Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Diarmand #62431 üzenetére

    Azt kell megértened, hogy lehet azon okoskodni, hogy minek görcsöl az adott esetben a medálra törő játékos, majd a bokor kempelő ügyesen kilövi előle az ellenfelet.

    Rendben. Ez hova vezet? Oda, hogy pl nyomhatja felőlem a segítség kérést, nem érdekel. Sőt, még örülök is neki, ha kiszedi az ellenfél, addig legalább nekem spotol. Mivel már a sokadik radley-m és legalább 2 pool medálom múlt ezen eddig, tanulok én is. Konkrétan felőlem pusztulhat a játékos, nem érdekel, ha úgy ítélem meg, hogy semmi hasznomra nem lesz. Kicsit konkrétabban, zöldnek már esetleg segítek, alatta levőnek én meg nem mozdulok. Ha a garázsban van a semmit tevő, akkor nem fog többet tőlem sebzést meg frag-et elszedni.

    Nem minden esetre igaz ez természetesen, szoros csatákban lőni kell minden ellenséget, aki kilőhető, alacsony hp, veszélyesebb ellenfél stb prioritás alapján, de nagyon sok olyan csatám van, ahol akár tudatosan is hagyom ott veszni a bokros tomátókat.

    A csapatomat szerintem senki nem úgy érti, kivéve téged, hogy az enyém, a tulajdonom, hanem úgy, hogy az a csapat, amelyikben vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák