Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -conrad-

    addikt

    válasz Walter_White #73063 üzenetére

    Hát ezt én azért másképpen látom. Én anno elég sok időt toltam bele wow-ba, serverfirsteket toltunk egy hc klánban stb, azt 2013-ban kiafkoltam. (ezt csak azért írom, mert tapasztalatom az van, dps/healer/tank karakterekkel is) Most, hogy visszatértem DH-val kezdtem el megnézni mi újság van, casualkodok esténként meg hétvégén.
    A tankolás jött be a DH-val, de egyáltalán nem problémás, egyszer sem haltam el vele még a classom miatt.
    A geaream most sem jó, 855 ilvl-em van mindkét specre, de nem is értem az ilyen 880+-os karazhan grp.okat. Simán letankoltam 850es gearben az egészet úgy, hogy meg sem néztem mi van, csak felraktam a DBM-et azt jónapot, 1 wipe volt rajta, talán az utolsó bosson.
    Tegnap megint letoltam, szintén 1 wipe volt, curatoron lol, mert bénáztak a rangedek és telefosták a termet.
    Ezt mindegyiket pug csapattal, nem haverokkal akik jól geareltek.
    Ugyanígy tolok mythiceket is, nagyon nincs időm rá de pl. mythic +5 simán megy 3 ládára, és pullolok ezerrel ha kell, nem érzem hátrányát a dolognak. (persze ésszel, tudom mikor mit kell tolni meg mikor engedhetem meg magamnak, hogy előremenjek)
    Van olyan boss, (pl. EoA kukac) amit konkrétan heal nélkül tudok tartani, amíg a többieket healeli, vagy amikor pl. a healer meghalt a 2. submergekor akkor is simán lement a +5 úgy, hogy elég volt a selfheal.
    Gearben nem a critet meg a masteryt erőltetem, hanem agi > versatility > haste > mastery > crit. (tudom, hogy az icy veins mastery-t meg critet javasol dungeonokra :) )
    (bár igazából pont most kezdtem intenzíven tojni rá, inkább csináltam egy "legnagyobb ilvl" geart mert úgyis azt nézik folyton, azt jólvan, ezzel sincs semmi gondom)

    Warrior tankom is van, de nekem sokkal jobban bejön ez a mobilisebb DH. Pont emiatt lehet sokkal de sokkal több cuccot kikerülni vele mint másik tankokkal, ilyen mythicekben simán kihealel egy disc priest is úgy, hogy értelmes dmg-t tud tolni mellette.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák