- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Ereshkigal #73054 üzenetére
Mindenféleképp ugrál, de bizonyos szintig kontrollálható. Plusz a DH tank része is sokkal inkább arról szól, hogy mozogj vele mint a többi tank.
-
Mukucs
senior tag
Srácok! WoW.-hoz AMD vagy Intel cpu ajánlatosabb?
Köszi!
-
törölt tag
Legendary itemek upgradelőtek 910-re, csak töröljétek a cache mappát!
-
Roland861010
addikt
Valakit nem érdekel 300k gold Ragna horda oldalon?
-
samfishR
senior tag
válasz Roland861010 #73060 üzenetére
hogyne érdekelne
-
Walter_White
senior tag
válasz adrian360 #73043 üzenetére
Teljesen megértem, hogy utálod őket healelni, mondom úgy hogy DH a mainem, van Tank Gearje is (Mastery+ Crit az alapja) 40-50 millió HP-s Rare vagy Eliteken szoktam gyakorolni-solozni. akik nem tartják fenn a Demonik Spike-t, illetve nem osztják be a Soul Fragmenteket, és nincs meg a megfelelő Crit + Mastery mennyiség, na azoknak nagyon ugrál a HP-ja... Gear igényes nagyon. És fontos a kommunikáció DH tanknál. És persze a megfelelő mennyiségü mob húzása. Egy Mythic +-t viszont már nemigen bíznék DH tankra hacsak nem valami agyon Gearelt karakter.
[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
válasz Roland861010 #73060 üzenetére
Ez szerintem mindenkit érdekel, aki ott játszik.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Walter_White #73063 üzenetére
DH tankunk van EN HC-ben, igazából nem rajta múlik, ha wipeolunk. A healerek se szoktak panaszkodni rá, pedig csak 850 körül jár.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz adrian360 #73043 üzenetére
Szerintem abba az is belejátszik, hogy mivel újdonság a DH, tankként is sok az újonc. Jó részük azt sem tudja, hogy a healernek nem végtelen a manája és nem tud 100 yardot healelni. Ugrál előre, és huzza be a packokat sorba. Aki komolyan játszik DH tankot annak kevésbé ugrálós a HP-je.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
gpvd
csendes tag
Hello. Valaki megtudná mondani hogy melyik szerveren van a legtöbb magyar?
kuss a pofádnak!!!!!!!!
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Roland861010 #73068 üzenetére
Minőségi ajánlat az Alapelvekből:
11. Szigorúan tilos a következő termékek, szolgáltatások hirdetése:
10. Számítógépes játékok accountja (hozzáférés, regisztráció, felhasználói fiók) és az azokhoz kapcsolódó játékok, melyek nem használhatóak a fiók nélkül (bővebben), illetve (tipikusan az ún. MMORPG) játékokban használatos virtuális tárgyak (karakter, pénz, egyéb).[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Iginotus
addikt
Ha nem veszem meg a Legion kieget akkor is tudok játszani a Régiekkel? Tehát csak 100 as szintig és DH-m nem lehet ugye?
Plug and Pray... :)
-
Lirion
addikt
válasz Roland861010 #73072 üzenetére
Amennyiben in game tárgyra szeretnéd cserélni az in game aranyadat, akkor nem sértesz szabályzatot, miután az teljesen legális játékon belüli kereskedést valósít meg.
-
pckownz
őstag
Van itt olyan holy pala aki mythic szinten raidel?
Fokent egy olyanra lennek kivancsi, aki a Crit > Mastery helyett a Mastery > Haste kombot fejleszti -
lakisoft
veterán
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz pckownz #73076 üzenetére
Crit > Versa >Mastery-t szoktak ajánlani. Versatility-t azért hozzák előrébb a Masterynél, mert bizonyos helyzetekben (amikor szétszóródik a raid) a Masteryből jövő heal elenyésző lesz. Haste-et nem tudom, hogy miért akarsz stackelni. Igaz, hogy nő a HPS, viszont nagyon gyorsan elégeted a manádat, nem fogod bírni a hosszabb fight-okat. Hot-od nincsen, hogy a tick-ek profitáljanak belőle.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
lakisoft
veterán
Mikorra várható a 7.1.5 és a 7.2 patch?
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
ldave
félisten
Hú srácok, nem tudom tegnap mi volt, de rámkacsintott a szerencse, kiesett az első legendary-m és mellé bonus roll-ból egy 895-re procolt cucc is.
A Slime draws near! Command?
-
pckownz
őstag
válasz CactuS #73078 üzenetére
Lattam egy eleg imba logot, ahol a Pala Mastery > Haste alapjan volt buildelve, es aktivan hasznalta a sacrifice + light of the martyr combokat.
Nem akarom elhinni, hogy a pala "ennyi", hogy kidobom a beacont, vagy esetleg dupla beacont es beallok melee-be tankot simogatni. Kell hogy itt legyen valami nem szokvanyos megoldas
Hiaba tolok ki 300k + hps-t, 877-880 ilvl-ben, logok alapjan atlagban 20-40% performanszom van...
(Mielott valaki jonne a duduk 500k-s hps-evel, 1 hotom van, es main target a 2 tank szamomra, a raid heal a tobbiek feladata nalunk) -
Cathfaern
nagyúr
válasz pckownz #73082 üzenetére
Healernél nem nagyon célszerű logokat nézni. Olyan raidekben lesznek top healerek, akik valamilyen speciális stratégiával ölik a bosst, pl. kevesebb healerrel, vagy valami mechanizmust skippelnek, hogy növelni lehessen a DPS-t, stb. Ha te csak "simán" megolod a bosst, úgy hogy a többi healer is kompetens, akkor sose leszel a top logok közelébe. De ez normális, nem benned van a hiba.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
kuLi_
tag
válasz pckownz #73082 üzenetére
Nálunk is critre gyúr a holy palánk, a logokat pedig healer-szemszögből nem annyira érdemes véresen komolyan venni, mert ahogy azt felettem kifejtették már, erősen tax/setup/guild/farmboss függő.
Ez itt a reklám helye.
-
ldave
félisten
Hol nézegettek ilyen logokat? Pl ha meg akarom nézni, hogy egy sub rugó milyen single target dps-t tol, akkor merre találom ezt?
A Slime draws near! Command?
-
k.kristof
őstag
válasz Cathfaern #73088 üzenetére
Mostanában a Warcraft Logsot használják legtöbben szerintem,
-
pckownz
őstag
Hasonloan allok en is (37% crit unbuffed, 30% mastery), holy shock 90% kornyeket criteli, de kozel sem tudok ilyan perf szazalekokat hozni, mint a Tietek...
[link] HC-ban meg sikerul merheto teljesitmenyt hozni, de Mythic egyszeruen gyufa. Nalatok raidet is healel, vagy szinten tank focuson van?
(Mondjuk nem is a tankjaink miatt wipe-olunk, hanem a dps-ek kiesese miatt, neha ugy erzem, hogy "pazarlas" ennyire tartanom a tankfocust, hogy szinte le se veszem a kurzort roluk es a self cd-jeik is az arcomban vannak) -
kuLi_
tag
válasz pckownz #73090 üzenetére
Totál változó, hogy ki mit healel, ez is teljesen fight-függő. Gyakorlatilag próbálják egymás között a lehető legeffektívebben felosztani a dolgokat, a tank-heal pedig egyáltalán nem olyan már, mint anno volt, hogy dedikált embert rá kell állítani, aki le sem fordulhatott róla.
Este 20:00 után általában elérhető (hacsak épp nem raidelgetünk), szerintem nyugodtan írj rá, te jobban meg tudod fogalmazni a kérdéseidet, mint én, aki csak áll a tűzben és dpsel. : )
[ Szerkesztve ]
Ez itt a reklám helye.
-
Shamy
tag
válasz Cathfaern #73085 üzenetére
Ezt meg tudom erősíteni.
Anno DS raiden Hagara Hc-n toltam 40k csúcs hps-t. Pedig a top heal 15-18k volt.
2 healel mentünk, hogy legyen dps, és 5 ember beállt középre a gyűrűs fázison. Kemény volt, de pala ott le tudta hozni, ...kb semmi más nem tudta azt a közép dmg-t kihealelni.
Talán még videom is van róla....
Megvan: https://www.youtube.com/watch?v=pWmXXw3RilwAnnyi, hogy a mostani mytic akkor még a heroic volt.
Ezzel a heallel World top40-ben voltam anno.
Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....
-
kuLi_
tag
válasz Viktor77 #73095 üzenetére
Nem haste-re gyúr.
Konkrétan ezek estek neki, ezek a legjobb opciói jelenleg. Crit > Vers > Mastery > Haste lenne az ideális saját bevallása szerint, csak personal loottal menetelünk a kezdetek óta, M+ instákba pedig nem jár annyit, mint a többiek. "Nehezebb bossokra" beteszi a kék (!) 825-ös Amalgam's Seventh Spinet.
Ez itt a reklám helye.
-
JohnnyChase
újonc
Sziasztok!
Megvettem ma a játékot,de amint belépek az accountomba felajánlja hogy vegyem meg a játékot vagy játszak trial-osan.
Hogy tudom aktiválni az accountot?vagy autómatán aktiválódik??
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest