- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Apple notebookok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz LucifeI2 #3395 üzenetére
Félre teccik érteni, ha megnézem valakinek az aréna adatlapját (általában azt megszoktam) és 2,1K+ ratingen vannak, azzal foglalkozok.
De most épp alt+taboltam, itt áll előttem nyálelf warrior lolherald + 4 merciless, mindez 1597es ratingű arena csapattal.. na az ilyenen átnézek illetve átnéznék, ha nem zavarna borzasztóan...Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
cocki
tag
válasz LucifeI2 #3398 üzenetére
Hát igen ha az ember haladni akar akkor neki kell menni azoknak is akik látszóladg verhetetlenek de ha volt és van kitartás akkor mehozhatja a gyümölcsét.
a magas ratoinget nem imerem mert emlékeim szeinr max 177 00 ratinges 5v5 ös csapatokkkal sorsolt össze a gép annó.
a farmolásról és a bg-ről meg annyit hogy ugye mennyi ideje van az embernek bgzni nomeg kedve. Leginkább attól ment el a kedvem a mindentől mivel ugye blizz kijelentette se nem duel se nem 1v1 játék a wow oké megértem de akkor lehetőségkehez mérten mindekire vonatkozzon. Mindig is szerettem voln ugy játszani hogy inkább 1v1 komfrontációba kerüljek bg ben de ez ritkán jönn össze és köszönhetően mivel sámánnal és még enhacementessel játszottam megtapasztaltam a world of ccraft gyönyöreit ád kettő ami rátett a lapátra. Mert ha ugy igazán bemelegetdtek a dolgok nem kimondottan a wasd vagy netalán egyéb macro trükkök döntöttek hanem vagy a cc vagy a burst no mindegy.
Ennek tetjébe még a klánom is felbomlott köszönhetően egy két ember furkálódásának és itt volt a vége fuss el véle befejeztem a játékot. 60-on jó volt sámánnak lenni nem voltam raid kompatibikis de nem kellet 1v1 ben félnem hacsak nagyon nem basztam el a dolgokat, vagy ügyesebb volt az ellenfél, namost ezt nem igazán vettem észre.Halál a hamis császárra,az épelméjűség a gyengék útja, te is hallod a hangokat, szólítanak
-
Wolverine
félisten
De van, Fizzwidget's Disenchant Predictor: [link]; az utolsó update relatíve régi, de a szerző dolgozik folyamatosan, az addon pedig hibátlanul fut
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
Ez a legnagyobb fun addon, amit láttam eddig [link]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
enis [link]
[Szerkesztve]eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-conrad-
addikt
-
Nevar
aktív tag
válasz -conrad- #3409 üzenetére
Az attack táblát érdekesen vezette le a srác, én úgy tudtam hogy előbb az összes avoidance (miss, dodge, parry, block - ha lehetséges), aztán glancing, normal hit, crit jön, tehát ha sok a miss chanced, akkor csökken a crit chanced is, mivel a sok miss a critet szorítja le az attack tábláról. Utána fogok nézni.
szerk: most vettem észre, azt írja hogy "attacking from behind" így OK, így nincs parry és block.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar
-
-
sasa311
veterán
válasz -conrad- #3420 üzenetére
Hát ennél csak jobb lehet bármi, főleg, mert pl. Whirlwindet, de szvsz még 1000 más dolgot is a fegyvered sebzéséből számolja a játék.
Vagyis neked egy WW-re a 83-156-ot.
A sima aldoros repes szarral ugyan ez 147-275 lenneEs mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Na, itt volt már ennek az ideje:
Kael'Thas Sunstrider down
less qq more pewpew!
-
ciao
senior tag
érdekesen működik az armory, beléptem az "új" subtlety-t enchantoltatni a cloakomra azt mutatja, viszont tegnap kiléptem a klánomból és azt meg nem
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
whitezo88
nagyúr
jó dolog azzal szórakozni hogy kiszűrjem a szar addont így patch után
-
-conrad-
addikt
Help!
Az van, hogy valami miatt a saját cuccaimra ha ráhúzom az egeret, akkor nem mutatja mi van rajtam csak egy hibaüzenet jön: ez az a hiba
Másra ha ráinspectelek meg jó.. mi lehet? -
-conrad-
addikt
válasz Wolverine #3432 üzenetére
Köszi mindenkinek, közben valahogy beugrott a closetgnome amit régebben emlitettek itt és a neve miatt megragadt a fejemben. Megnéztem, egy napon belül van frissítve így 2.2 kompatibilis, és ace2-es így könnyű frissíteni, fel is tettem, műxik, köszi.
Már csak a CT csúszott össze az új chat fül miatt, gondolom arra is van frissítés, nem? Vagy van jobb ace2-es addon rá? -
-conrad-
addikt
válasz Polacheck #3436 üzenetére
Váltottam én is Bigwingsre a héten, nem tudom másnak is okozott-e problémát, de a múlt heti Gruul raideken 10mp-et csúszott hol erre-hol arra. (pl írta hogy a shatteren van még 10mp CD erre bekaptuk..)
Hülye kérdés, de:
Ti mire használtátok a CT raidet, Igazából én csak a raidframe miatt raktam fel, a többire még akkor sem nagyon volt szükségem, ha én vezettem le a raidet...
(ezt azért kérdezem, hogy kell-e nekem ora2, vagy elég lenne egy raidframe?) -
Maksifül
senior tag
Discord Action Bars-t használ valaki? Én nem tudom életre hívni a peccs óta
Ha meg visszamásolom a WTF könyvtárba az eredeti account beállításokat, akkor megvannak a makrók ugyan, de jórésze nem működik, vagy akkor működik, ha a mellette lévő ikonra kattintok.Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
Wolverine
félisten
válasz Polacheck #3444 üzenetére
Ne kezdd te is azt, amit Vladi, ő sem feltétlenül ismeri meg az embereket avatarcsere után Amikor farkasról mérgeshordóra váltottam, még be is szólt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest