-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Még jó, hogy ha Tier 10-ben aprítja be az ember az idiótákat, azért nem szól be senki.
Egyik oldalt ledaráltam, másikat meg az ellenfél, otthon Object 268 meg WT Pz4. Kecmergek haza, közben beírom chat-be: HP?
Erre az 1128 HP-s Object beírja: 1128.
Mondom neki, nem a tied, baszod, az ellenfeleké mennyi?
3 percen át küzdöttem még egy FV TD-vel E3-mal, Maus-szal és E 100-al, és ő ennyi idő alatt nem tudta a Maust levadászni. Nem értem, hogy csinált több, mint 7K sebzést...
Sidenote: FV 183 HESH totálisan lepattant rólam, semmit nem sebzett. Gondolom telibecsűrte az idióta a lövegpajzsot.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
dfsz34
őstag
válasz mefistofeles #42247 üzenetére
Rengeteg a primitív játékos ma délután. Első csatám az F155-el, egy saját csapatbeli amx1375 kitáraz a seggembe, miközben az ellenséggel harcolok és nyilván nem fordulhatok rá. Azt mondja sry, de hat lövést leadni véletlenül ? Ugyan már... Utána mással is próbálkozott, csak ő rá tudott fordulni és kilőtték a csába...
Hogy ez mit játszik, nagy kérdőjel ? -
dfsz34
őstag
Mentem pár kört az F155-el és bár nyilván nem ismerem teljesen alaposan, de az már most látszik, hogy brutális egy gép, de a WTE lényegesen pusztítóbb valami. Alig tölt 10 másodperccel lassabban a WTE, de ott hat lövés van és valahogy az F155 ágyúja sokkal pattogósabb, nem lehet olyan biztonsággal sebzőt lőni vele úgyhogy az arány még romlik is ezzel a faktorral. Az F155 ráadásul 5 másodpercenként tudja leadni a lövéseket egymás után, ami elég sokszor túl hosszú idő és az ellenség eltűnik vagy beforog.
Annyi, hogy az F155 frontja brutálisan jó (meg a foch-e is) és rázva (de nem keverve nagyon jól pattint. A szépségfolt az, hogy az ágyú miatt közel kell menni és akkor már sokan meglövik, akárhogy rázom, meg persze az arany lőszer is előkerül ellene gyakran.
Kíváncsi leszek a nerf után mit tud. Nagyon finom gép azért ez az F155, remélem nem veszít sokat a harcértékéből a nerf után.
-
mefistofeles
addikt
Új rekord.....
1 perc 59 másodperc alatt vége volt 15-1Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
ddt500hu
veterán
válasz mefistofeles #42257 üzenetére
Milyen tierbe?
-
dfsz34
őstag
válasz mefistofeles #42257 üzenetére
Ja. vannak ilyenek.
Egyébként ez új szabály, hogy liláknak csak aranyat szabad használni? Illetve azoknak a kékeknek meg zöldeknek is, akik velük vannak egy szakaszban?
-
-
törölt tag
amikor piroskák jönnek szembe a stock at 8-nak
-
mefistofeles
addikt
Áh mára (a hétre?)tényleg feladom. Mire poziciót fogtam 0-4, a vége (nekem 4 kill jutott, szégyenlem is magam) 8-15 úgy 5-6 perc alatt....
Nem tudom mikor volt utoljára 50% alatti a napi win rátám (talán soha)de ma örülök ha 40 lesz a végén......[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
dfsz34
őstag
válasz mefistofeles #42266 üzenetére
Rengeteg a primitív játékos. Tier10-ben is. Utolsó csatámban 8 játékos sebzett nullát, három 500-600 között (gyakorlatilag egy lövés után meghaltak). Ja és ezt tier 9-10 csatában. WTE-vel sebeztem 6e-t, de most 15e is kevés lett volna.
-
BandiHUN
veterán
Kérdés:valahol van esetleg valami olyan térképgyűjtemény,ahol kezdők részére is meg van mutogatva pár jó hely,útvonal?Már unom a videókat,élesben pedig kábé az első fedezékes helyig jutok,és kampec,tök mindegy,mások után megyek vagy ilyesmi...mivel még pár csata után jobbára hasonszőrűekkel vagyok együtt,nem is látni,honnan lőnek,semmi spot csak a legelején.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
-
emre
veterán
válasz BandiHUN #42268 üzenetére
Olyan amire Te gondolsz nincs.
De ha nem ismersz minden bokrot, sziklát ezeknek sem veszed nagy hasznát.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
scyllarus
veterán
Nem hittem, hogy ilyen hamar meglesz. Volt benne némi mázli, a T9-es tankokat nem nagyon ismerem még. Amikor jöttek az M103-ak, reménykedtem, hogy ott hordják a motorjukat, ahol a T29. Ott hordják, mindkettőre rágyújtottam az erődjét
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
csapee
őstag
-
Enzolord
addikt
Szeretnék kérni véleményt a kilences Britt TDről, mennyire jó, avagy rossz, és a kicsi ágyúval mennyire szenvedős?
Úgy néz ki, holnap megvan, és érdekelne, hogy érdemes e,, a tízes nagyon bejövős...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
OberMotz
aktív tag
RHM-Borsig Waffenträger
-
Simulacrum
senior tag
Én inkább azt kérdezném támadáskor mi értelme odamenni? Csak idő megy el vele. Gyorsan a házakhoz, aztán irány a mélyedés és benyomulni lent.
-
törölt tag
válasz Simulacrum #42283 üzenetére
Gyors TD-vel én mindig arra kerülök, néha meglepő mennyiségű sebzést ki lehet onnan osztani ha balfékek a védők.
-
Jarod1
addikt
ma megint elsuhant mellettem 1 kék színű csapatgyilkos de érdekes módon nem lőtt ránk
-
Pete55555
addikt
válasz #40993792 #42286 üzenetére
Ha már jó érzés.
Az is ilyen amikor megdícséred az ellenfeled/csapattársad csata végén, és ugyanez érvényes, ha te kapsz dicséretet, függetlenül attól, hogy melyik oldal nyer.
Kaptam már én is ilyet, és van, hogy én is megdicsérek valakit, ha jól dolgozott, bár ritka az ilyen, de valahogy ez jól esik az embernek - legalábbis nekem....Szeretem leracsniztatni...
-
Patrick76496
őstag
válasz myckey #42163 üzenetére
Te tudod, mindkét tanknak megvannak a maga előnyei és hátrányai. Lényeg az, hogy nem ez a legrosszabb T7-es heavy.
(#42246) jahrn: Kösz, hogy megnézted! Holnap meg tudnád mutatni gyakorlóban? Egyébként ha érdekel, mutathatok majd egy másik jóféle helyet Sacred Valley-n.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
törölt tag
Mai megaunicum:
510 sebzéssel 8 azaz nyolc kill Prohorovkán!
VK 30.01P-vel olyan mezőnyben ahol ő volt az egyetlen T6.
Természetesen egy deka sérülést nem szenvedett el.Majdnem lefelejtettem:
A leadott lövések száma 8.[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
válasz Patrick76496 #42288 üzenetére
Hogyne, keress meg ha fennvagyok.
Teszt szeron komolyabban bejartam az uj palyat, de ami fontosabb hogy az atdolgozottakat is. A live peccs utan szerintem hetekig lesznek ilyen osszevissza kolbaszolo jatekosok Redshire-n aki majd nem tudjak h most akkor mi is van es mit is kene csinalni, es kulonbenis most hol kempeljunk a bazishoz minel kozelebb
De ami az igazi moka volt, nyomattam a t10 TD-ket.Priceless:
Amugy nekem a nerfelt Foch 155 is tetszett, bar szivesen kiprobalnek egy auto loader nelkuli verziot is belole.
-
vhw
addikt
válasz #40993792 #42286 üzenetére
Kellene 2-3 perc míg odaér, felmegy a dombra és megfelelően megtolja valaki - ha éppen elég neki egy koccanás is, de ha netán kicsit többet kell erőszakoskodni... akkor ketyeg az óra.
Ki vállalkozzon rá?
Valamelyik heavy? Lehet a 2-3 perc elég se neki, hogy megmássza a dombot.
A T69? Aki nyilvánvalóan délen lévő piros pöttyökkel harcol?Valamint kockáztassa az ember, hogy netán ő maga is beragadhat ugyanoda? (na meg hagyja ott a fronton konkrétan harcoló bajtársait?)
Nem azt mondom, ha éppen útba esik ne billentsen rajta valaki... na de őszintén... ebben az esetben elvárni ezt? A harc szempontjából totál lényegtelen helyre kocsikázzon ki valaki csörlőzni?
Számomra nem hat pozitívan, ha azt látom, hogy a csapat kénytelen -2 (netán 3... mert többen is jófejek) tankkal felvenni a harcot, mert valaki off road-ozik. Assault módban meg végképp...
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
törölt tag
A csata kb. harmadik percében akadtam el, amikor még a T69 és a KV-3 és a KV-13 is nagyban a hegyen nézelődött a hátam mögött.
Érdekes, hogy az utolsó patch óta milyen sűrűn el lehet akadni, néhol a szinte sima terepen is.Bár nincs okom a panaszra, mert utána zsinórban jöttek a 15:1 - 15:3-as körök, T6, T8, és T10-ben is.
Csak egy emlékezetes volt, amikor full 10-es prohorovkai csatában mindenki bement az erdőbe, "Csak egy maradhat!" jeligével.
Nem kellett 5 perc hogy a két csapat ledarálja egymást.
A hegylakó státuszt egy alig 50 HP-s BatCat nyerte meg.[ Szerkesztve ]
-
zsolthee
senior tag
Ha eladok - egy nem prémium - tankot, akkor a rajta összegyűlt XP-t anélkül is át tudom majd később váltani free-re, hogy visszavásárolnám, ugye??? Értelemszerűen elit a státusza. (Most nincs hozzá "kedvem" )
[ Szerkesztve ]
-
zsolthee
senior tag
válasz zsolthee #42297 üzenetére
Pontosítok: Minden modul ki van fejlesztve, de még nem elite a státusza a JP2-nek. Van rajta egy rakat XP.Eladom. Ferdi-vel kifejlesztem a Jagdtigert. Utána elite lesz a JP2 is (de már ugye nincs a garázsban). Át tudom váltani ezután a JP2-n összegyűlt XP-t free-re?
Átmentem a másik a TD ágra és vittem oda a jó legénységet. Ferdivel viszont fel akarom húzni a skilljeit a barakkból összeszedett emberkéknek, hogy a 9-es páncélvadászba már jobban szerepeljenek.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
-
törölt tag
Sziasztok.
HPcompaqdc7100SFF Base Unit ALL: P4 2.8 pentium, 2G ram, 40GB sata hdd, 240w táp, ASUS RADEON HD5450A PC-m nem egy erőgép csak a world of tanks van rajta,
elbír még egy utorrentet?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest