- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
válasz PR0JECTNR56 #93750 üzenetére
Ha elérjük a 0.9.9-et, után mi lesz?
0.9.9.1, 0.9.9.2 -
virkir
veterán
Ez a Domination mód mikor/hogyan lesz elérhető?
Vagy csak onnantól él ha mindhárom tank a garázsban van?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
jr1994
addikt
válasz PR0JECTNR56 #93756 üzenetére
0.8.10 és 0.8.11 utn nem is meglepő.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Bingisz #93758 üzenetére
Jöhetne gyorsabban, egy korrekt versenytárs megjelenésével esetleg nem csak HD szemaforokat tennének a jatekba.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Zolee_70
senior tag
Kivették a legénység automatikus visszahelyezését? Miért? Ez egy tök jó funkció volt...vagy ez egy mod része?
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
jozefgucci1
addikt
Érdekes adta de szerintem fals , mert több forrásban is ezek vagy hasonló számok nem nettó Profitként szerepelnek !
Wiki Itt 2012-ben a Nettó profit volt 6,1 milló ! Ami gondolom a szokásos adózás+minden járulék kifizetése után maradt ! Ami persze nem rossz .Ehhez csak ennyit .:
A lényeg ebben benne van és itt a nettót is odaírták .: "Two percent of Wargaming's shares are in free circulation, and the company's most recent financial report was released in August 2013. According to that report, the company brought in revenue of 234 million Euros (~ $350 USD) in the first half of 2013, with net profits of 25.6 million Euros (~ $35 Million USD). The analytical company SuperData estimated that Wargaming's total revenue in 2013 reached 347 million Euros (~ $475 million USD), and that 2014 revenue could reach 372 million Euros (~ $509 million USD).
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
szbalogh
addikt
Elég jól vették a WT és AW buktatókat. Előttük alig volt valami akció. Talán ünnepnapokon 50k kredit és 200 csatákat nyomtunk érte. Most meg azt se tudom mit csináljak a sok kredittel meg prémtankkal. A hétvégi küldetésekre meg már rá se nézek hacsak nem valami kis prémtankocska.
Keep it up!Nick: HE_Storm
-
virkir
veterán
-
Dr_Syrex
senior tag
Nálam rekord lassúsággal csorog lefelé az update, de addig elfoglalom magam hasznosabb dolgokkal
Azt esetleg tuja valaki, hogy CW-s klán eventek folytatódnak holnaptól? Konkrétan minket az 50 győzelem érintene, mert 47 van meg belőle és bár nem egy nagy összeg klán szinten a 2.5K gold, de jó lenne a kasszában tudni.
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
scyllarus
veterán
válasz szbalogh #93765 üzenetére
"Elég jól vették a WT és AW buktatókat."
Az AW buktató még csak most jön, eddig csak pár embert fért hozzá.
És itt és most előre ki merem jelenteni, hogy rendesen meg fogják érezni. Később visszakereshető lesz"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
jozefgucci1
addikt
válasz scyllarus #93771 üzenetére
Sokak remélik , hogy az AW jó lesz . Személy szerint nem azért , hogy a WG-nek rossz legyen és Serb bácsi pénztárcája megérezze , sokkal inkább , hogy végre egy Konkurencia legyen . Ha a Wot elveszíti az egyeduralkodását azzal , hogy egy versenyképes ellenfelet kap azzal talán motiváltabb lesz és végre valós tartalmat kapunk majd .
Amúgy azon csodálkozom , hogy a WG még nem jutott el odáig , hogy a nagyobb kiadókhoz hasonlóan DLC formában dobjon be egy nagyobb újítást
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
ddt500hu
veterán
Az új personal mission-höz dobna valaki linket?
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz jozefgucci1 #93774 üzenetére
Én sem a WG-nek kívánok rosszat. Minden hibája ellenére évek óta játszom vele, és a sok bosszankodás mellett képes volt igazi játékélményt is adni sokszor. Hasonlóan hozzád, én is javuló minőséget szeretnék ebben a játékban. És ha közben Serb pénztárcája tovább duzzad, az sem zavar. De mostanában inkább csak duzzadás van, minőség kevésbé
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Drenadar
veterán
csak én jártam úgy, hogy elvettek már teljesített missiont?
-
bluyoo
nagyúr
válasz Drenadar #93778 üzenetére
Igen! MT9 és az LT10-et.
Neked működik rendesen a Személyes eredmények ablak?Bazinga!
-
rudii
tag
Nyereményjáték #2!
Küldetés: Ugrass rá egy ellenséges tankra
Feltétel: Legalább Tier 8-as tankReplay, screenshot ---> gmaiilrudii@gmail.com
A győztes nem kevesebb mint 500 goldot nyer!
Eredmény hirdetés 05.31 (vasárnap) live stream adásban!
[Stream csatorna] -
-
jano_77
nagyúr
válasz szbalogh #93745 üzenetére
na ennek nagyon örülök, mert némelyik mission igen brutálra sikeredett - a csillagoknak nagyon úgy kell állniuk, hogy sikerüljön. Nem is értem, hogy némely c.sárga vagy akár n.sárga játékos, hogy a rákba tudta már elérni mondjuk a T55-öt!?
(#93747) Jolet: Vitiristől úgy tudom, hogy nagyrészt jók a régi modok, a statos az biztos nem. Jaaaa.....és Ő már nem fog a 9.8-hoz modokat készíteni, tehát aki eddig az Ő modjait használta, annak más után kell néznie.
(#93761) Zolee_70: ez komoly!? hosszú patch-ek óta ez volt az egyik olyan újításuk, amire azt mondtam, hogy tényleg ért vmit és gj WG! Erre most meg kivették!? OMG
(#93768) Bingisz: akkor ez azt jelenti, hogy akkor jön az első micropatch!? Vagy ha most már benne van, akkor miként fogják pár nap múlva elérhetővé tenni, ha most nem az? Van egy gomb, amit ha megnyomnak, akkor láthatóvá válik a 3 tank, amivel az új játékmódot lehet kipróbálni!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
virkir
veterán
válasz jano_77 #93788 üzenetére
A modok "nagyrészt" jók
Amit használok és megy eddig:
Zoom
Battle assist (még élesben nem próbáltam de nem hasal el a játék tőle visszajátszáskor)
xvm nightly (bár megint összecseszték, lassan tölt be a loading képernyőn bugzik, a beállított csataszám xk-ról átváltott ezres kijelzésre, van ahol sok tizedessel, a minimap-on megint eltűnt a rendertávolság kijelzése)
Ami biztosan nem megy
Szerver célkereszt
Gambier féle damage panel[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
jr1994
addikt
Utálok modok nélkül menni de azért kipróbáltam a játékot (1 csata eddig)
Tapasztalatok:
-dinamikus szakaszmeghívást kikapcsolom azonnal (rögtön meghívott valaki, de egyszerűen felesleges, 99% hogy nem fogok random emberekkel szakaszozni)
-csata közbeni achievmentek folyamatosan világítottak (minden sebzés, pattintás, felderített ellenség(!) stb esetén, szinte folyamatosan világít, zavar, kikapcsolom)
-bedobott az átdolgozott sand riverre, de nem nagyon tudtam rendesen megnézni, rám szállt egy köcsög arty
-a HD SP szép lett még a béna laptopomon is SD kliensselSzerk: van ilyen izé a jelentésben is: kép köszönjük nagyon hasznos
másik kép: ezmiez?
És tényleg kikerült a legénység automatikus visszahelyezése, miért?[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz jr1994 #93795 üzenetére
Ha jól tudom az "ezmiez" az olyan lesz mint stronkholdban a klánoknak a plusz szorzók, itt egyénileg is lesznek ilyenek.
Hogy miért került ki a legénység automatikus bepakolása!? Mert végre volt vmi, aminek haszna is volt. Idióta WG."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jr1994
addikt
válasz jr1994 #93795 üzenetére
Jé nem is tudtam hogy a TD 15 küldi is egyszerűbb lett Sőt a 14-es is.
3000 talán már a szörnyű emillel is menni fog. Illetve most már a stug küldetésnél is lehet haladni 1-14 tetszőleges sorrendben? Artyval 0 csatám van azért látom most.
Jó ég most nézem egy csomó T-55 küldi könnyebb lett, egy héten belül a garázsban lesz azt hiszemJanó: és hogy lehet szerezni majd ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
-
Viktoár
addikt
Csak rám jár a rúd vagy a 9.8-ban valamit mahináltak? Ha nehéz tankkal vagy td-vel megyek notoriusan az első elszenvedett lővés felgyújt vagy kiüti egy fontos modulomat.(töltőrendszer vagy a löveg)
A tankos srácokról nem is beszélek.A mai nap már több javító cuccot használtam el mint az elmúlt héten összesen.
Üdv:Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs