-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doom83
tag
Köszönöm a tanácsokat!
E25-öm van Van már vele több mint 200 csatám, egy dolog nem tetszik benne a 150-es pen... Az annyira kevés hogy hihetetlen... 135 sebzés el is menne mert gyorsan tölt.. Ha meg aranyat használok nem tudok pénzt gyüjteni... SU 122-44 lassabb... de nagyn erős agyúja van, csak a T9 nem kellene neki...
Esetleg Löve? T9-ben szerintem jobban megálja a helyét, vagy tévedek? Csak sajnálom rá a 12.000-et...[ Szerkesztve ]
-
Doom83
tag
A Lövének jó az agyusülyedése? Van olyan jó mint a Tigris 2-nek?
-
dfsz34
őstag
válasz Doom83 #41601 üzenetére
A löwe megy tier10 ellen is, de egyébként jó az ágyúja, valóban. A T34-nek van a legerősebb ágyúja a prém tankok között, azt ha lerakod hull down-ba, akkor még a tízes tankokat is meg lehet szorongatni vele, persze csak akkor ha nem támadnak, hanem bevállalják a nagy távolságú lövöldözést. Az összes pályán van olyan hely, ahol jól el lehet rejteni a testét.
Egy kérdés, bár tudom, hogy a te dolgod, de nem lenne érdemesebb az E25-t rendesen megtanulni? Inkább, mint egy csomó aranyat kiadni, mert az E25 elképesztően jó kredit "csináló". Spotolni, mozogni és flankolni. Elképesztően f.ssa a kreditet jó játékstílus mellett. A 150 pen valóban kevés, de az ágyúja pontos és egy beforgatott tankon is meg tudod vele lőni a gyenge pontot, ha megtanulod, hogy hol vannak pontosan. A Su-val nem ajánlom, tuti biztos, hogy nem oda fog menni a lövés, onnantól meg lehet csúnyákat káromkodni. Ráadásul az E25-el flankolni könnyű és az ellenség oldalát, hátát meg viszi a 150 is.
A su-val sok pro játszik, azért van nagy híre, meg mondom, amikor low tier csatába rakja, akkor a sok szerencsétlen kivégzi a dpm. Ezzel együtt ha sok kreditet akarsz vele, akkor nagyon oda kell raknod magad egy csatában. Hidd el, hogy nem ír hülyeséget a web oldal, nagyon komoly gyakorlat kell hozzá, hogy akár csak megközelítse valaki például az e25 átlagos hozamát. Csak a sima lőszerre is el lehet költeni 20-25k-t és az nem is számít sok lövésnek, ha azt nézed, hogy minden második elment a holdba és akkor aranyról nem is beszéltünk.
A JT8.8-at mondják nagyon durva kreditgyárosnak, ami igaz is, csak a játékmenet nagyon unalmas, de azzal a tankkal lehet termelni és hat legényt húzni, az is előny. Le kell állni valahova, alját elrejteni, ha lehet, aztán megszórni azt, aki felbukkan. Mozogni, forogni nagyon nehézkesen tud, úgyhogy már egy med is kiszedi, ha rátalál és egyedül van, de az ágyú pontos, gyorsan tölt és elég jó hatásfokkal sebez.
A T34-nek nagyon jó az ágyúja, csak mire sebzőt tudsz lőni, na az nehéz, 2k sebzés már ok, legalábbis nekem, mondjuk átlagos tudással vele, mert mindig helyet kell keresni vele, ahonnan tudok lőni és nincs kitéve a teste a lövéseknek.
A löwének szuper ágyúja van, csak dög lassú, mire odaér, meg még van több negatív dolog, én azért vettem inkább T34-t, hogy a legerősebb ágyúm legyen, kicsit gyorsabb, mint a löwe és hull down-ban nagy király, szereti a dombos terepet, ami mindig van.
-
dfsz34
őstag
válasz Doom83 #41607 üzenetére
Most pont kipróbáltam a kicsikét, ha már ennyit beszéltünk róla. Ez egy átlagosnál azért kicsit erősebb csata volt, nekem legalábbis, 346 assist dmg leláncolásért, 2277 dmg és 4 kill, de most semmi extrát nem csináltam, csak felmentem a kakasülőre A5-ben és onnan csipegettem. Ha közelharc vagy komolyabb spotolás is van, akkor jobban adja a kreditet, de ez így is egy 55k nettó kör volt, ami szerintem nagyon jó. Komolyan mondom. T34-el, su12244-el de még a JT8.8-al is oda kell azért rakni a vasat 55k nettóért. A su-val különösen, mert ha szintén nem kell javítani,csak a lőszert pótolni, akkor is legalább egy 70-75k bruttó kredit kell a nettó 55-höz vele.
Kár, hogy a kredit átlagot nem tudom megnézni tankokra külön, de tippre olyan nettó 30-35k lehet az átlagom az E25-el (1,6k a sebzés átlagom, ami nem számít magasnak), figyelembe véve, hogy most az 55k-ban nincs javítás, mert nem sérültem. Komolyabb gyakorlattal szerintem átlag nettó 40-45k között hozható és ezt reálisnak tartom.
Ami nem elhanyagolható, hogy az E25-el jó menni, élvezetes vele minden csata. Csak annyit mondok, hogy EJ egy külön accountot csinált csak az E25-nek és ott trollkodik valami brutális sebzés átlaggal.
Map: Cliff 2014.01.27. 23:28:29
Jármű: E 25
Exp: 2 802 (x2 minden nap az első csatáért) Credits: 58 456 -
Djuree
félisten
na tegnap mentem 2 csatát, nincs premem, prem nélkül nem nagyon tolom, de elég béna voltam. érvényesült a rambo taktikám, F155-el elsőnek haltam, bár csupa 10-esek ellen, mindenki golddal, e-100 2-ből 2x átlőtt. há hogyne.
pancserral meg szintén elbaxtam, nem maradtam fedezékben, senki nem volt előttem mondom megyek előre, erre megjelent 1 tiger meg egy t7-es TD és nyilt terepen beszoptam ellenük. a kapkodás ebben a játékban sose vezet jóra.
ma igencsak veszek premet aztán hajrá.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Angel1981
veterán
válasz Doom83 #41606 üzenetére
Mármint?
Jobban megy, mint a Löwe, bár a toronyforgása és célzása tényleg lassabb.
Viszont a tornyát sokkal nehezebben kövik be, jobb az ágyúsüllyedése, még nagyobb a penje, és nem herélik ki a váltót / nem gyújtják ki szemből.
Én a kettő közül egyértelműen a T34-et venném - de persze a döntés a Tiéd! -
Simulacrum
senior tag
Még csak 100 csatám van E-25-tel, de 10-ből 8-szor biztosan top tank vagyok vele, ott pedig nekem bőven elég a pen. De eggyel magasabb tierben is simán megoldom vele a problémásabb helyzeteket. Egyértelműen legjobb prémtanknak tartom most játékélményre és pénztermelésre egyaránt, igaz a JT-t nem próbáltam.
-
marked one94
őstag
Hol lehetne kérni, hogy az első hozzászólásban írják át a nevem?
You'll Never Walk Alone
-
psycroptic
őstag
válasz marked one94 #41613 üzenetére
Vagy írsz Zsolt-nak a moderátornak vagy a Moderátort keresek fórumhoz topikban leírod a kérésedet.
PSNID: Tomy83PS
-
marked one94
őstag
válasz psycroptic #41615 üzenetére
Elsőnek néztem hogy mi van írjak magamnak?
You'll Never Walk Alone
-
Enzolord
addikt
válasz szbalogh #41614 üzenetére
T-54.. Az egyik legjobb tank a játékban...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
psycroptic
őstag
-
szbalogh
addikt
-
Remus389
veterán
válasz szbalogh #41620 üzenetére
lehet 1vs1-ben megeszi hisz a 4 skulo szemből nem elég a t54 ellen(fele lepattan), utána pedig tölteni kell, addig meg kinyirja
de a T54E1 nagyon hatékony megfelelő kezekben, hatékonyabb mint a t54, egy tárral elintezel egy pta-t, vagy olyan is eloforult hogy két killt hoztam össze egy tárral, talán olyan is volt hogy 3-at
és belőle jön a t-57 heavy ami egy király
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
marked one94
őstag
válasz psycroptic #41619 üzenetére
Igaz De akkor is fura volt.
Más:
Valaki nem ismer olyan youtube csatornát ahol sok jó hellcat videót láthatnák?
Valahogy nem érzem még a tankot.You'll Never Walk Alone
-
Angel1981
veterán
válasz marked one94 #41622 üzenetére
A visszajátszásokkal mi a gond?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Van nekem itt egy s-51-es tüzérnek mondott rakás kaka.Ez valami borzasztó hitvány egy valami.
Az egy dolog hogy baromi lassan megy hiszen nem versenyezni kell vele csak megbújni egy olyan helyen ahonnét viszonylag jól belőhető az egész térkép.
Az is egy dolog hogy baromi lassan tölt mert mondjuk hogy nagy kaliber. (jelenleg 152mm)
Még azt is elnézem hogy idegesítően lassú a célzás és még akkor is az esetek többségében oda lő ahova ő akarja.
Emellett még az is negatívum hogy kicsit fordítok a testen és már akkorára ugrik szét a célzókör hogy a jupiter gyűrűje hozzá képest hullahopp karika.Na de az hogyha minden összejön és érthetelen okokból mégis sikerül telibe találnom egy tankot akkor is kemény 300-at sebez,hát azért az már kicsit undorító.Az egész csata alat kb 3-4 lövésre van/volt lehetőségem a töltés és célzási időt figyelembe véve,mégis hogy gondolták a tudorok hogy ezzel így plusszba lehet maradni?
Vagy ez a tüzér ilyen hitvány sz@r vagy valamit nagyon nem jól csinálok.
Üdv:Viktor
-
Cray Tyler
senior tag
válasz Cseri0058 #41554 üzenetére
Hát most ne haragudj, de paradicsomok ellen mentél, (t)op tank voltál, és (többször) óriási szerencséd is volt (nem teljesen beszűkült lövéseid mind szépen találtak, low HP-s ellenfelek jöttek eléd önként vágóhídra). Hogynemondjam, ha pl. én ülök abban a T30-ban, akkor megdöglesz
-
szbalogh
addikt
válasz Remus389 #41621 üzenetére
Nem csak 1v1 jobb. Végighúztam mindkét ágat. A T54E1 akkor használható hatékonyan, ha a csapatod is úgy gondolja, míg a T-54-el bármilyen pályán akármilyen csapattal sokkal eredményesebben lehet játszani.
Viktoár: Az utóbbi Az egy igen jó arty.
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
Remus389
veterán
válasz Cray Tyler #41625 üzenetére
savanyú a szőlő
azért benne van hogy a pools medalhoz szerencse is kell nemcsak tudás
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Djuree
félisten
válasz Viktoár #41624 üzenetére
az egy nagyon jó arty (volt tégen, most nemtom milyen). jgtigerek egylövések vele, de t95-öt is lőttem már ki egy lövéssel full hp-ról, t30 is oneshot. jó arty.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Cray Tyler
senior tag
válasz Remus389 #41628 üzenetére
Topgun felett mindenhez kell egy kis mázli. PL itt van egy magyar sráctól egy Raseiniai medál. A játékán világosan látszik, hogy nem pro player, és a kommentek között is hihetetlenül szimpatikusan és szerényen elismeri a mázlifaktort. Ettől nekem nem savanyú a szőlő (és gratulálok neki), legfeljebb az ellenfelek miatt irigyelhetném. Néha én is szeretnék 15 agyaggalambot kapni ellenfélként, de ilyenkor mindig észbekapok, hogy abban semmi élmény nem lenne.
-
Angel1981
veterán
Még Top Gun-t sem lehet kizárólag tudással szerezni, hát még Pool's-t!
Egy Pool's még a super unicumok között is elismerésre méltó, ők is max. 2-3 ezer csatánként tudják összehozni.
Hiába van mázli, hiába van "vörös hadsereg", mindenképpen fel lehet rá vágni.#41626 marked one94: Áhááá! Értem!
[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
-
olcsii
aktív tag
A pool medálhoz tudás kell elsősorban, kedves aranyos csapattársak, és jó kor jó helyen lenni jókor lőni, és SZERENCSE
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
Viktoár
addikt
Hogy lehet egy lövéses a jtg ha csak 300 körül sebez?Stock ágyúval vagyok de akkor is nudli ez a sebzés.
950 körül kéne lennie.Nem tudom hol a hiba a játékomban,becéloztam,eltaláltam,-300hp és ennyi.
Üdv:Viktor
-
iwu
addikt
szerintem nincs az a pró, aki prók ellen tud valami extrább medált. ahogy már írták, az ilyen top medálok csak így jöhetnek össze...
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
Cray Tyler
senior tag
Egy pro player, ha úgy jön ki a lépés és úgy áll a csata, akkor eldöntheti, hogy most akkor kicsit jobban odateszi magát és lő magának egy topgunt. Egy átlagos player ezt nem tudja kizárólag döntés alapján megtenni, marad neki a szerencse. Vagy megkéri a többieket, hogy hagyják neki a koncot, hadd legyen övé a kill.
De kb topgun felett akármilyen pro valaki, kell a malac az asztal alá, hogy epic medálok összejöjjenek. Én is jó példa vagyok, első kolobanov medálom úgy lett, hogy egyedül befoglaltam suttyomban.[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
-
emre
veterán
ja hogy ez még mindig arty?
hát ha még találgatni is kell...
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
jano_77
nagyúr
Elmondaná nekem vki, hogy a felső sorban a Teljesítmény Értékelés mia alapján van meghatározva?
Illetve, hogy nálam az utolsó 1000 csatát figyelembe véve hogyan tudott csökkenni majdnem 15 ponttal, miközben ezalatt mind a Hatékonyságom, mind a WN7 és WN8 értékem is nőtt?!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
DVlad
őstag
-
dfsz34
őstag
válasz szbalogh #41620 üzenetére
T-54 volt az orosz, azért is írtam a majomnak, hogy gold idióta, ráadásul többet is lőtt, tehát nem azért volt, mert éppen az volt a csőben. Valaki itt lefordította a szöveget valahogy, de gondolom gépi, mert sokat nem érteni belőle, de kb ahogy értem, hogy ő ezt megteheti, nagyjából ennyi a magyarázata.
Néha tényleg nézek, hogy ki ez a majom, aki arannyal lő és tényleg főleg zöld,kék és lilák mennek vele. Tehát egy nagy félrevezető duma csak, hogy a moronok használják, a fenéket. Ők is használják, de sokkal kisebb százalékban, mint a zűdek, kékek meg lilák.
Alacsonyabb tierben szinte tuti azt használják a jobb játékosok, ami azért visszataszító, mert amúgy is előnyben vannak. A gold használata sokszor hasznos, de ahogy már többen javasolták, egyszerűen korlátozni kéne a vihető darabszámot és kész, akkor mindenki meggondolná, hogy mikor használja. Talán még a játék intelligenciának is jót tenne.
A T54E1-be már inkább kívánkozik a gold, főleg, ha ászt akar valaki vele csinálni, mert az megint egy olyan tank, hogy a holdat le kell hozni a földre az ászhoz. Nekem egy ötös erősségű (5k sebzés, 5 kill) csata nem volt elég csak első osztályra, pedig 3 tízest lőttem ki vele. Hatos vagy hetes vagy nyolcas erősségű csata kéne hozzá, amit gold nélkül nem hiszem, hogy össze lehetne hozni, még golddal is nehéz.
-
Chris0321
addikt
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Chris0321 #41647 üzenetére
"Az E-10 felfüggesztés sokkal komplikáltabb volt mint a Jagdpanzer 38(t)."
Nahát, tényleg? Vicc ez az egész, mondtam, hogy sohasem lesz kész.
"SerB "megnézi" hogy a Kínai “Empire’s Border” pálya bekerül-e a többi szerverre is."
Eléggé magától értetődő, hogy igen. A jelenlegi pályaállomány tekintélyes hányadánál lényegesen jobbnak tűnt játékélmény és taktikai lehetőségek szempontjából, a kellemes külleméről nem is beszélve.
"SerB azt mondja hogy amit Veider mondott a T23 prémium tankról az (hogy előre és hátra is ugyan annyival tud menni) szemét. Késöbb egy játékos vitatkozott hogy történelmileg pontos, de SerB azt mondta a fejlesztők döntik el mi van a játékban és megkéri Veidert hogy ne legyen ilyen."
Megkéri mi? Ismerjük mi a fehéroroszok módszereit, nem kell szépíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest