- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
MedweSajt
tag
válasz Tyler Durden #72749 üzenetére
Ha másik szerveren vagy állítsd át oda.
-
Lirion
addikt
válasz Viktor77 #72752 üzenetére
Ez a boss kiváló példa arra, hogy nem a boss a nehéz, hanem a játékosok bénák. 3 baromi egyszerű fázisa van, semmi olyan mechanika, ami tényleg nehéz lenne, de a chaotic shadow lejártakor jelentkező orbokba mindenki folyton belehal, képtelenek erre felkészülni a játékosok.
-
Mukucs
senior tag
Srácok! Honnan a leg olcsóbb a Legion!?
Ki honnan vette?
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Lirion #72754 üzenetére
Nem a chaotic shadows kezelése, kikerülése a gond, hanem a disintegrate, és az is csak healerként, mivel "csak" healerre tolja. Persze biztos van olyan healer, akit nem zavar, hogy nincs ideje castolgatni.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
addikt
-
kovsol
titán
válasz Tyler Durden #72757 üzenetére
Szerintem jól jártál ezzel az üzlettel. Én nem vennék ilyen drágán itemet hiába 860-as.
May the Force be with you!
-
k.kristof
őstag
válasz Lirion #72753 üzenetére
A The Undermine Journal viszont tudja listázni a különböző itemleveleket is, feltéve hogy járt már olyan AH-ban.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Lirion #72754 üzenetére
Én csak arra lennék kíváncsi, hogyha ez a boss neked baromi egyszerű, akkor pl: patchwerk mi volt?
DPS + orbos kifutás + fújás már egy összetettebb dolog, amire figyelni kell, mindehhez viszonylag kis területen való mozgás párosul. Persze baromi jól hangzik és nagyon májer, hogy ez is faék egyszerű (ennyi erővel én is leírhatnám, hogy egy 3 napja 110-es Monkkal healeltem végig Kara-t különösebb gond nélkül, de szerintem senkit nem érdekel és csak e-penis pörgetés lenne, plusz nem is releváns), de attól még a mai wow-os mércével nézve ez bőven átlag feletti nehézségű. Na nem mintha olyan sok új dolgot találtak volna ki az elmúlt x évben ilyen téren.
Tigerclaw: A monknál külön poén, ha elnyomnád az egyik ultiját, az ugyanis gyakorlatilag egy mass dispel. Azzal lehet wasdoltatni a kollégákat. Paladinnal még nem voltam Kara-ban, de biztos többet szívnék vele, mint a Monkkal vagy duduval.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Lokids
addikt
Megint csak wipe a last bosson.
Nem bírok healelni. A Cuccok megvannak hozzá, itt én vagyok a probléma.Képtelen vagyok egyszerre ennyi gombot nyomni.Nem tudom, hogy mások hogyan csinálják.
Folyamatosan pakolni az efflorescent a team alá, mert mozogni kell, rátenni a csapatra 2x a rejuvot, eltolni a wild growthot a csapathealnek. Usolni az artifact fegyvert a megfelelő időben, ezzel együtt a flourisht is megfelelően. Életben tartani a tankot ha regrowthal, fenttartani rajta a Lifebloomot. Aki éppen haldoklik azt swiftmendel gyorsan visszarántani... És még figyeljek arra is, hogy a 3 target közül kit kell dispellezni, mert ha rosszat, akkor wipe. A tankot ha sokat kap iron barkal is felvértezni... És ez még nem minden spell.
Ez sok.Bal kézzel kényelmesen el lehet érni a 0-5-ig tartó billenytűket. A többire már egérrel kell kikattintani, ami nagyon lassúvá teszi az egészet. Ha valaki kap valamit, észre kell vennem. Ki kell jelölnöm, utána egérrel rá kell nyomnom a dispellre (ez nem fért már ki a szám billekre). Ez lassú 2-3 seces lemaradásban vagyok mindig.
Nem tudom mások hogyan csinálják.
[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Pocak89
senior tag
válasz Lokids #72763 üzenetére
Én grid+clique-t használok. Nem kell targetolnom ahhoz, hogy healeljek és billentyűkre vannak bindelve a spellek. Mondjuk az alapok azok elférnek az 1-5 billentyűn a többi meg környező számokon / billentyű kombón. Ezt úgy általánosságban írtam, hogy én így healelek nemtom most konkrétan melyik bossról van szó.
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
kovsol
titán
Én dispellre addont használok, így elég csak oda rányomni, nem kell targetelni, meg spellt kattintani.
Gyorsbillt tudsz állítani olyant, hogy mondjuk alt+0 alt+1 stb q,e,r gombok és akkor közel vannak kézhez. Magára az egér extra gombjaira is lehet rakni. Nekem van oldalt plusz két gomb, így arra raktam be a swiftmend és a lifebloomot.
Csinálhatsz esetleg makrót is ha vannak kombók amit el szoktál nyomni mindig egymás után, akkor egy gombot kell csak nyomkodni. Pl az artifact fegyó és Flourish együtt hatékony használva akkor akár egy gombra is rakhatod őket és gyorsan leütöd kétszer és eltolja egymás után őket.
Mouse over makrót is csinálhatsz. [link][ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Attól, hogy a csapat elfekszik még nem biztos, hogy nálad van a hiba. Egy jó healer egy ideig tudja kompenzálni a DPS-ek wasd hiányát, de nem a végtelenségig. Ha folyamatosan 2-3 ember bekapja a gömböket, akkor nem csoda, hogy a végére elfogy a csapat.
Mukucs: Passz, Arénára nincsen időm, BG-re hébe-hóba benézek, de soloban healerként ritkán találok értelmes DPS-eket, akikkel lehetne együtt dolgozni, így messzemenő következtetést nem tudok levonni.
Vikthor: Azt elhiszem, hogy azzal nem volt gondod, én a heal oldalról beszélek. Paladinnak viszonylag kevés instant/hot-ja van, és a grp healje. Folyamatosan mozogva healelni elég szenvedős vele.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
addikt
válasz kovsol #72758 üzenetére
Én is úgy érzem (: Aki megvette visszatette 300k fölé, de annyiért körbe se szagolták nálam. Mikor hírdettem trade channelen, már 100k-nál ki voltak akadva az emberek.. Kicsit megszaladtam így pénzügyileg, vettem is 60k-ért egy sky golemet ahból, jó lesz a herba mellé (: 200k így is maradt, ami szerintem több, mint elég, nem nagyon szórom a goldot. /meg nem vagyok ah bűvész sem/
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Csapoati
nagyúr
válasz Tyler Durden #72770 üzenetére
Na a Sky Golem ára is jól felment. A Legion prepatch alatt 29-ért vettem, most meg nálunk is 60+ ezer.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
addikt
-
Mukucs
senior tag
Srácok! Ha az egyik karakteremmel csinálok egy engis szemüvegek, akkor egy másik karakterrel is be tudom mogolni azt, akinek semmi szakmája/pill ?
-
kovsol
titán
válasz Csapoati #72771 üzenetére
Én két napja néztem és 79e volt Aratoron. Ez alapján 80e alatt már jónak számít.
Kár, hogy bányászni nem lehet vele. Egyébként ha megveszem egyszer akkor tudom használni minden karakterrel? Leírás alapján Account-wide, szóval akkor igen.[ Szerkesztve ]
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz Mukucs #72778 üzenetére
Ez a profession transmog érdekes dolog. DK-mmal legyártottam (BS questhez) a teljes Leystone setet, ami elég Warrioros kinézetű. Gondoltam hogy akkor átlogolok Warriorra ás rátansmogolom, hát nem, annak a "katalógusában" valamiért nincs benne... (A DK-n meg megvan, azóta is)
Szóval... ¯\_(ツ)_/¯
There is no war. Only the harvest.
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Aki használ bartender-t, biztos tud segíteni. Hol kell beállítani, hogy ha beszállok valamilyen ágyúba, vagy felülök madárra, akkor a kiadott + action barokra tudjak billentyű parabncsot tenni? Elég érdekes így klikkelgetni az adott képességekre.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Lokids
addikt
válasz parandroid #72772 üzenetére
Nem. alap wow UI van csak. Abban annyit csináltam, hogy a sima partyra is ráraktam a raid-os beállítást.
-
CanibelZ
aktív tag
válasz Lokids #72782 üzenetére
Rshamannal tolom, nekem a legjobban a blizz raid frame+mouseover macro kombináció jött be a legjobban. Van egy addon, amivel lehet kicsit javítani rajta, talán Taid Frame Indicators a neve. Ezzel be tudod állítani, hogy pl az adott társakon mutassa a debuffokat, vagy csak azokat, amelyeket dispellezni tudod.
Még kara utolsó bossra reagálva, első nap amikor kijött leütöttük első próbálkozásra két haverral meg két randommal. Ha van annyi eszük, hogy kerülgetnek, akkor nem sokat kell healelni egész fight alatt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Alt+q/e/f/w/a/d stb. Shift+q/e/f/w/a/d stb. ugyanez bealltiva egerhez pl. Alt eger oldalso gomb1 utana oldalso gomb 2, kozepso szinten es Shiftel is + Ctrl/tab beallitasok ugyanigy.
Igazabol nekem a gondom, hogy egyre kevesebb gombot kell hasznalni a jatekban. DH/DK eleve kuka ez miatt is, Demo lock szinten pedig jo ez a Summoner stilus, Assa rugo vicc Outlaw-hoz kepest, Druid es Monk igazabol ahol meg megtalaltam a zongorista kiosztasi lehetoseget -
Lokids
addikt
válasz CanibelZ #72784 üzenetére
Amúgy tényleg nem bonyolult boss. De valamiért Stage 3 állandóan wipe.
Az, hogy benéz valaki egy labdát, leesik a hajóról, előfordul mindenkivel.
Én is megcsinálom, hogy saját magamról dispellezem, majd utolérem a gömböt és belehalokDe a stage 3-at akkor sem tudtam kihealelni.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz CactuS #72761 üzenetére
Én is monkkal healelek és ez az egyetlen boss, aminél teljesen máshogy kell healelnem, mert itt ha sebződik valaki, akkor csak kvázi a legnagyobb heallel lehet valamennyire helyre tenni, ráadásul olyan limitált az időablakban tudok csak healelni, hogy abban nem mehet a szokásos mist + vivify. Szinte csak envelopinget tolok és a thunder focus tea-t se a mistekre használom, hanem a vészhelyzeti instant dupla envelopingekre.
Teljesen más a tempója és a jellege a sebzéseknek. Nincs olyan állandó nagypályás letámadás, mint Moroes-nál, hanem 10 másodpercig semmi, max a tank, aztán egyszerre bombardment, shadow, disintegrate. Ekkor ugye lehet hogy van egy erős dot a tankon, meg a 1-2 erős dot a többieken a shadow miatt, de nem healelhetek, mert keresem a tiszta helyet a bombardmentek között, ami beborítja a hajó 90%-át, elugrok a shadow orbok elől, már azonnal healelnék is, erre disintegrate...100%-ban csak rám tolja, senki másra.
Ha csak félig lök le, és szaladnék vissza, akkor kapok egy 500k/sec -es dotot...ami amúgy nincs a hajón.
Próbáltam a folyosóhoz állni, hogy legalább ne lökjön le, de a tornyok ha nincs szerencséd leveszik a disintegrate után megmaradt HP-t instant.
Annyi biztos hogy én arra a bossra nem fogok menni többet healerként, amíg ilyen marad...
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
-
Lokids
addikt
Most szembesültem vele, hogy az inscript fejlesztéshez 300 darkmoon ticket kell.
Nos mire lett 7 darab már a pokolba kívántam az egészet.
Ezt miért kellett? Agyfaszt kapok ettől. Lassú mint állat és Kínzás. Teljesen tönkreteszi a játékélménytIf you chase two rabbits you will lose them both.
-
csecso22
tag
Sziasztok
Játszik itt valaki Telenor Hipernet Home L mobilinternettel?
Első sorban arra lennék kíváncsi,hogy milyen pingje van?
Meg arra hogy a játék 1 hónap alatt mennyi netet fogyaszt?Előre is köszönöm.
"Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot"
-
samfishR
senior tag
mitől lehet az, hogy játék közben bármikor megfagyhat a kép, de mögötte a játék maga fut? tudok spelleket használni, hangot is hallok, csak a kép nem mozog. alt+tab ki és vissza egyből megoldja.
-addonok nélkül is csinálja
-akkor is csinálja, ha minden default-ra van állítva
-újraraktam a wow-ot, "szűz" játékkal is csinálja
-nvidia drivert is újraraktam (minden egyéb kacat experience program nélkül, csak egy driver van fent, előtte mindent driver sweeperrel (DDU) töröltem) -
Demizson92
aktív tag
Sziasztok!
Druid class hallban nincs Champion Armamentses "npc"? Magemmel van , duduval is megcsinaltam mindent mar de semmi
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
samfishR
senior tag
válasz kovsol #72797 üzenetére
igen, ki tudok alt+tabolni minden gond nélkül, és ha egyből visszaváltok WOW-ra, ismét mozog a kép rendesen. egyik játéknál sem volt még ilyen ez előtt..
@lakisoft: a profilomban részletezve van a konfigom
(#72800) kovsol: igen, addonok nélkül is csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Demizson92 #72798 üzenetére
Nekem is druidám van, de én se találkoztam még vele.
(#72799) samfishR addonokat ha kikapcsolod akkor is produkálja?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest