Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Mcray #6563 üzenetére

    Jól összeszedett a Tiger írásod, annyi van, hogy számomra olyan értelemben közhelyes, hogy ezek nagyon alap dolgok, amiket leírsz és egyébként kevéssé Tiger specifikusak, de tény, hogy hasznosak mindenképpen.

    Amiket én igazán keresek, azok nyilván nincsenek leírva, hanem figyelni kell a kék és lila vagy egyszerűen csak jól játszó játékosokat és rájön az ember, hogy semmit sem egészen úgy csinálnak, ahogy azt helyesnek gondolná. Amit én látok profi Tigertől, hogy vannak stratégia jó pontok a pályákon, biztos fedezék arty és TD ellen és jó rálátás van a frontvonalra és onnan osztják a jónépet, aztán egyszer bizonyos helyzetekben átváltanak támadó módba. Már nagyon sok ilyent megfigyeltem, sokszor sajnos, mint elszenvedője a dolognak. Csak egy tipp, tier 8-ig működik, próbáltam,, highway, ha a város mellett indul az ember, akkor szépen beáll az ember a kis vas híd mellé a lejtő felőli oldalra és várja a felfelé araszoló ellent, akik ott fognak több száz méterre előtte felérni és oldalba kapja őket. Spot általában mindig van a többiek által, akik bemennek a városba. Egy sráctól tanultam, aki így kapott oldalba. Annyi, hogy nem védett a hely, kell a hatodik érzék és gyorsan körben befarolni a híd alá ha sok nagy arty van és spotoltak, ha kicsi az arty veszély, akkor meg csak srégen hátratolatni, várni 10-12 másodpercet, hogy elntünjek az ellen térképéről és vissza. Még a dög nagy T34-el is úgy szoktam indítani, hogy 2-3 oldalsebzés, szerencsével tűz is és némileg demoralizált ellenfelek, de T1 Heavy-vel egyszer megállítottam a teljes vonulást, mert társak segítségével leszedtünk pillanatok alatt kettőt és a többi tank nem mert feljebb jönni, megijedtek látva a két társuk végét, ott meg már már nem volt esélyük, mindenki lőtte őket, főleg ugye, ahogy írtam korábban, arty tűzterületre kerültek dombon felfele, csak szerencsével úszható meg, máshogy nem.

    Szóval ez van, nem tudom vannak-e Tigerre ilyen specifikus megoldások amik igazán fekszenek neki. Talán az van, hogy az igazán profik nem írják le az igazi trükkjeiket, pedig nekem kéne pár a sikerességhez, úgyhogy magam kell kiszenvedjem valahogy.

    Pl .sidescrap hasznos és ugye mindenki mondja, mintha csodaszer lenne, csakhogy van nem kicsi árnyoldala, amit nekem kitapasztalnom, azaz kirakod a segged és az oldalad egy láthatatlan TD-nek vagy az Arty-nak, mivel eltávolodsz a fedezéktől, persze használni kell, ha nincs más lehetőség. Engem pl egyszer nooboztak, hogy ott van a sérült IS, miért nem támadom, félek biztos, nem írtam vissza, nem volt rá idő, hogy ott a SU152 nem messze a pötty, ahol látták utoljára, amit nem tudok, hogy hova lett, de gondolom nem kerüli a csatát és van ott remek TD leshely, hát azért nem fogok kimenni és lám, a nagyszájú KV1s megunta és halál fia lett azonnal, igaz nem sidescrap-elt, azzal egy kicsivel több esélye lett volna, de nem sokkal.

Új hozzászólás Aktív témák