzal is tökéletesen megvoltam elégedve, ebbe meg nagyon tetszik a media player. Nem volt még olyan formátum amit ne játszott volna le. A srácaim használják az internet TV-t is, most is épp azt böngészik.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Djuree
félisten
van valami lista hogy melyik témák ingyenesek?
-
Tomics
addikt
válasz Silent77 #11236 üzenetére
Hát igen, a 6 ezres szériánál jobb médialejátszó egyik konkurens márkában sincs. Még az ótvar avikból is nézhetőt képminőséget varázsol.
Sőt, akinek nem szempont a LED-es háttérvilágítás és a vékony kivitel annak ez a legjobb választás, ez is lejátszik mindent ugyanúgyPH! addikt since 2004
-
Prof01
veterán
válasz Crazyman33 #11240 üzenetére
Ez ingyenes? Market-en nem találom.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
MajaG
senior tag
Van itt valaki erste-s, s tud esetleg fizetni vele?
Se az erstes visa electronomat, se az internet kártyát nem tudom beregelni a livehoz, pedig 9e-rt nekem kéne a gold. -
SFONarayan
tag
MajaG: Nekem web kártyám van beállítva, és semmi gond. Virtuális Mastercard, bár OTP állította ki. De web kártya. Ezzel vettem meg az Assassin's Creed-et. Amúgy a 9000Ft-os goldot én sem találtam, csak a 15000-s ajánlatot.
Silent77: Az, ahol lehet választani a Standard és a Family ajánlatok között? Mert nekem Standard beállítások vannak jelenleg, és nem találtam a 9000Ft-ot. Most dolgozok, de lehet, h érdekelne engem is, bár arany vagyok jelenleg. de gondolom, ha vásárolnék, az hozzáadódna a jelenlegi időmhöz...
[ Szerkesztve ]
XBOX Live gamertag: sfonarayan
-
DonMedve
addikt
válasz SFONarayan #11247 üzenetére
De valszeg mivel Goldod van ezért nem látod!Vagy a franc sem tudja,hogy megy ez!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
veterán
válasz SFONarayan #11247 üzenetére
Igen ott. Átállítottam, és rögtön megjelent.
Feleségemnél még írja a 200ft-os goldot, kíváncsi leszek ha lejár lehet e még, bár kétlem.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
SFONarayan
tag
Aktív témák
Hirdetés
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest