- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Végre ma sikerült nyerni AV-n el se hiszem 13.-szorra. Most megint megjött a kedvem a gémhez már vagy 4 napja csak ezzel szórakoztam semmi questelés.
-
Wolverine
félisten
válasz LucifeI2 #4149 üzenetére
Expeditionnel megvan a revered a stormcrow chainnek hála, de nem mernék heroicba menni Ydrivel; Steamvaultban pl. egyszer sem jártam még. A többi esetben nincs kulcsom (honored vagyok mindenhol questelésből), de mivel nem jártam az instákban (egy Mana Tombs, amire nem is emlékszem már, egy Old Hillsbrad, ahol wipe nélkül végigmentünk, pedig én tankoltam - és ennyi a befejezett instáim száma Zangarmarsh után, normalba mindig akkor mennek emberek, amikor altozom vagy rohadtul nem akarok instázni; viszont normal nélkül nem vagyok hajlandó heroicba menni, mert ott megtanulni egy instát nekem vérciki lenne...)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
válasz LucifeI2 #4153 üzenetére
Nekem spec. kéne mennem, hogy elfogyjanak a questjeim (meg néhány reward is kellene még...), arról nem is beszélve, hogy Anzut csak heroic módban lehet megölni a turbóvarjúhoz. (az más kérdés, hogy ettől még utálom, és nem szívesen megyek...)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
sasa311
veterán
Nem tökmind1, hogy ki mehet be heroicba és ki nem?
Aki dalai warláma az úgyis bewipeol a második pakkon. Aki meg picit is tud játszani, annak meg megspóroltak alt szinten 12.000 rep szenvedéses farmolást.
De amilyen szinten lenerfeltek minden heroicot sima Qrevard kék gearbe üthető 90%uk..Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Wolverine
félisten
válasz steveetm #4156 üzenetére
Legutóbb másfél hónapja mentem instába, Crypts volt, az első szobán nem jutottunk túl, mert rendszeresen tankként MC-t kaptam és kiirtottam a partyt; legalább 2 ember nem értette meg, ha levernek 50% alá, akkor elmúlik a MC. Nagyjából egyetértek azzal, hogy normálba ha pug partyt raksz össze, akkor valsz. sötét idióta lesz legalább egy ember - ennek ellenére nem szívesen mennék olyan heroicba, ahol nem voltam normál fokozaton sem. (a fent említett Crypts óta insta-invite-okra tömören "no" választ adok, ha a talentemet firtatják, akkor a válaszom "Fishing")
-
nak0n
aktív tag
Segítséget kérnék. Kis klánunk most indulna majd Hydrossra, csak több helyről többféle információt kaptunk arról, hogy a tankoknak mennyi resistet kell magukra szedni. Wowwiki szerint buffolva kell 320 körül, mások szerint 400 fölötti res kell. A másik kérdés, hogy van-e melee támadása, vagy nincs, és akkor elég, ha clothos reses cuccok is vannak a tankon.
Köszi előre is. -
sasa311
veterán
365 a resistance, ami kell a tanknak. 70 a nature / frost aura- A dr00d buff nem adódik hozzá. Tehát unbuffed kell 295 resist a tankoknak. Ha nincs meg lehet használni a +25 (?) all resist + 15 all stats flaskot (ez amúgy off / add tankokra nagyon jó!)
A melee támadása 100%-ban frost / nature neki is és az addoknak is, tehát egy gramm fizikal dmg nincs a fight során, a cloth is megfelel, de azért MT-nek erősen javallott lekraftolni a cenarion / karazhan resist geart. OT-kre mehet minden, cloth, leather, mail.[ Szerkesztve ]
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
sasa311
veterán
válasz sasa311 #4164 üzenetére
ja és amit kifelejtettem:
Hydross támadásai - hiába magic dmg - dodgeolható és parryzható, viszont nem blokkolhatóak és nem tud crushingot ütni. Úgyhogy Shieldblockot nem kell a tanknak használni egyáltalán!Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
SzlobiG
félisten
100%-os mount mennyibe fáj?
-
sasa311
veterán
válasz MCGaiwer #4169 üzenetére
Mert ha megvan a def cap-ed, akkor már alapból nem kaphatsz critet, kivéve ha bugzik a gém.
Itt a magyarázata:Because all NPCs have a 5% crit rate against targets of the same level, a level 60 player needs 425 defense to become crit-immune against a level 60 NPC, a level 70 player needs 475 defense against a level 70 mob, and 490 defense against level 73 mobs. (ezek ugye a ???-es bossok)
So, for a level 60 player with 300 defense against a level 60 mob (level*5 = 300 weapon skill), the mob has a 5% chance to critically hit the player. At 325 defense, the crit chance becomes 5 - 25*0.04 = 4% and so on. Although this behaviour suggests you should become immune to critical hits from level 61 opponents at 430 defense, 62 at 435, and 63 at 440, the interesting part is that it appears that you will still take the very, very rare critical hit no matter how high your defense skill is.
Ez valószínűleg meg "working as intended" by blizz support ^^
Tehát ha megvan a 490+ defed akkor a crit leesik a mob hit táblájáról (elviekben, lsd feljebb). Csak a normal hit és a crusihing marad rajta.
A dodge, parry, miss értelem szerűen nem lehet egyik sem.
A blockolt ütés csak normal lehet.
És a bibi akkor van, ha nincs sb fenn (vagy alapból nem blokkolsz) mert akkor száll a crushing befele kegyetlenül.[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
-
neduddgi
aktív tag
Jaja. Nekem lvl 63 warriorom van nem éppen 70, de azért nem kevés. Szerintem is egy warrior nem kell hogy protos legyen; tankolni azért mindíg jó lesz. Igazából nem tudom, hogy a nagy 70-es instákban mi lesz a helyzet, de szerintem protosként szinte képtelenség questelni, farmolni, inkább legyen a warri 1 szintell magasabb ugyanabban az instában, és felejtős a prot talent...
[ Szerkesztve ]
1. A Pénz nem boldogít, csak amit veszel rajta; 2. A Pénz nem boldogít, csak ha van belőle elég; 3. A pénz nem boldogít, a hiánya pedig pláne nem.
-
Ptech
addikt
válasz neduddgi #4174 üzenetére
25 fősekben, de már karában is tank = prot vagy gkick. 5 fősben (most már heroicban is Arms/Fury is elmegy, főleg ha van a partyban mindenkinek legalább egy fél agya.)
MTnkt pl nem is szokott respecelni, mert azt mondja hogy Furyvel nem tetszik neki a farmolás, na mindegy, ez az ő gondja, és van egy shield block szettje, azzal szokott farmolni. -
whitezo88
nagyúr
hm feloszlott a Misery BSen? hogyhogy?
-
LucifeI2
őstag
Creature AI has been changed to no longer prioritize attacking unfeared targets over feared targets.
Sokat sírtak, probléma megoldva. Most már bárki tud fearelős mobot tankolni, még az a warrior is aki nem tud stance dancelni.
-
-
sasa311
veterán
Fathom lord és Tidewalker 1 hitted ma este, Vashj néni jövünk :-)
-
nagyúr
Sziasztok!
Kinek van közületek retri paladinja? Milyen leosztást használtok a talent ágakon? Milyen buildel lehet a legtöbb dps-t kihozni?
Üdv,
Vikthor~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
MCGaiwer
addikt
ez kamu. 13slottal számolva, mindegyikre 50blovkvaluet nézve (ez már alapból kizárt mert bts gearen nincs 50value de mind1) 650, valamint 150 a shieldre szal 800. ezt hozzáadod az alaphoz max 2500as crit jön ki, hacsak nem vmi nyomi enrage/deathwishes talentet használ. és még egy kicsit túloztam is a számolással, valamint nem kalkuláltam bele a mobok 6000+os armorját.
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
Wolverine
félisten
válasz Vikthor #4185 üzenetére
Mondj egy szintet, ahhoz talán tudunk javaslatot adni. Lvl70-en viszont a retripalák száma minimális, mert nincs dps-e; a legtöbben healelnek, és van néhány tank.
-
nagyúr
válasz Wolverine #4189 üzenetére
Szia!
Igen lvl 70es és nem tudom akkor hogy mi számít jó dpsnek. Van egy lvl 70es magem is (2 epic) és azzal tudok kb 3800-4000-et kitolni míg a retri palámmal (8 epic) 4300-4500 a krit. Ezek kb minden 2-3 alkalommal bejönnek. Hogy érted hogy nincs dpse retri paláknak? Miért hívnak akkor engem heroic instázni?
Üdv,
Vikthor~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
-
anulu
félisten
válasz Vikthor #4194 üzenetére
maradjunk annyiban, hogy te vagy a kivetel, ami erositi a szabalyt
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
sasa311
veterán
válasz Vikthor #4194 üzenetére
Hol kritel már egy retripala 4500at? Minden második karácsonykor egy felsunderezett warlockba...
Meg a mage 3 secenként lő egy fireballt, nem 10 secenként egy crusader strikeot és nem is húz 2 crit után aggrót.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Viktor77
titán
válasz sasa311 #4198 üzenetére
Hát, én holyként, retri gearben ütök 1500 feletti fehér critet, erre jön az alap 300 körüli holy sebzés (a judgementelt mobra), ez már 1800. Ehhez add hozzá a retri talentet, a SoC-ot, esetleg a 30% sebzésnövelőt, egy-két proccot (pl. Hourglass... vagy a Skyguardos trinket). Nem elképzelhetetlen a 4.5k egyáltalán. És rajtam nincs ennyi epic (armory-t most ne nézz, tegnap kiesett Maulgarból a mace, szal most flexgearben vagyok, amúgy Deep Thunder-em van).
Csinálni kell. Kész. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest