- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Megtaláltam az ideális zenét, amit érdemes hallgatni játék közben. mindenkinek melegen ajánlom
épp egy stock leo protA-val kergettem őrületbe egy E100-atEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
jano_77
nagyúr
válasz marked one94 #41399 üzenetére
Meg sem próbáltam az EU2, mert narancs és piros színű a jelzés a garázsban és 100 körüli pinget mutat
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Achill3uS
nagyúr
hogy birtok ilyen napi 100 meccset lenyomni? nekem 50 volt a max ugy hogy kvazi egesz nap itt ültem és droidnak éreztem magam...
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Bingisz #41404 üzenetére
probaltam visszakeresni de nem találtam olyan screent toled ahol latom milyen skilleket használsz a batmobil-on, megosztanád kérlek?
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz diegho #41339 üzenetére
hasznos elemzés köszönjük. ebbol is latszik min van a wg legnagyobb haszna a premium idő és tankok mellett. ha kiszamolod dobbenet love egy nyomorult tank kimaxolása goldbol. éppen ezért vérlázító h fent van vasárnap 2-300k ember az eu szerveren és lagol egész nap. ennyi pénzért elvárhatna az ember egy tökéletes szolgáltatást, tőlünk is elvárják a munkahelyen énis ezt várom el ha fizetek valamiért. de ez már egy másik kérdés persze.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Linkin #41407 üzenetére
wow 9k dmg mindig szép eredmény. de rettentő op ez a tank top tier-be dobva. és ez még nem is full 0 dmg-es csapat volt.
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Közeledik az újabb törlés. Már megint belebokszoltam a monitorba.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz ddt500hu #41411 üzenetére
Javaslom a billentyűzet kalapálást, optimális esetben anyagilag kedvezőbb alternatívával jár mint egy monitor panel/komplett monitor csere. Bár jómagam egy ízes káromkodás füzérrel kezelem a szituációkat és némi muzsikaszóval, a feszültség eltűnik és a hardver is szép állapotú marad.
-
ddt500hu
veterán
válasz PR0JECTNR56 #41412 üzenetére
Arról már leszoktam mert állandóan leszakadt a kihúzható billentyűtartó. A monitor el tud repülni.
-
diegho
nagyúr
válasz Achill3uS #41408 üzenetére
Ehhez most jöjjön még valami:
Este toltam pár gyors csatát klántársakkal, wt pz4 tdkkel jöttek, spotoltam végig. Ezalatt az átlagsebzésem 2500 volt csak, spot átlag is kb ennyi, a lényeg az, hogy az xp olyan szinten jött, hogy öröm volt nézni. Beletoltam másfél óra alatt 28000 xp-t a duplázó nyerés miatt. Szóval nem feltétlenül a sebzés a kifizetődő
-
PAWI
tag
Megvettem a Ferdit. Milyen kiegészítőket ajánlotok rá? Periszkóp,álcaháló?
-
joergie
őstag
Mi a különbség ez és a másik topik között? én semmi különbséget nem látok, max mások az emberek.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Mister_X
nagyúr
Ma nagyon jól megy ezzel a tankkal, ez volt a top menet Bárcsak egy type T34-gyel is születnének hasonlók~.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
sebijani1982
senior tag
válasz joergie #41401 üzenetére
SU-152-vel és ezzel a zenével.....
A WoT-ot így a legjobb!"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
BandiHUN
veterán
Igazából mit lehet élvezni ezen a vackon?Most vagyok túl 6 meccsen,mindegyik azonos séma,elkezdődik,bespotolnak 4-5 tankot,de gyorsan kilövik.Mindenki les,mint a sülthal.Nézelődök,próbálok valami olyan helyről,ahol mások is,nem látok,semmit,várás,erre egyszercsak valaki oneshotol.Medium tankkal majdnem ugyanez,csak ott hiába megyek ki az amúgy biztos fedezékből,kábé mintha el se mozdulnék.
Tényleg ennyi a játék???
Vagy mindenki így kezdi,mondjuk 100 szopós körrel?Van eddig kábé 2 hitem...[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Gondolom,mert olvasom a topikot hónapok óta,de ez így természetes?
Mert játékélmény eddig 0...azért kérdezem,hogy így kell kezdeni?Aki kilő,nem látszik sehol,nincs bespotolva.A kör elején mintha túl lassú lenne a tankom,mert gyorsan bespotolnak 3-4 tankot,kiszedik,új ellen nem jelenik meg,mindenki kempel 1 bokorban,én is.Erre aztán egyszercsak 2 perc múlva 1 lövés vagyok valakinek...eddig ennyit láttam a játékból.Más se mozog.Kezdőtől pár méterre mindenki begurul az első rálátós bokorba és les.A kezdő lövöldéről lecsúszok(lassú a kezdőtank?),utána pedig csak lesek,mint a többi,nyugiban.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
KisApám
addikt
Eddig nálam a játék legrosszabb tankja kitüntető címet az
AMX 40 kapta!!!̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
BandiHUN
veterán
válasz virkir #41430 üzenetére
A kempért nem vagyok oda.követném a többieket,de mindenki beáll.Az zavar,hogy az első pár ellen után nincs mozgás se itt,se ott.Gagyi gondolom a kezdőtank i,hogy ha nagynehezen kiszúrnak,oneshotolnak bokorban is.
Melyik vonal/tank ér valamit?Türelemnek nem vagyok híján,a stratégiát sem vetem meg,de eddig ez elég bizarr...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Patrick76496
őstag
-
BandiHUN
veterán
No kilőttem az első tankom és megvolt az első győztes csata...ennyi elég is volt mára...
-
emre
veterán
Nem tudom, de tényleg.
Talán az sem mindegy hogy mikor milyen tankot sebzel, vagy egyáltalán merre indulsz el a pályán.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Chris0321
addikt
Az elején míg nem volt meg rá a 128 mm-es löveg nekem is rettenetesen ment vele aztán mikor megvettem a nagyobb ágyút ugrásszerűen emelkedett a winrátám vele. Direkt a Ferdit vettem meg mert hasonlóan kell használni mint a JT-t és 6 fő legénység kell mindkettőbe így tovább tudtam vinni. Érdemes végigszenvedni míg elit lesz.
-
törölt tag
Új vagyok most várom az elavul gépembe a videokártyát,
hogy lehet felgyorsitani a játékot??? A felesleges dolgokat kiiktatni?
Ha attól gyorsabb lesz! -
GeneraL_XTX
veterán
-
skopy
tag
válasz #63761920 #41442 üzenetére
Ha csak tegnapig görgeted vissza a HSZ -eket akkor is találsz némi megoldást.
Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok!
Tegnap valahogy játszhatatlan volt a játék...
1ik, ami nem szerverhiba, csak kedvromboló. 24 csatából 20 bukó...
Volt amikor 7000-et sebeztem az E4-el. Ja 3an mentünk szakaszban, mind elég
jól teljesítettünk. 2,5-3k sebzés csatánként átlagban. Na mindegy.A másik viszont a szerver miatti játszhatatlanság. Olyat csinált állandóan, hogy megállt a tank,
és vége. Mintha megszakadt volna a kapcsolat. Még a garázsba sem tudtunk visszamenni.Akkor megbeszéltük, átmegyünk a kettes szerverre.. 20 perc volt kb., mire be tudtunk lépni...
Ott olyan laggok voltak, hogy szintén játszhatatlan. Visszalépés az egyes szerverre, szintén 15 perc.És jötte ugyanúgy ezek, hogy csat hiba, akkor szakadás.. Volt amikor már a pályát sem töltötte be.
Másnak is vannak hasonló hibák? Vagy csak nekünk kedveskedik a WOT?
Ma ha lesz időm írok 1 levelet a WG-nek. Jah és persze fizetünk a játékért, prémium számla,
prém tankok. Nekem csak 1, de az is vásárolt, nem ajándék.Szóval ez így eléggé gáz.
Értem a csíziót.
-
Djuree
félisten
na hát visszatérésem alkalmából vagy amúgy is, már elkezdődött a balfaszkodás. F155, lőttem 5500-at meg 4 killt, persze h vereség, nem is kicsi. többiek szart se csináltak.
pedig legelöl voltam, nem a bázisról kemperkedtem, nem szokásom. persze nekem kellett visszamenni bázist védeni, de útközben 4-en megettek. segítség nuku...
úgyhogy látom nem lett jobb a játékosállomány...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz BandiHUN #41426 üzenetére
hát ha azokhoz a faék bonyolultságú hulladék játékokhoz vagy szokva, amik az aláírásodban vannak, akkor nem neked való ez a játék.
itt azért kell némi gyakorlás, pár ezer csata után már majd kezded érteni..vagy nem.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honda topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest