- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz HellGreg #85866 üzenetére
IS-4el második körre meglett. Túl teljesítve. 5 barom lőtt folyamatosan, E100, T110E5, IS-7, FV183, ST-I. Beálltam jó helyre, és a kellő mértékben csak elfordítottam. 8k felett lett a páncél általi felfogott, plusz a saját hp (végül csak elfogyott) meg a saját sebzés valami 1500. Olyan 12kra jött ki összesen. Természetesen ezt a csatát elbuktuk. Egy E100al együtt lefoglaltuk az ellen főerejét (plusz egy is7 tőlünk, aki pillanatok alatt meghalt, mert elkezdtek forgatni a gépet, csak épp nagyon nem a jó irányba..), és mégis a többiek lazán elhullottak. Ez van. (Egyébként állat ez az IS-4, eszement módon képes felzabálni a lövéseket, imádom! Jó döntés volt lecserélni az IS-7et erre. )
Még hátra van 3 sor (LT, MT, SPG), abból is csak az LT az, aminél még van egy pár küldi (LT-8 foglalós móka...), a másik kettőnél már csak az MT 14-15 meg az SPG 14-15 van hátra. Kell valaki, valakik LTvel és SPGvel, azt hiszem őket a mai nap a klánból majd összeszedem. Úgyis tartoznak még replayekkel..
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Kean_Sorbo #86200 üzenetére
Mindig lesz sírás. Nem lehet mindenki elégedett...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
tick
aktív tag
Üdv!
Ha már megvan egy prém tank és arany mellé akciósan is azt adják akkor az eredeti árát kapom meg a tanknak aranyban? Illetve ha megvan és újra megveszem, akkor is megkapom az eredeti árát aranyban?Everything that has a beginning... has an end
-
szbalogh
addikt
Nekem van Matilda IV... és az összes többi is sokat is mentem vele, 60% feletti wr-el. Annyira nem lassú, mint a BP és a 4-es Matilda. Egész mozgékony. Pontos, gyorsan tölt, de a nehéz tankokat tényleg nem nagyon lehet átlőni vele. Goldot nem érdemes használni, mert alig nagyobb csak az átütése. Nagyon jól hajlik lefelé a csöve, amit érdemes kihasználni. A legénysége egyezik a 10-esekével. Most megvettem a második accountra is Azért e mellett döntöttem, mert az Arctic Fox legénységét viszem bele. Amúgy a jobb ágyú miatt a BP-t vettem volna, mert csak farmolni kell.
Tegnap 60k xp-t tettem az Rhm-be Meg is lett a wt pz
Nick: HE_Storm
-
Borisz76
veterán
Egy regisztrált fiókot meddig nem törölnek ha nem használom aktívan ?
Úgy alakult, hogy 2 db van de szinte mindig csak az egyiket használom.
A másodikba kb. fél éve nem léptem be.Bár a nem használt fiók email-re is jönnek még az értesítések.
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
scyllarus
veterán
válasz Borisz76 #86206 üzenetére
Soha nem törlik, sőt, te sem tudod...
Ki van ez találva, hátha visszatérsz és fizetsz.
Nekem az első kipróbálás után több, mint egy év szünet volt (gyenge volt a gépem, 8 fps-em volt, ráhagytam), és gépvásárlás után megvolt a régi fiókom."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
TESCO-Zsömle
félisten
Valaki elmondaná, hogy ez mit jelent:
"Additional – Destroy a track of an enemy vehicle. Spot the enemy vehicle and enable your allies to cause at least 250 HP of damage to the vehicle spotted by you.
Additional – At least 1 vehicle immobilized by you must be destroyed."Mert erre nem adta meg:
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
[HUN]Dani
őstag
válasz TESCO-Zsömle #86210 üzenetére
Lődd le valaki lánctalpát és amíg trackelve van addig legalább 250-et kell valakinek belelőni.
magyarsrac
-
Kalos7
tag
Sikerült IS7-el a (T28 heavy küldetésnél) a HT-12-es küldi,hogy a tankom értékének a 2x-sét fogjam fel.
A 2 IS7 és az E4 végig arannyal lőtte a tornyomat, de hiába
5100 páncél által felfogott sérülés
Direkt nem lőttem ki őket, hogy meglegyen a küldi[ Szerkesztve ]
-
edari
őstag
[ Szerkesztve ]
-
edari
őstag
válasz Plasticbomb #86224 üzenetére
Nem tom mi bajod van velem ember, de eddig 3x szóltál hozzám, és mind a 3 alkalommal csak kritikát kaptam tőled...
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Majdnem off leszek a kérdésemmel, de tud valaki segíteni, hogy hol lehet sürgős eljárásban útlevelet igényelni?
Ugyanis már az őrület határán vagyok és nem tudok tovább jutni innen...
Még mindig a Battle Assistant a gondom. Teljesen uninstalláltam a wot-ot, illetve előtte a aslaint is. Letöltöttem és telepítettem vadi újonnan a wot-ot, rátettem a ma reggeli Aslain mod-ot. Tehát minden teljesen szűz. Vagyis azt hittem. Mert az újratelepítés után ugyanúgy nem működik a BA, mint előtte.
Mia jó édes sanghaji anyukája baja lehet?
Az AppData/Roaming/Wargaming.net mappát is töröltem. Hol tárolhat még beállításokat a program, amik miatt esetleg kilőtte magának a BA használatát?
Help me Obi-van!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok, light platoon társat keresek küldetésekhez.
Természetesen én is viszont segítek akármelyik küldetésben
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
mcwolf79
veterán
Ez az újfajta arty-nézet sokat dob a játékélményen. Ezzel már sokkal inkább ott érzem magam a csatában, nem csak klikkelgetek a minimapot lesve.
Felraktam ezt a Gnomefather hangot, és eszméletlen hogy milyen hatással van az érzékszervekre. Sokkal inkább úgy érzem ezzel, mintha tényleg egy csatában volnék
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Pete55555
addikt
-
Kalos7
tag
válasz Pete55555 #86229 üzenetére
Én ezért megyek szakaszba vagy SH-ba klántagokkal, akikkel meg van a 70% winrate.
Egyedül én se tudok csodát csinálni.... de volt, hogy 3-an voltunk szakaszba és T10-ben zsinórban 11X nyertünk
Amikor hárman vagyunk hasonló tankokkal és egy helyre megyünk az nagyon OP[ Szerkesztve ]
-
Kalos7
tag
válasz TESCO-Zsömle #86238 üzenetére
Csak 3-an nem megyünk az egyik oldalra mert az öngyilkosság...
Az sose baj, ha csak az egyik oldalra megy az egész csapat, de akkor nem szabad megállni.
Valamint ha az az oldal meg van nyerve akkor spuri resetelni -
HellGreg
őstag
Az LT-4 elsődleges küldetése, hogy lőjem ki a lánctalpát valakinek. Gondoltam mi sem egyszerűbb. Az első csatában kb az első lövéssel megvolt. De nem adta meg. Pedig ott van a végén az összefoglalóban is:
kilövések: lánctalp
AKkor miért nem?
AZt hittem, nem indítottam el, de elindítottam
Nem értem... -
Stunts666
őstag
válasz TESCO-Zsömle #86242 üzenetére
Stugos lt-4ben csak lánctalp lövés kell.
-
HellGreg
őstag
válasz Stunts666 #86243 üzenetére
Megerősítem, nem ír semmilyen sebzést követelménynek. A másodlagos az, hogy ha valaki ennek köszönhetően megsebzi, de itt sincs semmilyen limit.
A WG sem fogalmaz valami egyértelműen:
LT-4: Destroy an enemy track and keep it immobilized, so your allies can hit the vehicle easier. Damaging of the tracks followed by another hit from the same player does not count towards the mission.
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz rlazol #86239 üzenetére
Igen. Próbáltam Aslainból, mindhárom variációt és próbáltam külön is bemásolni. Nem működik... A 9.5-ben semmi gondom nem volt vele. A 'G' gombhoz és az egérgörgőhöz nincs más funkció rendelve... Dezertálok!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
xAttilax
őstag
Ez a WZ-131 fullosan (most fel buffolva) nagyon komoly kis tank lett, amennyire utáltam az elején a halom szar ágyúval most annyira szeretem, majdnem minden kör élvezetes vele.
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
rlazol
veterán
válasz lacibacsi #86246 üzenetére
vagyis így néz ki a kérdéses rész?
kérlek, írd le pontról pontra, mi történik!
nálam:arty kiválaszt
csata
elindul
elhelyezkedem
egér jobb gombbal térképre katt, ahova lőni akarok=> szatellit nézet
G-vel BA módAz orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest