Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Tuco Ramirez #40707 üzenetére

    Nem feltétlenül. Értelmes gold használat pontosan, hogy hasznára van (lenne) mindenkinek.

    Például most el hallufon black prince-el vagyok és kettő ellenség foglal, "lerohanok" a hegyről hogy reseteljek, de egy tiger p leselkedik a3-ban, mert áttörtek ott. Lassan mozgok, nyílt terepen, kettőt lövök a tiger p-re, próbálok gyenge pontra kettőt normál lőszerrel, de már ilyen közepes távolságból is az van, hogy szinte kizárt, hogy pontosan oda menjen a lövedék, ahova szánom, ráadásul csak egyszer mertem teljesen becélozni, a második lövést úgy futtában adtam le. Aztán aranyra váltok és bumm, kiszedem.

    Aki arcoskodik, hogy ő nem használ aranyat, az valószínüleg bukta volna ezt a csatát, mert a csapattársaim meg sem mozdultak és valószínüleg simán befoglalt volna az ellenség. Lehet, hogy a harmadik vagy negyedik lövésem végül gyenge pontra megy és kilövöm a tiger p, de az is lehet, hogy nem és én közben ott vagyok szép nagy célpont mindenkinek egy lassú járműben.

    Ilyenkor nemhogy ajánlott, de szerintem kötelező aranyra váltani, hiszen anélkül elmehet a csata is. Rengeteg ilyen szituáció van, amikor igazából az az ostoba, aki nem használ aranyat.

    Azt én sem értem, mikor a WTE-re mindenki aranyat lő, mert ha az alap lőszer nem tetszik, a he-nek akkor is sokkal több értelme lenne, de azok tényleg egy más kategóriába tartoznak, akik különösebb indok (pl ászt akarnak) nélkül csak aranyat töltenek be.

Új hozzászólás Aktív témák